Talanger

Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb.

HITTA DITT DRÖMJOBB

VI KÄNNER IGEN EN TALANG PÅ LÅNG HÅLL

TALENT RELATIONS

Studentwork är ett Talent Relations-företag. Talent Relations innebär i korthet att vi identifierar de verkliga talangerna och har kontakt med de bästa företagen.

VAD ÄR EN TALANG
En talang har vissa personliga egenskaper som är värdefulla oavsett vilket jobb det handlar om. En talang är någon som tar ansvar och inte tvekar att hugga i där det behövs. Någon som är prestigelös och inte räds lite smuts under naglarna. Dessa egenskaper kan inte läras ut på någon skola, men de är avgörande för att vi ska se dig som en talang.

KARRIÄRMÖJLIGHETER

Vi lägger stor energi på att underhålla vårt omfattande nätverk av företag, och vi är glada att kunna säga att det finns många spännande arbetsplatser och karriärmöjligheter där ute. Registrera ditt CV och bli en del av vårt nätverk. Utforska våra lediga jobb, och vi lovar att göra vårt bästa för att din karriär ska ta fart.

Börja jobba med oss och få möjligheten att bli en del av vårt talangnätverk över hela Norden. Läs mer om våra talangnätverk och vad de kan erbjuda dig.

JOBBA UTOMLANDS

Är du intresserad av att skaffa dig utlandserfarenhet? Studentwork har kontor i alla nordiska länder och kan erbjuda dig karriärmöjligheter utomlands.

Kontakta oss för mer information om våra ”Work Abroad”-kampanjer. Du kan också besöka våra nationella hemsidor via www.studentwork.com.

SKAPA DITT KARRIÄRKONTO HOS OSS

Skapa ditt eget karriärkonto och bli en del av vårt nätverk.

Kom ihåg att dina chanser att hitta rätt jobb ökar om du anger dina kvalifikationer och tidigare erfarenheter med mera.

Talang