Lediga jobb

Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb.

HITTA DITT DRÖMJOBB

SÅ HÄR GÅR DET TILL

Välkommen till Studentworks sida för lediga jobb! Här hittar du de senaste jobbmöjligheterna för studenter och unga talanger i början av sin karriär. Vi samarbetar med en rad spännande företag i Norden som söker efter drivna och ambitiösa medarbetare.

Varför Studentwork?

Hos Studentwork är vi specialister på att matcha rätt talang med rätt arbetsgivare. Vår målgrupp består av studenter och nyutexaminerade med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi tror på att rätt attityd, driv och inställning är det som gör dig till en riktig talang. Därför fokuserar vi på att hitta jobb som passar just din profil och dina karriärmål.

Utforska våra jobbmöjligheter

Oavsett om du letar efter ett deltidsjobb vid sidan av studierna, ett sommarjobb, ett kortare bemanningsuppdrag eller en heltidsanställning, har vi något för dig. Vi erbjuder jobb inom en mängd olika branscher och roller, så att du kan hitta något som matchar dina intressen och kompetenser.

Så här gör du

  1. Registrera ditt CV: För att få tillgång till våra lediga jobb och bli en del av vårt nätverk, börja med att registrera ditt CV på vår plattform.
  2. Utforska lediga jobb: Surfa runt bland våra aktuella jobbannonser och hitta de som intresserar dig.
  3. Ansök: Skicka in din ansökan direkt via vår hemsida. Vi kommer att göra vårt bästa för att matcha dig med rätt arbetsgivare.

Stöd och vägledning

Vi på Studentwork är här för att stötta dig genom hela ansökningsprocessen. Vårt team av erfarna rekryterare ger dig tips och råd för att förbättra ditt CV, förbereda dig inför intervjuer och öka dina chanser att landa drömjobbet.

Bli en del av vårt nätverk

Att vara en del av Studentwork innebär mer än att bara söka jobb. Du blir en del av ett dynamiskt nätverk av unga talanger och får tillgång till exklusiva jobberbjudanden och karriärmöjligheter. Registrera ditt CV idag och ta första steget mot en spännande framtid.

Kontakta oss

Har du frågor eller behöver hjälp? Tveka inte att kontakta oss. Vi finns här för att göra din jobbsökningsprocess så smidig och framgångsrik som möjligt.