MATCH
MADE IN
STUDENTWORK

Studentwork är ett nordiskt rekryterings- och konsultföretag som är specialiserade på studenter och personer med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vår syn på branschen är revolutionerande eftersom vi sätter online-tester i centrum av varje uppdrag. Det hjälper oss att hitta de bästa kandidaterna, minimera rekryteringstiden och underlätta onboardingen för våra kunder. Vår rekryteringsprocess och testverksamhet lägger fokus på att matcha kandidaternas och företagens värderingar, kultur och drivkrafter.

Söker du jobb?

Studerar du eller är du i början av karriären och letar efter nya jobbmöjligheter? Vi erbjuder många intressanta karriärmöjligheter på många spännande företag. Är du intresserad av att jobb internationellt? Vår verksamhet finns inte bara i Sverige utan i alla nordiska länder.

Söker du personal?

Söker du efter nya medarbetare till ditt företag? Låt oss hjälpa till! Vi är ett rekryterings- och personaluthyrningsföretag specialiserat på personer i början av sin karriär - med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

I samarbete med
Kontakta oss!