PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Fyll i nedanstående formulär för att prenumerera på ett av våra nyhetsbrev.

Namn:*
E-post:*
Välj vilket nyhetsbrev du vill prenumerera på:*
För företag
För jobbsökare

Ett urval av våra lediga tjänster

Company logo

Vi söker en supply chain coordinator till Stadium!

Logistik / Norrköping

Stadium är en av Europas största sportkedjor och vill inspirera samt ge fler människor möjligheten till ett aktivt liv. Stadiums grundstenar är energi, mod och team spirit vilka tillsammans med alla medarbetares passion och tävlingsanda har hjälpt företaget på sin tillväxtresa. Till sitt servicekontor i Norrköping har Stadium nu ett nytt behov av en supply chain coordinator för start omgående.

Läs mer och ansök
Company logo

HR Generalist sökes till attraktivt bolag

Administration / STOCKHOLM

Bonava är en av de ledande bostadsutvecklarna i norra Europa. Bonava har sitt ursprung i NCC och har skapat hem och områden sedan 1930-talet. Idag har Bonava 1 700 anställda med verksamhet i Sverige, Tyskland, Finland, Danmark, Norge, Sankt Petersburg, Estland och Lettland. Huvudkontoret ligger i Stockholm, vid Lindhagensplan. Bonava har ett stort kundfokus och passion för att skapa hem och levande miljöer – Join our journey.

Läs mer och ansök
Company logo

Orderadministratör till kortare uppdrag på Stadium!

Logistik / Norrköping

Stadium är en av Europas största sportkedjor och vill inspirera samt ge fler människor möjligheten till ett aktivt liv. Stadiums grundstenar är energi, mod och team spirit vilka tillsammans med alla medarbetares passion och tävlingsanda har hjälpt företaget på sin tillväxtresa. Till sitt servicekontor i Norrköping har Stadium nu ett nytt behov av en orderadministratör för start omgående.

Läs mer och ansök
Company logo

VA-projektör till Norconsult

Teknik / Göteborg

Att utveckla ett hållbart samhälle kräver engagemang, helhetssyn och förmåga att knyta ihop enskilda expertkunskaper till en komplett lösning. Detta är en del av vardagen för oss på Norconsult. Vi är en av Nordens största rådgivare inom samhälls­planering och projektering. Med helhets­perspektiv och tydlig miljöprofil hjälper vi våra kunder att lyckas på resan från vision till verklighet.

Läs mer och ansök
Company logo

Ekonomiassistent till Green Cargo i Solna!

Ekonomi / Stockholm

Green Cargo AB är ett svenskt aktiebolag ägt av Svenska staten. Varje dygn kör de cirka 400 godståg i Sverige och ersätter därmed cirka 10 000 lastbilstransporter på vägnätet. Koncernen har cirka 1 900 anställda och en årsomsättning på 4,3 miljarder SEK.

Läs mer och ansök
Company logo

Produktspecialist / IT Projektledare

IT och Telecom / Kista

Northmill AB är ett fintech bolag som arbetar mot nyskapande produkter inom finansbranschen. De har bland annat skapat produkten Credway. Northmill är ett bolag som vill framåt och som ständigt utvecklas. Till deras kontor i Kista söker vi nu två nya Produktspecialister.

Läs mer och ansök
Company logo

CONSULTANT MANAGERS TILL STUDENTWORK

Administration / STOCKHOLM

Studentwork är ett nordiskt ledande konsult- och rekryteringsföretag som är specialiserade på studenter och personer med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi är ett entreprenörsdrivet företag som fokuserar på lösningar, möjligheter och framgångar. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar som vi är väldigt stolta över: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun. Tillsammans bildar vi ett sammansvetsat och passionerat team med härlig energi som har väldigt roligt på jobbet. Är du intresserad av att komma till ett företag som sätter sina anställdas framgång och utveckling först? Då har du stora möjligheter att trivas hos oss!

Läs mer och ansök
Company logo

Studerande ekonomiassistent till LP Entrepenad

Ekonomi / Göteborg

LP Entreprenad är ett av västsveriges ledande företag inom utemiljö. Vi skapar och underhåller livsmiljöer och hjälper till med allt från enstaka tjänster till helhetslösningar inom Anläggning, Skötsel och Maskintjänster. Vi erbjuder specialisttjänster likväl som ständig jour inte minst vintertid. Vi värnar om vår miljö och skapar hållbara lösningar. En gemensam värdegrund och ett grundmurat kundfokus har gett oss bredd, enastående operativt kunnande och flexibilitet. Det leder till snabba beslut och kostnadseffektiva lösningar för våra kunder. Från idé till livskvalitet!

Läs mer och ansök
Visa alla jobb

Skicka ett meddelande till oss!

Vi ser fram emot att höra från dig.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Jobbsökande? Prenumerera på vårt Graduates Nyhetsbrev för att ta del av tips och artiklar som kan vara till hjälp för ditt jobbsökande. Dessutom får du våra lediga tjänster direkt till din mejl! Företag? Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna kring rekrytering och personaluthyrning med vårt B2B Nyhetsbrev.

Namn:*
E-post:*
Välj vilket nyhetsbrev du vill prenumerera på:*
För företag
För jobbsökare