Studentwork för en hållbar framtid

VIKTIGT
(Uppdaterat 2020-03-11)
Med anledning av Folkhälsomyndighetens riskbedömning i samband med covid-19 (Coronaviruset) väljer vi på Studentwork att genomföra våra kommande & inplanerade möten online tillsvidare. Detta av respekt och medkänsla för kunder, kandidater, konsulter, medarbetare & leverantör.

Vi bär alla ett gemensamt ansvar för att FN:s Globala Hållbarhetsmål ska uppnås - Ingen kan göra allt men alla kan vi göra något. Därför väljer vi att prioritera de mål där vi kan göra mest skillnad. De mål vi lägger extra kraft på är:

Mål 3: Hälsa och Välbefinnande

Studentwork vill vara en arbetsplats som värnar om sina medarbetares hälsa. Det är grundläggande för att vi ska kunna prestera och må bra. Vi erbjuder alla anställda gemensamma träningspass två gånger i veckan och uppmuntrar till rörelse och hälsosam kost. Vi strävar efter att alla medarbetare ska känna sig sedda och uppskattade och förespråkar balans mellan aktivitet och återhämtning som ett sätt att motverka stress.   

Mål 5: Jämställdhet 

På Studentwork ska kvinnor och män har samma möjligheter till anställning, utbildning, befordran och utveckling i arbetet. Vi tror att en arbetsplats med en jämn fördelning mellan kvinnor och män leder till ett mer kreativt och stimulerande arbetsklimat och därför strävar vi efter att alla arbetsteam ska bestå av både kvinnor och män. Studentwork är en sälj- och marknadsorganisation och vi är väl medvetna om den snedvridna fördelning mellan kvinnliga och manliga försäljare där andelen män inom yrket är betydligt fler. För att uppmärksamma detta och i syfte att attrahera fler kvinnor till vårt säljteam anordnar vi eventet Women in Sales. Ta reda på mer om initiativet här. 

Mål 10: Minskad ojämlikhet

Vi ser att vi fyller en viktig roll gällande arbetet för en minskad ojämlikhet då vi aktivt uppmuntrar grupper som kan ha svårt att komma in på arbetsmarknaden att söka våra jobb. Vi jobbar för att ha en mångfald både inom vår interna personalstyrka såväl som i vår konsultorganisation och samarbetar med olika intresseorganisationer som hjälper personer ut i arbete. 

Mål 12: Hållbar produktion och konsumtion


Studentwork är ett tjänsteföretag vilket innebär att vi inte handskas med något produktionsmaterial. Däremot tar vi ansvar för vår miljöpåverkan genom att alltid utgå från vår inköpspolicy som slår fast att vi i största möjliga mån ska välja att köpa in det alternativ som är bäst för klimatet i termer av lägst bidrag till de globala utsläppen. Vi ska även ha klimatpåverkan med som en starkt vägande punkt när vi utvärderar vilka leverantörer vi anlitar. Vi tar ansvar för återtaget av våra it-produkter genom initiativet 100% Klubben och är måna om att alla våra anställda är engagerade i källsortering och återvinning av hushållsavfall på våra kontor.

Mål 13 Bekämpa klimatförändringarna

Vi arbetar aktivt för att minska våra utsläpp och det senaste året har våra koldioxidutsläpp minskat med 20 ton. Vi uppmuntrar alla våra anställda att undvika resor med bil och flyg i den utsträckning som är möjlig och har som miljömål att minska antalet flygresor inom Sverige och mellan Stockholm och Finland med 25% och på sikt minska vårt CO2-utsläpp med 5 % per år. Utöver det klimatkompenserar vi för tjänsteresor med flyg, tåg och bil, el och värme, samt pappersförbrukning.

Läs om vår klimatkompensering

Läs vår Klimat- och inköpspolicy

Ett urval av våra lediga tjänster

Company logo

Supporttekniker

IT och Telecom / Göteborg

Till vår kund inom den marina sektorn söker vi på Studentwork nu dig med erfarenhet av arbete inom Supportteknik / IT-koordination

Läs mer och ansök
Company logo

Utbildningskoordinator (tidsbegränsad anställning)

Administration / Stockholm

Institutionen för svenska och flerspråkighet (Svefler) är en av de större institutionerna inom Humanistiska fakulteten med ca 150 anställda och ca 2 000 studenter per läsår. Inom Svefler finns Tolk- och översättarinstitutet (TÖI) med utbildning i och forskning om översättning och tolkning. Den översättningsvetenskapliga forskning som bedrivs vid TÖI har olika inriktning, med metoder utvecklade från bl.a. sociologi, språk-, kommunikations- och kognitionsvetenskap.

Läs mer och ansök
Company logo

Modell till Stadium i Norrköping!

Media PR / Norrköping

Stadium är en av Europas största sportkedjor och vill inspirera samt ge fler människor möjligheten till ett aktivt liv. Stadiums grundstenar är energi, mod och team spirit vilka tillsammans med alla medarbetares passion och tävlingsanda har hjälpt företaget på sin tillväxtresa. Till Norrköping söker nu Stadium modeller som kan jobba extra vid behov. Stadium jobbar utifrån olika mått och storlekar och mer information ges om dessa vid intervjutillfälle.

Läs mer och ansök
Company logo

Säljare

Bank och finans / Stockholm

Arval AB är ett internationellt och spännande företag inom bil- och leasingbranschen som erbjuder företag opertionell- och fullserviceleasing. De har 6400 anställda i hela världen och deras Sverigekontor är i Danderyd där de sitter i fina lokaler nära Mörby centrum. Arval söker nu dig som är redo för nya utmaningar som Acqusition Executive. Låter det som rätt tjänst för dig? Ansök gärna redan idag då vi tillämpar löpande urval!

Läs mer och ansök
Company logo

Försäljningsadministratör

Administration / Göteborg

Din bil är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding och representerar varumärkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Audi, Seat och Porsche. Företaget består av totalt 45 anläggningar och ca 2 100 medarbetare. Din bil är uppdelade på tre områden; Stockholm, Göteborg och Syd. Just nu söker Din bil i Göteborg, försäljningsadministratör att stärka upp teamet med. Tjänsten är på heltid med start omgående eller så snart som möjligt. I rollen kommer du få möjlighet att arbeta på en mindre avdelning i en större organisation. Du kommer arbeta med kunniga och lösningsorienterade kollegor och få ta stort eget ansvar. Låter detta som en roll för dig? Vi på Studentwork arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan redan idag!

Läs mer och ansök
Company logo

Orderplanerare på heltid

Administration / Göteborg

Aros electronics provides solutions for motors and drives. We develop and produce totally integrated electronic solutions, from design to finished product, for customer unique industrial and vehicle applications. Vi söker nu för Aros Electronics räkning efter en orderplanerare som kan börja omgående. Tjänsten är på heltid och kontoret är beläget i Mölndal. Vi arbetar med ett löpande urval vilket innebär att rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Läs mer och ansök
Company logo

Ordermottagare till Zander & Ingeström i Täby

Administration / Stockholm

Zander & Ingeström är ett av de ledande företagen inom pump- och värmeteknik. De strävar alltid efter att vara ditt bästa alternativ vid val av produkter och processer.

Läs mer och ansök
Company logo

Jr Compositor

IT och Telecom / Göteborg

RapidImages is a digital company focusing on visual digitalization and has been a pioneer in the shift from traditional photo to 3D production. Our projects are creative and exciting for market leading companies around the world and across a variety of industries. The company is currently expanding and is located in the cultural- and industrial significant building Sockerbruket in Göteborg. In 2005 we started as a young tech company – during the years we quickly became a pioneer in replacing traditional photo and film production with innovative 3D based technology and scalable creativity. Today we're a one-stop shop for data driven digitalisation of touchpoints across the customer journey - everyday, we combine creativity, technology and smart ideas to create the best possible product experience for people around the globe. Rapid Images has about 90 brilliant talents located in Gothenburg, Åmål, Malmö and Stockholm.

Läs mer och ansök
Visa alla jobb

Skicka ett meddelande till oss!

Vi ser fram emot att höra från dig.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Jobbsökande? Prenumerera på vårt Graduates Nyhetsbrev för att ta del av tips och artiklar som kan vara till hjälp för ditt jobbsökande. Dessutom får du våra lediga tjänster direkt till din mejl! Företag? Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna kring rekrytering och personaluthyrning med vårt B2B Nyhetsbrev.

Namn:*
E-post:*
Välj vilket nyhetsbrev du vill prenumerera på:*
För företag
För jobbsökare