Studentwork för en hållbar framtid

Vi bär alla ett gemensamt ansvar för att FN:s Globala Hållbarhetsmål ska uppnås - Ingen kan göra allt men alla kan vi göra något. Därför väljer vi att prioritera de mål där vi kan göra mest skillnad. De mål vi lägger extra kraft på är:

Mål 3: Hälsa och Välbefinnande

Studentwork vill vara en arbetsplats som värnar om sina medarbetares hälsa. Det är grundläggande för att vi ska kunna prestera och må bra. Vi erbjuder alla anställda gemensamma träningspass två gånger i veckan och uppmuntrar till rörelse och hälsosam kost. Vi strävar efter att alla medarbetare ska känna sig sedda och uppskattade och förespråkar balans mellan aktivitet och återhämtning som ett sätt att motverka stress.   

Mål 5: Jämställdhet 

På Studentwork ska kvinnor och män har samma möjligheter till anställning, utbildning, befordran och utveckling i arbetet. Vi tror att en arbetsplats med en jämn fördelning mellan kvinnor och män leder till ett mer kreativt och stimulerande arbetsklimat och därför strävar vi efter att alla arbetsteam ska bestå av både kvinnor och män. Studentwork är en sälj- och marknadsorganisation och vi är väl medvetna om den snedvridna fördelning mellan kvinnliga och manliga försäljare där andelen män inom yrket är betydligt fler. För att uppmärksamma detta och i syfte att attrahera fler kvinnor till vårt säljteam anordnar vi eventet Women in Sales. Ta reda på mer om initiativet här. 

Mål 10: Minskad ojämlikhet

Vi ser att vi fyller en viktig roll gällande arbetet för en minskad ojämlikhet då vi aktivt uppmuntrar grupper som kan ha svårt att komma in på arbetsmarknaden att söka våra jobb. Vi jobbar för att ha en mångfald både inom vår interna personalstyrka såväl som i vår konsultorganisation och samarbetar med olika intresseorganisationer som hjälper personer ut i arbete. 

Mål 12: Hållbar produktion och konsumtion


Studentwork är ett tjänsteföretag vilket innebär att vi inte handskas med något produktionsmaterial. Däremot tar vi ansvar för vår miljöpåverkan genom att alltid utgå från vår inköpspolicy som slår fast att vi i största möjliga mån ska välja att köpa in det alternativ som är bäst för klimatet i termer av lägst bidrag till de globala utsläppen. Vi ska även ha klimatpåverkan med som en starkt vägande punkt när vi utvärderar vilka leverantörer vi anlitar. Vi tar ansvar för återtaget av våra it-produkter genom initiativet 100% Klubben och är måna om att alla våra anställda är engagerade i källsortering och återvinning av hushållsavfall på våra kontor.

Mål 13 Bekämpa klimatförändringarna

Vi arbetar aktivt för att minska våra utsläpp och det senaste året har våra koldioxidutsläpp minskat med 20 ton. Vi uppmuntrar alla våra anställda att undvika resor med bil och flyg i den utsträckning som är möjlig och har som miljömål att minska antalet flygresor inom Sverige och mellan Stockholm och Finland med 25% och på sikt minska vårt CO2-utsläpp med 5 % per år. Utöver det klimatkompenserar vi för tjänsteresor med flyg, tåg och bil, el och värme, samt pappersförbrukning.

Läs om vår klimatkompensering

Läs vår Klimat- och inköpspolicy

Ett urval av våra lediga tjänster

Company logo

Civilingenjör

Teknik / Stockholm

Ellevio är ett av Sveriges största elnätsföretag med 490 medarbetare i Stockholm och Karlstad. Våra värderingar pålitlighet, engagemang och utveckling styr allt vi gör. Genom långsiktiga satsningar och nya innovativa lösningar möjliggör vi energiomställningen och att Sveriges klimatmål kan uppnås. Med en pålitlig och stabil eldistribution skapar vi förutsättningar för att lamporna i hemmen lyser, att kylskåp och rulltrappor fungerar och att företag kan producera sina varor – 365 dagar om året, dygnet runt. Vi förbättrar därigenom livskvaliteten i nära 960 000 hem och företag och för samhället i stort.

Läs mer och ansök
Company logo

Kommunikatör till stort konsultbolag

Teknik / Göteborg

Vår kund är ett innovativt konsultbolag som arbetar med IT, främst mot fordonsbranschen. Bolaget erbjuder konsulter, lösningar och verktyg som hjälper deras kunder att utveckla och sälja sina produkter. Man kommer här bli en del av ett vinnande team som ligger i framkant inom den moderna industrins behov. Kontoret är placerad centralt i Göteborg.

Läs mer och ansök
Company logo

Biträdande konstruktör/konstruktör

Teknik / Norrköping

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. De levererar kvalificerade tekniska konsulttjänster inom teknik, miljö och arkitektur. I Sverige erbjuder de ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT för samhällsutveckling och industri. Resultatet av de arbete Sweco gör blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten.

Läs mer och ansök
Company logo

Ekonomiassistent

Ekonomi / Nacka

Vår kund med kontor i Nacka söker en ekonomiassistent med start efter årsskiftet.

Läs mer och ansök
Company logo

Kundtjänstmedarbetare för ett kortare uppdrag

Administration / Alingsås

Alingsås Energi är en konkurrenskraftig och pålitlig leverantör av energi- och infrastrukturtjänster med tydligt fokus på helheten för kunden och på energieffektiva och klimatsmarta lösningar inom el, värme, stadsnät och tjänster för såväl privatpersoner som företag. Vi är övertygade om att detta leder till en hållbar utveckling och ger människor en ljusare vardag idag och i framtiden. Vi söker nu dig som vill arbeta i en kundtjänstmedarbetarroll under ca 1,5 månad hos Alingsås Energi. Rollen kommer att tillsättas snarast så skicka gärna in din ansökan redan idag! Urval sker löpande.

Läs mer och ansök
Company logo

Junior frontend-utvecklare

IT och Telecom / Stockholm

Delta Projects är ett konsultföretag som utvecklar och säljer webbprojekt, verktyg och system som skapar förutsättningar för deras kunder att stärka sitt varumärke och sin verksamhet. Företaget har sitt huvudkontor på Östermalm i Stockholm. Just nu söker Delta Projects en Junior frontend-utvecklare att stärka upp teamet med. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att Studentwork ansvarar för rekryteringsprocessen men att du sedan kommer bli anställd direkt hos Delta Projects. Tjänsten är på heltid med start omgående eller så snart som möjligt. Som Junior frontend-utvecklare hos Delta Projects kommer du få möjlighet att arbeta med många olika projekt och kunder och utveckla dina kunskaper inom frontend och webbutveckling. Låter detta lockande? Vi på Studentwork arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan redan idag!

Läs mer och ansök
Company logo

Administratör

Administration / Stockholm

Cabonline underlättar människors vardag genom att erbjuda bilburna transporttjänster som är pålitliga och tillgängliga. Med hjälp av digitala lösningar, kundfokuserad service och tillgänglighet erbjuder vi resurseffektiva transporter. Vi har 3 000 åkerier med tillsammans 5 700 bilar och 8 900 förare anslutna till oss. Vi har stark närvaro på mer än 60 lokala marknader i Sverige, Norge, Finland och Danmark samt ett stort antal varumärken.

Läs mer och ansök
Company logo

Torell Pump söker servicetekniker!

Bygg, konstruktion och mekanik / Motala

Torell Pump har levererat pumpar och maskiner till VA-sektorn och industrin sedan år 1962. Deras produkter finns installerade i många av landets reningsverk, vattenverk, energiverk och pappersbruk. Torell Pump är verksamma i Sverige och Norge som återförsäljare för kvalitetsprodukter från framförallt tyska leverantörer. De är ett bolag där du som person får stora möjligheter att påverka din vardag och din arbetssituation. På Torell Pump kommer du möta ett piggt och trevligt team där det alltid är högt i tak och alla har möjlighet att komma till tals. De arbetar långsiktigt med produkter av hög kvalitet och sätter deras kunder i fokus!

Läs mer och ansök
Visa alla jobb

Skicka ett meddelande till oss!

Vi ser fram emot att höra från dig.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Jobbsökande? Prenumerera på vårt Graduates Nyhetsbrev för att ta del av tips och artiklar som kan vara till hjälp för ditt jobbsökande. Dessutom får du våra lediga tjänster direkt till din mejl! Företag? Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna kring rekrytering och personaluthyrning med vårt B2B Nyhetsbrev.

Namn:*
E-post:*
Välj vilket nyhetsbrev du vill prenumerera på:*
För företag
För jobbsökare