Studentwork för en hållbar framtid

Vi bär alla ett gemensamt ansvar för att FN:s Globala Hållbarhetsmål ska uppnås - Ingen kan göra allt men alla kan vi göra något. Därför väljer vi att prioritera de mål där vi kan göra mest skillnad. De mål vi lägger extra kraft på är:

Mål 3: Hälsa och Välbefinnande

Studentwork vill vara en arbetsplats som värnar om sina medarbetares hälsa. Det är grundläggande för att vi ska kunna prestera och må bra. Vi erbjuder alla anställda gemensamma träningspass två gånger i veckan och uppmuntrar till rörelse och hälsosam kost. Vi strävar efter att alla medarbetare ska känna sig sedda och uppskattade och förespråkar balans mellan aktivitet och återhämtning som ett sätt att motverka stress.   

Mål 5: Jämställdhet 

På Studentwork ska kvinnor och män har samma möjligheter till anställning, utbildning, befordran och utveckling i arbetet. Vi tror att en arbetsplats med en jämn fördelning mellan kvinnor och män leder till ett mer kreativt och stimulerande arbetsklimat och därför strävar vi efter att alla arbetsteam ska bestå av både kvinnor och män. Studentwork är en sälj- och marknadsorganisation och vi är väl medvetna om den snedvridna fördelning mellan kvinnliga och manliga försäljare där andelen män inom yrket är betydligt fler. För att uppmärksamma detta och i syfte att attrahera fler kvinnor till vårt säljteam anordnar vi eventet Women in Sales. Ta reda på mer om initiativet här. 

Mål 10: Minskad ojämlikhet

Vi ser att vi fyller en viktig roll gällande arbetet för en minskad ojämlikhet då vi aktivt uppmuntrar grupper som kan ha svårt att komma in på arbetsmarknaden att söka våra jobb. Vi jobbar för att ha en mångfald både inom vår interna personalstyrka såväl som i vår konsultorganisation och samarbetar med olika intresseorganisationer som hjälper personer ut i arbete. 

Mål 12: Hållbar produktion och konsumtion


Studentwork är ett tjänsteföretag vilket innebär att vi inte handskas med något produktionsmaterial. Däremot tar vi ansvar för vår miljöpåverkan genom att alltid utgå från vår inköpspolicy som slår fast att vi i största möjliga mån ska välja att köpa in det alternativ som är bäst för klimatet i termer av lägst bidrag till de globala utsläppen. Vi ska även ha klimatpåverkan med som en starkt vägande punkt när vi utvärderar vilka leverantörer vi anlitar. Vi tar ansvar för återtaget av våra it-produkter genom initiativet 100% Klubben och är måna om att alla våra anställda är engagerade i källsortering och återvinning av hushållsavfall på våra kontor.

Mål 13 Bekämpa klimatförändringarna

Vi arbetar aktivt för att minska våra utsläpp och det senaste året har våra koldioxidutsläpp minskat med 20 ton. Vi uppmuntrar alla våra anställda att undvika resor med bil och flyg i den utsträckning som är möjlig och har som miljömål att minska antalet flygresor inom Sverige och mellan Stockholm och Finland med 25% och på sikt minska vårt CO2-utsläpp med 5 % per år. Utöver det klimatkompenserar vi för tjänsteresor med flyg, tåg och bil, el och värme, samt pappersförbrukning.

Läs om vår klimatkompensering

Läs vår Klimat- och inköpspolicy

Ett urval av våra lediga tjänster

Company logo

Retuschör

Media PR / Norrköping

Stadium är en av Europas största sportkedjor och vill inspirera samt ge fler människor möjligheten till ett aktivt liv. Stadiums grundstenar är energi, mod och team spirit vilka tillsammans med alla medarbetares passion och tävlingsanda har hjälpt företaget på sin tillväxtresa. Till sitt servicekontor i Norrköping har Stadium nu ett nytt behov av en retuschör för extrajobb med start omgående.

Läs mer och ansök
Company logo

Extrajobb inom marknadsföring / foto / grafisk design

Media PR / Stockholm

Bonava är en ledande bostadsutvecklare i norra Europa. Bonava har skapat hem och grannskap sedan 1930-talet. Bonava har 2 000 anställda med verksamhet i Sverige, Tyskland, Finland, Danmark, Norge, St Petersburg, Estland och Lettland och en omsättning på 14,5 miljarder kronor år 2017. Bonava är noterat på Nasdaq Stockholm.

Läs mer och ansök
Company logo

Vi söker en junior nätutvecklare till Ellevio!

Teknik / Karlstad

Ellevio är ett av Sveriges största elnätsföretag med 450 medarbetare i Stockholm och Karlstad. Våra värderingar pålitlighet, engagemang och utveckling styr allt vi gör. Genom långsiktiga satsningar och nya innovativa lösningar möjliggör vi energiomställningen och att Sveriges klimatmål kan uppnås. Med en pålitlig och stabil eldistribution skapar vi förutsättningar för att lamporna i hemmen lyser, att kylskåp och rulltrappor fungerar och att företag kan producera sina varor – 365 dagar om året, dygnet runt. Vi förbättrar därigenom livskvaliteten i över 940 000 hem och företag och för samhället i stort. Till sitt kontor i Karlstad har nu Ellevio ett behov av en junior nätutvecklare för start under våren.

Läs mer och ansök
Company logo

Fastighetsskötare

Fastighet / Stockholm

Corem är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden i Sverige samt Danmark. Det når dem genom att arbeta långsiktigt och vara en riktigt bra affärspartner till deras hyresgäster. Corem är noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap med tre aktieslag, stamaktie av serie A, stamaktie av serie B samt preferensaktie.

Läs mer och ansök
Company logo

Systemadministratör/Linuxadministratör

IT och Telecom / Linköping

Med en tydlig vision, laganda och målet att tillhandahålla organisationer världen över med en flexibel och säker Linux-skrivbordslösning, är de nu redo att ta Cendio till nästa nivå! Cendio letar därför efter en kollega med tekniska färdigheter inom Linux som vill göra Cendios världsomspännande kunder ännu bättre! På Cendio får du möjlighet att arbeta med avancerad teknik, möta kompetenta kunder och hitta lösningar på utmanande problem. Cendio är stolta över vad de gör och älskar att leverera värde, vilket är en produkt som gör verklig skillnad för deras kunder, anställda och ägare. Som bolag och team arbetare de aktivt efter värdeorden; öppenhet, respekt, teamkänsla och ha roligt på jobbet. Cendio är övertygade om att framgångsfaktorn är att de tillsammans kontinuerligt arbetar med deras kultur och arbetsmiljö, både som individer och grupp. För Cendio är det viktigt att varje medarbetare har möjlighet till personlig utveckling, både professionellt och privat. Idag har Cendio 10 st anställda och har sitt kontor lättillgängligt i Mjärdevi, Linköping!

Läs mer och ansök
Company logo

Ekonom

Bank och finans / Kista

SevenDay Bank AB är ett av Finansinspektionen auktoriserat kreditmarknadsbolag med cirka 70 000 kunder. Bolaget ägs av den nordiska konsumentbanken Ekspres Bank. Deras affärsidé är att erbjuda enkla, prisvärda och lättillgängliga lån- och sparprodukter till konsumenter. Till deras kontor i norra Stockholm söker vi nu tre nya kollegor till en tjänst som kundansvarig. Två av rollerna är en rekrytering och den andra är ett vikariat på 12 månader. Rollen passar dig som har utbildning inom eller stort intresse för ekonomi och som trivs i en social och administrativ roll. Är du den vi söker? Sök redan idag!

Läs mer och ansök
Company logo

Norsktalande Marknadsundersökare

Försäljning och Marknadsföring / Göteborg

Vi söker nu för kunds räkning norsktalande marknadsundersökare för ett spännande uppdrag. Vår kund är väletablerade inom sin bransch och störst i Sverige på marknadsundersökningar. Är du en social och utåtriktad person kan du vara den vi söker!

Läs mer och ansök
Company logo

Extrajobb som reklamationsassistent till läkemedelsföretaget Orion Pharma!

Administration / Danderyd

Vårt kundföretag Orion Pharma är ett innovativt europeiskt forskningsbaserat företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför bland annat läkemedel och läkemedelssubstanser. För start i januari söker de nu två studenter som vill arbeta extra som reklamationsassistent där du kommer arbeta ca 12,5 timmar i veckan på deras kontor i Mörby Centrum. Studerar du och vill arbeta extra? Sök i så fall tjänsten redan idag!

Läs mer och ansök
Visa alla jobb

Skicka ett meddelande till oss!

Vi ser fram emot att höra från dig.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Jobbsökande? Prenumerera på vårt Graduates Nyhetsbrev för att ta del av tips och artiklar som kan vara till hjälp för ditt jobbsökande. Dessutom får du våra lediga tjänster direkt till din mejl! Företag? Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna kring rekrytering och personaluthyrning med vårt B2B Nyhetsbrev.

Namn:*
E-post:*
Välj vilket nyhetsbrev du vill prenumerera på:*
För företag
För jobbsökare