GÖR DIN LIA HOS OSS

Studentwork är ett nordiskt ledande konsult- och rekryteringsföretag som är specialiserade på studenter och personer med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi befinner oss i en spännande fas där vi ständigt växer och utvecklas tillsammans. Vi fokuserar på lösningar, möjligheter och framgångar. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar som vi är väldigt stolta över: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun. Tillsammans bildar vi ett sammansvetsat och passionerat team med härlig energi som har väldigt roligt på jobbet.

Under din period hos oss kommer du ingå i vårt Presales Team och jobba tätt tillsammans med Sona som är ansvarig för teamet. Du kommer få utbildning i prospektering och olika delar av en försäljningsprocess. Du kommer även få testa på att jobba med prospektering och mötesbokning via telefon samt följa med ut på möten med kund. Vi ser det som en självklarhet att du ska få möjlighet att skugga någon av våra Account Managers för att få en grundligare förståelse för yrket. Utöver det får du en djupare inblick i vår bransch och hur arbetsmarknaden fungerar.

Så här beskriver Jennifer sin LIA-period hos oss:

”Min praktik på Studentwork var väldigt lärorik, jag fick ta del av många olika steg av försäljningsprocessen. Jag hade en fantastisk handledare som fanns nära och som visade tillit och förtroende genom att ge mig mycket ansvar, det kändes viktigt. Mitt mottagande när jag började LIA-perioden var varmt och jag har verkligen fått bli en del av stämningen och kulturen som finns här!”

Har du ambitionen att en dag bli Account Manager? Möt Oscar Svensson och Sahar Ballaei och ta reda på mer om jobbet som Account Manager och deras resa på Studenwork.

Vill du höra mer om oss och möjligenheten att genomföra din LIA här? Kontakta Madeleine som är ansvarig för vår internrekrytering på madeleine.nordstrom@studentwork.com

 

Ett urval av våra lediga tjänster

Visa alla jobb

Skicka ett meddelande till oss!

Vi ser fram emot att höra från dig.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Jobbsökande? Prenumerera på vårt Graduates Nyhetsbrev för att ta del av tips och artiklar som kan vara till hjälp för ditt jobbsökande. Dessutom får du våra lediga tjänster direkt till din mejl! Företag? Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna kring rekrytering och personaluthyrning med vårt B2B Nyhetsbrev.

Namn:*
E-post:*
Välj vilket nyhetsbrev du vill prenumerera på:*
För företag
För jobbsökare