Sommarjobb på Ellevio

Just nu söker vi 16 sommarjobbare till Ellevio! 

Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig!

Vi är över 400 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med personalutveckling, bland annat med ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp.

Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Stockholm

Administratör - Ansök här

Anslutningsadministratör - Ansök här

Avräkningsingenjör - Ansök här

Elnätsutredare/Nätanalytiker - Ansök här

Handläggare - Ansök här

Kommunikatör - Ansök här

Nätanalytiker - Ansök här

Teknisk Administratör - Ansök här

Teknisk Anslutningsadministratör - Ansök här

Karlstad

Administrativ assistent - Ansök här

Elnätsutredare/Nätanalytiker - Ansök här

Skapa karriärkonto

Skapa ditt eget karriärkonto och bli en del av vårt nätverk!

DELTA I GRADUATES AT WORK –ENKÄTEN

Vi vill veta vad du anser om arbetslivet! Varje år genomför vi en Graduates at work-undersökning för att få en bättre förståelse för hur dagens talanger ser på ledarskap och motivation. Genom att delta i undersökningen hjälper du oss med vår viktigaste uppgift – Att hjälpa våra kundföretag och kandidater att hitta varandra. Undersökningen består av 20 flervalsfrågor och tar bara några minuter att att svara på. 

I samarbete med
Kontakta oss!