Söker du jobb?

VI ERBJUDER JOBB TILL DIG SOM STUDERAR ELLER ÄR I BÖRJAN AV KARRIÄREN

Är du studerande eller i början av karriären med 1-5 års arbetslivserfarenhet och letar efter nya jobbutmaningar? Vi erbjuder dig många intressanta karriärmöjligheter och varierande arbetsmiljöer. Vi är ett rekryterings- och personaluthyrningsföretag som har specialiserat oss på studenter och personer i början av sin karriär. Vi är faktiskt en av de största inom denna nisch i Norden. Vår viktigaste uppgift är att hjälpa företagen att hitta just dig.

VEM LETAR VI EFTER?

Du som är högskolestudent eller utexaminerad med några års erfarenhet är precis rätt för oss. Våra kunder letar oftast efter personer som har 1–5 års arbetserfarenhet. Därutöver vill vi gärna se att du har rätt driv, vill utvecklas, ta ansvar och söker efter erfarenhet. Denna attityd kännetecknar i största allmänhet vår målgrupp.

Letar du efter nya karriärmöjligheter? Gå med i vårt nätverk, registrera ditt CV och skapa ett eget karriärkonto idag! Ta också en titt på våra lediga jobb. Genom oss kan du också få internationell arbetserfarenhet eftersom Studentwork är verksamt i alla nordiska länder. Mer information hittar du på www.studentwork.com.

DELTA I VÅR GRADUATES AT WORK–UNDERSÖKNING

Vi vill veta vad du anser om arbetslivet! Varje år genomför vi en Graduate at Work-undersökning för att få en bättre förståelse för hur dagens graduates ser på ledarskap och motivation. Genom att delta i undersökningen hjälper du oss med vår viktigaste uppgift – Att hjälpa våra kundföretag och kandidater att hitta varandra. Undersökningen består av 20 flervalsfrågor och tar bara några minuter att att svara på. Du svarar på enkäten genom att klicka här.

Skapa karriärkonto

Skapa ditt eget karriärkonto och bli en del av vårt nätverk!

DELTA I GRADUATES AT WORK –ENKÄTEN

Vi vill veta vad du anser om arbetslivet! Varje år genomför vi en Graduates at work-undersökning för att få en bättre förståelse för hur dagens talanger ser på ledarskap och motivation. Genom att delta i undersökningen hjälper du oss med vår viktigaste uppgift – Att hjälpa våra kundföretag och kandidater att hitta varandra. Undersökningen består av 20 flervalsfrågor och tar bara några minuter att att svara på. 

I samarbete med
Kontakta oss!