Rejlers Talangprogram 2018

Just nu söker vi 5 olika tjänster till Rejlers!

Vill du vara med och skapa framtiden inom teknik och energi? Just nu söker vi 5 olika tjänster så ta chansen att söka till Rejlers talangprogram 2018!

Rejlers är en nordisk koncern som erbjuder tekniska konsulttjänster till kunder inom områdena bygg och fastighet, energi, industri samt infrastruktur. Vi är 2100 medarbetare och finns etablerade på 80 orter i Sverige, Norge och Finland. Genom att sätta samman experter med olika kompetenser tar vi fram innovativa, affärsmässiga och hållbara lösningar. Vi gör det med allt ifrån förstudier och planering till design, konstruktion, projektering och projektledning.

Rejlers är en platt organisation där det är högt i tak och beslutsvägarna är korta. Att hela tiden utvecklas och erbjudas nya utmaningar är motiverande och är ett betydelsefullt bidrag till trivseln på arbetsplatserna. Vår snabba tillväxt gör att det hela tiden finns nya möjligheter. Det kan handla om nya uppdrag och kunder, nya utmaningar på andra platser eller om att gå in i en ledarroll.

Hela organisationen genomsyras på riktigt av värdeorden: Passionerad, ansvarstagande och hälsosam. Hälsan är en viktig aspekt hos oss på Rejlers och medarbetare uppmuntras att träna i anslutning till jobbet och ett generöst friskvårdsbidrag erbjuds. Dessutom gillar vi att tävla och medarbetare brukar årligen delta i lopp som Grönklittsstafetten, Ride of Hope och Blodomloppet.

Talangprogrammet erbjuder dig möjligheten till utbildning tillsammans med praktisk erfarenhet i början av din karriär. Rejlers har många teknikkonsulter med lång och bred erfarenhet och du ges chansen att snabbt komma in i rollen som konsult genom att ta del av den kunskap, erfarenhet och nätverk som vi innehar.

Här nedan finner du mer information om de tjänster som vi söker till talangprogrammet med start hösten 2018!

Nätprojektör - Läs mer och ansök här!

Elkraftsprojektör - Läs mer och ansök här!

Ledningsprojektör - Läs mer och ansök här!

Kabelprojektör - Läs mer och ansök här!

Uppdragsledare - Läs mer och ansök här!

I samarbete med
Kontakta oss!