Lediga tjänster

Letar du efter nya karriärmöjligheter? Gå med i vårt nätverk, registrera ditt CV och skapa ett eget karriärkonto idag! Ta också en titt på våra lediga jobb nedan. Genom oss kan du även få internationell arbetserfarenhet eftersom Studentwork är verksamt i alla nordiska länder. Mer information hittar du på adressen www.studentwork.com.

Vill du få våra lediga tjänster direkt till din mejl? Klicka här!

lediga jobb

Filtera bland resultaten

Inga resultat.

» Business Trainee till expansivt medtech företag i Linköping! - Linköping

Mer om företaget
Har du studerat industriell ekonomi eller kanske medicinteknik och har ett naturligt affärstänk? Är du relativt nyutexaminerad med ca 1 år arbetslivserfarenhet och har både viljan och drivet att ta nästa stora steg i karriären? Kanske har du tidigare arbetat i en större organisation med en utpräglad hierarki där beslutskedjan är lång, och nu känner dig redo för nästa utmaning i en plattare organisation med högre flexibilitet? Då kan denna roll som business trainee hos vår spännande kund inom medtech branschen vara möjligheten du har letat efter!

Vår kund grundades i Linköping 2007 och är marknadsledande inom magnetkameraundersökningar. De började sin resa som ett start-up bolag men har idag samarbeten med tre av världens största tillverkare av avancerad medicinteknisk utrustning. Vår kund gör kortfattat magnetkameraundersökningar mer effektiva och fokus har sedan 2014 legat på att få ut deras produkter på den globala marknaden. Till sitt kontor i centrala Linköping har de nu ett behov av en business trainee som vill växa tillsammans med dem!

Detta är ett konsultuppdrag utifrån vårt learn-and-hire koncept vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd till vår kund, med målbilden att efter 6 månader blir överrekryterad. Frågor om tjänsten och företaget ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef. Vi använder oss av ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdatum.


Dina arbetsuppgifter
Som business trainee hos vår kund erbjuds du en unik möjlighet att arbeta tätt tillsammans med företagets VD och göra allt mellan himmel och jord i en oerhört varierad roll. Du kommer bland annat att avlasta VDn, följa med på möten, ta mötesanteckningar och administrera material till styrelsen. Detta för att verkligen lära dig hur detta arbete går till och för att se vad som krävs och förväntas av dig då tanken är att du ska lära dig allt om företaget både kompetens-, produkt- och kulturmässigt.

Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter är att göra marknads- och omvärldsanalyser för att på så sätt granska konkurrenter och marknaden samt att sammanställa rapporter och material gällande potentiella samarbetspartners. Ju mer erfaren och lättlärd du är desto mer utmanande uppgifter kommer du att tilldelas. Tanken är att du på djupet ska lära dig allt om företaget och vad som förväntas av dig både kompetens, produkt- och kulturmässigt för att på sikt anställas direkt hos dem.

Placeringsort: Linköping
Omfattning: Heltid
Start. Efter överenskommelse, under våren
Arbetstider: Kontorstider, frihet under ansvar


Din profil
Vi söker dig som har studerat industriell ekonomi alternativt medicinteknik och har ett utpräglat affärstänk med både ekonomi- och marknadsintresse. Vi tror att du har en bra kombination av kunskaper inom ekonomi, marknad och teknik och har god förståelse för hur dessa påverkar varandra, och kanske har du till och med jobbat/praktiserat i en liknande roll där du har kombinerat dessa. Under din studietid tror vi att du engagerade dig i sektioner och/eller föreningar och kanske var du till och med projektledare eller ansvarig för något större event där du hade kontakter med företag och ansvarade för studenter/kollegor. Vi tror att du har goda erfarenheter från att leda projekt, arbeta i case, hålla i större presentationer och strukturera och planera upp diverse situationer som ibland kräver en tydlig ledare. Vi tror dock även att du har en ödmjuk sida och är anpassningsbar på så sätt att du kan axla olika roller och prestigelöst kan utföra olika uppgifter.

Som person tror vi vidare att du är oerhört driven och har en stor hunger att visa vad du går för och vad du kan. Du ska vara snabblärd, flexibel, gilla ordning och reda och ha ett stort affärstänk där du alltid sätter företaget och deras framgång i fokus. Då detta till viss del är en administrativ tjänst och då du till en början kommer att få gå mycket jämte företags VD är det av stor vikt att du är prestigelös, men du ska samtidigt också ha lite skinn på näsan och våga ta egna initiativ. Du ska inte vara rädd för att hugga i där det behövs och värdera denna stora möjlighet som den här rollen faktiskt innebär högt.

Krav för denna tjänst är en examen inom industriell ekonomi, civilekonom alternativt medicinteknik och mycket goda kunskaper inom ekonomi, marknad och teknik. Då detta är ett internationellt företag med stora kunder utomlands är mycket goda kunskaper i engelska avseende både tal och skrift ett stort krav. Du ska ha någon form av arbetslivserfarenhet av liknande roller eller har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Resor i tjänsten kommer att förekomma.


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Ett sommarjobb i världsklass hittar du på Lundbergs i Norrköping! - Norrköping

Mer om företaget
Studerar du på universitetsnivå inom områden som ekonomi, marknad, juridik, teknik eller PA? Är du en driven student som gillar att vara med och påverka din omgivning? Skulle du vilja vara med på en förändringsresa och hjälpa Lundbergs att sikta mot en kundupplevelse i världsklass? Då kan detta sommarjobb där du får en möjlighet att samverka med flera olika avdelningar, ta fram egna idéer och påverka på riktigt vara något för dig!

Lundbergs strävar mot syftet att ge människor möjlighet att leva ett bättre liv! Det gör de genom att vara den ledande utvecklaren av hållbara stadsmiljöer där människor, företag och organisationer kan utvecklas tillsammans i samverkan. VAD de gör är att förvalta och utveckla bostads- och kommersiella fastigheter. HUR = genom att alltid sätta kunden i centrum och genom att samverka med varandra och vår omvärld. VARFÖR = för att ge människor möjligheten att leva ett bättre liv. Lundbergs fastigheter utgör grunden för verksamheten, men det är människorna i fastigheterna som fyller dem med liv och det är för dem de verkar. Läs mer om Lundbergs vision och framtidssatsningar på www.Lundbergs.se.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork Sweden och sedan uthyrd till Lundbergs. Hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork och frågor om tjänsten ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef som du når på elin.karlsson@studentwork.com. Vill du vara med på denna förändringsresa och hjälpa Lundbergs att bli den mest dynamiska organisationen för utvecklingsinriktade människor samtidigt som de erbjuder en kundupplevelse i världsklass? Då ser vi fram emot din ansökan och välkomnar den redan idag! Vi använder oss av ett löpande urval.


Dina arbetsuppgifter
Lundbergs erbjuder två studenter möjligheten att uppleva Sveriges häftigaste sommarjobb där ni under sex veckor kommer att rapportera direkt till ledningsgruppen. Ni kommer att tilldelas ett konkret projekt inom verksamhetsutveckling för att sedan självständigt men även i samverkan med övrig personal konkretisera uppdraget och komma med implementeringsbara förbättringsåtgärder. Ert resultat, som efter 6 veckor ska resultera i en rapport och en innovativ handlingsplan för hur det bör implementeras i verksamheten, kommer sedan att presenteras för hela ledningsgruppen på Lundbergs.

Placeringsort: Norrköping, men resor inom Sverige kan förekomma
Omfattning: Heltid 6 veckor, sommarjobb
Arbetstider: Kontorstider, frihet under ansvar


Din profil
Vi söker dig som studerar på universitetsnivå, har ett stort driv och ett lösningsfokuserat och kreativt tänk. Inriktningen på dina studier är inte det mest väsentliga utan du kan exempelvis läsa teknik, marknad, ekonomi, juridik eller PA etc. Vi lägger istället stor vikt vid personlighet, eget driv och att du tror på Lundbergs och deras vision om framtiden med hållbar stadsutveckling.

Som person tror vi att du ständigt tänker i nya banor och gärna tar en ledarroll där du får skapa struktur, men samtidigt även ser till hela gruppen och deras styrkor. Du gillar att tänka utanför den klassiska boxen och ser lösningar där andra ser hinder och problem. En svårighet eller motgång ska snarare vara något som motiverar än stoppar dig och du gillar tanken på att verkligen få göra skillnad på riktigt. Vidare tror vi att du är nyfiken, gärna vill lära dig mer om stadsutveckling och hållbarhet samtidigt som du också sätter kunder och deras upplevelse i fokus. Därför är det högst meriterande om du har arbetat med kundservice tidigare i roller som du också kan ha kombinerat med administration. Det är även meriterande om du har goda erfarenheter av arbete i projektform från arbetsliv eller studier. Andra egenskaper som vi också tror att du besitter och som vi värdesätter är en mycket god planeringsförmåga, en stor social kompetens och en god samarbetsförmåga. Du ska ha möjlighet att resa i rollen.Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Kundtjänstmedarbetare med stark servicekänsla till välkänt bolag -

Information om företaget
Vår kund är en global koncern med verksamhet i 130 länder och tusentals anställda världen över. Koncernen är verksam inom transport- och logistikbranschen. De söker nu förstärkning till sitt Göteborgskontor i form av en kundtjänstmedarbetare på heltid under sex månader med chans till förlängning. Du kommer få chansen att vara med från start i releasen av deras nya chattfunktion och ta ett stort ansvar för kundsupporten.

Dina arbetsuppgifter
Som kundtjänstmedarbetare hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att med ett lösningsorienterat sinne ta emot inkommande frågor via chatt från kunder och besvara dem på ett proffsigt sätt. Du kommer fungera som företagets ansikte utåt och säkerställa en service i världsklass gentemot deras kunder. Du kommer arbeta besvara frågor i chatten på både svenska och engelska, vi ser därför att du besitter en god kommunikativ förmåga och talar och skriver båda språken flytande. Det kommer också förekomma kommunikation via andra kanaler såsom telefon och email. Rollen passar dig som är lösnings- och serviceorienterad samt har en förmåga att arbeta i ett högt tempo. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är 8.00-16:45.

Din profil
Vi söker dig som har en färdigställd utbildning från högskola eller universitet. Det viktigaste i denna roll är att du är positiv, framåt, öppen för förändringar och tycker om kundkontakt. Rollen kräver att du har tidigare erfarenhet av servicearbete, och har haft kundkontakt.

Som person tror vi att du är trevlig, glad och arbetsam. Att du vågar ta egna initiativ, trivs att arbeta i en föränderlig arbetsmiljö samt att du är lyhörd och alltid levererar bästa hjälpen till våra kunder. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag. För rätt person så finns det stora utvecklingsmöjligheter att lära sig om branschen, få ökat ansvar och övergå till en tillsvidareanställning. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Är du en passionerad Fullstack / webutvecklare? - Täby

Information om företaget
Nu har du chansen att bli en del av ett inspirerande, värderingsstyrt företag som utvecklar tekniskt avancerade säkerhetslösningar för krävande kunder inom såväl den civila som militära sektorn. För vår kunds räkning söker vi en passionerad och driven systemutvecklare till vårt kontor i Stockholm.

När vi säger passionerad så menar vi det! Vi drivs ständigt framåt av individuella initiativ och vill alltid bli bättre på det vi gör. För rätt person innebär det stora möjligheter att utvecklas och att göra det du brinner för. Tjänsten är på heltid och beräknas starta omgående enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att Du kommer att bli en viktig kugge i utvecklings¬teamet som av våra konkurrenter anses ligga i den absoluta framkanten vad gäller design, implementation och drift av avancerade säkerhetstjänster baserade på PKI/CA lösningar, X.509 certifikat, smarta kort och olika krypteringslösningar.

Självklart använder vi agila utvecklingsmetodiker som Scrum, nightlybuild, Kanbanetc varför det är en fördel om du är bekant med dessa metodiker.
Vi utvecklar även olika tekniska stödverktyg för att förbättra och optimera olika arbetsprocesser för våra kunder samt för att göra livet enklare för våra kollegor.


Din profil
Som person så tror vi att du älskar att lära dig nya saker, är självgående, analytisk, prestigelös, hjälpsam, trivs i sociala sammanhang, gillar utmaningar och är kvalitetsmedveten. Du älskar säkert precis som vi möjligheten att få lösa tekniskt svåra problem och bygga avancerade tekniska lösningar för att lösa dessa problem. Vi tror att du har ett par års erfarenhet av att utveckla sajter och olika webbaserade UI samt har erfarenhet från PHP, HTML och CSS utveckling. Oavsett om du är självlärd eller har en utbildning inom systemutvecklingsområdet, så tror vi att du hållit på med datorer sedan barnsben och har en djup passion för design, programvaruutveckling och teknik.

Det är meriterande för din ansökan om du har använt JavaScript, JQuery, C++, Java, Web services, MVC, SQL, Wordpress eller Photoshop tidigare.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Administration / Administratör / Heltid - Stockholm

Information om företaget
Till vår kund Omställningsfonden söker vi nu en administratör på heltid. Omställningsfondens uppdrag är att stödja och hjälpa anställda som blivit uppsagda på grund av arbetsbrist – inom kommuner och landsting, samt företag och kommunalförbund som är medlemmar i Pacta. Deras fokus är att hjälpa varje jobbsökare till ett nytt jobb.
Du kommer att vara anställd av Studentwork och arbeta som konsult ute hos vår kund. Uppdraget sträcker sig över 12 månader och omfattningen är på 100% Tillträde omgående.

Vi arbetar med ett löpande urval, du är välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Som administratör hos Omställningsfonden kommer du att få stödja rådgivarna med det dagliga arbetet, vilket bland annat innefattar registrera beslut och anteckningar. Du kommer även få ansvara för att boka möten med jobbsökare samt att hämta in information samt säkerställa att det är rätt kontaktuppgifter inne i systemet, I rollen som administratör kommer du ha telefonen som ett arbetsverktyg för att kunna ha dialog med rådgivarna runt om i landet.

Din profil
Vi ser att du har arbetat med service tidigare och gärna med administrativa arbetsuppgifter. Du är som person kommunikativ, serviceminded, flexibel och har lätt för att skapa förtroende hos andra. Vi ser gärna att du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Du tar egna initiativ och det du inte vet idag tar du reda på. Utöver det lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Administratör sökes på deltid! - Nacka

Information om företaget
För vår kunds räkning söker vi en administratör på deltid med start omgående. Vår kund har sitt kontor i Nacka nära Sicka köpkvarter med bra kommunaktion och förbindelser. Inledningsvis löper uppdraget fram till sommaren men det finns möjlighet till sommarjobb efter det.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter
I rollen som administratör kommer du huvudsakligen orderregistrera i Excel samt underlätta för företaget med övriga administrativa arbetsuppgifter.

Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Studentwork och arbetar hos vår kund.

Placeringsort: Stockholm, Nacka
Omfattning: Deltid, 1-2 dagar i veckan
Arbetstider: Kontorstider (08:00-17:00)


Din profil
Vi söker dig som har möjlighet att arbeta extra 1-2 dagar i veckan på tisdagar, onsdagar eller torsdagar. Vi tror att du förmodligen studerar och vill skaffa dig arbetslivserfarenhet inom administration. Som person är du prestigelös, noggrann och trivs i en kultur där det är högt i tak. Eftersom ditt främsta verktyg är Excel är det bra att du har grundläggande kunskaper i Office paketet. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Administratör till spännande uppdrag - Göteborg

Information om företaget
Vår kund är ett attraktivt företag inom utbildningsbranschen. De söker nu en administratör för att täcka upp en sjukskrivning. Uppdraget beräknas starta i slutet av februari och pågå under tre veckor med chans till förlängning. Är du stresstålig och flexibel kan du vara den vi söker. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att svara på elevernas frågor, skriva ut intyg och scheman samt ta emot besökare i receptionen. Tjänsten passar dig som är noggrann och har en god känsla för ordning och struktur. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på dagtid.

Din profil
Vi söker dig som har en färdigställd gymnasial utbildning, har du studerat på högre nivå inom administration är detta ett plus. Som person ser vi att du är flexibel och noggrann i ditt arbete. Vi ser det som meriterande om du arbetat i en liknande roll sedan tidigare. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Erfaren speditör till importavdelning - Göteborg

Information om företaget
Vår kund är ett attraktivt företag inom logistikbranschen och de söker nu en erfaren speditör till deras importavdelning. Gillar du att arbeta med service och samtidigt har ett inre driv kan du vara den vi söker. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter
Som speditör hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
- Transportbokning
- Hålla kontakt med agenter i olika hamnar runtom i världen
- Ha kontakt med åkerier och rederier
- Ha hand om debitering och fakturering för dina kunder
- Fylla i tulldokument och se till att det sköts på rätt sätt

Tjänsten passar dig som gillar att arbeta i en bred roll där du får ta mycket eget ansvar. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är 8-17 måndag-torsdag samt 8-16 på fredagar.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som speditör om minst två år, gärna med fokus på import. Vi ser det som meriterande om du har en högre utbildning inom logistik, även om detta inte är ett krav. Som person tror vi att du är driven, engagerad och serviceorienterad. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Orderadministratör/Administratör/Dansktalande/Finsktalande - Stockholm

Mer om företaget
Vår kund är ett internationellt, börsnoterat bolag med medarbetare världen över. På det svenska kontoret i Stockholms södra delar arbetar i dagsläget ett femtontal personer. För deras räkning söker vi nu ytterligare en kollega, är du den vi söker?
Vi arbetar med ett löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter
I den här rollen kommer dina arbetsuppgifter främst att bestå av:
- Ta emot ordrar via mail
- Hantera och administrera ordrar i affärssystemet
- Kontakt med leverantörer och administrera leveranser
- Kontakt med lager och logistikföretag kring leveranser

Du kommer att arbeta mot hela norden och arbeta på både svenska och engelska samt med lite extra ansvar för bolagets danska alternativt finska kunder och kollegor. Arbetstider är 8-16:30. Tjänsten beräknas starta omgående och är inledningsvis ett konsultuppdrag på 6 månader, med ambitionen att den sedan ska övergå till en tillsvidareanställning hos vår kund.

Din profil
I den här rollen söker vi dig som är strukturerad, noggrann och serviceminded. Du trivs med kundkontakt via mail och telefon och gillar samtidigt administrativt arbete. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt finska eller danska.
Vi ser det som meriterande om du har en eftergymnasial utbildning eller om du har arbetat i en liknande roll sen tidigare. Vi ser gärna att du har ett intresse för försäljning samt ett tekniskt intresse.
Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.

Läs mer

» Sommarjobb som speditör - Göteborg

Information om företaget
Vår kund är ett attraktivt företag inom logistikbranschen. De söker nu en speditör för sommarjobb hos dem. Uppdraget beräknas starta den 1/5 och pågå tills den 31/8. Det kommer finnas möjlighet att arbeta extra även innan maj för att komma in i arbetsuppgifterna ordentligt innan sommarperioden påbörjas. Är du en person som gillar att ha kontakt med kunder och arbetar bra under stress kan du vara den vi söker. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter
Som speditör hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
- Ta hand om kundförfrågningar och göra transportbokningar
- Hålla kunder uppdaterade kring deras ärenden
- Fylla i tulldokument och se till att godset kommer till lastningscentralen

Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta i ett högt tempo och ha många bollar i luften parallellt. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är 8-17 mån-tors och 8-16 på fredagar.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet från att arbeta som speditör sedan tidigare, som minst under ett par månader. Vi ser att du som söker rollen är studerande, gärna inom logistik även om detta inte är ett krav. Som person tror vi att du är social, serviceorienterad och gillar att arbeta tillsammans med andra. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Teknisk koordinator till ledande energibolag! - Stockholm

Information om företaget
Vi söker för kunds räkning en inkopplingssamordnare på heltid, med start så snart som möjligt. Rollen är bred och varierande och innefattar hela processen för inkoppling av fjärrvärme. Vår kund är ett lokalt energibolag som producerar fjärrvärme, fjärrkyla och el och levererar värme och kyla till sina kunder.

Uppdraget är inledningsvis på 7 månader och du kommer vara anställd av oss på Studentwork men uthyrd till vår kund.
Är du rätt person för arbetet? Sök tjänsten redan idag!Dina arbetsuppgifter
I rollen kommer du inledningsvis att främst hantera teknisk administration och arbeta mot både företag och privatkunder. Du kommer även att granska handlingar, avtal och rutiner. På sikt kommer du att få möjlighet att växa i rollen och ansvara för egna projekt. För att lyckas i rollen söker vi dig som trivs i en serviceinriktad roll, med fokus på koordinering och administration. Du sätter alltid kunden i första hand och förstår vikten av god kommunikation.Din profil
Vi söker dig som är utbildad ingenjör, gärna med inriktning mot fastighet eller energi. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av administration och har arbetat med kundkontakt tidigare. Du är van att arbeta med Office-paketet samt har goda kunskaper i Excel. Som person är du driven, noggrann och kommunikativ. Du trivs i en koordinerande roll och har en analytisk förmåga.

Välkommen med din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Administrativ koordninator sökes! - Stockholm

Information om företaget
Swarco Sverige AB är en internationell koncern med cirka 130 anställda i Sverige. Det är Swarcos styr övervaknings- och informationssystem som gör Sveriges trafik trygg, där deras främsta kund är Trafikverket. Swarcos Stockholmskontor ligger i Skogås och de har avdelningskontor i Göteborg, Karlstad och Malmö. Till Stockholmskontoret i Skogås söker vi en administrativ koordinator på heltid.

Studentwork ansvarar för den här rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos Swarco. Urval och intervjuer för tjänsten sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter
I rollen som administrativ koordinator kommer du tillhöra ett sammansvetsat team med engagerade kollegor. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av:

• Ansvara för felanmälningar via telefon, mail och övervakningssystem
• Planera och styra ut resurser på rätt plats vid rätt tid
• Dokumentera och skicka återkopplingsrapporter till kund
• Fakturering och andra administrativa uppgifter

Placeringsort: Skogås, Stockholm
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Enligt överenskommelse


Din profil
Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning och skaffat dig några års erfarenhet inom administration, service och koordinering. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av schemaläggning eller koordinering av personal samt om du har erfarenhet av orderhantering och/eller fakturering. Vidare är du strukturerad, självgående och trivs med att ta ansvar och har en naturlig ledarskapsförmåga. Som person är du effektiv, kommunikativ och du är inte rädd för att ta egna initiativ eller beslut i ditt arbete. Utöver detta har du goda kunskaper i Office paketet och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. Låter det som du? Då ser vi fram emot din ansökan!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Automationsingenjör/elkonstruktör sökes till attraktivt kundföretag! - Botkyrka

Information om företaget
Vår kund är ett välkänt svenskt industriföretag som har sin kärnverksamhet inom värmeöverföring, separering och flödeshantering till kunder över hela världen. Alla dessa tre områden har en stor betydelse för industriföretag och vår kunds expertis innehar en ledande ställning. För deras räkning söker vi en automationsingenjör med intresse för digitalisering med start i januari enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som ingenjör inom automation/elkonstruktion kommer du arbeta i ett engagerat team med varierande arbetsuppgifter och elkonstruktion. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av:

• Ta ansvar för utveckling och digitalisering av verksamheten.
• Arbeta i vanligt förekommande system som exempelvis CAD.
• Processoptimering och utvecklingsarbete ute hos kund.

Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag på 6 månader där du blir anställd av Studentwork och arbetar hos vår kund. Efter det finns möjlighet att bli anställd direkt hos företaget för rätt person.


Din profil
Vi söker dig med relevant utbildning inom automation/elkonstruktion från universitet/högskola eller innehar liknande utbildning från yrkeshögskola. Vidare har du ett intresse för industri och maskiner och trivs med ett högt tempo i arbetet. Det läggs även stor vikt vid personliga egenskaper som att tänka brett och framåt och motiveras av att leverera goda resultat. Eftersom du reser i tjänst både inom och utanför Sverige är det viktigt att du är flexibel för detta. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Content Coordinator sökes till internationellt kosmetikaföretag! - Stockholm

Information om företaget
Vårt kundföretag är ett svenskt kosmetikaföretag med kontor mitt i centrala Stockholm. I dagsläget är företaget verksamma i fler än 60 länder. För deras räkning söker vi nu en Content Coordinator med start omgående. Uppdraget är en direktrekrytering där Studentwork enbart ansvarar för rekryteringsprocessen och du anställs direkt av kundföretaget.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Content Coordinator kommer du ansvara för att skapa innehåll till vårt kundföretags digitala skönhetsmagasin, vidare kommer du även att sköta flertalet administrativa arbetsuppgifter av varierande karaktär. Utöver detta kommer rollen att innebära:
• Skapande av inspirerande och SEO-optimerat innehåll till företagets digitala magasin
• Koordinering av övriga interna team rörande publikationer till det digitala magasinet
• Övergipande ansvar över produktlanseringar och globala briefs
• Delansvar för globala processer och deadlines gällande digitalt innehåll i flertalet regioner
• Delansvar för företagets sociala medie-kanaler
• Stöttning till företagets Digital Production Manager i det dagliga arbetet

Din profil
Vi söker dig med en kandidatexamen inom marknadsföring eller liknande. Du har 1-2 års arbetslivserfarenhet inom global marknadsföring/copy writing. Du har tidigare erfarenhet och kunskap gällande SEO och att skapa digitalt innehåll, vidare ser vi gärna att du har bred administrativ erfarenhet sedan tidigare. Du är flytande i engelska och det är meriterande ifall du även talar svenska. Som person ser vi gärna att du är skönhetsintresserad, van vid att skapa nya rutiner och processer samt van vid att axla roller som "spindeln i nätet".

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Utredare / administratör / handläggare till ledande elnätsföretag - Stockholm

Information om företaget
Vår kund har mångårig erfarenhet av distribution och är ett av Sveriges ledande elnätsföretag. De sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm och söker nu för start omgående en kommunikativ utredare / handläggare. Tjänsten är på heltid och behovet sträcker sig till 2018-12-31, med goda chanser till förlängning. Är du teamorienterad och serviceinriktad? Sök tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer i rollen som utredare att arbeta med diverse administrativa arbetsuppgifter. Du ansvarar bland annat för en telefonslinga där du besvarar inkommande samtal från fastighetsförvaltare och kunder. Du ansvarar också för en mailinkorg där det löpande inkommer ärenden kopplat till bland annat elnätsavtal och till- och frånkoppling av el. Arbetet utförs utefter upprättade rutiner och instruktioner. Studentwork har i dagsläget fyra konsulter som arbetar i samma roll hos kundföretaget, dessa trivs mycket bra.

Din profil
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning samt som har förmåga att bemöta kunder serviceinriktat. Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta med administration och kundservice samt är serviceinriktad, strukturerad och flexibel. Vidare är du ansvarstagande och har en personlig mognad. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av Studentwork och arbeta som konsult hos vårt attraktiva kundföretag. Vi söker efter dig som har möjlighet att påbörja din anställning omgående. Vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess och välkomnar din ansökan redan idag!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Account Managers till oss på Studentwork! - Stockholm

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Account Manager ansvarar du för att sälja vår breda portfölj av tjänster till kunder inom tjänstemannasektorn. Ditt mål är att bygga upp en egen kundportfölj genom prospektering, mötesbokning och kundmöten. Du ansvarar även för avtalsförhandlingar, uppföljning av kundsamarbeten och tillsammans med dina kunder skapar du långsiktiga relationer. Arbetet är flexibelt, du planerar och driver ditt eget arbete framåt med stöd från våra Sales Managers.

Du kommer att arbeta nära drivna konsultchefer som är experter på att hitta rätt kandidater till dina kunduppdrag. Tillsammans hjälper ni stora och små organisationer att växa genom att matcha kundernas behov med våra tjänster.

Din profil
Det viktigaste för oss är din personlighet och inställning. Du är orädd, nyfiken och har en stark vilja att nå uppsatta mål. Du brinner för att göra affärer och vill hitta bästa möjliga lösning för våra kunder. Du tycker om att planera ditt eget arbete och är mån om både dina egna och teamets resultat. Vi ser med fördel att du tycker om att lyssna på hög peppande musik tidigt på morgonen och att du jublar och applåderar högljutt varje gång vi når stora som små framgångar! I utbyte kommer vi att ge dig all kunskap och stöttning du behöver för att lyckas!

Vi erbjuder dig en arbetsplats där vi lever efter våra värderingar. Vi kommer att uppskatta dig för ditt arbete, dina idéer och din härliga energi! Vi tycker om att ha roligt med varandra, därför klämmer vi in resor, kick-offer och en och en annan AW så ofta vi kan!

För att trivas i rollen vill vi att du har:

• Arbetat med någon typ av försäljning och är van att ta första kontakten via telefon.
• Mycket goda kunskaper i svenska (flytande) i både tal och skrift
• Ett B-körkort

Vi blir extra glada om du tidigare har:

• Arbetat med B2B-försäljning.
• Erfarenhet från branschen

Vi är ett snabbväxande företag på en marknad som glöder och därför behöver vi dig! Hos oss kommer du få göra en allmänbildningsresa inom näringslivet och affärsvärlden som saknar motstycke! Vårt mål är att göra dig till en riktigt vass affärsman/affärskvinna. Under resans gång kommer du att stöta på nya utmaningar, många skratt, massor av applåder och vid din sida kommer du att ha, i vårt tycke, världens bästa kollegor!
Låter det lockande? Bli en del av vårt fantastiska Stockholmskontor med start 3 april.

Varmt välkommen med din ansökan, vi håller intervjuer löpande!


Om oss
Studentwork är ett nordiskt ledande konsult- och rekryteringsföretag som är specialiserade på studenter och personer med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi är ett entreprenörsdrivet företag som fokuserar på lösningar, möjligheter och framgångar. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar som vi är väldigt stolta över: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun. Tillsammans bildar vi ett sammansvetsat och passionerat team med härlig energi som har väldigt roligt på jobbet.

Är du intresserad av att komma till ett företag som sätter sina anställdas framgång och utveckling först? Då har du stora möjligheter att trivas hos oss!Läs mer

» Administratör / Koordinator / Heltid - Stockholm

Information om företaget
Till vår kund söker vi nu en administratör som ger det lilla extra på arbetet. Du kommer att vara anställd av Studentwork och arbeta som konsult ute hos vår kund. Uppdraget är på heltid och är till att börja på 6 månader med möjlighet för förlängning. Tjänsten beräknas starta i början av April.

Vi arbetar med ett löpande urval, så välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I din roll som administratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå av dokumentering, möteshantering samt fungera som en kommunikatör mellan olika parter. Som administratör fungerar du som administrativt stöd till kollegor och bistår dem i det dagliga arbetet. Du kommer arbeta i team med andra administratörer. Detta är en varierande roll där du får ta stort eget ansvar och driva ditt eget arbete framåt. Arbetet innebär även att du hanterar vår kunds digitala plattform och uppdaterar information i sociala medier samt har kontakt mot deras externa IT konsult.

Din profil
Du bör ha erfarenhet av administrativt arbete med god excel- & officevana. Du har lätt att lära dig nya system och har ett it intresse. Du kan eller önskar att lära dig att publicera information i wordpress samt vår kunds hemsida. Vi ser att du gillar att utveckla rutiner och processer samt att du ständigt strävar efter att utveckla smarta och tidseffektiva arbetssätt. Du har servicekänsla och gillar att göra bra ifrån.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Avtals- och tillståndshanterare för konsultuppdrag hos välkänd kund i Linköping! - Linköping

Mer om företaget
Vår kund är ett annorlunda konsultbolag som ägs av sina medarbetare. Tanken har från start varit att operativa samt strategiska beslut ska gynna dess människor/medarbetare, kunder och omvärld vilket de anser skapar ett livskraftigt företag med glada och motiverade medarbetare och kunder.

Vår kund har nu ett behov av en administrativ avtals- och tillståndshanterare som kommer att vara placerad i Linköping och uthyrd till en tredje part. Uthyrningen och anställningen sker i samband med Studentwork och frågor om tjänsten ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef.


Dina arbetsuppgifter
Som avtals- och tillståndshanterare kommer du att jobba administrativt med kartläggning, informationssökning och mötesbokning. Du kommer att få kartor av en ansvarig projektör över ett område där fibernät ska byggas och sedan leta fram information som exempelvis vem som äger mark, hus samt företag i området för att sedan leta fram kontaktuppgifter till dessa. Du kommer sedan att ta kontakt med dem och informera om att en ombyggnation sker i området samt vad det innebär för dessa personer specifikt. Du kommer även boka möten med dem och åka ut och informera dem på plats om vad som ska göras. Slutligen kan du även komma att upprätta avtal kring markupplåtelse etc. Allt administreras och dokumenteras i slutkundens system.

Placeringsort: Linköping
Omfattning: Heltid
Start: Omgående
Period: Fram till årsskiftet
Arbetstider: Kontorstider, 08:00 – 17:00


Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbeten som administrativ assistent eller administratör, gärna med telefonvana. Som person ska du vara social, driven, informativ och inte rädd för att ta kontakt med människor via telefon eller på egna möten. Du ska även vara strukturerad, noggrann och professionell i ditt bemötande då du representerar vår kund och blir ett ansikte utåt för dem hos deras slutkund.

Krav för tjänsten är att du har goda svenska kunskaper avseende tal och skrift och körkort B. Det är meriterande om du har en bakgrund eller kunskap om fibernät samt telefonvana från exempelvis kundtjänst eller sälj.


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Ekonomiassistent på deltid till Stena stål! - Göteborg

Information om företaget
Stena Stål är en rikstäckande stålleverantör med lager, produktion och försäljning på 15 platser i Sverige och en i norska Moss. Bolaget erbjuder ett brett sortiment av balk, armering, rör, plåt, stångstål, rostfritt, aluminium, verktygsstål och legerat konstruktionsstål. Stena Stål söker nu efter en ekonomiassistent på heltid under sommaren som även kan arbeta deltid under våren inför sommaren. Läser du en universitetsutbildning inom ekonomi och vill bli en del av ett härligt gäng med god sammanhållning på Göteborgskontoret? Tveka inte och sök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent hos Stena Stål kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
- Arbete med leverantörsreskontra
- Avstämning mellan inbetalningar och fakturor
- Avstämning mellan fakturor och artikelunderlag
- Övrig administration kan också tillkomma i rollen.
Tjänsten passar dig som har ett ekonomiskt intresse, är noggrann och tar stort ansvar i ditt arbete. Tjänsten kommer starta omgående och vi ser att du börjar anställningen med upplärning i 3-4 dagar för att sedan arbeta ca 1 dag/v tills mitten av juni då du går upp på heltid och arbetar tills slutet av augusti. Arbetstiderna är 8-17.

Din profil
Vi söker dig som studerar på universitet/högskola och läser utbildning inom ekonomi. Har du läst redovisning är detta meriterande. Vi ser gärna att du har minst ett år kvar av din utbildning då Stena stål gärna vill hitta en medarbetare som har intresse av att långsiktigt bli en del av organisationen. För att vara den vi söker behöver du besitta en grundförståelse för ekonomi, balansräkningar samt ha ett öga för detaljer. Vi ser det som meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet av en liknande roll och har kunskaper i digitala fakturahanteringssystem. Det är även meriterande om du som söker har kunskaper i danska, tyska, franska eller nederländska. Som person tror vi att du är strukturerad i ditt arbetssätt och självgående men samtidigt inte rädd för att fråga om något är oklart. Vidare tror vi att du är en lagspelare som trivs i gemenskap med andra och gärna vill vara behjälplig gentemot dina kollegor. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vår kund. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Electronic engineer to an attractive company - Stockholm

Information om företaget

Our client is an ambitious and innovative international company working within the renewable energy field. They are a leading and rethinking and working with high technological products within their field. They are now searching for an ambitious person to join their team for a full-time assignment. You will be located in their modern office in central Stockholm near the Royal Institute of Technology. Join our client and their journey to towards innovative solutions and products within the renewable energy and environment friendly field!

Are you interested? Please apply for the position today!


Worktasks
As an Electronic engineer, you will work with digital electronics, draw circuit cards and work with microprocess programing. You will be a part of the company’s different projects, therefor, the work tasks may differ from day to day.
This is a full-time consultant assignment which means that you will be employed by Studentwork and work at our customers company the first 6 months. The ambition is to find the perfect candidate that will get the opportunity be employed by our client after the first period of 12 months as a consultant.


Your profile
You have a Master of Engineering with a technical profile maybe within, mechatronics, microelectronics, electronic or built in systems. Most important in this position will be your personal attributes. We are looking for a social and flexible person that can work under pressure that likes practical work. You are interested in the technical field, and you are fluent in English.

About us
Studentwork is a leading Nordic recruitment and staffing company specialised in graduates and candidates with up to five years of work experience.

We mainly offer positions in the fields of finance, sales/marketing, technology and administration. We are experts in matching our customers’ needs with our candidates’ qualities and skills. At Studentwork culture always comes first and our business is guided by our values: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility and Share Fun.


Läs mer

» Elektronikingenjör sökes till spännande företag! - Stockholm

Mer om företaget
Vår kund är ett ambitiöst och innovativt företag som verkar inom förnybar energi. De är världsledande och nyskapare med högteknologiska produkter inom sitt område. Företaget verkar på en internationell marknad och har sitt kontor vid Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm. Vi söker nu en nyexaminerad ingenjör som vill vara med på vår kunds spännande resa mot innovativa lösningar och produkter inom förnybar energi.Dina arbetsuppgifter
I din roll som elektronikingenjör kommer du bland annat att arbeta med digital elektronik, rita kretskort och mikroprocess programmering. Du kommer att vara med i företagets process och arbeta i olika projekt så dina arbetsuppgifter kommer att variera. Tillsammans med dina engagerade kollegor kommer du att vara med och skapa framtida lösningar inom förnybar energi.
Tjänsten är på heltid och beräknas starta omgående. Inledningsvis är det konsultuppdrag på 12 månader, därefter är ambition att vår kund erbjuder en fortsatt anställning.


Din profil
Vi söker efter dig som har en civilingenjörsexamen med teknisk inriktning, förslagsvis inom mekatronik, mikroelektronik, elektronik eller inbyggda system. Det är meriterande om du har tidigare arbetserfarenhet men inte ett krav. Du har tidigare erfarenhet alternativt kunskaper i C - Programmering. I den här rollen är det dina personliga egenskaper som är viktigast för ett framgångsrikt arbete. Vi söker dig som är stresstålig, social, flexibel och som gillar att arbeta praktiskt. Du har mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Prototyp ingenjör sökes till Spännande företag - Stockholm

Mer om företaget
Vår kund är ett ambitiöst och innovativt företag som verkar inom förnybar energi. De är världsledande och nyskapare med högteknologiska produkter inom sitt område. Företaget verkar på en internationell marknad och har sitt kontor vid Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm. Vi söker nu en nyexaminerad ingenjör som vill vara med på vår kunds spännande resa mot innovativa lösningar och produkter inom förnybar energi.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som prototyp ingenjör kommer du bland annat att arbeta med 3D modeller, prototyper, modellering och ritningar. Du kommer att vara med i företagets process och arbeta i olika projekt så dina arbetsuppgifter kommer att variera. Tillsammans med dina engagerade kollegor kommer du att vara med och skapa framtida lösningar inom förnybar energi.
Tjänsten är på heltid och beräknas starta omgående. Inledningsvis är det konsultuppdrag på 12 månader, därefter är ambition att vår kund erbjuder en fortsatt anställning.


Din profil
Vi söker efter dig som har antingen en civilingenjörsexamen eller högskoleingenjörsexamen med teknisk inriktning, förslagsvis inom mekanik, mekatronik eller industriell design. Det är meriterande om du har tidigare arbetserfarenhet men inte ett krav. I den här rollen är det dina personliga egenskaper som är viktigast för ett framgångsrikt arbete. Vi söker dig som är stresstålig, social, flexibel och som gillar att arbeta praktiskt. Du har mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Vi ser fram emot din ansökan!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Prototype Engineer to an attractive company! - Stockholm

Information om företaget
Our client is an ambitious and innovative international company working within the renewable energy field. They are a leading and rethinking and working with high technological products within their field. They are now searching for an ambitious person to join their team for a full-time assignment. You will be located in their modern office in central Stockholm near the Royal Institute of Technology. Join our client and their journey to towards innovative solutions and products within the renewable energy and environment friendly field!

Are you interested? Please apply for the position today!


Worktasks
As a prototype engineer, you will work with 3D models, prototypes, modelling and drawings. You will be a part of the company’s different projects, therefor, the work tasks may differ from day to day.
This is a full-time consultant assignment which means that you will be employed by Studentwork and work at our customers company the first 6 months. The ambition is to find the perfect candidate that will get the opportunity be employed by our client after the first period of 12 months as a consultant.


Your profile
You have a Master of Engineering with a technical profile maybe within mechanic, mechatronics or industrial design. Most important in this position will be your personal attributes. We are looking for a social and flexible person that can work under pressure that likes practical work. You are interested in the technical field, and you are fluent in English.

About us
Studentwork is a leading Nordic recruitment and staffing company specialised in graduates and candidates with up to five years of work experience.

We mainly offer positions in the fields of finance, sales/marketing, technology and administration. We are experts in matching our customers’ needs with our candidates’ qualities and skills. At Studentwork culture always comes first and our business is guided by our values: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility and Share Fun.


Läs mer

» Speditörsassistent till expansivt bolag! - Göteborg

Information om företaget
Vår kund är ett attraktivt bolag inom logistikbranschen. De söker nu en driven speditörsassistent till deras Göteborgskontor. Vill du komma till ett företag som präglas av god stämning och härlig arbetsmiljö? Då har du hittat helt rätt! Uppdraget beräknas starta omgående och pågå under sex månader med chans till förlängning. Är du driven och prestigelös kan du vara den vi söker. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter
Som speditörsassistent hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
- Dagligt arbete med orderregistrering
- Hantering av tulldokument
- Utskick av lastorders
- Övriga administrativa uppgifter kommer tillkomma i rollen.

Tjänsten passar dig som trivs att arbeta i ett högt tempo och som gillar att ha roligt på jobbet. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på dagtid.

Din profil
Vi söker dig som lockas av logistikbranschen och vill få in en fot i branschen. Vi söker dig som är driven, flexibel och orädd för nya utmaningar. Givetvis ser vi det som meriterande om du tidigare arbetat inom branschen eller studerat en utbildning inom logistik. Vidare har du goda datakunskaper och sätter dig snabbt in i nya system. Du talar och skriver både svenska och engelska flytande. Skulle du också vara duktig på norska ser vi det som meriterande för rollen. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Studerande utbildningsassistent till branschledande bolag - Göteborg

Information om företaget
Vår kund som är verksamma inom byggbranschen behöver nu förstärkning av en administrativ resurs i sitt HR-team. Vi söker dig som studerar på högskola eller universitet och vill arbeta två-tre dagar i veckan. Detta är en fin möjlighet in på ett erkänt bolag så tveka inte på att söka tjänsten redan idag.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som utbildningsassistent kommer arbetsuppgifterna bland annat innebära:
- Arbeta med sammanställningar av olika typer av dokumentation
- Administration av internutbildningar
- Samt avlasta chefer med olika administrativa uppgifter

För att passa i rollen hoppas vi att du är noggrann, driven och trivs med ett varierande arbete. Arbetet är beläget på kontorstider och de hoppas att du har möjlighet att arbeta 2-3 dagar i veckan.Din profil
Vi söker dig som studerar på högskola eller universitet, gärna med inriktning på administration eller liknande. Det viktigaste är att du är administrativt intresserad och är duktig på struktur. Du är noggrann, tålmodig och har en positiv inställning. Vidare är det meriterande om du tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter med fokus på administration.
Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Sök till Peab Asfalts arbetsledarprogram -

Information om företaget
Vill du påbörja din karriär inom asfalt? Vi som jobbar på Peab Asfalt välkomnar dig som är nyutexaminerad till en spännande resa hos oss!
Sök till vårt arbetsledarprogram där teori, praktik och mentorskap blir din väg till en framtid inom asfalt!

Peab Asfalt är ett av Sveriges största företag inom utveckling, tillverkning och utläggning av asfalt. Vår verklighet pågår i laboratorier, på asfaltverk och ute i människors vardag. För oss är hållbarhet en viktig drivkraft. Hos oss ska varje anställd kunna utvecklas i sitt yrke och som människa och vi lägger största vikt vid ett etiskt och ansvarsfullt agerande i hela produktionskedjan. Med satsning på teknisk utveckling skapar vi produkter med mindre miljöpåverkan. ECO-Asfalt är ett koncept som placerar oss i framkant när det gäller klimatsmart tillverkning och som har rönt stort intresse på marknaden. Tillsammans bygger vi framtidens vägar!
Vi på Studentwork kommer fungera som en första kontakt och tveka inte att kontakta oss för vidare information, men anställning och intervjuer görs av Peab.Mer om företaget
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.
Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Dina arbetsuppgifter
I juni 2018 kommer vi starta igång Peab Asfalts arbetsledarprogram – ett program för dig som är nyutexaminerad.

Din resa börjar som biträdande arbetsledare under ett halvt år och därefter går du in som arbetsledare. Under programmets gång skaffar du dig praktisk erfarenhet och teoretiskt kunskap för att bli diplomerad arbetsledare hos oss. Rollen som arbetsledare innebär att biträda platschefen med ledning av projekt, planering, arbetsberedning och uppföljning av det dagliga produktionsarbetet i ett eller flera arbetslag. Du har en handledare som stöttar dig i din utveckling under programmet som pågår från juni 2018 till december 2019.Vi är ett personligt företag som eftersträvar långvariga och goda relationer. Programmet startar med en gemensam träff för alla deltagare som lägger grunden för ditt framtida kontaktnät och samverkan. Tillsammans deltar ni även i utbildningar så som ledarskap och kurser i asfalt. På Peab Asfalt tror vi på personlig utveckling och med en erfaren handledare samt ett brett nätverk kan du känna dig trygg i dina kommande utmaningar, vi kan asfalt!

Vi finns över hela landet och som deltagare erbjuds du en placering i region Syd, Mellersta, Väst eller Nord.

Din profil
Vi söker dig med en relevant eftergymnasialutbildning som är högst två år gammal och vill påbörja din karriär hos oss. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att du är initiativtagande, engagerad och har ett genuint intresse för ledarskap. B-körkort är ett krav. Du kommer att börja på en provanställning på 6 månader hos Peab med målet att det mynnar ut i en tillsvidareanställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Är du en friluftsperson? Vi har spännande arbete som kundtjänstmedarbetare - Göteborg

Information om företaget
Vår kund är ett välmående företag som arbetar med fokus på friluftsliv och då mer specifikt skor. Företaget har sitt ursprung i Skandinavien, men är idag ledande inom sitt område och finns i över 20 länder. Vår kund önskar nu att utöka sin personalstyrka med en medarbetare på heltid till deras Backoffice avdelning. Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Som kundtjänstmedarbetare hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
- Ta emot ordrar via telefon, mail och fax.
- Hantera kundsupportärenden, utföra provhanteringar och andra uppgifter av administrativ karaktär.
- Vid behov utföra operativa arbetsuppgifter på lagret och vara behjälplig inför mässor.

Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta självständigt, är noggrann och har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är 8-17.

Din profil
Vi söker dig som brinner för service och gillar att ha kontakt med kunder. Som person tror vi att du ser lösningar snarare än problem, har en förmåga att arbeta självständigt och samtidigt alltid har en noggrannhet i ditt arbete. Du vet när det är dags att lägga in en högre växel i arbetet och har en förmåga att prioritera mellan olika uppgifter. Vidare bör du ha god datorvana och känna dig bekväm i Office-paketet. Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat i en liknande roll och om du har erfarenhet av Pyramid eller liknande affärssystem. Skulle du ha kunskaper inom andra nordiska språk är även detta meriterande då många återförsäljare är nordiska. Du talar och skriver både Svenska och Engelska flytande. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag.


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Finansassistent till världsledande leverantör av affärssystem! - Linköping

Mer om företaget
Är du utbildad civil- eller redovisningsekonom på universitetsnivå och har jobbat ett par år som ekonomiassistent/redovisningsassistent? Är du redo att ta nästa steg i karriären och axla en viktig roll som finansassistent på ett av Linköpings häftigaste företag?

Vår kund utvecklar och levererar affärssystem till kunder över hela världen som tillverkar och distribuerar varor, underhåller anläggningstillgångar samt driver serviceinriktade verksamheter. De är en av världens ledande leverantörer inom affärssystem och har i dagsläget ca 3 500 medarbetare världen över. Genom sina lokala kontor och växande partnerskap stödjer de mer än en miljon användare. Till sitt kontor i Linköping har vår kund nu ett behov av en finansassistent med start relativt omgående.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd till vår kund. Frågor om tjänsten eller företaget ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef. Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter
Som finansassistent kommer du att jobba på en avdelning vid namn Group Treasury tillsammans med två kollegor. Du kommer att arbeta i en varierad roll där det ingår likviditetshantering, valutahantering, -säkring, -redovisning och diverse betalningar/banktransaktioner. Utöver dessa arbetsuppgifter kommer du även att få den spännande möjligheten att koordinera ett stort internationellt förbättringsprojekt inom området Net Working Capital samt vara behjälplig vid utformningen och dokumentationen av nya instruktioner och riktlinjer inom flertalet områden på företaget.

Placeringsort: Linköping
Omfattning: Heltid, möjlighet till deltid under våren
Arbetstid: Kontorstider
Start: Omgående eller enligt överenskommelse


Din profil
Vi söker dig som är utbildad civil- eller redovisningsekonom på universitetsnivå och som har ett eller ett par års erfarenhet av roller som ekonomiassistent eller redovisningsassistent. Ett annat alternativ kan vara att du har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Då detta är ett internationellt företag krävs det att du pratar och skriver både svenska och engelska flytande på professionell nivå och du bör ha mycket goda kunskaper i Excell. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av något affärssystem, programmet Cognos, tidigare arbete på en internationell koncern eller bankerfarenhet.

Som person bör du vara driven, nyfiken, lättlärd och gilla nya utmaningar samt arbete i projektform samtidigt som du också kan arbeta självständigt. Vi ser gärna att du är utåtriktad, positiv, noggrann och analytisk då mycket av arbetet kommer att handla om att dokumentera och analysera information för att hitta bästa möjliga lösningar. Slutligen tror vi även att du uppskattar en varierad roll med både något tuffare och mer komplexa frågor och repetitiva uppgifter.

Vår kund erbjuder dig möjligheten att bli en del av ett stort och internationellt företag med en stark och engagerad kultur där alla hjälps åt och samtliga medarbetare syns. Du kommer att få frihet under ansvar och erbjudas en möjlighet att påverka företagets framtid, både vad gäller deras produkt, organisation och deras utveckling framåt. Vår kund är ett stabilt och tryggt företag och du kommer att få en stor möjlighet till att utveckla din kompetens i denna spännande och varierade roll!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Ekonomiadministratör sökes till Weber i Häggvik! -

Information om företaget
Weber Saint-Gobain är världsledande inom tillverkning av torrbruk och utvecklar lösningar för nybyggnation och renovering i en rad olika länder. Till sitt kontor i Häggvik söker de nu en noggrann ekonomiadministratör. Har du erfarenhet av att arbeta med ekonomiadministration och kunskaper inom SAP? Sök tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I din roll som ekonomiadministratör kommer du bland annat få ansvara för bokföring av leverantörsresfakturor och uppföljning med leverantörer. Weber Saint-Gobain har nyligen börjat använda sig av ett nytt program och de behöver därför hjälp med att överföra gammal information till det nya systemet.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid då du blir anställd av oss på Studentwork och arbetar ute hos kund. Uppdraget är på 3 månader med eventuellt möjlighet till förlängning.

Din profil
Vi söker dig som har erftergymnasial utbildning och erfarenhet av att arbeta som ekonomiadministratör. Det är meriterande om du har tidigare
erfarenhet av att arbeta i SAP och andra affärssystem. Som person är du noggrann, ansvarstagande och måldriven.Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Junior systemutvecklare med kunskaper om JAVA! - Linköping

Mer om företaget
Är du en nyutexaminerad högskole- eller civilingenjör inom datateknik, systemvetenskap etc. alternativt har något års erfarenhet av JAVA, 4G eller 5G? Ser du dig som en samarbetsvillig problemlösare snarare än en programmerande ensamvarg? Då kan denna roll som junior systemutvecklare till vår kunds nya inhouse-team vara möjligheten du har väntat på!

Vår kund är ett konsultföretag specialiserade på IT, teknik och systemutveckling. De jobbar mot att bli marknadens mest eftertraktade leverantör och sina kunders självklara samarbetspartner. Till ett nytt kundspecifikt team söker de nu en junior systemutvecklare för start i april. I teamet ingår totalt sex personer varav fyra har lång erfarenhet av 4G och 5G. Arbetet kommer att utföras inhouse i kundens fräscha lokaler vilka finns belägna i Mjärdevi, Linköping.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och uthyrd till vår kund. Konsultuppdraget är ett så kallat learn-and-hire koncept där du efter sex månader kommer att bli överrekryterad till kunden. Frågor om tjänsten eller företaget ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef. Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag.


Dina arbetsuppgifter
Som junior systemutvecklare kommer du att ingå i ett team om sex personer och arbeta mot en specifik och internationell kund i Linköping. Arbetet kommer att utföras inhouse men resor till kunden kan förekomma. Projektet du till en början kommer att arbeta med fokuserar främst på 4G samt 5G utveckling och automatiserade testfall. De automatiserade testfallen utförs i JCAT och vi ser därför gärna att du har goda kunskaper inom JAVA. Mycket av arbetet handlar om problemlösning och att leta information.

Placeringsort: Linköping
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Kontorstider
Start: Snarast, projektet börjar i april


Din profil
Vi söker dig som är nyutexaminerad högskole- eller civilingenjör inom systemvetenskap, datateknik etc. där du ska ha utvecklat goda kunskaper om JAVA. Om du även har kunskaper inom C++, C#, Python eller Linux så är det högst meriterande. Tidigare erfarenhet av telecom eller testning är även det högst meriterande.

Som person ska du vara en utåtriktad, samarbetsvillig och flexibel då allt arbete utförs i team och då teamen vid nya projekt också kan komma att ändras. Du bör även vara ödmjuk, lättsam och ständigt hungrig på att lära dig mer då vår kund verkligen erbjuder dig en chans att lära dig av några av branschen mest kunniga systemutvecklare. Då mycket av rollen handlar om att leta fram information bör du vara noggrann, prestigelös och något av en problemlösare samtidigt som vi också värderar lojalitet. I denna rekrytering kommer vi att lägga stort fokus på personlighet då högsta prioritet är att skapa ett fungerande team.


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Junior VD-assistent sökes omgående till spännande bolag! - Stockholm

Information om företaget
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av administration. Vår kund är ett mindre, familjärt bolag med kontor i Kista. Tjänsten är på 80% och arbetstiderna förväntas vara mellan 9-16. Uppdraget är ett konsultuppdrag på 6 månader, med goda möjligheter till överrekrytering efter det. Är du den vi söker? Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du att stötta företagets VD, främst administrativt. Du kommer bland annat att arbeta med:
- Att förbereda avtal
- Sammanställa statistik
- Kontorsadministration
- Sammanställa offerter

Tjänsten ställer även krav på att du är kommunikativ eftersom att du kommer att ha kontakt med såväl interna medarbetare som externt. Du kommer att arbeta både på svenska och engelska och vi ser gärna att du skickar in din ansökan på engelska.


Din profil
Är du en person som växer av att ta ansvar och trivs i en koordinerande roll? Då kan du vara den vi söker! Vi tror att du har arbetat minst ett halvår med administration samt att du har goda kunskaper i Excel. Har du en utbildning inom administration eller ekonomi är det meriterande. Vidare uttrycker du dig obehindrat i såväl svenska som engelska, både i tal och skrift.

Urval och intervjuer sker löpande, så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Kontorsassistent / heltid/ tre månader / Älvsjö - Stockholm

Information om företaget
Aventics AB är ett attraktivt teknikföretag med över 150 års kompetens och med verksamhet över hela världen. Till sina fräscha lokaler i Älvsjö söker de nu en social och lättsam kontorsassistent!

Urval och intervjuer sker löpande, så tveka inte att söka tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I din roll som kontorsassistent kommer du bland annat att uppdatera dokument, beställa kontorsmaterial, sortera post och boka hotell, resor och taxi åt övrig personal.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på inledningsvis 3 månader. Uppdraget är på heltid och arbetstiderna är 08.00-16.30.

Din profil
Som person är du social, lättsam och initiativtagande. Goda engelskakunskaper är ett krav då engelska är språket som talas på kontoret. I övrigt önskar vi att du har goda kunskaper inom officepaketet. Det är meriterande om du tidigare har jobbat i excel.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Kundservice / Heltid / Försäljning - Stockholm

Information om företaget
24Storage är Sveriges näst största aktör inom förrådslösningar. Företaget grundades 2015 och har idag över 6000 förråd fördelade runt om i Sverige. Grundarna av bolaget har varit bidragande till att utveckla flera av de ledande self-storageaktörerna i Europa. 24Storage AB:s affärskoncept grundar sig i två globala makrotrender; urbanisering och digitalisering. Anläggningarna utrustas med den senaste teknologin som möjliggör en helt centraliserad drift. Studentwork ansvarar för den här rekryteringsprocessen och du kommer bli anställd direkt av 24Storage.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter
Till 24Storage söker vi Customer Success Specialists som är en del av vårt Customer Success Center beläget i centrala Stockholm där vi hanterar all kundkontakt via digitala verktyg så som kamera, chat och telefon. Du åker dessutom ut till anläggningar för att säkerställa kundupplevelsen för besökande kunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ge kunderna en förstklassig service för att öka kundnöjdheten och driva försäljning. Dina arbetsuppgifter innefattar att:

• tillhandahålla service, både digitalt och på plats direkt mot kund ute på anläggningarna
• ta emot och agera på kunders frågor, beställningar, klagomål och anmärkningar
• löpande hantera och administrera bokningar
• på anläggningarna säkerställa en standard i världsklass samt hantera enklare underhåll.

Tjänsten är på heltid med start omgående. Arbetstiderna omfattar även arbete under helger och kvällar. Kollektivavtal Svensk Handel och Unionen.

Din profil
Vi söker dig som är en kundorienterad lagspelare med sinne för detaljer, som inte tvekar att vara flexibel och hjälpa till där det behövs. Försäljning faller naturligt för dig, du gillar att komma till avslut med kunden och nå snabba resultat. Det är meriterande om du har en bakgrund inom försäljning och/eller detaljhandeln. Du är social och kommunikativ i såväl tal som skrift. Du talar flytande svenska i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska. Du har körkort B.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» IT-support till innovativt företag i Göteborg! - Göteborg

Mer om företaget
Vår kund är en stark aktör inom digitalisering och arbetar med effektiva och nytänkande lösningar mot företag och kommuner. Företaget är internationellt och finns i flera länder och flertal orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg och kontoret söker nu efter en IT-supportmedarbetare för att utöka sitt härliga team! Låter detta intressant så tveka inte att söka redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter
Som IT-support på First-line hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
- Hjälpa kunder med it- support i en bred roll, främst via telefon men även genom besök på platsen.
- Arbeta med specifik support i Active Directory, Microsoft Office, Office 365 och andra grundläggande närverksteknologier.
- Att tillsammans med dina kollegor sträva efter att erbjuda kvalitativ problemlösning och hög grad av service.
Tjänsten passar dig som trivs med teknisk arbete och vill kombinera ditt tekniska kunnande med exceptionellt god service.
Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på dagtid. Tjänsten varar initialt i sex månader som konsult med goda möjligheter till förlängning och anställning direkt hos vår kund.

Din profil
Vi söker dig som har en fullständig examen på minst gymnaisenivå med ett stort intresse för teknik. Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet av arbete med IT-support, gärna i rollen som First-line support. Vi ser vidare gärna att du som söker har kunskaper inom programmen; AD, Office 365, mobila applikationer, nätverksteknologi, Office Suite och Exchange. Det viktigaste är att du är driven och intresserad av arbete av denna karaktären. Därför lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och värderar intresse för teknik väldigt högt i vår process.
Som person tror vi att du är serviceminded och professionell där du alltid strävar efter att göra ditt yttersta i ditt bemötande med kunder, Vidare tror vi även att du är en lagspelare och trivs att arbeta i ett arbetslag med en öppen atmosfär och vill ta del av gemenskapen.
Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vår kund.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Jotun i Göteborg söker studerande marknadskoordinator - Göteborg

Mer om företaget
Jotun är en av världens ledande tillverkare av målarfärger, lacker och pulverfärger. Koncernens totala försäljning 2017 var NOK 16,84miljarder och antal anställda
är ca 9 900. Jotun finns representerat i över 100 länder, 63 företag och fabriker i 44 länder med huvudkontor i Sandefjord, Norge. Jotun levererar färg och lacker som är framtagna för unika förhållanden. Jotun världen är skiftande, men vi har en gemensam agenda; koncernen är organiserad i fyra segment.Jotun Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Jotun A/S, Norge.
Vi säljer koncernens konsument-, måleri-, marin-, protective och pulverfärger till den svenska marknaden. Idag är vi 85 anställda och vårt huvudkontor ligger i Västra Frölunda.Dina arbetsuppgifter
Som marknadskoordinator hos Jotun kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
- Arbete med företagets digitala marknadsmaterial
- Bearbeta och översätta broschyrer och printade material
- Assistera vid framställning av företagets nya app
- Avlasta marknadsteamet med övriga uppgifter
Tjänsten passar dig som trivs i en ansvarfull roll och med ett stort intresse för marknadsföring samt en nyfikenhet till att lära dig mycket om yrket.
Tjänsten är på deltid, med 1-2 dagars arbete i veckan vid sidan av dina studier.


Din profil
Vi söker dig som är i slutskedet av dina studier inom ekonomi eller marknadsföring och med ett intresse att ta första steget in på en marknadsavdelning. Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat som marknadsassistent eller liknande roller. Som person tror vi att du är noggrann, lyhörd och ansvarstagande när du tar dig an nya uppgifter. Vi hoppas du är engagerad och driven till att lära dig nya saker och trivs med att jobba i team. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Student med B-körkort? Bli en del av vår studentpool med budbilschaufförer! - Norrköping

Information om företaget
Är du i början av dina studier, bosatt i Norrköping och har B-körkort? Vill du jobba extra kvällstid och även har möjlighet till heltidsjobb i sommar? Då kan denna roll som budbilschaufför vara något för dig?

Vår kund är ett familjeföretag med lång erfarenhet inom transport- och åkeribranschen. De ser till kundens behov och jobbar utifrån visionen att inget paket är för litet för deras tid. Som budbilschaufför kommer du att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd till vår kund, och du kommer att ingå i vår studentpool med bas i Norrköping. Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter
Som budbilschaufför hos vår kund kommer du att arbeta kvällspass på vardagar. Varje pass sträcker sig mellan 18:00 – 22:00 och du kommer att bli kontaktad samma dag som behovet uppstår. I snitt kommer det att vara ca 1 pass/vecka. Under varje körning förväntas du hinna lämna ca 25 paket/leveranser och samtliga körningar är i Norrköping.

Arbetspasset är uppbyggt på så sätt att du vid start får en telefon/handdator och ett körschema som visar vart och till vem du ska lämna dina leveranser. Körschemat är tydligt beskrivet via GPS och i de fall det inte går att lämna över ett paket körs det till närmsta postombud. Du kommer att arbeta ensam och köra en mindre van alternativt bil som kunden står för. Du kommer även att få arbetskläder av kunden. Goda möjligheter finns till heltidsjobb under sommaren.

Placeringsort: Norrköping
Arbetstid: Kvällar, 18:00 – 22:00
Omfattning: Vid behov, ca 1 pass/vecka
Start: omgående


Din profil
Vi söker dig som studerar och har minst ett år kvar på dina studier alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50 %. Du ska ha B-körkort, god körvana och klara av att jobba självständigt i ett högre tempo. Det är meriterande om du tidigare har jobbat i liknande roller.

Som person ser vi gärna att du är flexibel, professionell, har en god planeringsförmåga och gillar att jobba mot deadlines. Det är också av stor vikt att du är social och gillar en personlig kontakt i ditt arbete då du blir ansiktet utåt för vår kund. Det är högst meriterande om du även har god lokalkännedom.


Läs mer

» Analytiker / deltid / student / - Stockholm

Information om företaget
För vår kunds räkning söker vi nu en analytiker på deltid. Du kommer att vara anställd av Studentwork och arbeta som konsult ute hos vår kund. Omfattningen av uppdraget uppskattas till ca. 8-20 timmar i veckan med start omgående. Arbetstiden är inte begränsad till fasta tider.
Vi arbetar med ett löpande urval, så välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Som analytiker hos vår kund kommer du få vara delaktig i det dagliga arbetet. Vår kund arbetar med att analysera kommunikationsvägarna i organisationer och tar fram lösningar hur det kan effektiviseras. Du kommer att fungera som ett stöd till förändringsledare men en stor del av arbetet kräver att du kan arbeta självständigt. DIna arbetsuppgifter innefattar också att se till så att all data har samlats in, att det lagras på rätt plats, se till så information inte går förlorad, analysera svarsfrekvensen, återkoppla samt presentera resultatet.Din profil
Vi söker dig som är student och vi tror att du läser en utbildning inom ekonomi, statsvetenskap, ingenjörsutbildning eller liknande. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete i en liknande roll sedan tidigare.
Som person tror vi att du är samarbetsvillig, strukturerad och intresserad. Vi tror att du är noggrann, organiserad och lösningsorienterad i ditt arbetssätt.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Dansktalande marknadsundersökare till läkesmedelsföretag! - Göteborg

Mer om företaget
Ett väl etablerat företag som jobbar med marknadsanalyser av läkemedelsbranschen. De arbetar med analyser i flera europeiska länder och nu söker de förstärkning i sitt danska team i Mölndal. Uppdraget kommer starta omgående och pågår under två veckor med chans till förlängning veckovis.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu för vår kunds räkning en marknadsundersökare som kommer arbeta mot den danska marknaden, Du kommer arbeta med att utföra kvalitativa intervjuer via telefon. Vi hoppas du har en vana att arbeta över telefon och har förmågan att vara disciplinerad i ditt arbete. Det är av stor vikt att du känner dig helt bekväm i danska språket och talar det obehindrat.

Din profil
Vi söker dig som:

- Behärskar det danska språket i tal och skrift
- Är social och gillar att ta kontakt med nya människor
- Har en vana av att arbeta med telefonen som ditt främsta arbetsverktyg
- Har allmän datakunskap

Låter detta intressant? Tveka inte att kontakta mig omgående.

Om oss
Studentwork är ett bemannings- och rekryteringsföretag specialiserat på Rising and Experienced Graduates. Våra kandidater är studerande och personer i början av sin karriär - med upp till fem års arbetslivserfarenhet efter sin examen. Vårt mål är att vara en långsiktig partner för våra kunder och kandidater. Bli en del av vårt nätverk och läs mer på www.studentwork.se.

För CV-tips rekommenderar vi riktlinjerna i CV Guidelines, du får då rätten att pryda ditt CV med deras kvalitetsstämpel. Läs mer på www.cvguidelines.com.


Läs mer

» Lön / assistent / deltid / student - Stockholm

Information om företaget
Vårt kundföretag är ett svenskt företag som funnits sedan 1934, i dagsläget finns de i 17 länder. Deras kontor är beläget i Marievik, Liljeholmen och för deras räkning söker vi nu en löneassistent! Detta är ett deltidsuppdrag på cirka tre-fyra dagar per månad som inledningsvis sträcker sig fram till juni 2018.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som löneassistent kommer du arbeta tre-fyra dagar/månad och hjälpa vårt kundföretag med kontroller av reseräkningar och insortering av avtal. Arbetet kommer vara förlagt vid lönekörning under datumen 9-10 samt 13-14-15 återkommande i varje månad. Arbetstiderna är flexibla och du kan förlägga tiden utefter ditt studieschema under de avtalade datumen.


Din profil
Som person ser vi gärna att du studerar ekonomi, HR eller något liknande vid högskola. Det är meriterande ifall du har kunskaper inom lön sedan innan. Du har någon tidigare erfarenhet av administration och som person ser vi gärna att du är strukturerad, noggrann och självgående. Låter detta som dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Processkemist till Syntagon AB! - Södertälje

Information om företaget
Syntagon är ett ledande Skandinavienbaserat företag inom läkemedelsutveckling och kemisk tillverkning. De har kapacitet och kunnande för att hjälpa klienter från tidig upptäckt till validering och slutligen kommersiell tillverkning. Syntagons huvudsakliga fokus är kontraktsyntes av API.er (active pharmaceutical ingredients), produktion av hjälpämnen (excipients) avsedda för aktiva farmaceutiska substanser samt tillverkning av adjuvans som kan användas till att förstärka effekten av vaccin. Till kontoret i Södertälje söker de nu en processkemist på heltid med start i februari 2018.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som processkemist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:

- Ansvara för utförande av kemiska reaktioner på stor skala.
- I processerna följa produktions protokoll med stor noggrannhet.
- Övriga administrativa arbetsuppgifter såsom rapportering, riskbedömningar och dokumentering.

Syntagon kommer erbjuda utbildning på plats för att kunna genomföra processerna enligt rutiner. Studentwork ansvarar för den här rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt av Syntagon.

Din profil
Vi söker dig som har en civilingenjörsutbildning i kemi, teknisk kemi eller liknande och vill utvecklas inom en spännande bransch. Du trivs i en roll där du får mycket eget ansvar, din noggrannhet och precisions ställs på prov samt att du får agera problemlösare. Vidare tror vi att du har en administrativ ådra och har lätt för att dokumentera ditt arbete systematiskt. Som person tror vi att du är driven och vågar fråga, hellre en gång för mycket än för lite samt att du kommunicerar väl både på svenska och engelska. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Utvecklingsingenjör / Civilingenjör / Teknik - Botkyrka

Information om företaget
Vår kund är ett välkänt svenskt industriföretag som har sin kärnverksamhet inom värmeöverföring, separering och flödeshantering till kunder över hela världen. Alla dessa tre områden har en stor betydelse för industriföretag och vår kunds expertis innehar en ledande ställning. För deras räkning söker vi en utvecklingsingenjör med stort intresse för teknik på heltid med start omgående.

Vi arbetar med ett löpande urval, så välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som utvecklingsingenjör kommer du bli en del av utvecklingsteamet som tar fram nya lösningar för företagets kunder. Med rätt intresse för teknik finns inga gränser för vad du kan åstadkomma och utvecklas i din roll. Du kommer huvudsakligen vara med och skapa automatiserade maskiner.

Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Studentwork och arbetar hos vår kund. Uppdraget löper på 6 månader heltid och därefter finns goda möjligheter för rätt person att bli anställd direkt hos företaget.

Din profil
Vi söker dig som är nyexaminerad civilingenjör alternativt högskoleingenjör inom relavant område. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med maskinintelligens, robotteknik eller censorteknik. Du har grundläggande kunskaper i PLC och mekanik samt har ett stort intresse för utveckling. Som person är du driven, uppfinningsrik och positiv samt att du har ett stort teknikintresse att mätta. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Ekonomisk rådgivare till modernt bolag - Göteborg

Information om företaget
Fintegrity är en uppstickare på marknaden och utmanar dagens befintliga redovisningsbyråer och ekonomiska rådgivare. Vi erbjuder framåtriktad ekonomisk rådgivning och våra rådgivare har kompetenser inom bl.a. redovisning, ekonomistyrning, revision, affärssystem & intern kontroll, Corporate Finance samt bank & finans. Våra kunder är små- och medelstora, ägarledda tillväxtbolag med ambitioner. Då framtiden är det enda vi kan påverka arbetar vi med konstruktiva och konkreta handlingsplaner för framtiden. Vi växer och söker nu tillsammans med Studentwork efter en Senior Ekonomisk Rådgivare till vårt team!

Dina arbetsuppgifter
Denna roll innefattar så mycket mer än bara ekonomisk rådgivning. Din kompetens skall vara ovärderlig och målet är att vara en strategisk partner till kunderna. Vi ska alltid sträva efter att leverera värdefulla och nytänkande råd. Fintegritys kunder skall alltid känna att våra lösningar är ojämförbara på marknaden. Vidare kommer din roll att innebära:

Kvalitetssäkran av löpande bokföring, bokslut samt årsredovisning
- Budget och prognosarbete avseende resultat och likviditetet
- Digitalisering och effektivisering av kundernas redovisningsflöden
- Verksamhetsuppföljning och framåtriktad ekonomisk analys
- Avrapportering till kund med analys, slutsatser och förslag på handlingsplan
- Deklaration för bolaget och dess ägare
- Samarbete med kompletterande kompetenser internt som externt

Utöver dessa ekonomirelaterade arbetsuppgifterna kommer stort fokus att ligga på långsiktiga och värdeskapande affärsrelationer internt som externt. Dina kunder och våra samarbetspartners är oerhört viktiga där du ser värdet i att delta i forum där du förstärker och utvecklar dina affärsrelationer.

Tjänsten passar dig som gillar en varierande roll och du axlar rollen som ekonomiansvarig för din kund och projektledare. Du kommer att ha helhetsansvar för en kundstock om ca 10-15 kunder och ständigt stötta ditt team och dina medarbetare för att på bästa sätt vara med och skapa framtidens ekonomiska rådgivningstjänst.
Tjänsten är på heltid, tillsvidare och du kommer att bli direktanställd av Fintegrity.


Din profil
För att vara den vi söker tror vi att du har en examen inom ekonomi, troligtvis på högskola eller universitet. Det är viktigt att du har gedigen arbetslivserfarenhet, gärna som ekonomiansvarig, financial controller eller från revision- eller redovisningsbranschen. För att vara den vi söker har du mycket goda kunskaper inom bokföring, bokslut, årsredovisningar och ekonomisk analys. Du har också erfarenhet deklarationer och årsredovisningar.

Som person är du en kommunikativ lagspelare. I ditt team kommer du att arbeta med flera Juniora Ekonomiska Rådgivare, och tillsammans skall ni ge era kunder ojämförbara lösningar då ni är framtidens ekonomiska rådgivare. Ni gör inte bara vad era kunder frågar efter utan försöker med dina och dina kollegors kompetenser att hela tiden tänkta ett steg längre.


Om oss
Som medarbetare på Fintegrity erbjuds du en unik möjlighet att vidareutveckla och bredda dina kunskaper via ett tätt samarbete med handplockade kollegor med olika kompetensbakgrund. Utöver dina kollegor så kommer du även att få tillgång till ett mycket stort externt affärsnätverk som förhoppningsvis följer med dig under resten av din karriär. Vi ser det som naturligt att jobba med både interna och externa kompetenser tillsammans med kund. Hos oss får du möjlighet att styra din egen utveckling med en individuell utvecklingsplan som vi gemensamt tar fram och följer. Vi tar din resa på största allvar då din resa också är Fintegritys resa och din utveckling är avgörande för bolagets och våra kunders långsiktiga framgång.

Vi sitter i fina, fräscha och centrala takvåningslokaler på mitt på Avenyn tillsammans med ett skönt gäng andra mycket kompetenta företagare där möjlighet till aktiviteter utanför jobbet hör till vanligheterna för den som vill!


Läs mer

» Finnish speaking Customer Service personnel! - Stockholm

Information om företaget
Our customer company works within retail sales and are located in central Stockholm. We are now searching for a Finnish speaking customer service client for them, for a fulltime assignment with start ASAP. The assignment is initially for two months, with possibilities for extension.

Dina arbetsuppgifter
In the role as customer service client you will take part in a team consisting of colleagues working towards Sweden, Finland and Norway. You will support the Finnish clients via phone, chat and e-mail. The questions are usually connected to orders, invoices and the company's products. In addition there will also be several administrative tasks.

Din profil
We are searching for a person with previous experience within customer service or that has been working in a role with phone and e-mail contact earlier. Your mothertongue is Finnish and you also have good knowledge in English and Swedish. As a person you are service minded, communicative and structured.

About us
Studentwork is a leading Nordic recruitment and staffing company specialised in graduates and candidates with up to five years of work experience.

We mainly offer positions in the fields of finance, sales/marketing, technology and administration. We are experts in matching our customers’ needs with our candidates’ qualities and skills. At Studentwork culture always comes first and our business is guided by our values: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility and Share Fun.


Om oss
Läs mer

» Ingenjör till WEG Scandinavia AB - Göteborg

Mer om företaget
WEG är en global aktör som tillverkare samt leverantör av energieffektiva lösningar över hela världen. De har sitt huvudkontor i Jaraguá do Sul i Brasilien. Företaget har mer än 32 000 anställda världen över och grundades 1961 som tillverkare av elmotorer. Idag är företaget en betydande leverantör av elmotorer, växelmotorer, frekvensomriktare, mjukstartare, generatorer, hög- och lågspänningsställverk, turbiner samt transformatorer. WEG Scandinavia AB är beläget från september 2014 i Mölnlycke Företagspark. WEG utvecklar, marknadsför samt distribuerar WEG:s produkter i hela Skandinavien.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att omfatta teknisk support och viss kundkontakt. Du kommer också få arbeta med tekniska produkter, framtagning av data, offertskrivning samt uppföljning av offerter. Du arbetar tätt tillsammans med säljarna och tillgodoser dem med underlag för deras affärer. Du kommer även ha kontakt med kollegor på huvudkontoret i Brasilien.

Din profil
För att lyckas i ditt arbete har du ett tekniskt intresse. Vi ser att du har en högskole-/ingenjörsexamen, gärna inom teknik. Vi sätter stor vikt vid din personlighet, drivkraft och förmåga att bemöta olika situationer på bästa sätt. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har goda kunskaper inom Officepaketet. Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat med CAD. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär rekryteringsprocessen sker genom Studentwork men du kommer anställas direkt av WEG. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Nu söker vi mätningstekniker! - Stockholm

Information om företaget
För vår kunds räkning söker vi nu en mätningstekniker med start omgående. Uppdraget löper på 12 månader och är på heltid. Du kommer utgå från kontoret som ligger i kungens kurva.

Vi arbetar med ett löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Mätningstekniker är ditt uppdrag att säkerställa korrekt mätning och utsättning i projekt. Du arbetar noggrant för att de till att projektet flyter på så bra som möjligt. Dina arbetsuppgifter består bland annat av ritningshantering, utsättning/ inmätning, maskinstyrning och mängdreglering.

Din profil
Du har erfarenhet av grundläggande mätteknik med både totalstation och GPS och av att sätta dig in i och följa produktionstidsplaner. Du är duktig på att tolka och följa krav i kontraktshandlingar och har vana av att arbeta i Topocad eller Geo. Som person är du van vid och trivs med ett stort personligt ansvar. Du är noggrann med en god förmåga att kunna planera och förbereda dina arbetsuppgifter. Du drivs av att utveckla och utvecklas och har lätt att ta till dig nya tekniker. Med ett utpräglat lönsamhetstänk är din insats bidragande till projektets framgång.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Recruitment Assistant till Studentwork - Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Är du intresserad av att komma till ett företag som sätter sina anställdas framgång och utveckling först? Då har du stora möjligheter att trivas hos oss!

Som Recruitment Assistant kommer du att arbeta nära våra rekryterande Consultant Managers och stötta dem i deras dagliga arbete. Du kommer att hjälpa till i hela leveransprocessen med fokus på search, urval och HR-administrativa uppgifter. Arbetsuppgifterna kommer bland annat att bestå av att screena ansökningar, hålla telefonintervjuer och intervjuer med kandidater, genomföra referenstagningar samt searcha kandidater i både interna och externa databaser. Du kommer att arbeta självständigt med nära handledning och coachning av dina duktiga kollegor.

Vi ser gärna start under februari månad och vi vill att du ska ha möjlighet att arbeta två dagar per vecka, vi är flexibla med vilka dagar du arbetar med hänsyn till dina studier.

Din profil
Vi söker dig som är i början av din utbildning inom personalvetenskap, ekonomi eller annan relevant utbildning och ser din framtid inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från serviceyrken och att du är van att arbeta med telefonen som verktyg.

Vi är duktiga på snabba leveranser med kvalité och arbetar ofta under högt tempo därför ser vi att du som söker trivs med högt arbetstempo samt att du trivs med stort eget ansvar. Du är en driven, positiv och lösningsorienterad person som håller en hög servicenivå. Då det förekommer mycket telefonkontakt med potentiella kandidater ser vi att du som söker är kommunikativ, social och trivs med att använda telefonen som verktyg.

Vi erbjuder dig en viktig roll i ett företag som växer och vi vill se dig växa med oss. Rätt person kommer med tiden att få mer ansvar så vi ser att du är orädd och gillar att ta dig an nya utmaningar.

Om oss
Studentwork är ett nordiskt ledande rekryterings- och konsultföretag och vi är specialiserade på studenter och personer med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vår syn på branschen är revolutionerande eftersom vi sätter online-tester i centrum av varje uppdrag. Det hjälper oss att hitta de bästa kandidaterna, minimera rekryteringstiden och underlätta onboardingen för våra kunder. Vår rekryteringsprocess och testverksamhet lägger fokus på att matcha kandidaternas och företagens värderingar, kultur och drivkrafter. Det är så vi ska nå vårt mål att ha branschens nöjdaste kunder.

Vi är ett entreprenörsdrivet företag som fokuserar på lösningar, möjligheter och framgångar. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun. Våra värderingar skapar en stark kultur som vi är stolta över. Tillsammans bildar vi ett sammansvetsat och passionerat team med härlig energi som har väldigt roligt på jobbet.

Nu är vi inne i en expansiv tillväxtfas och vår ambition är att fortsätta växa. Nu är det dags att förstärka vårt Stockholmskontor med en Recruitment Assistant. Idag är vi ett team om 30 personer som sitter på Kungsholmen.

Är du intresserad av att komma till ett företag som sätter sina anställdas framgång och utveckling först? Då har du stora möjligheter att trivas hos oss!

Läs mer

» Är du student inom medicin? Vi har spännande extrajobb på CompuGroup - Göteborg

Mer om företaget
CGM är ett världsledande globalt eHälsobolag. Med en kundbas på ca 400 000 kunder arbetar de med läkare, tandläkare, sjukhus, apotek och hälsonätverk i 40 länder.
De har 4 200 kvalificerade medarbetare som arbetar på deras kontor i 19 länder för att erbjuda de bästa lösningarna inom eHälsa. CGM har funnits på den svenska eHälsomarknaden i mer än 25 år och levererar effektiva och säkra lösningar till såväl enskilda mottagningar som till kliniker, sjukhus, kommuner samt landsting och regioner. De utvecklar sina produkter i nära samarbete med användarna med målsättningen att på ett användarvänligt och effektivt sätt stödja hela vårdkedjan.

Dina arbetsuppgifter
Som utbildare hos CompuGroup kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
- Genomföra utbildningar hos både nya och befintliga kunder inom CompuGroups journalsystem på olika nivåer, allt från basutbildning till mer skräddasydda utbildningar.
Tjänsten passar dig som har en god social förmåga och har ett pedagogiskt förhållningssätt. Tjänsten är på deltid och vi ser gärna att du har möjlighet att jobba mellan 1-2 heldagar i veckan. Då Compugroup har flertalet kunder runtom i landet förekommer det resor och eventuellt övernattningar i tjänsten.


Din profil
Vi söker dig som är student inom medicin och som är intresserad av ett extrajobb inom branschen. Vi ser att du har god datakunskap och hanterar Office-paketet väl. Som person tror vi att du är social, pedagogisk och gillar att tala inför grupp. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett bemannings- och rekryteringsföretag specialiserat på Rising and Experienced Graduates. Våra kandidater är studerande och personer i början av sin karriär - med upp till fem års arbetslivserfarenhet efter sin examen. Vårt mål är att vara en långsiktig partner för våra kunder och kandidater. Bli en del av vårt nätverk och läs mer på www.studentwork.se.

För CV-tips rekommenderar vi riktlinjerna i CV Guidelines, du får då rätten att pryda ditt CV med deras kvalitetsstämpel. Läs mer på www.cvguidelines.com.

Läs mer

» Junior CAD-projektör sökes till Iterio! - Stockholm

Information om företaget
Iterio är konsulter inom samhällsplanering och samhällsbyggnad och hjälper sina kunder med projektledning, projekteringsledning samt datasamordning. Deras teknikspecialister jobbar i alla skeden inom geoteknik, miljö och trafik. Iterio startades 2011 men de som arbetar där har gott om erfarenhet från andra arbetsplatser och projekt. Idag är Iterio precis över 80 anställda och vill växa, både när det gäller antalet medarbetare och företagets samlade kompetens. De är stolta över det de gör och att ha kul på jobbet är viktigt. Iterio tror på frihet under eget personligt ansvar och lojalitet mot företaget, sina kollegor och inte minst deras kunder. De hjälper och stöttar varandra och är övertygade om att ett lag som är samspelt kan gå hur långt som helst.

Till kontoret på Södermalm söker vi för Iterios räkning en CAD-projektör med start omgående. Vi arbetar med ett löpande urval, så välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att redovisa geotekniska undersökningar i AutoCAD. Men du kommer även att göra andra saker som exempelvis att utföra ledningsinventering, sköta kontakt med fältpersonal samt uppföra borrplaner och mäta grundvatten. I rollen som CAD-projektör kommer du bli en del av sammansvetsat team som ställer upp och hjälper varandra framåt.

Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Studentwork och arbetar hos vår kund. Uppdraget löper på 12 månader och därefter finns goda möjligheter att bli anställd direkt hos Iterio.

Placeringsort: Stockholm
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Kontorstider (8-17 med flex)
Start: Omgående

Din profil
Vi söker dig som har en gymnasieexamen, utbildat dig från exempelvis Nackademin eller likvärdigt inom relevant område. Det är ett stort plus om du har tidigare erfarenhet av AutoGRAF och/eller Geosuite samt kunskaper inom autodesk produkter (AutoCAD). Som person är du samarbetsvillig, noggrann och positiv. Det är även viktigt att du är lösningsorienterad och trivs med att ta ansvar. B-körkort är ett krav för tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Sommarjobb som administrativ assistent till Ellevio! - Karlstad

Information om företaget
Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för diVi är över 400 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med personalutveckling, bland annat med ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.
 
Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas,  kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp.Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.
 
Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?


Dina arbetsuppgifter
För Ellevios räkning söker vi nu två personer som ska sommarjobba med avtalsskanning till Ellevios nätavdelning. I rollen kommer du att registrera olika typer av avtal till Ellevios interna it-system. Tjänsten är på heltid under juni-augusti 2018.

Din profil
Vi söker dig som är studerande och vill få administrativ arbetslivserfarenhet under sommaren. Som person ser vi gärna att du är noggrann, nyfiken och positiv.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Studentwork och arbeta som konsult hos Ellevio. Då du ansöker ber vi dig bifoga CV, personligt brev samt betyg på dina hittills avslutade universitets- eller högskolekurser. Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och sista ansökningsdatum är den 28/2. Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer

» Sommarjobb som administratör till Ellevio! - Stockholm

Information om företaget
Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 400 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med personalutveckling, bland annat med ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Dina arbetsuppgifter
För Ellevios räkning söker vi nu en administratör till deras mätaravdelning. I rollen kommer du att registrera information om Ellevios anläggningar i interna system samt hantera kvalitetsarbete kopplat till mätare och transformatorer. Det kommer även förekomma arbetsuppgifter kopplade till en intern projektgrupp, som syftar till att introducera nästa generations elmätare, där du kommer stödja i liknande kvalitetsarbete avseende Ellevios anläggningsdatabas som en del av ett viktigt förberedande arbete inom projektet, samt övriga administrativa uppgifter. Tjänsten är på heltid under juni-augusti 2018.

Din profil
Vi tror att du studerar en ingenjörsutbildning med relevant inriktning och är intresserad av att utveckla dina kunskaper inom elkraft. Som person ser vi gärna att du är noggrann, nyfiken och kommunikativ.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Studentwork och arbeta som konsult hos Ellevio. Då du ansöker ber vi dig bifoga CV, personligt brev samt betyg på dina hittills avslutade universitets- eller högskolekurser. Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och sista ansökningsdatum är den 28/2. Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer

» Sommarjobb som anslutningsadministratör till Ellevio! - Stockholm

Information om företaget
Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 400 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med personalutveckling, bland annat med ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.
 
Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas,  kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp.Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.
 
Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?


Mer om företaget
Elanläggning är en enhet inom Customer Relations som ansvarar för kundnära fältärenden vid nyanläggning, anläggningsförändring och avslut av anläggning, samt servisändringar inom tomtgräns.


Dina arbetsuppgifter
För Ellevios räkning söker vi en anslutningsadministratör för sommarprojekt med placering på deras kontor på Valhallavägen i Stockholm. I denna roll kommer du skapa upp nya anslutningsärenden för att vi ska förbättra vår kartläggning av gatubelysningsnätet. Du kommer ha kontakt med både externa och interna kunder via mejl och samtal.
Vi erbjuder arbetsuppgifter i en kreativ miljö där egna initiativ utgör en viktig del av arbetet. Tjänsten ger en insikt i elnätsarbeten ochär på heltid under åtta veckor med start i början av juni.

Din profil
Du har minst en teoretisk gymnasieutbildning, medan ytterligare utbildning är meriterande. Arbetslivserfarenhet från branscher med kundvård är också ett plus. Vi sätter även stort värde vid att du är initiativtagande och har en positiv inställning. Arbetsuppgifterna kräver att du är självgående, strukturerad och noggrann och har lätt för att följa instruktioner, samt att du har god systemförståelse och behärskar svenska i tal och skrift.
Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Studentwork och arbeta som konsult hos Ellevio. Då du ansöker ber vi dig bifoga CV, personligt brev samt betyg på dina hittills avslutade universitets- eller högskolekurser. Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och sista ansökningsdatum är den 28/2. Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer

» Sommarjobb som avräkningsingenjör till Ellevio! - Stockholm

Information om företaget
Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 400 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med personalutveckling, bland annat med ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Dina arbetsuppgifter
Till sommaren söker vi för Ellevios räkning två ingenjörsstudenter som kommer arbeta med att stötta mätvärdes- och avräkningsingenjörerna i deras arbete. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att arbeta med datakvalitet i våra system. Du tar ut rapporter från våra IT-system och rättar data som blivit fel. Arbetet är på heltid och beräknas pågå under åtta veckor med start i juni 2018.

Din profil
Vi ser att du som sökande studerar till civil- eller högskoleingenjör, inriktning elkraft eller likvärdigt. Du är en person med stort driv och engagemang. Du har god datorvana samt är noggrann, strukturerad och organiserad i ditt arbetssätt. Du är en person som presterar bra både självständigt och i grupp och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Studentwork och arbeta som konsult hos Ellevio. Då du ansöker ber vi dig bifoga CV, personligt brev samt betyg på dina hittills avslutade universitets- eller högskolekurser. Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och sista ansökningsdatum är den 28/2. Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer

» Sommarjobb som elnätsutredare/nätanalytiker till Ellevio! - Karlstad

Information om företaget
Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 400 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med personalutveckling, bland annat med ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Dina arbetsuppgifter
För Ellevios räkning söker vi två stycken elnätsutredare/nätanalytiker för sommarjobb. I denna roll kommer du att arbeta med att analysera och sammanställa projektdokumentation och kartor för att åldersbestämma delar av Ellevios nät. Utöver detta kan du även komma att utföra dokumentationsarbete samt analysera och ta fram underlag rörande nätkapaciteten. Tjänsten är på heltid under juni-augusti 2018.

Din profil
Vi tror att du är i slutet på din ingenjörsutbildning och ser detta som en möjlighet att utveckla dina kunskaper inom elkraft. Du har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp samt att tänka kritiskt och att utmana det befintliga för att vidareutveckla strukturer och rutiner. Som person tror vi att du är analytisk, utredande och nyfiken.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Studentwork och arbeta som konsult hos Ellevio. Då du ansöker ber vi dig bifoga CV, personligt brev samt betyg på dina hittills avslutade universitets- eller högskolekurser. Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och sista ansökningsdatum är den 28/2. Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer

» Sommarjobb som elnätsutredare/nätanalytiker till Ellevio! - Stockholm

Information om företaget
Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 400 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med personalutveckling, bland annat med ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Dina arbetsuppgifter
För Ellevios räkning söker vi två stycken elnätsutredare/nätanalytiker för sommarjobb. I denna roll kommer du att arbeta med att analysera och sammanställa projektdokumentation och kartor för att åldersbestämma delar av Ellevios nät. Utöver detta kan du även komma att utföra dokumentationsarbete samt analysera och ta fram underlag rörande nätkapaciteten. Tjänsten är på heltid under juni-augusti 2018.

Din profil
Vi tror att du är i slutet på din ingenjörsutbildning och ser detta som en möjlighet att utveckla dina kunskaper inom elkraft. Du har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp samt att tänka kritiskt och att utmana det befintliga för att vidareutveckla strukturer och rutiner. Som person tror vi att du är analytisk, utredande och nyfiken.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Studentwork och arbeta som konsult hos Ellevio. Då du ansöker ber vi dig bifoga CV, personligt brev samt betyg på dina hittills avslutade universitets- eller högskolekurser. Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och sista ansökningsdatum är den 28/2. Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer

» Sommarjobb som kommunikatör till Ellevio! - Stockholm

Information om företaget
Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 400 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med personalutveckling, bland annat med ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Mer om företaget
Kommunikationsteamet på Ellevio ansvarar för företagets varumärke och interna- och externa kommunikation: PR- och media, strategi för och innehåll i företagets egna kanaler, varumärkeskommunikation, hållbarhetskommunikation, finansiell kommunikation, samhällsengagemang, internkommunikation och krishantering.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som kommunikatör på Ellevio kommer du bland annat att arbeta med att skriva artiklar för intranät och webb, webbpublicering, bildbehandling och uppdatering och strukturering av bildbank i vårt CMS Episerver. Du kan också komma att arbeta med förberedelserna inför Ellevios medverkan under Almedalsveckan.
Tjänsten är på heltid mellan vecka 23-27 med eventuell fortsättning vecka 32-34.

Din profil
Vi söker dig som studerar kommunikation, journalistik eller marknad. Du är en duktig skribent, är intresserad av bildbehandling och har kunskap i webbpublicering. Vi tror att du är ambitiös, driven och kommunikativ. Vidare talar och skriver du svenska och engelska obehindrat samt är noggrann och strukturerad. Om du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter ses detta som meriterande.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Studentwork och arbeta som konsult hos Ellevio. Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och sista ansökningsdatum är den 28/2. Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer

» Sommarjobb som nätanalytiker till Ellevio! - Stockholm

Information om företaget
Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 400 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med personalutveckling, bland annat med ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.
 
Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas,  kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp.Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.
 
Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?


Dina arbetsuppgifter
I din roll som nätanalytiker kommer du att läsa och analysera felrapporter för att sedan kategorisera och komplettera dessa med mer information från andra källor
Vi erbjuder arbetsuppgifter i en kreativ miljö där egna initiativ utgör en viktig del av arbetet. Tjänsten ger en insikt i elnätsarbeten och en teknisk utmaning i att förstå och behärska datorprogram. Tjänsten är på heltid under åtta veckor med start i början av juni.


Din profil
Vi ser att du som söker är Civilingenjörsstudent åk 2-5 som läser elektroteknik/energisystem och som i första hand har valt eller kommer att välja inriktning elkraft. Du är en person med stort driv och engagemang. Du har god datorvana samt är noggrann, strukturerad och organiserad i ditt arbetssätt. Du är en person som presterar bra både självständigt och i grupp och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.  Du har grundläggande kännedom om uppbyggnad, och funktion för elkraftsystemet. Det är meriterande om du kan programmera och skapa avancerade funktioner i Excel.


Läs mer

» Sommarjobb som teknisk administratör till Ellevio! - Stockholm

Information om företaget
Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 400 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med personalutveckling, bland annat med ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.
 
Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas,  kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.
 

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Dina arbetsuppgifter
Till sommaren söker vi för Ellevios räkning en ingenjörsstudent som kommer arbeta med att stötta nätutvecklarna i deras arbete. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att arbeta med datakvalitet i våra system, göra tekniska beräkningar samt ta fram tekniskt underlag för nätutveckling. Arbetet är på heltid och beräknas pågå under åtta veckor med start i juni 2018.Din profil
Vi ser att du som sökande studerar till civil- eller högskoleingenjör, inriktning elkraft eller likvärdigt. Du är en person med stort driv och engagemang. Du har god datorvana samt är noggrann, strukturerad och organiserad i ditt arbetssätt. Du är en person som presterar bra både självständigt och i grupp och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.


Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Studentwork och arbeta som konsult hos Ellevio. Då du ansöker ber vi dig bifoga CV, personligt brev samt betyg på dina hittills avslutade universitets- eller högskolekurser. Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och sista ansökningsdatum är den 28/2. Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer

» Sommarjobb som teknisk anslutningsadministratör till Ellevio! - Stockholm

Information om företaget
Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 400 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med personalutveckling, bland annat med ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.
 
Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas,  kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.
 
Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?


Mer om företaget
Elanläggning är en enhet inom Customer Relations som ansvarar för kundnära fältärenden vid nyanläggning, anläggningsförändring och avslut av anläggning, samt servisändringar inom tomtgräns.

Dina arbetsuppgifter
För Ellevios räkning söker vi en teknisk anslutningsadministratör till Elanläggning för sommarjobb med placering på deras kontor på Valhallavägen i Stockholm. I denna roll kan du komma att hantera Ellevios anslutningsärenden via telefon och mail, utreda samt återställa avvikelser i elmätarna samt ha telefonkontakt med kunder, installatörer och entreprenörer.
Tjänsten ger en insikt i elnätsarbeten och då vi har ett automatiskt flöde av flera ärendetyper så ställer vi stor vikt av systemförståelse då avvikelsehantering kräver att utreda orsaker och logiska fel. Tjänsten är på heltid under åtta veckor med start i början av juni. Har du möjlighet att börja arbeta extra under maj månad är detta meriterande.


Din profil
Vi ser gärna att du som sökande studerar till civil- eller högskoleingenjör. Du är en person med stort driv och engagemang. Du har god systemvana sedan tidigare samt är noggrann, strukturerad och organiserad i ditt arbetssätt. Vi ser gärna att du arbetat med telefon som verktyg sedan innan. Du är en person som presterar bra både självständigt och i grupp och kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift.
Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Studentwork och arbeta som konsult hos Ellevio. Då du ansöker ber vi dig bifoga CV, personligt brev samt betyg på dina hittills avslutade universitets- eller högskolekurser. Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och sista ansökningsdatum är den 28/2. Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer

» Sommarjobb som utredare till Ellevio! - Stockholm

Information om företaget
Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig!

Vi är över 400 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med personalutveckling, bland annat med ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp.

Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Dina arbetsuppgifter
Du kommer i rollen som utredare att arbeta med ärenden där du över telefon, mail och Internet hanterar kunders elnätskontrakt. Du lägger beställning och administrerar arbetsorderflödet i samband med att kunden flyttar in eller ut på Ellevios nät samt upprättar elnätskontrakt. I rollen som handläggare kommer du också att få hantera från- och återtillkoppling av kunders elanläggningar som görs via Ellevios datasystem. Arbetstiden är måndag till fredag, kl. 8-17. Tjänsten är ett sommarjobb som sträcker sig mellan juni-augusti 2018.

Din profil
Vi söker dig som studerar på högskola eller universitet samt som har förmåga att bemöta kunder med bibehållet lugn och professionalism. Vi tror att du är serviceinriktad, driven och strukturerad.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Studentwork och arbeta som konsult hos Ellevio. Då du ansöker ber vi dig bifoga CV, personligt brev samt betyg på dina hittills avslutade universitets- eller högskolekurser. Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och sista ansökningsdatum är den 28/2. Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer

» Teknisk säljare sökes till KranEl i Stockholm! - Stockholm

Information om företaget
KranEl AB växer och söker nu en Teknisk Säljare till kontoret i Stockholm. KranEl är en utav de ledande leverantörerna i norden av strömmatningsprodukter och har sedan 1970-talet levererat produkter till svensk industri, materialhantering- och automationsindustrin. 

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som teknisk säljare kommer du själv ansvara för hela säljprocesser från prospektering till avslut. Vidare har du både kund- och leverantörs ansvar och gör egna offerter, prislistor samt tar emot ordrar.

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är belagda på vardagar. Studentwork ansvarar för den här rekryteringsprocessen men du kommer att bli anställd direkt av KranEl AB.Din profil
Vi söker dig som har en teknisk utbildning och vill arbeta med försäljning inom industrin. Om du saknar utbildning kan relevant arbetslivserfarenhet väga upp detta. Som person är du ödmjuk, initiativtagande och gillar att ha mycket kundkontakt. Det är viktigt att kunna kommunicera väl i både tal och skrift på svenska och engelska samt att du är positiv och driven. B-körkort är ett krav för tjänsten då resor inom hela Sverige förekommer. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Dags att ansöka till Peab anläggningsTraineeprogram - Nya Ingenjörer -

Information om företaget
Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 49 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.
Vi på Studentwork kommer fungera som en första kontakt och tveka inte att kontakta oss för vidare information, men anställning och intervjuer görs av Peab.

Mer om företaget
Vill du vara med och skapa framtidens hållbara samhälle med oss? Då är Peab Anläggning syds traineeprogram ”Nya Ingenjörer” något för dig.
Programmet är riktat till dig som är nyutexaminerad ingenjör och med en examen som är max ett år gammal. Vi erbjuder dig varierande arbetsuppgifter och roller där du får testa och utveckla dina kunskaper på olika arbetsplatser i och nära din hemort.
Vårt traineeprogram ger dig en väg in på arbetsmarknaden och en bra start på karriären. Du får möjligheten att omsätta dina teoretiska kunskaper till praktik och vi erbjuder såväl interna utbildningar som personlig utveckling.

Dina arbetsuppgifter
Upplägg för programmet
• Programtiden är 15 månader och du startar med en provanställning som sedan övergår till en tillsvidareanställning.
• Du kommer anställas i region syd men utgå från din hemort. Du kommer få möjligheten att arbeta på arbetsplatser inom en radie på ca 10 mil från din hemort. Region syd omfattar Skåne, Blekinge, Småland och Halland.
• En tydlig tidsplan planeras för dig där byte av roller och arbetsplatser tidsätts under hela programtiden.
• Anställning sker i mitten av juni och din utbildning kommer innefatta Peabs byggprocess, kalkyl, inköp, planering med mera.
• Programmet innehåller även en omfattande ledarskapsutbildning med erfarna utbildare
• Genom traineeprogrammet får du möjlighet att skapa nätverk med såväl dina traineekollegor som medarbetare inom Peab vilket ger dig möjlighet till framtida utvecklingsvägar inom organisationen.
Du får en fördjupad introduktion i samband med att din anställning börjar hos oss. I denna introduceras du till Peab, våra värderingar, system och processer samt får träffa och lära känna dina traineekollegor.
Välkommen att göra din framtidsresa hos oss i Peab!
Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Din profil
Vi riktar oss främst till dig som studerar till: Civilingenjör tex. inriktning Väg och Vatten, Högskoleingenjör, Kvalificerad yrkesutbildning med bygg- och anläggningsinriktning (KY) och tar en examen nu till sommaren. Här får du chansen att ta steget direkt in i ett branschledande företag och får en grundläggande och inspirerande bas för att kunna utvecklas på bästa sätt inom Peab. Är du ambitiös, driven och har ett stort intresse för anläggning och entreprenad är detta program allt du letar efter! Beroende på din hemort kan utgångsorten för tjänsten variera runt om i Sverige.
Skicka in er ansökan till oss idag då intervjuer sker löpande via oss.


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Driven ordermottagare till världsledande Weber Saint-Gobain! -

Information om företaget
Weber Saint-Gobain är en världsledande tillverkare av torrbruk som utvecklar lösningar för nybyggnation och renovering i 43 länder runt om i världen. Företaget arbetar med en stor kundkrets och finns verksamt i hela Sverige.
Kontoret i Stockholm är placerat i Häggvik och söker nu en ordermottagare på heltid!
Är det du? Sök tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som ordermottagare samt innesäljare av företagets över 1600 artiklar inom sektorn för byggmaterial.

I arbetsuppgifterna kommer du att:
- Orderläggning i form av att ta emot och boka ordrar
- Beställa och planera frakt av material
- Skicka underlag och beställningar till både kunder och leverantörer
- Ha hand om mejlhantering mellan samtal

Vidare arbetar du med telefonen som främsta arbetsverktyg i ett team om fem personer.

Detta är ett uthyrningsuppdrag där du kommer att bli anställd konsult hos oss på Studentwork men arbeta ute hos kund. Tjänsten är på heltid under inledningvis sex månader med chans till förlängning. Uppdraget startar så fort vi hittat rätt talang.

Din profil
Vi söker nu en servicemedveten person som vill arbeta med administrativa arbetsuppgifter. Du är van vid att handskas med kunder och trivs med att hålla flera uppgifter igång samtidigt. Du har ett gott ordningssinne och är bra på att planera dina arbetsuppgifter. Vidare ser vi gärna att du är en driven person som är duktig på problemlösning.
Erfarenhet av arbete i något affärssystem är meriterande.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så sök redan idag!


Läs mer

» Extrajobb för ingenjörsstudent - Karlstad

Information om företaget
Ellevio är ett av Sveriges största elnätsföretag, som har sitt säte i Stockholm. Företaget ägs av den allmänna pensionsfonden Tredje AP-fonden, det kundägda företaget Folksam som erbjuder försäkringar och pensionssparande, den allmänna pensionsfonden Första AP-fonden och kanadensiska OMERS Infrastructure som investerar i infrastruktur för OMERS, en av Kanadas största pensionsförvaltare
Vi har drygt 400 anställda utspridda på ett tiotal orter i landet. Totalt förser vi och våra 7 000 mil ledningar nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el. Vi gör det överallt där elen behövs, dygnet runt, året om, oavsett väder och vind. Sett ur ett fågelperspektiv är vi garanten som tryggt flyttar kraft från punkt A till punkt B. Med andra ord: Vi tar elen hem till dig.

Läs mer om oss på www.ellevio.se.

Dina arbetsuppgifter
För Ellevios räkning söker vi nu en ingenjörsstudent som kan arbeta cirka 50% under perioden 1/3 - 1/9, med möjlighet till heltidsarbete under sommarperioden. I rollen kommer du att analysera och sammanställa projektdokumentation och kartor för att åldersbestämma delar av Ellevios elnät. Du arbetar i ett team där det finns kollegor att ta stöd av, men det erbjuds även möjlighet för mycket självständigt arbete.

Din profil
Vi söker dig som studerar en ingenjörsutbildning, gärna med inriktning mot elkraft och som ser detta som en möjlighet att utveckla dina kunskaper inom området. Som person är du noggrann, självgående och lösningsfokuserad. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Studentwork och arbeta som konsult hos Ellevio. Vi tillämpar en löpande urvalsprocess, varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Marknadsassistent på deltid sökes till SICK AB! -

Information om företaget
SICK är ett världsledande företag som utvecklar sensorer och applikationslösningar för industriella användningar och strävar emot säker och effektiv styrning av processer, skydd för människor mot olyckor och minimal miljöpåverkan. SICK AB är sedan 1993 ett oberoende dotterbolad till tyska SICK AG. Till sitt kontor i Vårby söker de nu en marknadsassistent på deltid!

Dina arbetsuppgifter
Tjänstent som marknadsassistent är inledningsvis ett deltidsuppdrag på 2-3 dagar i veckan. Arbetsuppgifterna består bland annat av att beställa broshyrer, hantera eventkoordinering, sköta extern kommunikation och ansvara för utskick och publicering i företagets olika kanaler.

Tanken är att tjänsten till sommaren ska övergå till ett heltidsuppdrag. Denna tjänst innebär mycket utvecklingsmöjligheter då du längre fram kommer få ansvara för all marknadsföring och kommunikation på företaget samt sköta kontakten med olika mediebyråer.

Detta är ett konsultuppdrag då du blir anställd av oss på Studentwork.


Din profil
Vi söker dig som är intresserad av marknadsföring och kommunikation och som gärna är utbildad inom ämnet. Perfekt om du går i skolan nu och tar examen i juni, då uppdraget övergår i en heltidstjänst. Som person är du strukturerad, noggran och kommunikativ. Engelska är ett krav. Tyskakunskaper är meriterande.

Är du den vi söker? Urval och intervjuer sker löpande, så sök tjänsten redan idag!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Teknisk administratör till branschledande bolag - Göteborg

Information om företaget
Vår kund är ett attraktivt företag som arbetar med förvaringslösningar. De söker nu en teknisk administratör för ett uppdrag som kommer pågå under 6 månader med chans till förlängning. Är du noggrann och driven kan du vara den vi söker. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Som teknisk administratör hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
- Ta emot offerter och ansvara för val av lämplig produktlösning
- Orderarbete och inköp
- Fraktbokning och tillhörande leveransuppföljning av gods
- Ansvara för fakturering samt reklamationshantering

Tjänsten passar dig som är van att arbeta i ett högt arbetstempo och trivs med många bollar i luften. Du kommer ha flera kontaktytor både internt och externt och därför är det viktigt att du är kommunikativ som person och snabbt kan växla mellan uppgifter. Tjänsten är på heltid under initialt 6 månader med chans till förlängning. Arbetstiderna är förlagda på dagtid.

Din profil
Vi söker dig som har fullständig gymnasieutbildning. Har du eftergymnasial utbildning eller utbildning inom teknik är detta meriterande. Vi tror att du som söker har minst två års arbetslivserfarenhet, gärna i en liknande roll av administrativ karaktär. Då engelska är koncernspråket söker vi dig som talar och skriver obehindrat. Vi tror att du som söker har god datorvana och tekniskt kunnig inom exempelvis olika delar av materialhantering. Som person tror vi att du är stresstålig, har en hög känsla för service, kommunikativ och en teamplayer där du tillsammans med dina kollegor strävar efter att nå företagets mål. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Läs mer

» Utvecklingsingenjör inom elektronikhårdvara till Swedish Microwave! - Motala

Mer om företaget
Är du en nyutexaminerad högskole- eller civilingenjör inom elektronik, elektronikdesign eller elektronikhårdvara? Vill du arbeta i en utvecklande roll där dina idéer värdesätts på ett spännande och internationellt företag i framkant? Då kan denna roll som utvecklingsingenjör på Swedish Microwave vara rollen du har letat efter?

Swedish Microwave AB (SMW) är ett högteknologiskt företag som grundades 1986 i Motala. De är Europas äldsta tillverkare av mikrovågshuvuden (LNB) för satellitmottagning och är idag en av de ledande tillverkarna av professionella produkter för satellitmarknaden. Företagets ”all-in-house” koncept med allt från utveckling till försäljning har varit framgångsrikt och de har hittills exporterat till 128 länder. I dagsläget har Swedish Microwave 16 anställda. För mer information besök www.smw.se.

Denna rekryteringsprocess hanteras av Studentwork Sweden och frågor om tjänsten eller företaget ställs till Studentwork Sweden och ansvarig konsultchef. Det är ett upplägg där du dels kan komma att bli anställd konsult och uthyrd till vår kund med målbilden att efter 6 månader blir direktanställd alternativt direktanställd omgående vid start. Detta val och beslut ligger dock på kunden och baseras på profil och tidigare erfarenhet. Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter
I rollen som utvecklingsingenjör på Swedish Microwave kommer du att ingå i ett team som jobbar med spännande projekt mot sattelitmarknaden, men projekt mot fiberområdet förekommer också. Du kommer att jobba nära utvecklingschefen och ha ett tätt samarbete och daglig kommunikation med produktion, sälj- och marknad då allt detta finns inhouse. Swedish Microwave tillverkar både kundspecifika lösningar och mer standardiserade produkter och lägger stor vikt vid flexibilitet och kvalitet i sitt arbete. Detta är en roll som kommer innebära att du får förverkliga egna idéer och lösningar.

Som utvecklingsingenjör kommer ditt huvudsakliga fokus vara att utveckla produkter för mottagning och frekvenskonvertering av satellitsignaler i mikrovågsområdet. Rollen kommer dock att innebära en något längre inlärningsperiod då det inte är någon som förväntar sig att du ska kunna allt omgående, och exempeluppgifter kan till en början då vara att läsa samt granska ritscheman och kretskort eller att förbereda tidigare produkter inför en uppdatering. Introduktionen kommer att variera beroende på tidigare erfarenhet och bakgrund, men detta är en roll där du ständigt kommer att utvecklas och utmanas. Då det i de produkter som Swedish Microwave utvecklar ingår både analoga RF signalsystem och digitala system för både styrning och övervakning kan ditt fokus skifta mellan dessa beroende på din profil och intresse.

I denna roll kan det förekomma en del resor i tjänsten, både till mässor eller till kunder, men dessa förekommer mer sällan. Du kommer även att hjälpa till i säljarbetet i de fall då en högre teknisk kunskap och förståelse krävs och vi värdesätter därför en hög initiativförmåga samt god social kompetens.

Placeringsort: Motala
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Kontorstid med flextid
Start: Efter överenskommelse


Din profil
Vi söker dig som är nyutexaminerad högskole- eller civilingenjör inom elektronik, elektronikdesign eller elektronikhårdvara. Det är meriterande om du har en inriktning mot inbyggda och/eller trådlösa system alternativt designmjukvara. Det är även meriterande om du har arbetat något eller några år efter examen och då byggt upp en gedigen erfarenhet vilken du nu vill utveckla vidare hos Swedish Microwave.

Som person ska du vara lättsam, kommunikativ, flexibel och innovativ samt våga fråga om det är något som känns oklart eller konstigt. Vi ser även gärna att du har en god social kompetens och är utåtriktad då du ibland kommer att få följa med ut på säljmöten och mässor, och det är då viktigt att du agerar professionellt och tänker på att du är ansiktet utåt. Vi tror även att du är en person som drivs av att få sätta dig in i komplexa problem och produkter, en person som alltid vill lära sig mer och utvecklas och som kan se på både rollen och Swedish Microwave som en långsiktig arbetsplats. I denna roll är det även väldigt viktigt att du är ansvarsfull och tålmodig och ett krav är ett du pratar samt skriver flytande svenska och engelska.

Kulturen på Swedish Microwave är väldigt familjär, framåt och trevlig. De stannar ofta varandra i korridorerna för att prata eller ställa en fråga och brukar sitta ner minst en gång om dagen för att samla tankar och prata. De erbjuder sina anställda trygga villkor och ett flexibelt, självständigt samt utvecklande arbete.


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Vi söker bosnisktalande marknadsundersökare - Göteborg

Mer om företaget
Vår kund arbetar med marknadsundersökningar mot flera av europas länder och de behöver nu utöka sin personalstyrka med en person som kan arbeta uteslutande mot den bosniska marknaden. Du kommer att arbeta med ett glatt gäng i mycket fina lokaler i Mölndal.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu för vår kunds räkning en marknadsundersökare som kommer arbeta mot den bosniska marknaden. Du kommer arbeta med att utföra kvalitativa intervjuer via telefon. Det är därför viktigt att du känner dig helt bekväm i språket och talar det obehindrat. Uppdraget pågår under flera veckor på heltid. Efter uppdraget finns stora möjligheter till att arbeta med andra projekt.

Din profil
Vi söker dig som:

- Talar bosniska i tal såväl som skrift
- Är social och gillar att ta kontakt med nya människor
- Har en vana av att arbeta med telefon
- Allmän datavana

Låter etta intressant? Tveka inte att kontakta oss omgående.

Om oss
Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.

Alla CV:n och ansökningar är välkomna, men om ni vill ha CV-tips rekommenderar vi varmt riktlinjerna i CV Guidelines. Dessutom få ni rätten att pryda ert CV med deras kvalitetsstämpel. Läs mer på
www.cvguidelines.com/


Läs mer

» Vi söker en marknadsassistent för extrajobb hos spännande kund! - Norrköping

Mer om företaget
Läser du grafisk design och kommunikation och är en fena på InDesign och Photoshop? Vill du utveckla dina kunskaper rent praktiskt hos en spännande och internationell kund? Då kan detta extrajobb vara något för dig!

Vår kund är aktiva inom processindustrin där deras specifika produkter kan användas inom flertalet branscher som exempelvis papper och massa, olja och gas samt stål och aluminium. De har ett stort internationellt fokus med ca 70 personer anställda i Stavsjö. har nu ett behov av en marknadsassistent som på distans kan hjälpa till med enklare uppgifter i InDesign och Photoshop på timmar.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd till vår kund. Hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork och frågor om tjänsten eller företaget ställs därav till Studentwork och ansvarig konsultchef. Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter
Som marknadsassistent hos vår kund kommer du att stötta marknadschefen och arbeta varierat med arbetsuppgifter kopplat till din utbildning, men fokus kommer till en början att ligga på att uppdatera produktblad på flera språk i Indesign, Photoshop och Illustrator. Du kommer även att arbeta med redigering och bildhantering i Photoshop, uppdatera och modernisera powerpointpresentationer samt skapa material till sociala medier som LinkedIn, Facebook, Instagram och Twitter. Du kommer främst att arbeta med det långsiktiga arbetet med längre deadlines för att på så kunna kombinera det bättre med studier och arbetet kommer även att ske på distans. Marknadschefen finns dock alltid tillgänglig för frågor och diskussion.

Placeringsort: Stavsjö, ca 25 minuter från Norrköping
Omfattning: Extrajobb på timmar, vid behov
Arbetstider: Arbete hemifrån, flexibelt
Start: februari


Din profil
Vi söker efter dig som läser grafisk design och kommunikation och är i början av dina studier. Du ska ha goda kunskaper och kunna arbeta självständigt i Indesign, Photoshop och Illustrator och det är meriterande om du har egna licenser på samtliga program. Då arbetet är på timmar vid behov och kommer att ske hemifrån så är det av stor vikt att du är strukturerad, ansvarsfull och har en god förmåga att planera/prioritera så att du håller företagets deadlines. Du ska även vara kreativ, idérik och framåt då egna tips och initiativ uppskattas.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Är du vår nästa stjärna på Linux? Sök idag! - Stockholm

Information om företaget
För vår kunds räkning söker vi en IT infrastrukturspecialist med start omgående. Uppdraget löper på 12 månader och är på heltid. Vår kund har sitt kontor i Stockholms centrala delar.

Vi arbetar med ett löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Vår kund erbjuder en stabil arbetsmiljö med stora möjligheter att driva utvecklingen framåt. Som konsult hos vår kund får du möjlighet att arbeta nära deras kunder och få utrymme för kreativitet i dina lösningar. För att klara arbetsuppgifterna krävs att du är organiserad och strukturerad med förmåga att arbeta självständigt.


Din profil
Du har ett brinnande intresse för IT och Linux. Vi ser gärna att du har arbetat med Linux, privat eller på en tidigare arbetsplats. Samt ser vi att du har hanterat och administrerat i Linux, det är meriterande om du har god kännedom om fler operativsystem. Du brinner för att få teknik och processer att fungera tillsammans för att skapa den bästa lösningen för våra kunder. Som person är du kommunikativ, strukturerad och noggrann. Det är inget krav med tidigare utbildning men det är meriterande.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Administratör/kundsupport - Göteborg

Information om företaget
Induction är ett konsultföretag som primärt fokuserar på introduktionsprogram, sk onboarding eller inductionsprogram. Inductionint hjälper företag att snabbare få ut den investering de gör i sin personal.

Dina arbetsuppgifter
Som administratör och kundsupportperson trivs du med att ge bra service och tappar aldrig kundfokus. Vi tror att du har arbetat eller arbetar som administratör idag och kan ansvara för rutinmässigt arbete men samtidigt trivs med varierande arbetsuppgifter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
- Kundservice och support till våra avtalskunder via telefon och mail
- Uppföljning av deltagare i våra introduktionsprogram
- Uppdatering av handböcker, manualer och annat supportmaterial
- Administration av specifika kundkonton
- Ansvarig för uppdatering av aktuella kundavtal samt administrativa system vi använder
- Medverka vid workshop med kund och stötta i byggnadsfasen av introduktionsprogrammen.


Din profil
Kvalifikationer
- Gymnasieutbildning
- Service- och kundorienterad med erfarenhet av kundsupport
- Noggrann och strukturerad med hög ansvarskänsla
- Van användare av Officepaketet
- God vana av och intresse för att arbeta i olika datasystem
- God kommunikativ förmåga i både tal och skrift
- Lösningsorienterad och tycker om att få saker gjorda
- Självgående och flexibel
- Trivs att arbeta i ett högt tempo
- Flytande svenska och engelska i tal och skrift


Induction erbjuder:
• En tjänst där du är en viktig del av ett framgångsrikt företag med höga målsättningar, stark företagskultur, och lokaler i centrala Göteborg.
• Då vi är ett snabbväxande företag finns det stor möjlighet att själv vara med och påverkade utformningen av arbetsuppgifterna.
• Anställning med kollegor som ”alltid är seriösa men sällan allvarliga”.


Stämmer detta på dig? Ansök nu genom att maila din ansökan med CV/meritförteckning och personligt brev till emilia@inductionint.com. Ange referens ”Administratör/support”. Ange löneanspråk.

Induction kommer att ta in kandidater på intervju löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt. Sista ansökningsdag är 1 april 2018.

Önskat tillträde:
snarast, eller enligt överenskommelse. Indution tillämpar 6 månaders provanställning.

Läs mer

» Orderadministratör på heltid till ledande företag inom Eye Tracking! - Danderyd

Information om företaget
Vår klient, Tobii Pro, är en del av Tobii Group som hjälper företag och forskare att genom Eye Tracking kartlägga värdefull information inom mänskligt beteende. Tobii är stolta att tillhandhålla världsledande produkter och tjänster inom Eye Trackning forskning till bland annat företag som Microsoft, Coca Cola Company, Unilever och L’oréal samt 50 av världens bästa universitet.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid via oss på Studentwork. Uppdraget beräknas starta omgående och pågå i tre månader inledningsvis med chans till förlängning. Urval sker löpande, du är därför varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter
I rollen som Tobii benämner Global Order Coordinator ansvarar du för hanteringen av globala försäljnings-/ uthyrnings-/löneorders samt fakturering.
Vidare arbetar du med:
- Hantering av globala orders i ERP- och CRM system.
- Samarbetar nära logistik-, support-, inköp- samt produktionsavdelningen.
- Verkar som internt stöd åt säljteam och återförsäljare.
- Hanterar fakturering och kredithantering
- Rapporterar fel i system till ansvarig avdelning eller person


Din profil
Du är en lagspelare med tidigare erfarenhet inom kundservice eller orderhantering som obehindrat kommunicerar på engelska.
Du är strukturerad och noggrann med goda datorkunskaper.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet i arbete inom ERP- eller CRM system.


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Resource Manager sökes till IT-företag i Kista - Stockholm

Information om företaget
Vårt kundföretag är ett globalt IT-tjänsteföretag som totalt har 70 000 anställda. För deras räkning söker vi nu en Resource Manager med start omgående eller efter överenskommelse. Tjänsten är placerad i Kista och är ett konsultuppdrag på 6 månader med goda möjligheter till överrekrytering. Vi tillämpar ett löpande urval i denna process och välkomnar din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Resource Manager kommer du att ingå i Resource Management-avdelningen och stötta företagets chefer då rekryteringsbehov uppstår. Målsättningen med rollen är att bidra till ökad effektivitet gällande debitering/beläggning. I dagsläget finns ett tiotal Resource Managers i företaget som dagligen arbetar tillsammans med konsultchefer, säljare och anställda i bemanningsarbetet. I rollen kommer du bland annat att:

- Delta i verksamhetens beläggningsmöten där RM tillsammans med företagets chefer arbetar för optimal beläggning
- Identifiera och rapportera beläggningsstatus samt prognos. Verka för att gemensamma processer efterlevs samt vara en del i utvecklandet av dessa
- Ansvara för tilldelade resursförfrågningar vilket innebär att stötta ledarna i arbetet med att söka tillgänglig resurs så att rätt konsult hamnar på rätt plats utifrån kompetens, geografi och lönsamhet. Detta arbete är intensivt och ställer stora krav på effektivitet och ihärdighet
- Stötta i upphandlingar för att identifiera efterfrågade kompetenser
- Genomföra utbildningar i CV-skrivande och även hålla i presentationer för företagets anställda
- Samarbeta med HR- och rekryteringsenheten i bl.a. rekryteringsprocessen
- Stöttar de anställda i att hitta sitt nästa uppdrag

På sikt finns goda karriärsmöjligheter internt och företaget ser gärna att du växer med dem på sikt.

Din profil
Vi söker dig som är nyligen utexaminerad personalvetare. Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom administration. Det är ett krav att du tidigare har arbetat med Office-paketet och innehar viss ytterligare IT-kunskap. Vidare är du flytande i såväl engelska som svenska i tal och skrift. Som person ser vi gärna att du är noggrann, kommunikativ och initiativtagande. Du trivs i roller med mycket eget ansvar och ser dig själv i en organisation med högt tempo.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Vi söker en ekonomiassistent till internationellt företag! - Norrköping

Mer om företaget
Vår kund är en av landets ledande leverantörer av bland annat mekaniska tätningar och kompensatorer och de tillhör en stor internationell koncern. De erbjuder sina kunder ett brett sortiment utav högkvalitativa produkter och konstruerar även kundspecifika lösningar för att matcha kundens önskemål och behov. Vår kund har nu ett behov av en ekonomiassistent för ett mammavikariat på ett år till sitt huvudkontor i Norrköping.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd till vår kund. Hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork och frågor om tjänsten eller företaget ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef. Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag.


Dina arbetsuppgifter
I och med en mammaledighet och ett omfattande internationellt systembyte har vår kund nu ett behov av en ekonomiassistent för ett års kontrakt. I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta väldigt varierat med fokus på löpande ekonomi och kundreskontra. Du kommer även att sköta in- och utbetalningar, fakturering, avstämningar, diverse inköp och allmän administration. Då kulturen på företaget är väldigt prestigelös är det av stor vikt att du är flexibel och uppskattar en varierad roll där du kan komma att prioritera om dagordning och hjälpa kollegor.

Placeringsort: Norrköping
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Kontorstider
Start: Snarast


Din profil
Vi söker dig som är utbildad gymnasieekonom med något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter alternativt dig som har en vidareutbildning från Yrkeshögskola eller Universitet med ett stort driv och en vilja att lära. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i liknande roller och känner dig bekväm med att axla en varierad och viktig roll. Då företaget genomgår ett stort och internationellt systembyte är det av stor vikt att du är strukturerad, tålmodig och gillar ordning och reda för att detta ska flyta på så enkelt och smärtfritt som möjligt. Vi ser gärna även att du har en god datavana och det är meriterande om du tidigare har jobbat i Navision, SAP eller ByDesign.

Som person tror du vidare att du är social, noggrann, prestigelös och flexibel. Detta då företaget har en god kultur med högt i tak där man hjälper varandra och jobbar tätt ihop. Vi tror även att du är stresstålig, öppen, lättsam och har enkelt att prioritera efter vad som behövs göras. Krav för tjänsten, förutom ekonomisk utbildning, är att du pratar och skriver engelska flytande då du kommer att ha många internationella kontakter. Det nya systemet som företaget också går över till under våren är även det på engelska.

Vår kund erbjuder dig möjligheten att få jobba varierat och sätta dig in i många delar. Du kommer att få lära dig lite om mycket på ett internationellt företag med högt i tak. De är i dagsläget 8 anställda på kontoret och totalt 26 stycken i Sverige. Resor i tjänsten kan förekomma.


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» HR-assistent sökes omgående för IT-bolag - Stockholm

Information om företaget
Vårt kundföretag är ett globalt IT-tjänsteföretag som totalt har 70 000 anställda. För deras räkning söker vi nu en HR-assistent med start omgående eller efter överenskommelse. Tjänsten är placerad i Kista och är ett konsultuppdrag på 3 månader. Vi tillämpar ett löpande urval i denna process och välkomnar din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som HR-assistent kommer du hjälpa företaget med deras lönerevision och du kommer ansvara för:
- Gemensamma mejlboxen
- Lönerevisionsverktyg
- Förhandlingslistor


Din profil
Vi söker dig med kunskap i Excel som är noggrann och jobbar systematiskt. Kunskap inom ekonomi samt vana ifrån databaser är ett plus. Som person är det viktigt att du är strukturerad, positiv och driven. Vi ser fram emot din ansökan

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Ekonomiassistent sökes med start omgående! - Stockholm

Information om företaget
Nu söker vi en noggrann och självständig ekonomiassistent till en resebyrå med kontor i Stockholm! Kunden söker någon som har erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent sedan tidigare och snabbt kan sätta sig in i rollen. Uppdraget är ett vikariat på inledningsvis en månad men uppdraget kan eventuellt komma att bli förlängt. Tjänsten är ett konsultuppdrag då du blir anställd av oss på Studentwork.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av:

- Löpande bokföring
- Leverantörsreskontra
- Dokumentation

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är 08-17. Start omgående.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande roller sedan tidigare. Som person är du driven, spontan och självständig. Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Navision.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Nätplanerare till Ellevio - Stockholm

Information om företaget
Ellevio är ett av Sveriges största elnätsföretag, som har sitt säte i Stockholm. Företaget ägs av den allmänna pensionsfonden Tredje AP-fonden, det kundägda företaget Folksam som erbjuder försäkringar och pensionssparande, den allmänna pensionsfonden Första AP-fonden och kanadensiska Borealis Infrastructure Management som investerar i infrastruktur, en av Kanadas största pensionsförvaltare. De har drygt 400 anställda utspridda på ett tiotal orter i landet. Totalt förser Ellevio och deras 7 000 mil ledningar nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el. Ellevio gör det överallt där elen behövs, dygnet runt, året om, oavsett väder och vind. Sett ur ett fågelperspektiv är Ellevio garanten som tryggt flyttar kraft från punkt A till punkt B. Med andra ord: Ellevio tar elen hem till dig

Ellevio söker för tillfället en nätplanerare för start omgående, uppdraget är ett konsultuppdrag via Studentwork på inledningsvis 12 månader. Är du lyhörd och analytisk? Sök i så fall tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Som nätplanerare på Lokalnät Stockholm ansvarar du tillsammans med dina kollegor för utveckling, underhåll och utbyggnad av nättillgångar i lokalnätet i Stockholm. Du utvecklar optimala lösningar avseende LCC, personsäkerhet, tillförlitlighet och miljöhänsyn. I rollen kommer du även självständigt identifiera behovet av åtgärder i lokalnätet baserat på kundbehov, resultat från besiktningar och inspektioner samt nätanalyser.

I arbetsuppgifterna får du vara med och ta långsiktiga- och kortsiktiga beslut om åtgärder, definiera investeringsprojekt, ta fram investeringskalkyler, jämföra olika principlösningar och optimera dem ur ett LCC perspektiv. Du kommer även att utföra fullständiga elektriska beräkningar på mellan- och lågspänningsnätet. Här får du ett stort nätverk och samarbetar med områdesansvariga, projektledare, underhållsplanerare och konsulter. Du kommer även att förhandla med myndigheter och kommuner om detaljplaner och tillstånd.


Din profil
Vi söker dig som har en teoretisk grundutbildning motsvarande civilingenjör, alternativt högskoleingenjör med erfarenhet, med en inriktning mot eller kunskap inom elkraft. Du har även goda kunskaper inom företagsekonomi, investeringskalkylering och anläggningsvärdering samt mycket god muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga, både i svenska och i engelska. Som person är du professionell, effektiv och lyhörd samt har öppet sinne.

Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och välkomnar din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett bemannings- och rekryteringsföretag specialiserat på Rising and Experienced Graduates. Våra kandidater är studerande och personer i början av sin karriär - med upp till fem års arbetslivserfarenhet efter sin examen. Vårt mål är att vara en långsiktig partner för våra kunder och kandidater. Bli en del av vårt nätverk och läs mer på www.studentwork.se.

För CV-tips rekommenderar vi riktlinjerna i CV Guidelines, du får då rätten att pryda ditt CV med deras kvalitetsstämpel. Läs mer på www.cvguidelines.com.


Läs mer

» Student sökes till flexibelt extrajobb! - Stockholm

Information om företaget
Vårt kundföretag är en global aktör som tillhandahåller produkter till automationsbaserade industrier. Till deras kontor i söderort söker vi nu en student som kan arbeta med översättningar och skapande av presentationer på deltid med start omgående. Vi söker dig som kan arbeta 1-2 dagar i veckan.

Vi tillämpar ett löpande urval i rekryteringsprocessen och välkomnar din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I den här tjänsten kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:

- Översätta E-learningmoduler från engelska till svenska.
- Skapa instruktionsvideos med ljud.
- Redigera PowerPoint-slides och lägga upp på intranätet.

Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Studentwork och arbetar hos vår kund. Inledningsvis får du en introduktionsutbilning via företaget.Din profil
Vi söker dig som är studerande och har ett tekniskt intresse och sinne för information och layout. Du har god datavana och kan kommunicera på svenska obehindrat på lugnt och pedagogiskt sätt. Vidare tror vi att du är självgående, positiv och noggrann. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Webmaster sökes på deltid - Stockholm

Information om företaget
För vår kunds räkning söker vi en webmaster på deltid med start i februari. Uppdraget löper på fyra månader och du förväntas arbeta 80 timmar i månaden med flexibla arbetstider. Vår kund har sitt kontor i Stockholms centrala delar.

Vi arbetar med ett löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som webmaster kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
- Uppdatera intranät samt webb
- Ansvara för att information skickas ut
- Stödja medarbetare i Episerver och Sharepoint

Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Studenwork och arbetar ute hos vår kund.


Din profil
Vi söker dig som studerar inom marknad/IT eller motsvarande och har möjlighet att arbeta ca två dagar i veckan. Som person är du kommunikativ, serviceminded och självgående. Vidare är du lyhörd, lösningsorienterad och du vill alltid hjälpa dina kollegor. Du har skaffat dig grundläggande kunskaper i Adobe och känner dig bekväm i att arbeta i olika program. Det är även meriterande om du har arbetat i Youtube, Netigate samt Apsis.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Administrativ assistent till spännande företag i city! - Stockholm

Information om företaget
Vårt kundföretag är ett globalt kosmetikaföretag med kontor mitt i centrala Stockholm. För deras räkning söker vi nu en administrativ assistent till ett uppdrag med start omgående. Uppdraget är ett konsultuppdrag via Studentwork och beräknas pågå under tre månaders tid. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som administrativ assistent kommer du att stötta flertalet av företagets chefer i pågående rekryteringar och med diverse administrativa arbetsuppgifter. Du kommer även att ansvara för att:
• Boka mötesrum
• Ta emot besökare
• Förbereda och assistera inför intervjuer
• Sköta övrig administration
Arbetet är på heltid under kontorstid.

Din profil
Som person söker vi dig som är serviceminded, initiativtagande och självgående. Det är meriterande om du tidigare arbetat i en liknande roll, i reception eller med administrativa arbetsuppgifter. Du är van vid att arbeta i Officepaketet och har med fördel även erfarenhet av andra program/system.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Dags att ansöka till Peab anläggnings Traineeprogram - Nya Ingenjörer - Halmstad

Information om företaget
Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 49 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.
Vi på Studentwork kommer fungera som en första kontakt och tveka inte att kontakta oss för vidare information, men anställning och intervjuer görs av Peab.

Mer om företaget
Vill du vara med och skapa framtidens hållbara samhälle med oss? Då är Peab Anläggning syds traineeprogram ”Nya Ingenjörer” något för dig.
Programmet är riktat till dig som är nyutexaminerad ingenjör och med en examen som är max ett år gammal. Vi erbjuder dig varierande arbetsuppgifter och roller där du får testa och utveckla dina kunskaper på olika arbetsplatser i och nära din hemort.
Vårt traineeprogram ger dig en väg in på arbetsmarknaden och en bra start på karriären. Du får möjligheten att omsätta dina teoretiska kunskaper till praktik och vi erbjuder såväl interna utbildningar som personlig utveckling.

Dina arbetsuppgifter
Upplägg för programmet
• Programtiden är 15 månader och du startar med en provanställning som sedan övergår till en tillsvidareanställning.
• Du kommer anställas i region syd men utgå från din hemort. Du kommer få möjligheten att arbeta på arbetsplatser inom en radie på ca 10 mil från din hemort. Region syd omfattar Skåne, Blekinge, Småland och Halland.
• En tydlig tidsplan planeras för dig där byte av roller och arbetsplatser tidsätts under hela programtiden.
• Anställning sker i mitten av juni och din utbildning kommer innefatta Peabs byggprocess, kalkyl, inköp, planering med mera.
• Programmet innehåller även en omfattande ledarskapsutbildning med erfarna utbildare
• Genom traineeprogrammet får du möjlighet att skapa nätverk med såväl dina traineekollegor som medarbetare inom Peab vilket ger dig möjlighet till framtida utvecklingsvägar inom organisationen.
Du får en fördjupad introduktion i samband med att din anställning börjar hos oss. I denna introduceras du till Peab, våra värderingar, system och processer samt får träffa och lära känna dina traineekollegor.
Välkommen att göra din framtidsresa hos oss i Peab!
Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Din profil
Vi riktar oss främst till dig som studerar till: Civilingenjör tex. inriktning Väg och Vatten, Högskoleingenjör, Kvalificerad yrkesutbildning med bygg- och anläggningsinriktning (KY) och tar en examen nu till sommaren. Här får du chansen att ta steget direkt in i ett branschledande företag och får en grundläggande och inspirerande bas för att kunna utvecklas på bästa sätt inom Peab. Är du ambitiös, driven och har ett stort intresse för anläggning och entreprenad är detta program allt du letar efter!
Skicka in er ansökan till oss idag då intervjuer sker löpande via oss.


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Dags att ansöka till Peab anläggnings Traineeprogram - Nya Ingenjörer - Växjö

Information om företaget
Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 49 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.
Vi på Studentwork kommer fungera som en första kontakt och tveka inte att kontakta oss för vidare information, men anställning och intervjuer görs av Peab.

Mer om företaget
Vill du vara med och skapa framtidens hållbara samhälle med oss? Då är Peab Anläggning syds traineeprogram ”Nya Ingenjörer” något för dig.
Programmet är riktat till dig som är nyutexaminerad ingenjör och med en examen som är max ett år gammal. Vi erbjuder dig varierande arbetsuppgifter och roller där du får testa och utveckla dina kunskaper på olika arbetsplatser i och nära din hemort.
Vårt traineeprogram ger dig en väg in på arbetsmarknaden och en bra start på karriären. Du får möjligheten att omsätta dina teoretiska kunskaper till praktik och vi erbjuder såväl interna utbildningar som personlig utveckling.

Dina arbetsuppgifter
Upplägg för programmet
• Programtiden är 15 månader och du startar med en provanställning som sedan övergår till en tillsvidareanställning.
• Du kommer anställas i region syd men utgå från din hemort. Du kommer få möjligheten att arbeta på arbetsplatser inom en radie på ca 10 mil från din hemort. Region syd omfattar Skåne, Blekinge, Småland och Halland.
• En tydlig tidsplan planeras för dig där byte av roller och arbetsplatser tidsätts under hela programtiden.
• Anställning sker i mitten av juni och din utbildning kommer innefatta Peabs byggprocess, kalkyl, inköp, planering med mera.
• Programmet innehåller även en omfattande ledarskapsutbildning med erfarna utbildare
• Genom traineeprogrammet får du möjlighet att skapa nätverk med såväl dina traineekollegor som medarbetare inom Peab vilket ger dig möjlighet till framtida utvecklingsvägar inom organisationen.
Du får en fördjupad introduktion i samband med att din anställning börjar hos oss. I denna introduceras du till Peab, våra värderingar, system och processer samt får träffa och lära känna dina traineekollegor.
Välkommen att göra din framtidsresa hos oss i Peab!
Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Din profil
Vi riktar oss främst till dig som studerar till: Civilingenjör tex. inriktning Väg och Vatten, Högskoleingenjör, Kvalificerad yrkesutbildning med bygg- och anläggningsinriktning (KY) och tar en examen nu till sommaren. Här får du chansen att ta steget direkt in i ett branschledande företag och får en grundläggande och inspirerande bas för att kunna utvecklas på bästa sätt inom Peab. Är du ambitiös, driven och har ett stort intresse för anläggning och entreprenad är detta program allt du letar efter!
Skicka in er ansökan till oss idag då intervjuer sker löpande via oss.


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Dags att ansöka till Peab anläggningsTraineeprogram - Nya Ingenjörer - Hässleholm

Information om företaget
Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 49 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.
Vi på Studentwork kommer fungera som en första kontakt och tveka inte att kontakta oss för vidare information, men anställning och intervjuer görs av Peab.

Mer om företaget
Vill du vara med och skapa framtidens hållbara samhälle med oss? Då är Peab Anläggning syds traineeprogram ”Nya Ingenjörer” något för dig.
Programmet är riktat till dig som är nyutexaminerad ingenjör och med en examen som är max ett år gammal. Vi erbjuder dig varierande arbetsuppgifter och roller där du får testa och utveckla dina kunskaper på olika arbetsplatser i och nära din hemort.
Vårt traineeprogram ger dig en väg in på arbetsmarknaden och en bra start på karriären. Du får möjligheten att omsätta dina teoretiska kunskaper till praktik och vi erbjuder såväl interna utbildningar som personlig utveckling.

Dina arbetsuppgifter
Upplägg för programmet
• Programtiden är 15 månader och du startar med en provanställning som sedan övergår till en tillsvidareanställning.
• Du kommer anställas i region syd men utgå från din hemort. Du kommer få möjligheten att arbeta på arbetsplatser inom en radie på ca 10 mil från din hemort. Region syd omfattar Skåne, Blekinge, Småland och Halland.
• En tydlig tidsplan planeras för dig där byte av roller och arbetsplatser tidsätts under hela programtiden.
• Anställning sker i mitten av juni och din utbildning kommer innefatta Peabs byggprocess, kalkyl, inköp, planering med mera.
• Programmet innehåller även en omfattande ledarskapsutbildning med erfarna utbildare
• Genom traineeprogrammet får du möjlighet att skapa nätverk med såväl dina traineekollegor som medarbetare inom Peab vilket ger dig möjlighet till framtida utvecklingsvägar inom organisationen.
Du får en fördjupad introduktion i samband med att din anställning börjar hos oss. I denna introduceras du till Peab, våra värderingar, system och processer samt får träffa och lära känna dina traineekollegor.
Välkommen att göra din framtidsresa hos oss i Peab!
Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Din profil
Vi riktar oss främst till dig som studerar till: Civilingenjör tex. inriktning Väg och Vatten, Högskoleingenjör, Kvalificerad yrkesutbildning med bygg- och anläggningsinriktning (KY) och tar en examen nu till sommaren. Här får du chansen att ta steget direkt in i ett branschledande företag och får en grundläggande och inspirerande bas för att kunna utvecklas på bästa sätt inom Peab. Är du ambitiös, driven och har ett stort intresse för anläggning och entreprenad är detta program allt du letar efter!
Skicka in er ansökan till oss idag då intervjuer sker löpande via oss.


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Säljare sökes till startup! - Stockholm

Information om företaget
Vår kund ska under våren 2018 lansera en ny digital marknadsplats för lokala tjänster som kommer att förändra allt. Konsumenter kommer att kunna hitta, boka och betala för sina lokala tjänster enklare än någonsin tidigare och bäst av allt, det är ännu enklare för företagen. Är du driven och vill vara med på en spännande resa kan du vara den vi söker. Tjänsten är placerad i Stockholm och inledningsvis löper uppdraget på 3 månader med chans till förlängning.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som säljare kommer du sälja in ett verktyg till tjänsteföretag i Stockholm och vara en del av denna spännande startup med framgångsrika grundare.

Placeringsort: Stockholm
Omfattning: Heltid (08:00-17:00)
Tillträde: Snarast


Din profil
Vi söker dig som vill bygga karriär och brinner för affären. Du får gärna ha erfarenhet av försäljning på något sätt och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som Account Manager. Som person är du framåt, driven och ansvarstagande samt att du känner ett stort engagemang för att lyckas. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Finance Assistant till internationella och expansiva Lindt! -

Information om företaget
Schweizstationerade chokladtillverkarna Lindt söker nu en Finance Assistant på heltid till sitt kontor i Stockholm! På kontoret jobbar 25 personer varav 5 stycken på ekonomiavdelningen. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vår kund. Efter de inledande 6 månaderna är målet att det ska ske en överrekrytering om alla parter är nöjda.
Är du den vi söker? Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Hoppas vi hörs!

Dina arbetsuppgifter
I din roll som Finance Assistant kommer du att få en bred roll med flera ansvarsområden som kommer bland annat innefatta:

• Fakturahantering
• Kundreskontra
• Leverantörsreskontra
• Generell ekonomiadministration

Det finns även möjlighet att assistera controllers och få en inblick i controllerflöden.Din profil
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du är nyfiken och har en stor vilja att utvecklas och lära dig mer inom ekonomi.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Maskinkonstruktör sökes till företag inom tillverkningsindustrin! - Stockholm

Information om företaget
Vårt kundföretag är beläget i Tumba och är ett världsledande företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför utrustning och kompletta system. För deras räkning söker vi nu en nyutexaminerad maskinkonstruktör för ett konsultuppdrag med start omgående. Uppdraget är på heltid och inledningsvis sex månader långt, med goda möjligheter till förlängning eller överrekrytering.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som maskinkonstruktör kommer du att arbeta för att effektivisera vårt kundföretags produkter. Du arbetar främst i CAD-programmet Solid Edge, genomför beräkningar, har det tekniska ansvaret över hur produkten ska utvecklas, kommunicerar med produktägare och övriga maskinkonstruktörer samt håller kontakt med vårt kundföretags leverantörer.

Din profil
Vi söker dig som är nyutexaminerad högskole- eller civilingenjör inom maskinteknik alternativt maskinkonstruktion. Du har tidigare erfarenhet av Solid Edge eller liknande program. Det är ett krav att du är flytande i engelska i såväl tal som skrift, samt meriterande ifall du även har kunskaper i svenska. Vidare ser vi gärna att du har B-körkort. Som person är det önskvärt att du är driven, positiv och samarbetsinriktad.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Fortum söker studenter för dataregistrering i Kumla! - Kumla

Information om företaget
Fortum Recycling and Waste Solutions är ett nordiskt återvinningsbolag som erbjuder tjänster inom miljövård och materialeffektivitet. Vårt mål är att spara in på naturresurser och främja en cirkulär ekonomi. Vi förbättrar material- och energieffektiviteten för våra kunder genom att erbjuda lösningar för återanvändning, återvinning och slutdeponering samt tjänster för marksanering och miljöbyggande. Fortum Recycling and Waste Solution har nästan 650 professionella medarbetare i Finland, Sverige, Danmark och Norge. Till kontoret i Kumla söker vi två studenter som kan arbeta med dataregistrering på deltid under våren 2018 för att implementera ett nytt ERP system.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som dataregistrerare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:

• Manuellt flytta över data till ett nytt ERP system.
• Systematiskt överföra uppgifter till Excel.
• Transformera olika datastrukturer till samma datastruktur.

Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Studentwork och arbetar hos vår kund.

Din profil
Vi söker dig som studerar vid universitet/högskola inom relevant område och har möjlighet att arbeta extra vid sidan av dina studier. Du har goda kunskaper i Excel och kommunicerar mycket väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Som person är du strukturerad, noggrann och har ett eget driv att leverera bästa tänkbara resultat. Vidare tror vi att du är prestigelös, logisk och har en positiv inställning. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Administratör till inköpsavdelningen på Weber Saint-Gobain! - Stockholm

Mer om företaget
Weber Saint-Gobain är världsledande inom tillverkning av torrbruk och utvecklar lösningar för nybyggnation och renovering i en rad olika länder. Till sitt kontor i Häggvik söker de nu en noggrann administratör till inköpsavdelningen. Har du erfarenhet av administration och goda kunskaper i Excel? Sök i så fall tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som administratör så kommer du att avlasta inköpsavdelningen med diverse administrativa arbetsuppgifter. Dina huvudsakliga uppgifter kommer att bestå av att föra in data i affärssystemet, ta fram data på leverantörer och priser samt stämma av olika flöden. Du kommer att göra leverantörskontroller samt ta fram olika typer av rapporter. Tjänsten är ett heltidsuppdrag på 6 månader och därefter finns det mycket goda möjligheter till överrekrytering.

Din profil
Vi söker dig som har minst ett års erfarenhet av administration och trivs med att arbeta i en supporterande roll. Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och trivs i en administrativ roll. Du har goda kunskaper i Officepaketet, framför allt Excel. Det är meriterande om du har kunskap av olika affärssystem som SAP och Pyramid.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.

Läs mer

» Dags att ansöka till Peab anläggningsTraineeprogram - Nya Ingenjörer - Kalmar

Information om företaget
Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 49 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.
Vi på Studentwork kommer fungera som en första kontakt och tveka inte att kontakta oss för vidare information, men anställning och intervjuer görs av Peab.

Mer om företaget
Vill du vara med och skapa framtidens hållbara samhälle med oss? Då är Peab Anläggning syds traineeprogram ”Nya Ingenjörer” något för dig.
Programmet är riktat till dig som är nyutexaminerad ingenjör och med en examen som är max ett år gammal. Vi erbjuder dig varierande arbetsuppgifter och roller där du får testa och utveckla dina kunskaper på olika arbetsplatser i och nära din hemort.
Vårt traineeprogram ger dig en väg in på arbetsmarknaden och en bra start på karriären. Du får möjligheten att omsätta dina teoretiska kunskaper till praktik och vi erbjuder såväl interna utbildningar som personlig utveckling.

Dina arbetsuppgifter
Upplägg för programmet
• Programtiden är 15 månader och du startar med en provanställning som sedan övergår till en tillsvidareanställning.
• Du kommer anställas i region syd men utgå från din hemort. Du kommer få möjligheten att arbeta på arbetsplatser inom en radie på ca 10 mil från din hemort. Region syd omfattar Skåne, Blekinge, Småland och Halland.
• En tydlig tidsplan planeras för dig där byte av roller och arbetsplatser tidsätts under hela programtiden.
• Anställning sker i mitten av juni och din utbildning kommer innefatta Peabs byggprocess, kalkyl, inköp, planering med mera.
• Programmet innehåller även en omfattande ledarskapsutbildning med erfarna utbildare
• Genom traineeprogrammet får du möjlighet att skapa nätverk med såväl dina traineekollegor som medarbetare inom Peab vilket ger dig möjlighet till framtida utvecklingsvägar inom organisationen.
Du får en fördjupad introduktion i samband med att din anställning börjar hos oss. I denna introduceras du till Peab, våra värderingar, system och processer samt får träffa och lära känna dina traineekollegor.
Välkommen att göra din framtidsresa hos oss i Peab!
Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Din profil
Vi riktar oss främst till dig som studerar till: Civilingenjör tex. inriktning Väg och Vatten, Högskoleingenjör, Kvalificerad yrkesutbildning med bygg- och anläggningsinriktning (KY) och tar en examen nu till sommaren. Här får du chansen att ta steget direkt in i ett branschledande företag och får en grundläggande och inspirerande bas för att kunna utvecklas på bästa sätt inom Peab. Är du ambitiös, driven och har ett stort intresse för anläggning och entreprenad är detta program allt du letar efter!
Skicka in er ansökan till oss idag då intervjuer sker löpande via oss.


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Junior assistent till ledande advokatbyrå - Stockholm

Mer om företaget
Är du en serviceinriktad och duktig administratör? Är du i början på din karriär och vill utvecklas i en högpresterande miljö? Då kan du vara den vi söker!
Vår kund är en av nordens ledande advokatbyråer. Byrån är känd för sin omfattande erfarenhet av avancerade internationella affärsjuridiska uppdrag och stora transaktioner. Byråns klienter är ledande nationella och internationella bolag, finans- och försäkringsbolag, investerare, tillväxtföretag, liksom andra privata företag med internationell verksamhet och statliga myndigheter.
Till vår kunds kontor i centrala Stockholm söker vi nu en junior administrativ assistent.


Dina arbetsuppgifter
Som junior assistent hos vår kund kommer du att ingå i ett ambitiöst team med cirka 20 assistenter. För att lyckas i rollen hos oss ser vi att du har tålamod att arbeta med rutinbaserade uppgifter och samtidigt ha ett driv att utveckla dig själv och rollen. Arbetsplatsen präglas av högt tempo och professionalism vilket kräver stor flexibilitet, och vi ser att det är något som motiverar dig i ditt dagliga arbete. Du kommer bland annat att:

• Administrera vår kunds CRM-system
• Assistera vid och förbereda fakturering
• Hantera dokumentation
• Koordinera resor, möten och events
• Hantera reseräkningar

Dina arbetsuppgifter kommer att anpassas till din bakgrund och förkunskaper. Vi satsar mycket på kompetensutveckling där du har möjlighet att växa och utvecklas. Då arbetet innebär många olika kontaktytor kommer det att ställas höga krav på din förmåga att samarbeta.


Din profil
I den här rollen är det dina personliga egenskaper som är viktigast för att du ska lyckas i ditt arbete. Vi söker dig som drivs av en hög servicenivå och har stor ansvarskänsla. Du motiveras av variation, förändring och ett ständigt flexibelt tillvägagångssätt. Samtidigt är du strukturerad och noggrann.
Vi söker dig som är i början av din karriär med erfarenhet av en serviceinriktad roll. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt goda IT-kunskaper.
Tjänsten är en direkt rekrytering där Studentwork ansvarar för rekryteringen och du kommer att bli anställd av vår kund. Anställningen är till början en projektanställning på 12 månader. För frågor kring rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Håkan Andersson 073- 580 08 72.


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Junior projektadministratör till ledande advokatbyrå - Stockholm

Information om företaget
Är du en serviceinriktad och duktig administratör? Är du i början på din karriär och vill utvecklas i en högpresterande miljö? Då kan du vara den vi söker!
Vår kund är en av nordens ledande advokatbyråer. Byrån är känd för sin omfattande erfarenhet av avancerade internationella affärsjuridiska uppdrag och stora transaktioner. Byråns klienter är ledande nationella och internationella bolag, finans- och försäkringsbolag, investerare, tillväxtföretag, liksom andra privata företag med internationell verksamhet och statliga myndigheter.
Till vår kunds kontor i centrala Stockholm söker vi nu en junior projektadministratör.


Dina arbetsuppgifter
Som junior projektadministratör kommer du att framförallt att arbeta med hantering av dokument i olika projekt. Du kommer att hantera flödet av dokument från olika projekt och ansvara för att dokumentationen registreras och fördelas i virtuella datarum. För att lyckas i rollen ser vi att du har tålamod att arbeta med rutinbaserade uppgifter och samtidigt ha ett driv att utveckla dig själv och rollen. Arbetsplatsen präglas av högt tempo och professionalism vilket kräver stor flexibilitet, och vi ser att det är något som motiverar dig i ditt dagliga arbete.

Vi satsar mycket på kompetensutveckling där du har möjlighet att växa och utvecklas. Då arbetet innebär många olika kontaktytor kommer det att ställas höga krav på din förmåga att samarbeta.


Din profil
Vi söker dig som är i början av din karriär med erfarenhet av att ha arbetat med administrativa arbetsuppgifter.
I den här rollen är det dina personliga egenskaper som är viktigast för att du ska lyckas i ditt arbete. Vi söker dig som är driven och kan uttrycka dig väl i skrift. Vidare är du mycket strukturerad, noggrann och organiserad i ditt arbetssätt. Du drivs av en hög kvalitetsnivå och har stor ansvarskänsla. Du känner dig bekväm med att arbeta i ett högt tempo och med en hög servicenivå till dina kollegor. Du har goda IT kunskaper och mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Har du ett juridikintresse eller läst kurser i juridik är detta meriterande.

Tjänsten är en direkt rekrytering där Studentwork ansvarar för rekryteringen och du kommer att bli anställd av vår kund. Anställningen är till början en projektanställning på 12 månader. För frågor kring rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Håkan Andersson 073- 580 08 72.

Vi tillämpar ett löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Finsk kundtjänstpersonal sökes till uppdrag med omgående start - Stockholm

Information om företaget
Vår kund är ett spännande företag inom detaljvaruhandeln. Till deras kontor mitt i centrala Stockholm söker vi nu finsktalande kundtjänstpersonal! Detta är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående, uppdraget beräknas sträcka sig två månader framåt med möjlighet till förlängning.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som kundtjänstmedarbetare ingår du i ett team med kollegor som arbetar mot Sverige, Finland och Norge. Du kommer att bemöta företagets finska kunder via telefon, chatt och mail och besvara frågor gällande exempelvis ordrar, fakturor och produkter. Vidare kommer rollen även innebära administrativa uppgifter.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom kundservice alternativt har arbetat i en roll med mycket mail-och telefonkontakt. Du har finska som modersmål samt goda kunskaper i svenska och engelska. Som person ser vi gärna att du är serviceminded, kommunikativ och strukturerad. Låter detta som du? Sök då tjänsten redan idag!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Mötesbokare/Säljsupport sökes till spännande uppdrag - Stockholm

Information om företaget
För kunds räkning söker vi nu en driven mötesbokare/säljsupport. Vår kund är ett stort, lokalt energibolag som producerar fjärrvärme, fjärrkyla och el och levererar värme och kyla till sina kunder.
Uppdraget beräknas starta omgående och pågår inledningsvis juni ut.Uppdraget är på heltid, arbetstid är kontorstider. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vår kund.
Är du den vi söker? Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du att arbeta i ett drivet och engagerat säljteam på företagets huvudkontor. Som mötesbokare kommer du arbeta med att ringa utgående samtal till bostadsrättsföreningar i syfte att boka möten åt dina säljkollegor. Det finns listor på potentiella kunder, men i vissa fall behöver du själv uppdatera kontaktuppgifterna för att nå fram till rätt person.

Din profil
Vi söker dig som har någon tidigare erfarenhet av en kundorienterad roll. Exempel på detta kan vara att du tidigare jobbat inom butik, med service eller med försäljning alternativt liknande tjänster. Det är meriterande om du tidigare arbetat med telefon som arbetsverktyg, förslagsvis inom telemarketing. Som person har du har lätt att lära och sätter dig snabbt in i ny information och nya system, har du ett intresse för energiförsörjning är det meriterande. Rollen kräver mycket goda kunskaper i svenska i tal såväl som skrift. Som person är du driven, uthållig och tycker om att arbeta mot uppsatta mål. Du har lätt för att samarbeta med andra och trivs i en roll med mycket kundkontakt.


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.


Läs mer

» Mechatronics Engineer to an attractive company! - Stockholm

Information om företaget
Our client is an ambitious and innovative international company working within the renewable energy field. They are a leading and rethinking and working with high technological products within their field. They are now searching for an ambitious person to join their team for a full-time assignment. You will be located in their modern office in central Stockholm near the Royal Institute of Technology. Join our client and their journey to towards innovative solutions and products within the renewable energy and environment friendly field!
Are you interested? Please apply for the position today!


Worktasks
As a Mechatronics Engineer, you will be programming in PLC and visionsystem. Furthermore, you will work with optical inspection. You will be a part of the company’s different projects, therefor, the work tasks may differ from day to day.
This is a full-time consultant assignment which means that you will be employed by Studentwork and work at our customer company the first 6 months. The ambition is to find the perfect candidate that will get the opportunity be employed by our client after the first period of 12 months as a consultant.


Your profile
You have a Master of Engineering with a technical profile, maybe a Mechatronics Engineering. It’s a plus if you have experience of PLC or similar systems. Most important in this position will be your personal attributes. We are looking for a driven, flexible and solution orientated person. You are curious and looking for a position where you can learn and develop yourself. You are interested in the technical field, and you are fluent in English.

About us
We are pioneers in talent relations, which means that we know the best talents and companies out there. Studentwork’s goal is to be a long-term partner for both companies and employees. By keeping a constantly updated network of candidates and employers – of all sizes, in all industries – we are able to be one step ahead in matching the right person to the right job.

We are Studentwork. We know the best people. That’s our business. Contact us today and become a part of our network.


Läs mer

» Civilingenjör sökes till roll som junior projektledare! - Stockholm

Information om företaget
Till ett av Sveriges största elnätsföretag söker vi efter juniora projektledare för start i början av 2018. Tjänsterna är konsultuppdrag på 12 månader vilket innebär att du anställs av Studentwork och arbetar som konsult hos vårt attraktiva kundföretag. Är du utbildad civilingenjör och beskriver dig själv som strukturerad och självgående? Sök i så fall tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Projekten som detta team driver är av varierande karaktär och gäller förnyelse av elnätet. Tjänsten kommer inledas med en läroperiod under vilken du får introduktion samt stöttning av övriga teammedlemmar. Inledningsvis kommer du ansvara för mindre projekt för att sedan med tiden ta dig an större, mer komplexa projekt. Som junior projektledare är du ansvarig från start till mål och rollen innefattar bland annat beställningar, kontakt med underentreprenörer och kunder, kostnadsansvar samt säkerställande av väl utförda entreprenader. Vidare ansvarar du för att ta fram nulägesrapporter, sköta projektdokumentation, föra protokoll under byggmöten och medverka vid besiktningar. Tjänsten är på heltid och du arbetar kontorstider.

Din profil
Vi söker dig som är nyutexaminerad civilingenjör inom elkraft eller energi, det är meriterande ifall du inom ramen av din utbildning läst kurser inom entreprenadjuridik och projektledning. Vi tror även att du som arbetat som montör, i anläggningsprojekt eller har tidigare branscherfarenhet kan vara aktuell för rollen. I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid personlighet och vi söker dig som är ödmjuk, professionell och service minded. Vidare ser vi gärna att du beskriver dig själv som driven och kommunikativ. Du talar och skriver svenska och engelska flytande samt innehar B-körkort. Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och välkomnar din ansökan redan idag!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Serviceinriktad Gastekniker till Gasnätet Stockholm AB! - Stockholm

Information om företaget
Har du ett stort teknikintresse och vill arbeta med allt från nybyggnation och underhåll av våra tekniska system till felavhjälpning hos våra kunder? Då kan jobbet som gastekninker på Gasnätet Stockholm AB vara något för dig.

Du blir en del av enheten Gasdistribution som ansvarar för utveckling, underhåll och drift av våra ca 52 mil gasledningar. Som gastekniker kommer du ansvara för tillsyn, rondering, avhjälpande och förebyggande underhåll. En stor del av arbetsuppgifterna sker i projektform och utförs av dig tillsammans med kollegor och entreprenörer. Eftersom du ofta är ute hos våra kunder är du vårt ansikte utåt. Tjänsten är säkerhetsklassad och beredskapstjänstgöring kan ingå.


Mer om företaget
Gasnätet Stockholm AB leder gas till ca 62 000 lägenheter, villor, restauranger och industrier i Stockholm, Solna och Sundbyberg. Vi leder även gas till tankstationer och bussdepåer samt äger en förgasningsanläggning. Fordonsgasen bidrar till lägre utsläpp i trafiken och till Sveriges miljömål; en fossiloberoende fordonsflotta år 2030. Idag består drygt 65 % av den distribuerade gasen av biogas och vår vision är att all gas i framtiden ska vara biogas

Dina arbetsuppgifter
Här kommer du att erbjudas ett fritt och omväxlade arbete där du får stor möjliget att påverka din personliga utveckling i olika kompetensinriktningar inom bolaget. Arbetet kommer tidvis vara både fysiskt, stressigt och kräva egna beslut, men är samtidigt kreativt och utvecklade. Du kommer att arbeta närmast våra driftledare som tillsammans med kollegor och chef stöttar dig i din utveckling.
Efter en tid hos oss kommer du att känna till Stockholm på ett sätt som få får uppleva.


Din profil
Du har teknisk utbildning på gymnasienivå samt flerårig erfarenhet som antingen tekniker inom energi- eller fastighetsbranschen, vvs eller processindustri. Som person bör du var flexibel, öppen för nya arbetsuppgifter och har ett eget driv till att leverera. Vi ser gärna att du är en händig person med ett intresse för teknik och datoriserade system. Dessutom värdesätts din sociala kompetens och förmåga till professionellt bemötande av våra kunder samt ett bekräftat gott omdöme i säkerhetsfrågor.

Tjänsten är förutsätter körkort och en godkänd säkerhetskontroll. Vi arbetar för en nykter och drogfri arbetsmiljö och drogtest kan komma att ske inför anställning.


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Ekonomiassistent till spännande företag - Stockholm

Mer om företaget
H-Bird Aviation Services är ett svenskt flygbolag som arbetar med skräddarsydda lösningar av upplevelser och flygresor. Till deras kontor i centrala Stockholm söker vi nu en driven och positiv ekonomiassistent. Har du tidigare arbetat som ekonomiassistent eller inom ekonomiadministration? Då kan du vara den vi söker! Tjänsten beräknas starta 1 mars och du erbjuds en provanställning med efterföljande tillsvidareanställning hos vår kund.

Vi arbetar med ett löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I din roll som ekonomiassistent kommer du att få en bred roll med flera ansvarsområden som kommer bland annat innefatta:

• Fakturahantering
• Arkivering och dokumentation
• Leverantörsreskontra
• Generell ekonomiadministration

Tjänsten är på heltid, arbetstider är måndag – fredag 8.00-17.00


Din profil
Vi söker dig som har en gymansial utbildning inom ekonomi eller motsvarande.Det är meriterande om du har en ekonomiutbildning från yrkeshögskolan. Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomi och fakturaarbete, Du har goda kunskaper i svenska och engelska språket i både tal och skrift. Som person är du noggrann, strukturerad och bidrar med positiv energi. Du är nyfiken och har en stor vilja att utvecklas och lära dig mer inom ekonomi och redovisning.

Studentwork ansvarar för rekryteringsprocessen och anställning sker direkt hos vår H – Bird Aviation


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.
Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Läs mer

» Junior marknadsanalytiker till Stockholm Exergi (fd. Fortum Värme)! -

Information om företaget
Gillar du att analysera, sammanställa information och rapportera? Då är detta yrket för dig!
Nu söker Stockholm Exergi (fd. Fortum Värme) en junior marknadsanalytiker med start februari 2018. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid via oss på Studentwork. Uppdraget beräknas pågå i åtta månader inledningsvis med chans till förlängning. Urval sker löpande, du är därför varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Fortum Värme är ett av Nordens ledande energiföretag och producerar fjärrvärme, fjärrkyla och el till hela Stockholmsområdet.


Dina arbetsuppgifter
Som marknadsanalytiker hos Stockholm Exergi arbetar du nära ditt team och arbetsuppgifterna innebär bland annat att:
• Genomföra omvärldsanalys, sammanställa denna och implementera hur informationen ska användas för att verka mer konkurrenskraftiga.
• Ansvara över specifika områden och analysera detta genom konkurrensbevakning.
• Proaktivt föreslå förbättringar baserat på analysresultat.
• Kommunicera såväl internt som externt mot kunder.
• Delta på olika seminarium för att studera marknadens utveckling.


Din profil
Vikt läggs vid personlig lämplighet och vi ser dig gärna som en kommunikativ, driven och nyfiken person. Du bör trivas i en roll där information ska spridas såväl muntligt som skriftligt. Som person är du mogen, självgående och en initiativtagare.
Du har en relevant kandidatexamen inom exempelvis ekonomi med föreslagen inriktning mot statistik, analys, marknadsanalys eller fastighetsekonomi.


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Projektassistent / projektadministratör till ledande advokatbyrå - Stockholm

Mer om företaget
Vår kund är en av Sveriges ledande affärsjuridiska byråer med bred kompetens inom många olika områden. Till deras kontor i centrala Stockholm söker vi nu en driven och ambitiös projektassistent / projektadministratör som värdesätter teamkänsla och en arbetsplats som präglas av ett innovativt synsätt i samtliga led.
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Studentwork och anställningen sker hos vår kund i inledningsvis 12 månader. För rätt person finns därefter mycket goda möjligheter till fortsatt anställning.
Vi arbetar med ett löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du att arbeta med varierande administrativa arbetsuppgifter och hantera flera projekt parallellt. Du kommer att hantera stora mängder data och information vilket ställer din struktureringsförmåga och din detaljorientering på prov, men också din flexibilitet och förmåga att prioritera.
Inför varje nytt projekt sätts ett projektteam bestående av flera olika nyckelkompetenser samman. Detta ger många olika kontaktytor internt men också externt, vilket kommer ställa höga krav på din förmåga att samarbeta och din känsla för service såväl internt som externt.
Tjänsten är på heltid, vår kund tillämpar förskjuten arbetstid, 10:30 – 19, övertid förekommer.


Din profil
I den här rollen är det dina personliga egenskaper som är viktigast för ett framgångsrikt arbete. Du är strukturerad, levererar med hög kvalitét och arbetar servicefokuserat med kundens behov i första rummet. Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska och engelska. Vidare har du goda kunskaper i Excel och känner dig bekväm med att arbeta molnbaserat med den senaste tekniken.
För att trivas hos vår kund ser vi att du värdesätter professionalitet och engagemang på arbetsplatsen. Du kommer att vara en del av ett sammansvetsat team som ger allt för varandra när det krävs, men som också värdesätter att ha kul under tiden och firar framgångarna när målen är uppnådda.
Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet av administrativt arbete, även en eftergymnasial utbildning inom exempelvis ekonomi eller kommunikation kan vara meriterande.
I denna rekryteringsprocess kommer vi för kundens räkning att kräva ett utdrag ur belastningsregistret.
Vi ser fram emot din ansökan!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Ingenjörer till spännande deltidsarbete! - Stockholm

Mer om företaget
Skall du studera sista terminen på ingenjörsutbildningen till våren? Är du intresserad av att få möjligheten att kombinera ditt exjobb med ett deltidsarbete som kan leda till heltidsanställning efter examen? Då kan du vara den vi söker!

Pöyry är ett internationellt konsult- och ingenjörsföretag. De levererar strategisk rådgivning och ingenjörstjänster med stor kapacitet och hög kompetens för genomförande av projekt. Deras fokusområden är skogsindustri, kraftproduktion, transmission & distribution, kemi & bioraffinering, gruv & metall, transport och vatten. Deras 5 000 experter arbetar årligen i 10 000 projekt. Tjänsten är förlagd på bolagets kontor i Stockholm.

Är du den vi söker? Vi arbetar med ett löpande urval och ser fram emot din ansökan redan idag.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer att genomföra ditt exjobb samt arbeta deltid på Pöyrys avdelning Civil engineering. Du väljer i samråd med Pöyry ämnet för ditt exjobb, ett önskemål från Pöyrys sida är att exjobbet på något sätt berör byggprojekteringens digitaliseringsresa. Omfattningen på deltidstjänsten anpassas efter dina studiebehov, men vi ser att du arbetar minst 1 dag i veckan.

Arbetsuppgifter kommer att bland annat innefatta:

- Modellering samt rita konstruktioner i 3D Model

- Projektering

- Byggkonstruktion

-Läsa in dokumentation

Under deltidsarbetet samt exjobbet kommer du att vara anställd som konsult av Studentwork men arbeta hos Pöyry. Tjänsten och exjobbet beräknas att starta i mars alternativt april. Efter din examen är ambitionen att tjänsten går över till en heltidstjänst med direkt anställning hos Pöyry.


Din profil
Vi söker dig som under våren 2018 läser sista terminen av civilingenjörsutbildningen med inriktning mot bygg, planering, animation eller liknande. Vi söker dig som vill arbeta i en internationell koncern med stora utvecklingsmöjligheter. Som person är du konsultativ och noggrann, har hög social kompetens och är flexibel i ditt arbete. Du arbetar med kunden i fokus och har lätt för att samarbeta med andra. Du är nyfiken, engagerad och har stort intresse för att hela tiden vidareutbilda dig och lära dig nya saker. Du har lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative,Take Responsibility och Share Fun.

Läs mer

» Utvecklingsingenjör inom mekanikkonstruktion sökes till Masimo Sweden! - Danderyd

Information om företaget
Masimo Corporation är ett amerikanskt medicintekniskt börsnoterat bolag (NASDAQ: MASI) med huvudkontor i Irvine, Kalifornien. Masimo utvecklar och tillverakr ett brett spektrum av innovativa mätsystem och sensorer för icke-invasiv patientövervakning och är världsledande inom affärsområdet pulsoximetri. Globalt har bolaget 2 600 anställda.
Masimo Sweden AB är ett helägt dotterbolag till Masimo Corporation. De utvecklar, tillverkar och marknadsför miniatyriserade gasanalytorer och tillbehör för patientövervakning inom operation, intensiv- och akutvård. Masimo Sweden är ett erfaret och positivt team på cirka 80 personer som sitter i trevliga lokaler nära Mörby Centrum i Danderyd. För Masimos räkning söker vi nu en utvecklingsingenjör inom mekanikkonstruktion med start omgående eller enligt överenskommelse. Detta är en tillsvidareanställning och du anställs av Masimo Sweden.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som utvecklingsingenjör kommer du att arbeta med mekanikkonstruktion av Masimos gasanalysatoer, finmekanisk konstruktion och framtagning av formsprutade plastdetaljer. Du ingår i avdelning för R&D. I rollen ingår även administrativa uppgifter och dokumentation av det dagliga arbetet.

Din profil
Vi söker dig som har en civilingenjörsexamen inom medicinsk teknik. Du har hunnit arbeta i några år och har erfarenhet av mekanikkonstruktion sedan tidigare. Det är ett krav att du har goda kunskaper inom Solidworks. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Utvecklingsingenjör inom verifiering och validering sökes till Masimo Sweden! - Danderyd

Information om företaget
Masimo Corporation är ett amerikanskt medicintekniskt börsnoterat bolag (NASDAQ: MASI) med huvudkontor i Irvine, Kalifornien. Masimo utvecklar och tillverakr ett brett spektrum av innovativa mätsystem och sensorer för icke-invasiv patientövervakning och är världsledande inom affärsområdet pulsoximetri. Globalt har bolaget 2 600 anställda.
Masimo Sweden AB är ett helägt dotterbolag till Masimo Corporation. De utvecklar, tillverkar och marknadsför miniatyriserade gasanalytorer och tillbehör för patientövervakning inom operation, intensiv- och akutvård. Masimo Sweden är ett erfaret och positivt team på cirka 80 personer som sitter i trevliga lokaler nära Mörby Centrum i Danderyd. För Masimos räkning söker vi nu en utvecklingsingenjör inom verifiering och validering med start omgående eller enligt överenskommelse. Detta är en tillsvidareanställning och du anställs av Masimo Sweden.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som utvecklingsingenjör kommer du att ansvara för kravhantering och verifiering av nya såväl som befintliga produkter. Du kommer ta fram testmetoder, utföra verifierande tester på produkterna samt samarbeta med externa laboratorier.

Din profil
Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör inom medicinsk teknik eller motsvarande. Vidare ser vi gärna att du arbetat med test och verifiering tidigare. Det är meriterande ifall du även arbetat med riskanalys och regulatoriska krav på medicinteknisk utrustning. Som person ser vi gärna att du är strukturerad och analytisk.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Account Managers till attraktivt techbolag! - Stockholm

Information om företaget
Till vår kund Giosg söker vi nu två Account Managers som ger det lilla extra på arbetet. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Studentwork men du kommer anställas direkt hos vår kund Giosg. Tillträde efter ök.

Giosg.com - Rewriting the rules of online engagement
Giosg hjälper sina kunder att förbättra deras verksamhet genom att möjliggöra smidigare kommunikation och ökat engagemang med online besökare. För att identifiera och engagera online besökare använder de sig av dataanalys och AI, så att kunderna med hjälp av deras verktyg kan erbjuda bättre och mångsidigare kundservice, öka deras försäljning och förbättra deras konverteringsgrad.

Vi arbetar med ett löpande urval, så välkommen med din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter
Ditt mål är att bygga upp din kundstock genom prospektering, mötesbokning och kundmöten. Du ansvarar även för avtalsförhandlingar, uppföljning av kundsamarbeten och tillsammans med dina kunder skapar du långsiktiga samarbeten. Arbetet är flexibelt, du planerar och driver ditt arbete framåt.

Din profil
Vi söker Account Managers som brinner för försäljning och sätter kunden i fokus. Det viktigaste för oss är din personlighet och inställning. Det är meriterande om du har en passion för teknologi. Du är orädd, nyfiken, ihärdig och har en stark vilja att lyckas. Du brinner för att göra affärer och att hitta bästa möjliga lösning för våra kunder. Vidare tror vi att du är kreativ när du ser affärsmöjligheter. Du tycker om att arbeta självständigt och är mån om din egen framgång men även att hela säljteamet lyckas i stort.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Delprocesspecialist sökes till Ellevio! - Stockholm

Information om företaget
Vill du vara med och utveckla samhället för att möta morgondagens behov? Tycker du att energi och hållbarhet är viktiga frågor? Då är du rätt person att följa med på vår resa mot en ljus och hållbar framtid! Ellevio är ett av Sveriges största elnätsföretag. Vi distribuerar el till 918 000 kunder, hushåll och företag, från Hälsingland i norr till Halland i söder, från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi har drygt 400 anställda och sysselsätter ytterligare cirka 3000 personer varje år genom våra elnätsprojekt. För Ellevios räkning söker vi nu en Delprocesspecialist till avdelningen Customer Relations som främst kommer att arbeta mot Customer Service,. Önskad start i januari 2018. Inledningsvis är detta ett konsultuppdrag via Studentwork på sex månader, med god möjlighet till förlängning eller överrekrytering.

Dina arbetsuppgifter
Till Ellevios kundteam för företags- och privatkunder sökes en kundfokuserad delprocesspecialist för Customer Service. Som delprocesspecialist är du expert och driver kontinuerligt förbättringar och effektiviseringar, både inom din process och tillsammans med kollegor i angränsande processer. Du deltar även i större utvecklingsprojekt, dels som kravställare och dels som kravmottagare, för att säkerställa att din process fungerar smidigt när förändringen är genomförd. Processerna för Customer Service omfattar kundservice, fakturering, krav- och inkassohantering. Ellevio arbetar kontinuerligt med att förflytta kunderna till digitala alternativ och du kommer ha en aktiv roll i dessa. Du kommer även att arbeta nära Ellevios outsourcade kundservice och stötta dem i förbättringar för att effektivisera arbetssätt med mål att förbättra servicen för Ellevios kunder.

Din profil
Vi söker dig med akademisk examen inom ekonomi, IT, teknik eller motsvarande. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av processarbete och/eller projektledning sedan tidigare. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet från kundservice inom större bolag alternativt har erfarenhet av att arbeta i CRM- eller ärendehanteringssystem. Som person är du nyfiken, har lätt att kommunicera med människor och sätter kunden främst. Du är lösningsorienterad, med förmåga att motivera och engagera dina kollegor. Vidare är du noggrann och har en god analytisk förmåga.


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

DELTA I GRADUATES AT WORK –ENKÄTEN

Vi vill veta vad du anser om arbetslivet! Varje år genomför vi en Graduates at work-undersökning för att få en bättre förståelse för hur dagens talanger ser på ledarskap och motivation. Genom att delta i undersökningen hjälper du oss med vår viktigaste uppgift – Att hjälpa våra kundföretag och kandidater att hitta varandra. Undersökningen består av 20 flervalsfrågor och tar bara några minuter att att svara på. 

I samarbete med
Kontakta oss!