Lediga tjänster

Letar du efter nya karriärmöjligheter? Gå med i vårt nätverk, registrera ditt CV och skapa ett eget karriärkonto idag! Ta också en titt på våra lediga jobb nedan. Genom oss kan du även få internationell arbetserfarenhet eftersom Studentwork är verksamt i alla nordiska länder. Mer information hittar du på adressen www.studentwork.com.

Vill du få våra lediga tjänster direkt till din mejl? Klicka här!

lediga jobb

Filtera bland resultaten

Inga resultat.

» Administratör / UC Affärsfakta / Heltid över sommaren - Stockholm

Information om företaget
Till vår kund UC Affärsfakta söker vi nu en driven och positiv administratör. UC AB är Sveriges ledande affärs- och kreditinformationsföretag. Sedan 1977 erbjuder vi miljontals kunder beslutsunderlag genom förädlad affärsinformation och kompletta kreditupplysningar. Våra kunder är både företag, offentlig sektor och privatpersoner. UC-koncernen består förutom av UC AB av UC allabolag AB och UC Affärsfakta AB. Tillsammans samverkar våra bolag för synergier som ger smartare tjänster och större fördelar för kunden. Samtliga med målet att skapa säkrare affärsbeslut och större drömmar. UC AB har i dag drygt 300 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö. Örebro och Östersund. Besök gärna vår hemsida, https://www.uc.se för mer information.

Dina arbetsuppgifter
Som administratör hos vår kund kommer du att hantera inkommande samtal och mail från kunder. Du arbetar även med support till kundansvariga och hjälper dem med flertalet administrativa uppgifter. Du kommer bland annat att arbeta med följande arbetsuppgifter:

• Fakturering och fakturafrågor.
• Påminnelser och inkassohantering.
• Hantering av beställningar och returer.
• Granskning och kvalitetssäkring av produkter före utskick till kund
• Inköp inför och planering inför konferenser, evenemang och månadsmöten

Uppdraget är ett konsultuppdrag via Studentwork och beräknas starta omgående. Uppdraget är på heltid fram till sista augusti med eventuell möjlighet till förlängning. Det är ett krav att du kan arbeta vecka 28–31 i sommar.


Din profil
Vi söker dig som tidigare har arbetat i ett servicerelaterat yrke, förslagsvis kundtjänst eller reception. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från administrativa tjänster. I den här rollen är det dina personliga egenskaper som är viktigast för att du ska lyckas i ditt arbete. Vi söker dig som drivs av en hög servicenivå och har stor ansvarskänsla. Som person är du noggrann, ansvarstagande och trivs med att växla mellan olika arbetsuppgifter. Du är serviceminded, nyfiken och ambitiös.
Vi ser fram emot din ansökan!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.


Läs mer

» Controllerassistent till spännande bolag i Göteborg - Göteborg

Information om företaget
Vi söker nu en Controllerassistent till vår spännande kund strax utanför Göteborg. Vår kund är störst i Västsverige inom sin bransch, och har nästan tvåhundra anställda. Nu behöver de förstärkning på sin ekonomiavdelning och söker dig som kan stötta upp i en varierad roll som controller. Om du vill arbeta i en expansiv organisaiton med goda utvecklingsmöjligheter kan detta vara rollen för dig!

Dina arbetsuppgifter
Detta är en varierad och spännande roll i vilken du får stort ansvar för ekonomiavdelningen. Som controller hos vår kund kommer dina främsta arbetsuppgifter innebära att du:
- Analyserar information om det ekonomiska resultatet
- Gör prognoser och ser till att ledningen får den ekonomiska information som behövs för att driva verksamheten
- Fokus kommer vara på att utreda, analysera och sammanställa ekonomisk information men även att hämta data i deras olika system
- Övriga ekonomirelaterade arbetsuppgifter, som leverantörsreskontra och tillhörande administration.
Arbetstiderna är vardagar 8-17 med flexibilitet, och tjänsten är på heltid med start omgående.


Din profil
För att vara den vi söker tror vi att har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och/eller har arbetat i en liknande roll tidigare. Det är viktigt att du har väldigt goda kunskaper i Excel. Det är också meriterande om du har erfarenhet av Visma Business. För att trivas i denna roll bör du vara intresserad av siffor och statistik. Vidare bör du också drivas av att stort ansvar i dina arbetsuppgifter.
Som person tror vi att du är utåtriktad, framåt och vågar ta egna initiativ. Du är trygg i din roll och gillar att arbeta i en expansiv organisation.
Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag med väldigt goda möjligheter till direktanställning hos vår kund.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Juridik / Student / Deltid - Stockholm

Information om företaget
För vår kunds räkning söker vi en juridikstudent som kan arbeta vid sidan av studierna med avtal till olika försäkringsbolag. Uppdraget beräknas starta omgående och du är placerad på kontoret precis intill Hötorget.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att sammanställa avtal från olika försäkringsbolag. Du kommer också bygga upp en struktur för hur det arbetet ska se ut för att hela tiden vara uppdaterade på vad som gäller i avtalen. Du har ca 80 timmar att fördela på arbetet på och du kan lägga upp dina arbetstider efter studierna.

Placeringsort: Stockholm
Omfattning: ca 80 timmar
Arbetstider: 8-17 (flexibelt)

Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Studentwork och arbetar hos vår kund.

Din profil
Vi söker dig som studerar juridik på universitet/högskola och har läst minst ett år på din utbildning. Det är meriterande om du har arbetat med avtalsrätt mot försäkringsavtal eller liknande på ett försäkringsbolag. Som person är du självgående, positiv och noggrann. Vi tror att du också är idérik och själv kan arbeta fram en struktur och ordning som kan bli användbar där Excel är ditt främsta verktyg. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Pre sales assistant to international company - Stockholm

Information om företaget
On behalf on our customer company we are searching for a Pre sales assistant to an internation company. Location: Stockholm. The assignment is full-time and will start ASAP.

Worktasks
The responsibilities include, but not limited to the below areas:
• Work as pre sales engineer to handle bidding business.
• Be the owner for solution business success by understanding the market, technology, solutions and process.
• Drive and coordinate with team working together by good leadership.
• Participate in solution development
• Be responsible for dealing with service contract issues and PO handling
• Keep communication with HQ and Regional Office in daily report.

Your profile
• Understand industrial and technical trends, familiar with network framework and business.
• Good teamwork and communication skills, able to work in multicultural environment.
• Professional English skills in reading, writing and speaking.
• Can speak Swedish or Chinese

About us
Studentwork is a leading Nordic recruitment and staffing company specialised in graduates and candidates with up to five years of work experience.

We mainly offer positions in the fields of finance, sales/marketing, technology and administration. We are experts in matching our customers’ needs with our candidates’ qualities and skills. At Studentwork culture always comes first and our business is guided by our values: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility and Share Fun.


Läs mer

» Sommarjobba som Servicetekniker i södra Dalarna! - Borlänge

Information om företaget
Är du en driven person som gillar att erbjuda kunder förstklassig service och är tekniskt intresserad? Till vår kund Nalco söker vi nu en kompetent servicetekniker som ska arbeta under sommarmånaderna juni, juli och augusti runt om i södra Dalarna. Tjänsten kan tänkas starta i Maj om det är möjligt.
Nalco är ett av världens största företag inom kemisk vattenbehandling med processkemikalier och applikationsteknik på programmet. Nalco är en del av Ecolab som har ca 48 000 anställda i mer än 170 länder, med en omsättning på över 14 miljarder dollar fördelat på ca 70 000 kunder. Deras mål är att samarbeta med industrin för att utveckla och implementera innovativa lösningar som är finansiellt, tekniskt och miljömässigt hållbara.
Varmt välkommen med din ansökan, vi håller intervjuer löpande!


Dina arbetsuppgifter
Som servicetekniker ansvarar du för och jobbar med service, påfyllning, kvalitetsuppföljning och underhåll av våra applikationer på fältet. Detta kan vara olika doser, system och el mm. Du kommer att arbeta i nära samarbete med vår försäljningspersonal som är stationerade på de olika orterna där vi har våra applikationer. Tjänsten omfattar en del resor.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet från felsökning och reparationer av doser samt teknisk utrustning inom processindustrin. El behörighet är en merit. Tidigare erfarenhet från processindustrin är meriterande.
Du är en flexibel, självgående och serviceinriktad person som är van att arbeta självständigt under stort ansvar, tycker om att träffa kunder och är beredd att ställa upp när det gäller. Du kan arbeta under stressiga förhållanden, anpassar dig enkelt till nya situationer och hittar alltid lösningar. Det kan även förekomma arbete på icke ordinarie arbetstid eftersom kravet av tillgänglighet varierar hos våra kunder. Social kompetens ser vi som en självklarhet. Du behöver ha körkort, klass B och PC-vana.


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Sprinklerprojektör / Heltid / Projektering - Stockholm

Information om företaget
För vår kunds räkning söker vi en intresserad och engagerad sprinklerprojektör till kontoret i centrala Stockholm. Tjänsten är på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse. Studentwork ansvarar för den här rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos företag. Vill du bli en del av ett växande område på ett företag med generösa förmåner och utvecklingsmöjligheter är detta tjänsten för dig.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som sprinklerprojektör kommer du tillhöra ett kompetent team, varav flera är certifierade inom sprinkler. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av:

- Projektera och rita sprinkler
- Använda program som MagiCad som främsta verktyg
- Medverka på möten med kund

Placeringsort: Stockholm
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 8-17 med flextid
Anställningsform: Tillsvidare

Din profil
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom byggprojektering, byggnadskonstruktion eller liknande. Har du inriktad dig mot VVS är det också intressant samt om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom området. Det är meriterande om du har vana av CAD och speciellt MagiCAD. Vidare har du ett stort personligt driv och har viljan att utvecklas inom området sprinkler. Som person är du social, ödmjuk och trivs med att ha kundkontakt. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Systemtekniker till ClearIT - Stockholm

Information om företaget
För vår kund ClearIT söker vi nu en systemtekniker med start omgående. Du kommer att vara anställd genom Studentwork och arbeta ute hos ClearIT på deras kontor på Södermalm. Tjänstens omfattning är heltid och uppdraget är till att börja på 12 månader. Varmt välkommen med din ansökan, vi håller intervjuer löpande!

ClearIT AB är en av Sveriges största, oberoende leverantör av produktionssystem för support- och contactcenters. Verksamheten grundades redan 1994 på en utvecklingsenhet inom dåvarande Logica (idag CGI), och det fristående ClearIT startade sommaren 2000. ClearIT gillar smarta, flexibla och pålitliga lösningar som ger bästa service till contact centrets kunder. De har utvecklat en renodlad kundserviceprodukt med inbyggd växel och avancerad funktionalitet som hanterar allt från personifierad kundhantering till fullständig mobilitet. ClearIT arbetar nära deras kunder, utan återförsäljare och mellanhänder, de är små nog att vara lyhörda men stora nog för att tillgodose stora företags kundservicebehov.
ClearIT gör en enda sak, vi utvecklar och supportar Clear Interact.
Mer information får du på www.clearit.se


Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att variera allt eftersom du kommer in i din roll. Clear IT har ett flertal virtualiserade linux-system där de ansvarar för drift och support av servrar samt deras programvara Clear Interact.
En central del av arbetet sker i deras frontline support där du får chans att lära känna deras kunder och produkter från grunden. I det dagliga arbetet kommer du att:
• Hantera inkommande supportärenden via telefon och ärendehanteringssystem
• Utföra egen felsökning och vid behov ta fram underlag till andra specialister
• Leverera system och kundanpassningar som teknisk resurs i olika projektteam
• I takt med växande kunskaper ingå i arbetsschemat för kvällsinsatser och rullande jourtjänstgöring var 3-4 vecka
• Utföra installationer av såväl servrar som vår produkt Clear Interact


Din profil
Kvalifikationer
• Goda kunskaper i Linux
• Erfarenhet av arbete inom teknisk support eller IT-drift
• Erfarenheter av drift och underhåll av OS och hårdvara
• Erfarenhet av virtualisering

Meriterande
• Kunskaper inom ett eller flera av områdena:
- IP-telefoni eller contact center
• Erfarenhet av Asterisk
• Erfarenheter av Oracle
• Kunskaper nätverk och TCP/IP

Personliga egenskaper
• Du kan driva ärenden självständigt och har en god förmåga att planera din tid
• Du tycker att det är intressant och givande med kundkontakter
• Du behärskar det svenska språket i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska

Lika viktigt som att ha en god kompetens inom det tekniska området, är att vara lyhörd, social och känna stor lust att hjälpa användare och kollegor. Du är en lagspelare som bidrar till en bra och öppen stämning på arbetsplatsen. För rätt person finns fantastiska möjligheter att utvecklas och lära dig av seniora experter inom området.


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Vi söker montör till Svenska Bussglas! - Stockholm

Information om företaget
Svenska Bussglas AB är ett välkänt begrepp inom buss- och transportsektorn när det kommer till byten av glas och film. Vi arbetar med alla typer av bussar och de flesta större transportfordon oavsett märke och modell. Eftersom våra serviceteam har stor mobil verksamhet är vi alltid ”nära till hands” och kan utföra våra uppdrag med kort varsel på plats hos kunden.
Med åren har företaget vuxit och har idag filialer i Stockholm, Göteborg, Malmö, Motala och Karlstad. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.


Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu montörer med placering i Stockholm. I tjänsten ingår både muntlig och skriftlig rapportering till kund och det är därför en förutsättning att behärska svenska i tal och skrift. I denna roll som montör arbetar man främst i team med en kollega, där ni åker ut på olika uppdrag i Stockholmsområdet. Ni lastar bilen med de redskap ni behöver och väl ute hos kund handlar det om att montera bort rutor, skära, limma och montera en ny ruta. B-körkort är ytterst meriterande.
För att vara den vi söker tror vi att du trivs i en roll där du får vara fysiskt aktiv och gillar praktiskt arbete. Det är också viktigt att du är en person som gillar samarbete då ni arbetar i lag. Då rollen innebär mycket kundkontakt är det självklart att du bör vara serviceminded och vill göra era kunder nöjda! Det är meriterande om du har arbetat i en liknande roll sedan tidigare. Det är också meriterande om du har en mekanisk/teknisk bakgrund eller har erfarenhet av montörsarbete. Erfarenhet av glas, slipning och/eller polering är också ett stort plus för att lyckas i denna roll. Arbetstiderna är förlagda på 2-skift, där du under åtta veckor arbetar dagtid och under två veckor arbetar kvällstid, och detta är ett löpande schema.

Din profil
Vi tror att du har en bakgrund inom montering eller motsvarande, alternativt inom maskin/teknik eller liknande. Det är viktigt att du är praktiskt lagd och klarar av att hantera verktyg, antingen med erfarenhet från tidigare arbetserfarenhet eller fritidsysslor.
Som person är det viktigt att du är kommunikativ, noggrann, social och samarbetsvillig.
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär rekryteringsprocessen sker genom Studentwork men du kommer anställas direkt av vår kund.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Ekonomiassistent till Constructor - Göteborg

Information om företaget
Constructor är sedan många år branschledande leverantör i Sverige gällande lagerinredning och logistiklösningar. Bolaget ingår i Gonvarri Material Handling AS. Vår position som marknadsledare har vi uppnått tack vare en medveten strategi att utveckla egna produkter, som tillverkas i egna fabriker. Det gör att vi har kontroll på hela kedjan från idé till fungerande installation hos våra kunder.

Mer om företaget
För Constructors räkning söker vi en ekonomiassistent som kan avlasta ekonomiavdelningen på heltid under semesterperioden 2018. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du anställs som konsult på Studentwork och hyrs ut till kundbolaget. Vi ser gärna att du har möjlighet att starta anställningen redan under våren för att komma in på upplärning innan sommarperioden drar igång. Då Constructor befinner sig i en expansiv fas kan det finnas möjligheter till fortsatt deltidsarbete fram till årsskiftet.

Dina arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent hos Constructor kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
- Arbete med kund- och leverantörsreskontra.
- Registrering av inbetalningar, skicka påminnelser.
- Göra utbetalningar samt scanna fakturor.

Tjänsten passar dig som trivs att jobba i ett högt tempo med många projekt pågående parallellt.
Vi ser att du startar tjänsten i början av april för att arbeta 20 % under våren, vi ser gärna att du finns tillgänglig för arbete på fredagar. I mitten av juni övergår rollen sedan till heltid till och med siste augusti.

Din profil
Vi söker dig som studerar ekonomi, gärna på högskole/universitetsnivå. Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat i en liknande roll som ekonomiassistent, även om det inte är något krav. Som person tror vi att du är flexibel, driven och ödmjuk. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om oss
Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.

Alla CV:n och ansökningar är välkomna, men om ni vill ha CV-tips rekommenderar vi varmt riktlinjerna i CV Guidelines. Dessutom få ni rätten att pryda ert CV med deras kvalitetsstämpel. Läs mer på
www.cvguidelines.com/


Läs mer

» Förvaltarassistent / Junior förvaltare / Heltid / Västerås / Uppsala - Västerås

Information om företaget
Sveafastigheter är ett företag som arbetar med uthyrning av bostäder. I dagsläget har de fastigheter i Stockholm, Västerås, Eskilstuna och Uppsala. Sveafastigheter har ett stort miljötänk och har bland ett hyreshus som är ett plusenergihus vilket innebär att det drivs av sina egna solceller. Nu söker Svea Fastigheter en förvaltarassistent till sina hyreshus i Västerås, Uppsala och Eskilstuna. Är du intresserad av ett arbete där du får ta mycket ansvar, träffa mycket människor och vara spindeln i nätet? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi arbetar med ett löpande urval, ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som förvaltarassistent kommer du att utgå från Västerås men även arbeta i Uppsala och Eskilstuna. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med ansvarig förvaltare i detta området. Detta är en roll som innebar mycket ansvar och där du kommer att arbeta med många olika typer av arbetsuppgifter. Du kommer bland annat att arbeta med följande:

• Kontakt med hyresgäster rörande avtal, felanmälningar och övriga ärenden.
• Koordinera leveranser och personal för reparationer i lägenheter, sophus och utemiljöer.
• Genomföra regelbundna ronderingar i och omkring hyreshusen.
• Administration, kostnadskalkyler, fakturering och budgetarbete.
• I samråd med förvaltare genomföra besiktningar av hyreshus och dess miljöområden.


Din profil
Vi söker dig som är nyexaminerad student på yrkeshögskolan och som har inriktat sig mot fastighetsförvaltning. Din utbildning har bland annat innehållit fastighetsekonomi, fastighetsjuridik och teknik. Du har ett intresse för teknik och för att arbeta praktiskt. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i ett servicerelaterat yrke. Till denna tjänsten lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är kommunikativ, har en positiv inställning, lösningsorienterad och flexibel. Vidare ser vi att du är driven och ambitiös och att du vill utvecklas i din roll. Det kommer att innebära en del resor i tjänstebil i detta arbete vilket innebär att körkort är ett krav.
Tjänsten beräknas starta senast i juni, vilket innebär att du är aktuell även om du tar examen från yrkeshögskolan i maj/juni. Du kommer att vara anställd av Studentwork de första 12 månaderna och därefter är ambitionen att du skall få en anställning av Sveafastigheter.


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.
Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.

Läs mer

» Ingenjör / Deltidsarbete / Sommarjobb / Pöyry - Stockholm

Information om företaget
Har du ett år kvar på din civilingenjörsutbildning? Är du intresserad av att få möjligheten att arbeta och få nya erfarenheter i sommar? Vill du ha ett deltidsarbete under utbildningen som kan leda till en heltidsanställning efter examen? Då kan du vara den vi söker!
Pöyry är ett internationellt konsult- och ingenjörsföretag. De levererar strategisk rådgivning och ingenjörstjänster med stor kapacitet och hög kompetens för genomförande av projekt. Deras fokusområden är skogsindustri, kraftproduktion, transmission & distribution, kemi & bioraffinering, gruv& metall, transport och vatten. Deras 5 000 experter arbetar årligen i 10 000 projekt. Tjänsten är förlagd på bolagets kontor i Stockholm.

Är du den vi söker? Vi arbetar med ett löpande urval och ser fram emot din ansökan redan idag.


Dina arbetsuppgifter
Tjänsten beräknas starta i juni och du beräknas arbeta cirka 4-6 veckor i sommar. När terminen börjar kommer du att arbeta deltid cirka en dag i veckan. Till våren 2019 är tanken att du skall göra ditt exjobb hos Pöyry. Du kommer att arbeta på Pöyrys avdelning Civil engineering. Du väljer i samråd med Pöyry ämnet för ditt exjobb, ett önskemål från Pöyrys sida är att exjobbet på något sätt berör byggprojekteringens digitaliseringsresa. 
 
Arbetsuppgifter kommer att bland annat innefatta: 
- Modellering samt rita konstruktioner i 3DModel 
- Projektering 
- Byggkonstruktion 
- Läsa in dokumentation 
 
Under deltidsarbetet samt exjobbet kommer du att vara anställd som konsult av Studentwork men arbeta hos Pöyry. Efter din examen är ambitionen att tjänsten går över till en heltidstjänst med direkt anställning hos Pöyry. 

Din profil
Vi söker dig som under våren 2019 läser sista terminen av civilingenjörsutbildningen med inriktning mot bygg, planering, animation eller liknande. Vi söker dig som vill arbeta i en internationell koncern med stora utvecklingsmöjligheter. Som person är du konsultativ och noggrann, har hög social kompetens och är flexibel i ditt arbete. Du arbetar med kunden i fokus och har lätt för att samarbeta med andra. Du är nyfiken, engagerad och har stort intresse för att hela tiden vidareutbilda dig och lära dig nya saker. Du har lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.


Läs mer

» Tech Recruiter till Studentwork! - Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Som Tech Recruiter hos oss på Studentwork kommer du att ansvara för rekrytering av IT-profiler till våra befintliga och nya kunder. Du är ansvarig för dina rekryteringsprocesser och arbetar sida vid sida med en researcher som stöttar och avlastar dig i ditt arbete. Du kommer också att ha personalansvar för de konsulter du anställer för uppdrag hos våra kunder. I rollen kommer du att få möjlighet att agera nyckelperson i en ständigt växande organisation.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:

• Bygga kandidatnätverk och attrahera kandidater på ett kreativt sätt
• Headhunting via bland annat Linkedin
• Intervjuer och kandidatpresentation mot kund
• Screening och urval
• KundmötenDin profil
För att lyckas i rollen som Tech Recruiter hos oss på Studentwork ser vi att du har ett starkt intresse för IT och dagligen håller dig uppdaterad kring trender och teknologier på marknaden. Med en stark vilja att hitta rätt kandidater är du kreativ, målmedveten och lösningsorienterad i ditt sökande efter talanger inom IT-branschen! Vidare tror vi att du är driven, relationsskapande och älskar utmaningar!

Vi tror att du har:
• En utbildning inom personalvetenskap, ekonomi, IT eller motsvarande.
• Minst ett års erfarenhet från uppsökande rekrytering med fokus på IT
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
• B-körkort.

Vi erbjuder dig en nytänkande, utvecklingsorienterad arbetsmiljö med drivna och engagerade kollegor. Låter det lockande? Varmt välkommen med din ansökan, vi håller intervjuer löpande!


Om oss
Studentwork är ett nordiskt ledande konsult- och rekryteringsföretag som är specialiserade på studenter och personer med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi är ett entreprenörsdrivet företag som fokuserar på lösningar, möjligheter och framgångar. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar som vi är väldigt stolta över: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun. Tillsammans bildar vi ett sammansvetsat och passionerat team med härlig energi som har väldigt roligt på jobbet.

Är du intresserad av att komma till ett företag som sätter sina anställdas framgång och utveckling först? Då har du stora möjligheter att trivas hos oss!

Läs mer

» Vi söker driven kundtjänstmedarbetare till energifullt bolag! - Göteborg

Information om företaget
Vår kund söker nu förstärkning i sitt kundtjänstteam där man kommer att arbeta med inkommande samtal från kunder till ett av världsledande mobil- och teknikföretag. Du kommer bli del av ett härligt bolag som erbjuder första steget in i arbetslivet och lägger stor vikt vid personligutveckling. Tjänsten kommer starta med en månads utbildning för att sedan övergå till en heltidstjänst.

Dina arbetsuppgifter
Som kundtjänstmedarbetare hos vår kund kommer telefonen vara ditt främsta arbetsredskap och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:
- Leverera bästa kundupplevelsen med lösningar på kunders tekniska problem.
- Vägledning av företagets produkter, bland annat surfplattor och mobiltelefoner.
- Besvara inkommande frågor via mail.

Tjänsten passar dig som trivs i en arbetsmiljö full av energi och med fokus på service. Företaget förespråkar starkt individuell utveckling. Tjänsten är på heltid med varierande arbetstider måndag-söndag och arbetstider mellan 08.00-20.00 där man jobbar veckovis skift och 2 helger per månad.

Din profil
Vi söker dig som har en färdigställd gymnasieexamen, skulle du ha en högre utbildning i bagaget ser vi det som ett plus. Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat i en serviceroll och besitter ett intresse för teknik. Du ska vara bekväm med att leverera service på både svenska och engelska. Som person tror vi att du är driven, energifull och besitter en vilja att alltid leverera bästa kundupplevelsen. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär rekryteringsprocessen sker genom Studentwork men du kommer anställas direkt av vår kund. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Ekonomiassistent / Deltid / Ekonom / Ekonomistudent / - Stockholm

Mer om företaget
Strax AB är en global specialist inom mobila och smarta tillbehör samt accessoarer. Till deras kontor i centrala Stockholm söker vi nu en driven och positiv ekonomiassistent på deltid. Studerar du ekonomi på yrkeshögskolan eller högskolan idag? Vill du arbeta i en dynamisk miljö och skaffa dig värdefulla erfarenheter inom ekonomi? Då kan du vara den vi söker! Tjänsten är ett konsultuppdrag via Studentwork och beräknas starta omgående.

Vi arbetar med ett löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter
I din roll som ekonomiassistent kommer du att få en bred roll med flera ansvarsområden som kommer bland annat innefatta:

• Löpande Bokföring
• Bankavstämning
• Leverantörsreskontra
• Ekonomiadministration
• Fakturahantering

Tjänsten är på deltid, omfattningen är cirka två dagar i veckan.


Din profil
Vi söker dig som i dagsläget studerar ekonomi på högskolan alternativt till ekonomiassistent på yrkeshögskolan. Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomi och fakturaarbete, men det är inget krav. Du har goda kunskaper i svenska och engelska språket i både tal och skrift. Som person är du driven, strukturerad och bidrar med positiv energi. Du är nyfiken och har en stor vilja att utvecklas och lära dig mer inom ekonomi. Det är meriterande om du har tidigare kunskaper i systemet Navision.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.
Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Ekonomiassistent på deltid för omgående start! - Mölndal

Information om företaget
Vi söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent för omgående start. Vi ser att du som söker har möjlighet att arbeta på heltid under ett par veckor för att avlasta och arbeta undan under en pressad period. Efter detta ser vi att du har möjlighet att arbeta ungefär en dag i veckan. Är du noggrann och flexibel kan du vara den vi söker. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
- Löpande bokföring.
- Övrig administration kan också tillkomma i rollen.
Tjänsten passar dig som har ett ekonomiskt intresse, är noggrann och tar stort ansvar i ditt arbete. Tjänsten kommer starta omgående och vi ser att du börjar anställningen med ett par veckor på heltid för att sedan övergå till ca en dag i veckan. Arbetstiderna är 8-17 med viss flexibilitet.

Din profil
Vi söker dig som studerar på universitet/högskola och läser utbildning inom ekonomi. Vi ser det som meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet av en liknande roll om minst 6 månader. Som person tror vi att du är strukturerad i ditt arbetssätt och självgående. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vår kund. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Logistiker till expansiva OX2 - Helsingborg

Information om företaget
OX2 är en realisatör inom förnybar energi med verksamhet inom vindkraft, solenergi, bioenergi och geoenergi. Genom att erbjuda finansiella aktörer, företag och konsumenter hållbara investeringar, systemlösningar och produkter driver OX2 omställningen mot en förnybar energisektor och en fossilfri fordonsflotta. Bolaget har kontor i Sverige, Finland, Litauen, Frankrike och Tyskland. Huvudkontoret ligger i Stockholm, Sverige.
OX2 har genom åren utvecklat och byggt närmare 1600 MW vindkraft och är en av de ledande aktörerna inom landbaserad vindkraft i norra Europa. Inom bioenergi driver OX2 två biogasanläggningar i södra Sverige med en årlig produktion om ca 90 GWh biogas. För mer information besök www.ox2.com.


Dina arbetsuppgifter
I denna spännande roll som logistiker kommer du att ha mycket ansvar och varierande arbetsuppgifter. Du kommer bland annat att ha ansvar för volym- och produktionsplanering, transporter, fakturering och hantering av transportdokument. Du kommer också att arbeta med miljöfrågor. Vidare kommer dina arbetsuppgifter att innebära:
• Veckovis planera och sammanställa substratvolymer
• Avstämning med KAM, driften samt processingenjör gällande volymer, tillgänglighet samt processbiologin
• Sammanställa biogödselvolymer, med tiden även planera biogödselvolymer
• Följa upp vågdata och sammanställa statistik
• Kontrollera och kontera transportfakturor löpande
• Sammanställa och skicka statistik till kunder vecko- och månadsvis
• Hantera inkomna samt upprätta utgående handelsdokument
• Samordna transporter och delta vid upphandling av transporter för substrat och biogödsel
• Daglig avstämning med transportörer
Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på dagtid.

Din profil
För att vara den vi söker tror vi att du har en KY/YH utbildning inom logistik/handel, gymnasium med relevant arbetslivserfarenhet eller motsvarande högskolenivå.
Du bör ha allmän kännedom om biogasproduktion och ekonomisk planering. Det är också meriterande om du har känndedom om transportdokument sedan tidigare. Det är av vikt att du har goda kunskaper i svenska- och engelska, samt har väldigt goda kunskaper i Excel. Som person tror vi att du är noggrann och brinner för flödesoptimering samt planering. Du bör ha en god förmåga att kunna kommunicera med kollegor, leverantörer och chaufförer.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du i ett förstaskede kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag, med väldigt goda möjligheter till anställning hos vår kund.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Re-Think/ Samhällsfrågor/ Analytiker/ Data - Stockholm

Information om företaget
Ta chansen att påverka samhället i den spännande tjänsten som nyexaminerad analytiker hos vårt kundföretag Reform Society. Företaget är verksamt inom en kommunikationskoncern som består av samhällspåverkande organisationer och företag! Re-Think-avdelningen arbetar med datadriven analys, strategi och kommunikation.

Reform Society är inne i en expansiv fas och söker efter dig, som vill vara en del av ett spännande företag och en inkluderande och välkomnande företagskultur. Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag via Studentwork på 7 månader, för rätt person finns det goda möjligheter till överrekrytering efter detta. Vi tillämpar ett löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med att mycket analytiskt med data och kommunicera med kundföretagets anslutna företag genom att
- Bearbeta och analysera mikrodata
- Analysera statistik
- Genomföra kundmöten samt samla in data

Tjänsten vänder sig till dig som har ett brinnande intresse för data och samhällsfrågor, ta chansen och ansök tjänsten redan idag!

Din profil
Vi söker dig har studerat till analytiker, nationalekonom, statsvetare med inriktning programmering, systemvetare eller statistiker. Du har tidigare erfarenheter eller kunskaper i programmering. Du beskriver dig själv som nyfiken, analytisk och som en teamplayer. Vi ser även att du är flytande i både svenska och engelska. Välkommen att ansöka!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Administratör med gott affärssinne till Strukton Rail - Göteborg

Information om företaget
Strukton Rail bygger, driver och underhåller järnväg i samarbete med offentliga och privata kunder. Just nu utför vi projekt över hela världen. Vi är stolta över vår del i att sätta samhället i rörelse varje dag, och har ett starkt fokus på förebyggande underhåll; We find it before it breaks. I dagens samhälle sker många transporter på järnväg och investeringar i nybyggnation samt underhåll ökar för varje år. Vårt team består av drygt 4000 duktiga, kompetenta och engagerade medarbetare, varav 850 i Sverige. Och samband med vår flytt till nya lokaler i Marieholm, skall vi nu bli fler i Region Väst .

Det är viktigt för oss att du delar vår värdegrund RÄLS -Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet, vilken genomsyrar vår verksamhet i stort och smått. Då vi är Nordens ledande privata järnvägsaktör, finns det goda möjligheter till personlig utveckling. Kom och arbeta med att göra vårt samhälle mer hållbart tillsammans med oss.

Dina arbetsuppgifter
Som administratör hos Strukton Rail kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
- Skapa faktureringsunderlag.
- Sammanställa fakturaförslag och skicka till kunden.
- Svara upp på eventuella frågor kring fakturor och projekt via mail samt telefon.
- Hålla en bra dialog internt för att säkerställa att alla underlag lämnas in.

Tjänsten passar dig som gillar att arbeta i ett högt tempo och ha många projekt pågående parallellt. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är 7-16 med viss flexibilitet.

Din profil
Vi söker dig som har färdigställd gymnasial utbildning, gärna inom administration och/eller ekonomi. Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat i en liknande roll även om detta inte är ett krav. Du som söker bör ha god datavana samt ha en förståelse för olika affärssystem och snabbt kunna sätta dig in i dem. Vi ser också att du som söker bör ha ett sinne för affärer och gilla att arbeta med siffror. Som person tror vi att du är noggrann, flexibel och prestigelös. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Sommarjobb som speditör - Göteborg

Information om företaget
Vår kund är ett attraktivt företag inom logistikbranschen. De söker nu en speditör för sommarjobb hos dem. Uppdraget beräknas starta den 1/5 och pågå tills den 31/8. Det kommer finnas möjlighet att arbeta extra även innan maj för att komma in i arbetsuppgifterna ordentligt innan sommarperioden påbörjas. Är du en person som gillar att ha kontakt med kunder och arbetar bra under stress kan du vara den vi söker. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter
Som speditör hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
- Ta hand om kundförfrågningar och göra transportbokningar
- Hålla kunder uppdaterade kring deras ärenden
- Fylla i tulldokument och se till att godset kommer till lastningscentralen

Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta i ett högt tempo och ha många bollar i luften parallellt. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är 8-17 mån-tors och 8-16 på fredagar.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet från att arbeta som speditör sedan tidigare, som minst under ett par månader. Vi ser att du som söker rollen är studerande, gärna inom logistik även om detta inte är ett krav. Som person tror vi att du är social, serviceorienterad och gillar att arbeta tillsammans med andra. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Analytisk kemi / Heltid / Kemi / QC - Södertälje

Information om företaget
Syntagon är ett ledande Skandinavienbaserat företag inom läkemedelsutveckling och kemisk tillverkning. De har kapacitet och kunnande för att hjälpa klienter från tidig upptäckt till validering och slutligen kommersiell tillverkning. Syntagons huvudsakliga fokus är kontraktsyntes av API.er (active pharmaceutical ingredients), produktion av hjälpämnen (excipients) avsedda för aktiva farmaceutiska substanser samt tillverkning av adjuvans som kan användas till att förstärka effekten av vaccin. Till kontoret i Södertälje söker vi för deras räkning en analytisk kemist på heltid med start i april/maj eller enligt överenskommelse.

Studentwork ansvarar för den här rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt av Syntagon AB. Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter
I rollen som analytisk kemist kommer du bli en del av Syntagons QC avdelning. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av rutinanalyser, uppsättning av nya analysmetoder och viss utveckling av analysmetoder. Eftersom Syntagon är ett litet företag är arbetsuppgifterna varierande och du kommer också ansvara för validering inklusive rapportering av nya analysmetoder samt underhåll och kvalificering av instrument (IQ/OQ).

Arbetstiderna är belagda på vardagar på kontorstid med flextid.

Din profil
Vi söker dig som har en MSc i analytisk kemi. Vi tror att du har ett intresse för att laborera, har erfarenhet av HPLC/GC och kan arbeta självständigt. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift, hanterar Word samt Excel utan problem. Det är meriterande om du har erfarenhet av en GMP-styrd verksamhet och/eller QC-arbete, validering av analysmetoder samt erfarenhet av frisläppning. Det är dock inget krav utan du får gärna vara nyexaminerad och bli introducerad av detta hos Syntagon. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Eventpersonal sökes till den 13:e mars! - Umeå

Information om företaget
För vår kunds räkning söker vi eventpersonal för en mässa i centrala Umeå. Vår kund ska presentera 6 olika produkter inom livsmedel på mässan som äger rum den 13 mars.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
På mässan kommer du stå med ett team och presentera 6 olika produkter. Arbetstiderna är under en heldag och du kommer att få lunch av företaget under dagen.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du är anställd av Studentwork och arbetar hos vår kund.

Din profil
Vi söker dig som har möjlighet att arbeta den 8 mars och kanske studerar du på universitet/högskola. Vi ser gärna att du har erfarenhet av service och försäljning alternativt har arbetat inom event tidigare. Som person är du kommunikativ, framåt och motiveras av att uppnå goda resultat. Vi ser fram emot din ansökan!

Läs mer

» Extrajobb / Student / Deltid - Stockholm

Information om företaget
Vår kund är en av Sveriges ledande maskinuthyrare som dagligen förser den svenska bygg- och anläggningsbranschen med maskiner. Företaget hyr ut bygg- och anläggningsmaskiner samt liftar, bodar och vagnar. Till kontoret i Kista söker vi flera drivna studenter som kan arbeta deltid med start omgående.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen ingår lagerarbete och hantering av produkter samt inristning och märkning av maskiner. Du kommer att ta emot leveranser av maskiner som sedan ska ställas i ordning och markeras för att bli redo för uthyrning.

Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Studentwork och arbetar hos vår kund.

Din profil
Vi söker dig som studerar och har möjlighet att arbeta extra några dagar i veckan. Som person är du prestigelös, noggrann, ansvarstagande och en riktig teamplayer. Vidare är du en person som passar tider och trivs på en arbetsplats där det är socialt och högt i tak. Vi ser fram emot din ansökan!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Nyexad inom lantmäteri / GIS / fastighetsrätt / samhällsplanering - Stockholm

Information om företaget
Vår kund är ett av Sveriges ledande företag inom el- och energisektorn. De utför underhållstjänster till nät- och energibolag, industrier, kommuner och landsting i hela Sverige. Nu vill de utöka sitt team och söker ytterligare en kollega till avdelningen för avtal och tillstånd. Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom fastighetsrätt, samhällsplanering, lantmäteri eller liknande. Är du den vi söker?

Dina arbetsuppgifter
Som medarbetare på avdelningen för avtal och tillstånd kommer du att arbeta med ärendehantering inom markåtkomst. Du kommer att ha stor nytta av dina kunskaper inom
fastighetsjuridik, GIS och fastighetsekonomi. Rollen innebär mycket kontakt med markägare, myndigheter, lantmäteriet och andra intressenter. Exempel på arbetsuppgifter är:
- Arbeta med markvärdering
- Ansvara för kontakt och dialog med myndigheter och kommuner
- Upprätta avtal och tillståndsansökningar
Tjänsten är på heltid och beräknas starta omgående och pågå 6 månader, därefter är ambitionen att rätt person blir anställd direkt hos vår kund.


Din profil
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom fastighetsjuridik, lantmäteri, samhällsbyggnad eller motsvarande. Du har goda kunskaper i GIS och mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Som person är du kommunikativ och relationsbyggande. Du kan driva projekt självständigt och har ett strukturerat arbetssätt.
Tjänsten är placerad i Luleå, Sundsvall, Solna eller Båberg, beroende på vad som passar dig bäst. En del resor ingår och vi ser gärna att du har B-körkort.
Vi arbetar med ett löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!
Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Tar du examen till sommaren? Vi söker ingenjörer i mekatronik! - Botkyrka

Information om företaget
Vår kund är ett välkänt svenskt industriföretag som har sin kärnverksamhet inom värmeöverföring, separering och flödeshantering till kunder över hela världen. Alla dessa tre områden har en stor betydelse för industriföretag och vår kunds expertis innehar en ledande ställning. För deras räkning söker vi en utvecklingsingenjör med stort intresse för teknik på heltid med start omgående.

Vi arbetar med ett löpande urval, så välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som utvecklingsingenjör kommer du bli en del av utvecklingsteamet som tar fram nya lösningar för företagets kunder. Med rätt intresse för teknik finns inga gränser för vad du kan åstadkomma och utvecklas i din roll. Du kommer huvudsakligen vara med och skapa automatiserade maskiner.

Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Studentwork och arbetar hos vår kund. Uppdraget löper på 6 månader heltid och därefter finns goda möjligheter för rätt person att bli anställd direkt hos företaget.

Din profil
Vi söker dig som är nyexaminerad civilingenjör alternativt högskoleingenjör inom relavant område. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med maskinintelligens, robotteknik eller censorteknik. Du har grundläggande kunskaper i PLC och mekanik samt har ett stort intresse för utveckling. Som person är du driven, uppfinningsrik och positiv samt att du har ett stort teknikintresse att mätta. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Teknisk säljare / Heltid / Säljare - Stockholm

Information om företaget
KranEl AB växer och söker nu en Teknisk Säljare till kontoret i Stockholm. KranEl är en utav de ledande leverantörerna i norden av strömmatningsprodukter och har sedan 1970-talet levererat produkter till svensk industri, materialhantering- och automationsindustrin. 

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som teknisk säljare kommer du själv ansvara för hela säljprocesser från prospektering till avslut. Vidare har du både kund- och leverantörs ansvar och gör egna offerter, prislistor samt tar emot ordrar.

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är belagda på vardagar. Studentwork ansvarar för den här rekryteringsprocessen men du kommer att bli anställd direkt av KranEl AB.Din profil
Vi söker dig som har en teknisk utbildning och vill arbeta med försäljning inom industrin. Om du saknar utbildning kan relevant arbetslivserfarenhet väga upp detta. Som person är du ödmjuk, initiativtagande och gillar att ha mycket kundkontakt. Det är viktigt att kunna kommunicera väl i både tal och skrift på svenska och engelska samt att du är positiv och driven. B-körkort är ett krav för tjänsten då resor inom hela Sverige förekommer. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Administratör/ Datareg / Student - Stockholm

Information om företaget
Vi söker för vår kunds räkning en administratör som kan arbeta under 2-6 veckor på heltid alternativt deltid. Du kommer att vara anställd av Studentwork och arbeta som konsult ute hos vår kund.
Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som administratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:

- Registrering av data i nationell databas
- Administrera och strukturera i interna system
- Övriga administrativa arbetsuppgifter.

Din profil
Vi söker dig som är student och har möjlighet att arbeta under några veckor. Vår kund är flexibel gällande att arbeta heltid eller deltid bara du är ansvarstagande och får arbetsuppgifterna utförda. Vi ser att du som person är noggrann, strukturerad och trivs med att arbeta efter rutiner och deadlines. Vidare är du positiv, flexibel och har ett intresse för siffror och data.
Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» IT-support till innovativt företag i Göteborg! - Göteborg

Mer om företaget
Vår kund är en stark aktör inom digitalisering och arbetar med effektiva och nytänkande lösningar mot företag och kommuner. Företaget är internationellt och finns i flera länder och flertal orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg och kontoret söker nu efter en IT-supportmedarbetare för att utöka sitt härliga team! Låter detta intressant så tveka inte att söka redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter
Som IT-support på First-line hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
- Hjälpa kunder med it- support i en bred roll, främst via telefon men även genom besök på platsen.
- Arbeta med specifik support i Active Directory, Microsoft Office, Office 365 och andra grundläggande närverksteknologier.
- Att tillsammans med dina kollegor sträva efter att erbjuda kvalitativ problemlösning och hög grad av service.
Tjänsten passar dig som trivs med teknisk arbete och vill kombinera ditt tekniska kunnande med exceptionellt god service.
Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på dagtid. Tjänsten varar initialt i sex månader som konsult med goda möjligheter till förlängning och anställning direkt hos vår kund.

Din profil
Vi söker dig som har en fullständig examen på minst gymnaisenivå med ett stort intresse för teknik. Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet av arbete med IT-support, gärna i rollen som First-line support. Vi ser vidare gärna att du som söker har kunskaper inom programmen; AD, Office 365, mobila applikationer, nätverksteknologi, Office Suite och Exchange. Det viktigaste är att du är driven och intresserad av arbete av denna karaktären. Därför lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och värderar intresse för teknik väldigt högt i vår process.
Som person tror vi att du är serviceminded och professionell där du alltid strävar efter att göra ditt yttersta i ditt bemötande med kunder, Vidare tror vi även att du är en lagspelare och trivs att arbeta i ett arbetslag med en öppen atmosfär och vill ta del av gemenskapen.
Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vår kund.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Junior mätartekniker med bakgrund inom el sökes omgående - Norrköping

Mer om företaget
Har du en gymnasieutbildning inom el- och installation/automation och vill jobba i en roll som präglas av mycket eget ansvar? Gillar du att köra bil, att jobba självständigt och har möjlighet att börja arbeta omgående? Då kan denna roll som elmätartekniker vara något för dig!

Vår kund är en stor och ledande leverantör av tekniska tjänster inom intrastrukturnätverk. De erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud inom allt från underhåll och uppdateringstjänster till projektleveranser. Som elmätartekniker kommer du att vara på resande fot runt om i Östergötland och du börjar alltid din dag hemifrån. Vår kund står för servicebil och jobbtelefon/dator samt övrig utrustning.

Detta är ett konsultuppdrag enligt vårt learn-and-hire koncept vilket innebär att du under 6 månader är anställd av Studentwork och uthyrd till vår kund, men målbilden vi jobbar mot är att du efter denna period blir direktanställd av vår kund. Hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork och frågor om tjänsten eller företaget ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef. Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter
I din roll som mätartekniker ingår du i ett kundspecifikt serviceprojekt där du utgår från hemmet och sedan reser runt på uppdrag unt om i Östergötland. Dina kunder kan vara privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar etc. så vi ställer höga krav på social förmåga och servicevana då vår kund värdesätter långsiktiga relationer. Du kommer i rollen att göra felsökningar och mätningar på elmätare för att på så sätt fastställa vad som är fel hur mycket el som faktiskt hur använts. Den data du får ut ska sedan rapporteras vidare till slutkunden. Du kommer i rollen också att laga och byta ut elmätare på plats.

Arbetet utförs självständigt men kollegor och hjälp finns alltid ett telefonsamtal bort. Arbetet innebär en hel del restid och mycket eget ansvar då du själv ansvarar för att du har rätt material och verktyg hemma, annars beställer du detta och får det levererat. Du får dina uppgifter och ditt så kallade kör-/jobbschema med en specifik rutt skickat till dig varje dag.

Placeringsort: Utgångspunkt är Norrköping, jobbet innebär mycket resor
Arbetstider: 07:30 – 16:00
Omfattning: Heltid
Start: OmgåendeDin profil
Vi söker dig som har en godkänd gymnasieutbildning med inriktning el och/eller elinstallation, en godkänd ESA 14 utbildning samt B-Körkort. Du ska gilla att arbeta självständigt och att köra bil då mycket av arbetet innebär att du själv åker till kunder och utför dina arbetsuppgifter, och detta kräver givetvis att du också är disciplinerad och självgående. Vi tror även att du är noggrann och gillar att skapa långsiktiga relationer då du kommer att komma i kontakt med kunder och privatpersoner som du utför arbetet hos samtidigt som du också har en hög arbetsmoral. Slutligen ser vi gärna att du är driven och lojal samt ser på denna roll och vår kund som långsiktig arbetsgivare.

Det är meriterande om du har någon typ av elsäkerhetsutbildning, har arbetat som montör, elektriker tidigare samt har ett ECY certifikat. Du kommer av vår kund att få en gedigen introduktion och utbildning vid starten.Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Operativ inköpare / Inköp / Heltid - Stockholm

Information om företaget
Vi söker nu en operativ inköpare till Bokus.com och Akademibokhandeln.se som kommer att ansvara för inköp och leveranser från våra leverantörer, stora som små. Akademibokhandeln är Sveriges ledande bokhandelskedja med 107 butiker över hela landet. I deras butiker kan du få lästips och inspiration, besöka författarsamtal och signeringar, ta med barnen på sagostund och hämta ut välförtjänta Läsborgarmärken. Uppdraget beräknas starta i april och löper inledningsvis till augusti och du förväntas arbeta heltid under sommaren.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som operativ inköpare kommer du tillhöra ett team som tillsammans ser till att hela det fysiska flödet av böcker från leverantörer når fram till kunderna snabbt och smidigt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:

- Lägga order, bevaka och följa upp leveranser
- Hantera och matcha fakturor
- Kontakt med leverantörer
- Övriga administrativa arbetsuppgifter

Placeringsort: Stockholm
Arbetstider: 8-17
Omfattning: Heltid
Start: Början av april

Din profil
Vi söker dig som har relevant utbildning, gärna inom inköp eller ekonomi. Du har tidigare erfarenhet av inköp som exempelvis inköpsassistent eller liknande och är van vid att arbeta i olika system samt Excel. Vidare är du ordningsam, strukturerad, ansvarstagande och du arbetar effektivt och självständigt. Vi tror även att du trivs med att arbeta i ett högt tempo där du får ta egna initiativ för att lösa olika utmaningar som uppstår. Det är viktigt att du känner dig bekväm med svenska och engelska språket både i tal och skrift. Som person vågar vi säga att du har ambition att utvecklas och skapa goda resultat samtidigt som du värderar empati, humor och en avsaknad av prestige på arbetsplatsen. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Junior systemutvecklare med kunskaper om JAVA - Linköping

Mer om företaget
Är du en nyutexaminerad högskole- eller civilingenjör inom datateknik, systemvetenskap etc. alternativt har något års erfarenhet av JAVA, 4G eller 5G? Ser du dig som en samarbetsvillig problemlösare snarare än en programmerande ensamvarg? Då kan denna roll som junior systemutvecklare till vår kunds nya inhouse-team vara möjligheten du har väntat på!

Vår kund är ett konsultföretag specialiserade på IT, teknik och systemutveckling. De jobbar mot att bli marknadens mest eftertraktade leverantör och sina kunders självklara samarbetspartner. Till ett nytt kundspecifikt team söker de nu en junior systemutvecklare för start i april. I teamet ingår totalt sex personer varav fyra har lång erfarenhet av 4G och 5G. Arbetet kommer att utföras inhouse i kundens fräscha lokaler vilka finns belägna i Mjärdevi, Linköping. Start för teamet och det kundspecifika teamet kommer att vara i juni/juli.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och uthyrd till vår kund. Konsultuppdraget är ett så kallat learn-and-hire koncept där du efter sex månader kommer att bli överrekryterad till kunden. Frågor om tjänsten eller företaget ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef. Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag.


Dina arbetsuppgifter
Som junior systemutvecklare kommer du att ingå i ett team om sex personer och arbeta mot en specifik och internationell kund i Linköping. Arbetet kommer att utföras inhouse men resor till kunden kan förekomma. Projektet du till en början kommer att arbeta med fokuserar främst på 4G samt 5G utveckling och automatiserade testfall. De automatiserade testfallen utförs i JCAT och vi ser därför gärna att du har goda kunskaper inom JAVA. Mycket av arbetet handlar om problemlösning och att leta information.

Placeringsort: Linköping
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Kontorstider
Start: Efter överenskommelse, juni eller juli


Din profil
Vi söker dig som är nyutexaminerad högskole- eller civilingenjör inom systemvetenskap, datateknik etc. där du ska ha utvecklat goda kunskaper om JAVA. Om du även har kunskaper inom C++, C#, Python eller Linux så är det högst meriterande. Tidigare erfarenhet av telecom eller testning är även det högst meriterande.

Som person ska du vara en utåtriktad, samarbetsvillig och flexibel då allt arbete utförs i team och då teamen vid nya projekt också kan komma att ändras. Du bör även vara ödmjuk, lättsam och ständigt hungrig på att lära dig mer då vår kund verkligen erbjuder dig en chans att lära dig av några av branschen mest kunniga systemutvecklare. Då mycket av rollen handlar om att leta fram information bör du vara noggrann, prestigelös och något av en problemlösare samtidigt som vi också värderar lojalitet. I denna rekrytering kommer vi att lägga stort fokus på personlighet då högsta prioritet är att skapa ett fungerande team.


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Produktansvarig säljare till Torell Pump! - Stockholm

Information om företaget
Nu söker vi en ingenjör med intresse för affärer för en spännande roll som produktansvarig säljare hos vår kund Torell Pump.
Torell Pump har levererat pumpar och maskiner till VA-sektorn och industrin sedan 1962. Våra produkter finns installerade i många av landets reningsverk, vattenverk, energiverk och pappersbruk.
Torell Pump är återförsäljare i Sverige och Norge för kvalitetsprodukter från framförallt tyska leverantörer. De är ett bolag där du som person får stora möjligheter att påverka din vardag och din arbetssituation. Torell Pump har huvudkontor i Stockholm där du kommer utgå från.
Torell Pump är ett piggt och trevligt team där det alltid är högt i tak och alla har möjlighet att komma till tals. De arbetar långsiktigt med produkter av hög kvalitet och sätter kunderna i fokus.
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär rekryteringsprocessen sker genom Studentwork men du kommer anställas direkt hos vår kund.
Vi arbetar med ett löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter
I rollen som produktansvarig säljare hos vår kund kommer du ha många kontaktytor och löpande dialog med såväl kunder som leverantörer. Du arbetar med befintliga kunder och tar emot ordrar och förfrågningar. Många projekt är omfattande och du verkar rådgivande gentemot våra kunder, hjälper dem med produktval, läser ritningar, gör beräkningar, kalkylerar priser och upprättar offerter. Du arbetar aktivt med försäljning, ringer och följer upp offerter, tar kontakt och bygger långsiktiga kundrelationer.
Tjänsten är på heltid, start efter ök.


Din profil
Vi söker dig som har läst en ingenjörsutbildning eller motsvarande teknisk utbildning och är i början av din karriär. Som person är du serviceminded, affärsinriktad, och relationskapande, egenskaper som gör att du trivs i en utåtriktad och kundorienterad roll. Utöver det är du ansvarstagande och utvecklingsorienterad. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, har du även kunskaper i tyska är det ett stort plus. Rollen innebär en del resor och vi ser därför gärna att du har b-körkort.
Vi ser fram emot din ansökan!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Projektkoordinator / Heltid / Ledande energibolag -

Information om företaget
Vi söker en strukturerad projektkoordinator till vår attraktiva kund i Solna. Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag på 6 månader. Efter de inledande 6 månaderna finns det goda chanser till överrekrytering om alla parter är nöjda.

Kunden är ett ledande europeiskt energibolag med flera miljoner kunder i Norden och norra Europa. Här finns möjligheten att få in en fot på ett stort och välkänt företag!

Intervjuer och urval sker löpande, så tveka inte att söka tjänsten redan idag!


Dina arbetsuppgifter
I din roll som projektkoordinator kommer du att få koordinera vindkraftsprojekt över hela landet. Du kommer att jobba i ett team mot en projektledare.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av att:
- Administrera i SAP
- Skapa nya leverantörer, nya inköpsorder och öka ordervärderna på inköpsorder
- Övervaka SAP-flöden
- Tillhandahålla AD HOC administrativt stöd
- Organisering och stöd vid förberedelser av möten
- Skapa och uppdatera projektdokument


Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba administrativt, gärna som projektassistent. Meriterande om du har erfarenhet av att jobba i SAP. Som person är du noggrann, strukturerad och kan arbeta proaktivt.


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Sommarjobb som ekonomiadministratör till Weber Saint-Gobain! -

Information om företaget
Weber Saint-Gobain är en världsledande tillverkare av torrbruk som utvecklar lösningar för nybyggnation och renovering i 43 länder runt om i världen. Weber erbjuder innovativa lösningar och tjänster baserade på det vinnande konceptet med djup lokal kännedom och internationell erfarenhet.
Företaget arbetar med en stor kundkrets och finns verksamt i hela Sverige.
Kontoret i Stockholm är placerat i Häggvik och söker till sommaren en ekonomiadministratör som kan arbeta heltid från och med juni till augusti.
Rollen är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos Studentwork men arbetar ute hos kund under hela perioden.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer i rollen som ekonomiadministratör har varierande uppgifter som att bland annat skanna in fakturor, kontakta bank, kontrollera att kontouppgifter stämmer, hantera ordrar och andra löpande administrativa uppgifter. Du kommer även bland annat hantera balansräkning.

Din profil
Vi söker dig som förslagsvis läser andra eller tredje terminen inom en ekonomiutbildning på universitets- eller högskolenivå som till sommaren vill få en större inblick i hur arbetet på en ekonomiavdelning kan se ut.
Vidare ser vi gärna att du är en utåtrikad do:er som trivs i en prestigelös roll.
Du har koll på grunderna inom ekonomi så som balansräknng, debet och kredit. Det är meriterande om du sedan tidigare arbetat med administrativa arbetsuppgifter.

Är det du? Sök tjänsten redan idag!
Vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess och välkomnar din ansökan redan idag!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Ekonomiadministratör / Receptionist / Administratör - Stockholm

Information om företaget
För vår kunds räkning söker vi en receptionist/ekonomiadministratör till kontoret på Södermalm. Tjänsten är på 80% där ca 20% består av att arbeta i reception och 60% av administrativa arbetsuppgifter.

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som receptionist/ekonomiadministratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:

- Ansvara för receptionen och välkomna besökare.
- Posthantering.
- Hålla rent och snyggt i receptionen.
- Boka resor och övriga administrativa uppgifter.
- Fakturahantering i Visma.
- Kvittoredovisning och reseräkningar.

Din profil
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning inom ekonomi eller liknande och har erfarenhet av att arbeta administrativt. Du är serviceoreinterad, ordningsam och strukturerad samt gillar att hålla ordning och reda. Som person tror vi att du är positiv, kommunikativ och hjälpsam mot både kunder och kollegor. Har du tidigare arbetat med ekonomiadministration är det ett stort plus men det är inget krav. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» GIS / Konsult /Datasamordnare / Heltid - Stockholm

Information om företaget
Golder är en global medarbetarägd organisation med över 50 års erfarenhet inom miljö, jord, berg, vatten och naturresurser. Totalt är vi över 6500 medarbetare varav 130 arbetar på kontor i Stockholm, Göteborg och Luleå. Geometrik är ett helägt dotterbolag till Golder och är en av Sveriges ledande leverantörer och installatörer av jord- och bergmekanisk mätutrustning. Vi förser entreprenörer och konsulter inom infrastruktur, konstruktion, gruvindustri och miljöbevakning med relevant mätdata. Exempelvis konstruerar, installerar och ansvarar vi för driften av ett flertal helautomatiska mätstationer över hela landet som varnar för exempelvis jordskred och miljöstörningar. För deras räkning söker vi en GIS-konsult på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Som GIS och datasamordnare kommer du att ha en övergripande samordningsroll som innebär att du på ett strukturerat sätt ska samla in mät- och analysdata och sedan hantera dem för lagring och bearbetning och därefter visualisering och presentation. En annan viktig del av arbetsuppgifterna är att se till att projektplanen följs enligt tidplan och ha koll på historisk data för en korrekt sammanställning liksom att konsulterna får rätt och kvalitetssäkrat underlag.

Din profil
Vi söker dig med en naturvetenskaplig/teknisk högskoleutbildning, som t.ex. geovetenskap, geoinformatik, lantmäteri, väg- och vatten eller samhällsbyggnad. Det är meriterande om du har erfarenhet av datasamordning/projektledning. För att vara framgångsrik i rollen som GIS-konsult och datasamordnare behövs en förmåga att kreativt kunna lösa utmaningar som uppstår i projekten och att leverera i tid liksom att samarbeta med många olika typer av människor och professioner samt att i samordningsrollen även vara duktig på att koordinera och prioritera. Andra uppskattade egenskaper är att du är självgående, prestigelös, kvalitetsmedveten och flexibel. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Rekryteringsassistent till innovativt bolag - Göteborg

Information om företaget
Vi söker nu en rekryteringsassistent till en av våra kunder som är ett internationellt företag med sitt kontor beläget i centrala Göteborg. Du erbjuds att ta första steget in i branschen som du studerar och kommer blir en del av ett kreativt nytänkande team!

Dina arbetsuppgifter
Som rekryteringsassistent hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att avlasta i hela leveransprocessen med:
- Annonsskrivning
- Kandidatresearch
- Intervjuer
- Referenstagning
Tjänsten passar dig som trivs med eget ansvar och att arbeta i en aktiv miljö. Du ska trivas i en social roll och gilla att ta kontakt med nya människor.
Tjänsten är på deltid och kommer vara flexibla arbetstider så att de passar ihop med dina studier.Din profil
Vi söker dig som utbildar dig inom personalvetenskap och vill ta första steget in i området du studerar. Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat i en roll där du fått arbeta med research. Som person tror vi att du är lyhörd, engagerad och trivs i en ansvarsfull roll. Du bör trivas med ett varierande arbete och klara av att ha många bollar i luften. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!About usOm oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Signal projektör / Heltid / Teknik - Stockholm

Information om företaget
För vår kunds räkning söker vi en signalprojektör med erfarenhet av järnväg och signal. Vår kund erbjuder ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT för samhällsutveckling och industri. Tjänsten är på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som signalprojektör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:

- Projektera inom järnväg och signal.
- Säkerhetsgranska, följa lagar och dokument.
- Kontinuerlig kontakt med beställare och personal ute på fält.

Studentwork ansvarar för den här rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt av företaget.

Din profil
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning från universitet/högskola alternativt yrkeshögskola med signal som inriktning. Du har dessutom skaffat dig ca 3 års erfarenhet av signal och projektering eller från branschen. Som person är du noggrann, engagerad och nyfiken, Det är meriterande om du har arbetat i Microstation sedan tidigare och du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Högskoleingenjör med intresse för administration och förbättringsarbete! - Göteborg

Information om företaget
Vi söker för kunds räkning en driven högskoleingenjör med stort intresse för administration. Det är en varierande roll där det erbjuds uppgifter att växa med och om du är en strukturerad person som gillar att se resultat av ditt arbete, så kan du vara den vi söker! Uppdraget kommer tillsättas omgående och pågå till augusti, med chans till förlängning. Vår kund är ett attraktivt företag inom marin- och energibranschen som har en stark betoning på teknisk innovation.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Som administratör hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
- Skapa ordning och struktur i befintliga processer
- Säkerställa att alla processer följer rutiner och kvalitetsstandard
- Sammanställa rapporter och arbeta med att förbättra processer
- Ha hand om passerkortsutlämning

Tjänsten passar dig som trivs med att jobba i en atmosfär med högt tempo och många projekt pågående parallellt.
Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är 8-17 med viss flexibilitet.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad högskoleingenjör som har en god känsla för teknik och ett stort intresse för att utvecklas inom administration. Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat i en liknande roll som administratör, men det viktigaste är att du har ett starkt engagemang och driv att göra bra ifrån dig på arbetet. Vi ser också att du som söker bör ha en förmåga att sätta dig in i produktionen och förstå vart förbättringar kan göras. Som person tror vi att du är kvalitetsmedveten och tycker om att skapa ordning och struktur, då arbetet kommer att ge stora möjligheter till allt ifrån att utveckla policys till att delta i förbättringsarbete. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Ingenjör till WEG Scandinavia AB - Göteborg

Mer om företaget
WEG är en global aktör som tillverkare samt leverantör av energieffektiva lösningar över hela världen. De har sitt huvudkontor i Jaraguá do Sul i Brasilien. Företaget har mer än 32 000 anställda världen över och grundades 1961 som tillverkare av elmotorer. Idag är företaget en betydande leverantör av elmotorer, växelmotorer, frekvensomriktare, mjukstartare, generatorer, hög- och lågspänningsställverk, turbiner samt transformatorer. WEG Scandinavia AB är beläget från september 2014 i Mölnlycke Företagspark. WEG utvecklar, marknadsför samt distribuerar WEG:s produkter i hela Skandinavien.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att omfatta teknisk support och viss kundkontakt. Du kommer också få arbeta med tekniska produkter, framtagning av data, offertskrivning samt uppföljning av offerter. Du arbetar tätt tillsammans med säljarna och tillgodoser dem med underlag för deras affärer. Du kommer även ha kontakt med kollegor på huvudkontoret i Brasilien.

Din profil
För att lyckas i ditt arbete har du ett tekniskt intresse. Vi ser att du har en högskole-/ingenjörsexamen, gärna inom teknik. Vi sätter stor vikt vid din personlighet, drivkraft och förmåga att bemöta olika situationer på bästa sätt. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har goda kunskaper inom Officepaketet. Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat med CAD. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär rekryteringsprocessen sker genom Studentwork men du kommer anställas direkt av WEG. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Nyutexad energiingenjör sökes till ledande energiföretag! - Stockholm

Information om företaget
Vårt kundföretag producerar fjärrvärme, fjärrkyla och el och söker för ett uppdrag på heltid en Energiingenjör. Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt.
Är du initiativtagande och kommunikativ? Sök i så fall tjänsten redan idag!


Dina arbetsuppgifter
Du kommer i rollen som energiingenjör att ha en varierande roll och arbeta på företagets avdelning för hantering av mätdata och mätutrustning. Du arbetar med teknisk dokumentation, kundärendehantering och medverkar i utvecklingsprojekt. Du kommer samarbeta med företagets leverantörer och underentreprenörer och sköta inköp och beställningar. Tjänsten är på heltid och förväntas starta så snart som möjligt. Det är ett konsultuppdrag vilket innebär att du är anställd av Studentwork och arbetar som konsult hos vårt attraktiva kundföretag. Du blir inledningsvis anställd under sex månader, goda möjligheter till förlängning finns för rätt kandidat.

Din profil
Vi söker dig som är nyutexaminerad civil- eller högskoleingenjör, gärna med inriktning mot energi och som är driven och självgående. Om du har kunskaper om fjärrvärme ses detta som mycket meriterande. Vi tror att du har goda datakunskaper och talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Du är duktig på att ta initiativ, är ambitiös och serviceinriktad.

Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och välkomnar din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Elkraftsprojektör sökes till Rejlers talangprogram 2018! - Stockholm

Information om företaget
Rejlers är en nordisk koncern som erbjuder tekniska konsulttjänster till kunder inom områdena bygg och fastighet, energi, industri samt infrastruktur. Vi är 2100 medarbetare och finns etablerade på 80 orter i Sverige, Norge och Finland. Genom att sätta samman experter med olika kompetenser tar vi fram innovativa, affärsmässiga och hållbara lösningar. Vi gör det med allt ifrån förstudier och planering till design, konstruktion, projektering och projektledning. Ta chansen att söka till talangprogrammet 2018!

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som elkraftsprojektör kommer du tillsammans med ditt team arbeta främst mot industriprojekt, nätbolag och värmekraftbolag/reningsverk. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av:

- Förstudier/utredningar
- Projektering och skapande av förfrågningsunderlag
- Beräkningar, Analys och CAD konstruktion.
- Arbeta som konsult alternativt uppdragsledare i projekt

Studentwork ansvarar för den här rekryteringsprocessen men du blir anställd av Rejlers.

Din profil
Vi söker dig som nyexaminerad civil eller högskoleingenjör med inriktning elkraft eller har en yrkesutbildning inom relevant område. Har du skaffat dig värdefull erfarenhet från en energiintensiv industri är du också välkommen med din ansökan. Vidare tror vi att du har ett stort teknikintresse och nyfiken på att lära dig mer samt att du är lösningsorienterad. Vi värdesätter också att du har en god samarbetsförmåga, att du är lyhörd och vågar ställa frågor. Viktigt är att det finns stort kundfokus, att du kan arbeta självständigt och att du uttrycker dig väl i tal och skrift – både i svenska och engelska. B-körkort är ett krav för tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Energiexpert/ energiingenjör/ teknik/ högskoleingenjör/ driftteknik - Stockholm

Information om företaget
För kunds räkning söker vi en energiexpert som kommer arbeta med energifrågor gällande fastigheter. Vår kund är ett ledande energiföretag inom fjärrvärme och fjärrkyla och söker nu en person som vill arbeta i en utvecklande och ansvarsfull roll med engagerade kollegor i en spännande bransch.

Uppdraget är inledningsvis ett konsultuppdrag fram till årsskiftet men för rätt person finns det goda möjligheter till vidare arbete. Välkommen med din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter
I rollen som energiexpert kommer du arbeta med olika projekt, och i ditt dagliga arbete kommer du:
- Åka ut till fastigheter och stämma av värmeförbrukningen
- Räkna på detta, föreslå förändringar och förslag för värmeförbrukning
- Se över ventilationsflöden
- Konstruera och göra beräkningar av värmesystem och sedan kunna applicera detta i praktiken.
Rollen erbjuder mycket kundkontakt och ansvar, en del teknisk administration och kundkontakt. Så för dig som vill utvecklas inom energibranschen och arbeta mot projektledning är detta en jättebra grund!

Start: Omgående
Omfattning: Heltid, 100 %
Placeringsort: Hjorthagen


Din profil
Vi söker dig som vill arbeta i en varierad roll och som har ett brinnande intresse för energifrågor. Du har någon form av teknisk utbildning, alternativt har arbetat inom drift eller med snarlika arbetsuppgifter tidigare. Som person är du noggrann, analytisk och trivs i en kommunikativ roll. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, men det viktigaste för vår kund är att du som söker har viljan att vilja lära sig och utvecklas!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Junior projektinköpare till världsledande Sura Magnets - Söderköping

Mer om företaget
Är du en nyutexaminerad projektinköpare med en utbildningsbakgrund inom strategiskt och/eller kvalificerat inköp? Har du ett tekniskt intresse och ser dig själv jobba på ett familjärt företag med goda utvecklingsmöjligheter? Då kan rollen som projektinköpare på Sura Magnets vara möjligheten du har letat efter!

Sura Magnets är Skandinaviens ledande tillverkare och leverantör av formsprutade magneter som bland annat används inom fordonsindustrin. De jobbar mot kunder i hela Europa och USA men har sin huvudproduktion och sitt huvudkontor i Söderköping. Då Sura Magnets ständigt växer och expanderar har de nu ett stort behov av en nyutexaminerad projektinköpare för start omgående eller enligt överenskommelse.

Detta är ett konsultuppdrag enligt vårt upplägg learn and hire. Detta innebär att du under en 6 månaders period kommer att vara anställd av Studentwork och sedan uthyrd till Sura Magnets som konsult, men att målbilden är att du efter denna period ska bli överrekryterad och direktanställd. För rätt person kan det dock också handla om en rekrytering omgående, men detta beslut vilar på Sura Magnets. Om du har frågor om tjänsten eller företaget är du varmt välkommen att höra av dig till Studentwork och ansvarig konsultchef. Vi välkomnar din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter
Som projektinköpare på Sura Magnets kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att köpa in magneter och material till magnettillverkning samt att stötta övrig personal på inköp med diverse administrativa uppgifter. Du kommer att jobba nära marknadsavdelningen som förser inköp med diverse ritningar och tekniska specifikationer på vad magneterna ska innehålla, och dessa ska du sedan granska och utgå ifrån.

I rollen kommer du också att ha kontakt med leverantörer och dokumentera vilken leverantör som har vad, vilka som levererar i tid, leveranssäkerhet och vem som är den bästa och mest långsiktiga partnern ur ett affärsmässigt perspektiv. Som projektinköpare kommer du även att arbeta nära den tekniska avdelningen och där även få mycket hjälp med teknisk expertis om produkter och material. I rollen ingår det resor till mässor och till leverantörer.

Placeringsort: Söderköping
Omfattning: Heltid
Start: Snarast, efter överenskommelse
Arbetstider: Kontorstider


Din profil
Vi söker dig som är nyutexaminerad eller junior projektinköpare och har en utbildningsbakgrund inom strategiskt och/eller kvalificerat inköp alternativt annan likvärdig utbildning. Det är meriterande om du även har någon teknisk bakgrund, tekniskt intresse eller en god teknisk förståelse för att på så sätt minska introduktionssträckan och öka förståelsen för Sura Magnets produktion och inköp i helhet.

Som person ser vi gärna att du är strukturerad, driven, framåt och har ett mycket bra affärstänk vilket ska genomsyra ditt arbete och din syn på inköp. Du ska även vara social och något av en relationsbyggare för att på så sätt skapa långsiktiga relationer med leverantörer. Självklart anser vi även att noggrann, analytisk och självständig är egenskaper som vi också gärna ser att du besitter.

Utvecklingsmöjligheterna i denna roll är mycket goda då Sura Magnets ständigt expanderar och växer. De är ett företag som inte satsar på att bli störst utan de vill bli bäst. Du kommer i denna roll att på sikt få mer ansvar och då också jobba med nya områden på företaget. Sura Magnets erbjuder dig därmed möjligheten att växa rent kunskaps- och kompetensmässigt och för rätt person är detta en häftig resa på ett innovativt och expanderande företag i framkant!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Kabelprojektör sökes till Rejlers talangprogram 2018! - Stockholm

Information om företaget
Rejlers är en nordisk koncern som erbjuder tekniska konsulttjänster till kunder inom områdena bygg och fastighet, energi, industri samt infrastruktur. Vi är 2100 medarbetare och finns etablerade på 80 orter i Sverige, Norge och Finland. Genom att sätta samman experter med olika kompetenser tar vi fram innovativa, affärsmässiga och hållbara lösningar. Vi gör det med allt ifrån förstudier och planering till design, konstruktion, projektering och projektledning. Ta chansen att söka till talangprogrammet 2018!

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som ledningsprojektör kommer du tillhöra ett team som främst arbetar med stamnätsprojektering. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av:
- Förstudier/utredningar
- Projektering och skapande av förfrågningsunderlag
- Beräkningar, Analys och CAD konstruktion.

Studentwork ansvarar för den här rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd av Rejlers.

Din profil
Vi söker dig som nyexaminerad civil eller högskoleingenjör i byggteknik och design/energisystem alternativt har en yrkesutbildning inom relevant område. Har du skaffat dig värdefull erfarenhet från elnätsbranschen är du också välkommen med din ansökan. Vidare tror vi att du har ett stort teknikintresse och nyfiken på att lära dig mer samt att du är lösningsorienterad. Vi värdesätter också att du har en god samarbetsförmåga, att du är lyhörd och vågar ställa frågor. Viktigt är att det finns stort kundfokus, att du kan arbeta självständigt och att du uttrycker dig väl i tal och skrift – både i svenska och engelska. B-körkort är ett krav för tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Kreativ webbutvecklare / Grafisk formgivning / Digital marknadsföring - Stockholm

Information om företaget
För våra kunds räkning söker vi nu en prestigelös webbutvecklare som står stadigt i så väl front-end som back-endutveckling. Du vill arbeta i ett dynamiskt klimat där nivån på projekten varierar med kunder och uppdrag. Rollen innebär primärt utveckling men har du även ett gott öga för formgivning är detta meriterande.

Du kommer att vara anställd av Studentwork och arbeta som konsult ute hos vår kund. Uppdraget är på heltid och är till att börja på 6 månader med möjlighet till förlängning. Uppstart omgående.

Vi arbetar med ett löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som utvecklare i projektteam tillsammans med bland annat UX-specialister och formgivare. Arbetsuppgifterna kan vara allt från sajter, display-annonser, appar, interaktiva offline-lösningar med mera.

Din profil
Vi ser gärna att du är positiv, kommunikativ och nyfiken som person och som tycker om att jobba med webben, både högt och lågt.

Vi ser att du kan jobba i:
- HTML
- CSS
- Javascript
- PHP
- MySQL

Meriterande med kunskap i:
- Photoshop
- Illustrator
- WordPress, Drupal samt andra open source-plattformar
- Erfarenhet av CMS så som EpiServer och Sitecore


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Ledningsprojektör sökes till Rejlers talangprogram 2018! - Stockholm

Information om företaget
Rejlers är en nordisk koncern som erbjuder tekniska konsulttjänster till kunder inom områdena bygg och fastighet, energi, industri samt infrastruktur. Vi är 2100 medarbetare och finns etablerade på 80 orter i Sverige, Norge och Finland. Genom att sätta samman experter med olika kompetenser tar vi fram innovativa, affärsmässiga och hållbara lösningar. Vi gör det med allt ifrån förstudier och planering till design, konstruktion, projektering och projektledning. Ta chansen att söka till talangprogrammet 2018!

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som ledningsprojektör kommer du tillhöra ett team som främst arbetar med stamnätsprojektering. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av:

- Förstudier/utredningar inom region- och stamnätsinfrastruktur
- Projektering av kraftledningar för region- och stamnät
- Projekteringsarbetet består av stolpplacering och framtagning av ritningar
- Beräkningar, analys och CAD konstruktion

Studentwork ansvarar för den här rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt av Rejlers.

Din profil
Vi söker dig som nyexaminerad civil eller högskoleingenjör i byggteknik och design/energisystem alternativt har en yrkesutbildning inom relevant område. Har du skaffat dig värdefull erfarenhet från elnätsbranschen är du också välkommen med din ansökan. Vidare tror vi att du har ett stort teknikintresse och nyfiken på att lära dig mer samt att du är lösningsorienterad. Vi värdesätter också att du har en god samarbetsförmåga, att du är lyhörd och vågar ställa frågor. Viktigt är att det finns stort kundfokus, att du kan arbeta självständigt och att du uttrycker dig väl i tal och skrift – både i svenska och engelska. B-körkort är ett krav för tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Nyexaminerad/ provningsingenjör/ beräkningsingenjör/ maskinteknik/ teknisk fysik - Stockholm

Information om företaget
För kunds räkning söker vi beräknings- och provningsingenjörer till ett av Sveriges snabbaste växande konsultbolag inom industri. Dessa roller kommer att erbjuda ett utvecklande och ansvarsfullt arbete med engagerade kollegor i en spännande och expansiv bransch! Detta är en rekrytering som Studentwork ansvarar för, men du kommer bli direkt anställd hos vår kund.

Är du nyexaminerad civilingenjör som brinner för problemlösning och har ett genuint teknikintresse? Då tycker vi att du ska söka tjänsten redan nu!Dina arbetsuppgifter
I rollen som provnings alternativt beräknings- ingenjör blir du erbjuden ett utvecklande och ansvarsfullt arbete med engagerade kollegor i en snabbt växande bransch. Du kommer att tillhöra sektionen Tekniska beräkningar och provning och kommer arbeta med olika uppdrag inom olika industrier som involverar modellering/simulering, system kalibrering, optimering, material- och funktionsprovning.

Din profil
Vi söker dig som har en civilingenjörsutbildning med inriktning främst mot maskinteknik, farkostteknik, tillämpad matematik, teknisk fysik och mekatronik. Du trivs att arbeta i grupp och är genuint teknisk intresserad. Som person är du självtänkande, flexibel och trivs att arbeta i team. Vi tror även att du som söker trivs i en konsultmässig roll, då detta kan förekomma när du blivit anställd hon vår kund.
För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter och ser du en framtid som teamleader alternativ projektledare är detta jobbet för dig!

Start:Omgående
Befattning: Heltid 100%
Placeringort: Liljeholmen


Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Nätprojektör sökes till Rejlers talangprogram 2018! - Stockholm

Information om företaget
Rejlers är en nordisk koncern som erbjuder tekniska konsulttjänster till kunder inom områdena bygg och fastighet, energi, industri samt infrastruktur. Vi är 2100 medarbetare och finns etablerade på 80 orter i Sverige, Norge och Finland. Genom att sätta samman experter med olika kompetenser tar vi fram innovativa, affärsmässiga och hållbara lösningar. Vi gör det med allt ifrån förstudier och planering till design, konstruktion, projektering och projektledning. Ta chansen att söka till talangprogrammet 2018!

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som nätprojektör kommer du bli en del av ett engagerat team som främst arbetar med nätprojektering och nätplanering. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:

- Förstudier/utredningar inom nätdistribution
- Projektering och nätplanering inom lokalnätdistribution bestående av kabelprojektering, projektering av luftledningar och/eller nätstationer samt ställverk
- Beräkningar, analys och CAD konstruktion.

Studentwork ansvarar för den här rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt av Rejlers.


Din profil
Vi söker dig som nyexaminerad civil eller högskoleingenjör med inriktning elkraft eller har en yrkesutbildning inom relevant område. Har du skaffat dig värdefull erfarenhet från en energiintensiv industri är du också välkommen med din ansökan. Vidare tror vi att du har ett stort teknikintresse och nyfiken på att lära dig mer samt att du är lösningsorienterad. Vi värdesätter också att du har en god samarbetsförmåga, att du är lyhörd och vågar ställa frågor. Viktigt är att det finns stort kundfokus, att du kan arbeta självständigt och att du uttrycker dig väl i tal och skrift – både i svenska och engelska. B-körkort är ett krav för tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Stål- och betongkonstruktör sökes till Rejlers talangprogram 2018! - Stockholm

Information om företaget
Rejlers är en nordisk koncern som erbjuder tekniska konsulttjänster till kunder inom områdena bygg och fastighet, energi, industri samt infrastruktur. Vi är 2100 medarbetare och finns etablerade på 80 orter i Sverige, Norge och Finland. Genom att sätta samman experter med olika kompetenser tar vi fram innovativa, affärsmässiga och hållbara lösningar. Vi gör det med allt ifrån förstudier och planering till design, konstruktion, projektering och projektledning. Ta chansen att söka till talangprogrammet 2018!

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som stål- och betongkonstruktör ingår du i teamet som arbetar inom stamnätsprojektering och dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av:
- Konstruktion av kraftledningsstolpar samt grundläggning för region- och stamnät
- Framtagning av tillverkningsritningar och materiallistor
- Förstudier/utredningar inom region- och stamnätsinfrastruktur
- Beräkningar, analys och CAD konstruktion.

Studentwork ansvarar för den här rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt av Rejlers.

Din profil
Vi söker dig som nyexaminerad civil eller högskoleingenjör i byggteknik och design/energisystem alternativt har en yrkesutbildning inom relevant område. Har du skaffat dig värdefull erfarenhet från elnätsbranschen är du också välkommen med din ansökan. Vidare tror vi att du har ett stort teknikintresse och nyfiken på att lära dig mer samt att du är lösningsorienterad. Vi värdesätter också att du har en god samarbetsförmåga, att du är lyhörd och vågar ställa frågor. Viktigt är att det finns stort kundfokus, att du kan arbeta självständigt och att du uttrycker dig väl i tal och skrift – både i svenska och engelska. B-körkort är ett krav för tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Sök till Peab Asfalts arbetsledarprogram -

Information om företaget
Vill du påbörja din karriär inom asfalt? Vi som jobbar på Peab Asfalt välkomnar dig som är nyutexaminerad till en spännande resa hos oss!
Sök till vårt arbetsledarprogram där teori, praktik och mentorskap blir din väg till en framtid inom asfalt!

Peab Asfalt är ett av Sveriges största företag inom utveckling, tillverkning och utläggning av asfalt. Vår verklighet pågår i laboratorier, på asfaltverk och ute i människors vardag. För oss är hållbarhet en viktig drivkraft. Hos oss ska varje anställd kunna utvecklas i sitt yrke och som människa och vi lägger största vikt vid ett etiskt och ansvarsfullt agerande i hela produktionskedjan. Med satsning på teknisk utveckling skapar vi produkter med mindre miljöpåverkan. ECO-Asfalt är ett koncept som placerar oss i framkant när det gäller klimatsmart tillverkning och som har rönt stort intresse på marknaden. Tillsammans bygger vi framtidens vägar!
Vi på Studentwork kommer fungera som en första kontakt och tveka inte att kontakta oss för vidare information, men anställning och intervjuer görs av Peab.Mer om företaget
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.
Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Dina arbetsuppgifter
I juni 2018 kommer vi starta igång Peab Asfalts arbetsledarprogram – ett program för dig som är nyutexaminerad.

Din resa börjar som biträdande arbetsledare under ett halvt år och därefter går du in som arbetsledare. Under programmets gång skaffar du dig praktisk erfarenhet och teoretiskt kunskap för att bli diplomerad arbetsledare hos oss. Rollen som arbetsledare innebär att biträda platschefen med ledning av projekt, planering, arbetsberedning och uppföljning av det dagliga produktionsarbetet i ett eller flera arbetslag. Du har en handledare som stöttar dig i din utveckling under programmet som pågår från juni 2018 till december 2019.Vi är ett personligt företag som eftersträvar långvariga och goda relationer. Programmet startar med en gemensam träff för alla deltagare som lägger grunden för ditt framtida kontaktnät och samverkan. Tillsammans deltar ni även i utbildningar så som ledarskap och kurser i asfalt. På Peab Asfalt tror vi på personlig utveckling och med en erfaren handledare samt ett brett nätverk kan du känna dig trygg i dina kommande utmaningar, vi kan asfalt!

Vi finns över hela landet och som deltagare erbjuds du en placering i region Syd, Mellersta, Väst eller Nord.

Din profil
Vi söker dig med en relevant eftergymnasialutbildning som är högst två år gammal och vill påbörja din karriär hos oss. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att du är initiativtagande, engagerad och har ett genuint intresse för ledarskap. B-körkort är ett krav. Du kommer att börja på en provanställning på 6 månader hos Peab med målet att det mynnar ut i en tillsvidareanställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Sök till Peab Asfalts arbetsledarprogram - Göteborg

Information om företaget
Vill du påbörja din karriär inom asfalt? Vi som jobbar på Peab Asfalt välkomnar dig som är nyutexaminerad till en spännande resa hos oss!
Sök till vårt arbetsledarprogram där teori, praktik och mentorskap blir din väg till en framtid inom asfalt!

Peab Asfalt är ett av Sveriges största företag inom utveckling, tillverkning och utläggning av asfalt. Vår verklighet pågår i laboratorier, på asfaltverk och ute i människors vardag. För oss är hållbarhet en viktig drivkraft. Hos oss ska varje anställd kunna utvecklas i sitt yrke och som människa och vi lägger största vikt vid ett etiskt och ansvarsfullt agerande i hela produktionskedjan. Med satsning på teknisk utveckling skapar vi produkter med mindre miljöpåverkan. ECO-Asfalt är ett koncept som placerar oss i framkant när det gäller klimatsmart tillverkning och som har rönt stort intresse på marknaden. Tillsammans bygger vi framtidens vägar!
Vi på Studentwork kommer fungera som en första kontakt och tveka inte att kontakta oss för vidare information, men anställning och intervjuer görs av Peab.Mer om företaget
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.
Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Dina arbetsuppgifter
I juni 2018 kommer vi starta igång Peab Asfalts arbetsledarprogram – ett program för dig som är nyutexaminerad.

Din resa börjar som biträdande arbetsledare under ett halvt år och därefter går du in som arbetsledare. Under programmets gång skaffar du dig praktisk erfarenhet och teoretiskt kunskap för att bli diplomerad arbetsledare hos oss. Rollen som arbetsledare innebär att biträda platschefen med ledning av projekt, planering, arbetsberedning och uppföljning av det dagliga produktionsarbetet i ett eller flera arbetslag. Du har en handledare som stöttar dig i din utveckling under programmet som pågår från juni 2018 till december 2019.Vi är ett personligt företag som eftersträvar långvariga och goda relationer. Programmet startar med en gemensam träff för alla deltagare som lägger grunden för ditt framtida kontaktnät och samverkan. Tillsammans deltar ni även i utbildningar så som ledarskap och kurser i asfalt. På Peab Asfalt tror vi på personlig utveckling och med en erfaren handledare samt ett brett nätverk kan du känna dig trygg i dina kommande utmaningar, vi kan asfalt!

Vi finns över hela landet och som deltagare erbjuds du en placering i region Syd, Mellersta, Väst eller Nord.

Din profil
Vi söker dig med en relevant eftergymnasialutbildning som är högst två år gammal och vill påbörja din karriär hos oss. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att du är initiativtagande, engagerad och har ett genuint intresse för ledarskap. B-körkort är ett krav. Du kommer att börja på en provanställning på 6 månader hos Peab med målet att det mynnar ut i en tillsvidareanställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Sök till Peab Asfalts arbetsledarprogram - Malmö

Information om företaget
Vill du påbörja din karriär inom asfalt? Vi som jobbar på Peab Asfalt välkomnar dig som är nyutexaminerad till en spännande resa hos oss!
Sök till vårt arbetsledarprogram där teori, praktik och mentorskap blir din väg till en framtid inom asfalt!

Peab Asfalt är ett av Sveriges största företag inom utveckling, tillverkning och utläggning av asfalt. Vår verklighet pågår i laboratorier, på asfaltverk och ute i människors vardag. För oss är hållbarhet en viktig drivkraft. Hos oss ska varje anställd kunna utvecklas i sitt yrke och som människa och vi lägger största vikt vid ett etiskt och ansvarsfullt agerande i hela produktionskedjan. Med satsning på teknisk utveckling skapar vi produkter med mindre miljöpåverkan. ECO-Asfalt är ett koncept som placerar oss i framkant när det gäller klimatsmart tillverkning och som har rönt stort intresse på marknaden. Tillsammans bygger vi framtidens vägar!
Vi på Studentwork kommer fungera som en första kontakt och tveka inte att kontakta oss för vidare information, men anställning och intervjuer görs av Peab.Mer om företaget
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.
Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Dina arbetsuppgifter
I juni 2018 kommer vi starta igång Peab Asfalts arbetsledarprogram – ett program för dig som är nyutexaminerad.

Din resa börjar som biträdande arbetsledare under ett halvt år och därefter går du in som arbetsledare. Under programmets gång skaffar du dig praktisk erfarenhet och teoretiskt kunskap för att bli diplomerad arbetsledare hos oss. Rollen som arbetsledare innebär att biträda platschefen med ledning av projekt, planering, arbetsberedning och uppföljning av det dagliga produktionsarbetet i ett eller flera arbetslag. Du har en handledare som stöttar dig i din utveckling under programmet som pågår från juni 2018 till december 2019.Vi är ett personligt företag som eftersträvar långvariga och goda relationer. Programmet startar med en gemensam träff för alla deltagare som lägger grunden för ditt framtida kontaktnät och samverkan. Tillsammans deltar ni även i utbildningar så som ledarskap och kurser i asfalt. På Peab Asfalt tror vi på personlig utveckling och med en erfaren handledare samt ett brett nätverk kan du känna dig trygg i dina kommande utmaningar, vi kan asfalt!

Vi finns över hela landet och som deltagare erbjuds du en placering i region Syd, Mellersta, Väst eller Nord.

Din profil
Vi söker dig med en relevant eftergymnasialutbildning som är högst två år gammal och vill påbörja din karriär hos oss. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att du är initiativtagande, engagerad och har ett genuint intresse för ledarskap. B-körkort är ett krav. Du kommer att börja på en provanställning på 6 månader hos Peab med målet att det mynnar ut i en tillsvidareanställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Uppdragsledare sökes till Rejlers talangprogram 2018! - Stockholm

Information om företaget
Rejlers är en nordisk koncern som erbjuder tekniska konsulttjänster till kunder inom områdena bygg och fastighet, energi, industri samt infrastruktur. Vi är 2100 medarbetare och finns etablerade på 80 orter i Sverige, Norge och Finland. Genom att sätta samman experter med olika kompetenser tar vi fram innovativa, affärsmässiga och hållbara lösningar. Vi gör det med allt ifrån förstudier och planering till design, konstruktion, projektering och projektledning. Ta chansen att söka till talangprogrammet 2018!

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som uppdragsledare kommer du arbeta med uppdragsledning och nya affärsmöjligheter, och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:

- Anbudsarbete och sammanställning av offerter
- Arbeta tillsammans med affärsområdets affärsutvecklare
- Kommunicera med Rejlers organisation kring uppdragsmöjligheter
- Planera och följa upp arbetet i projekt enligt budget och tidsplan
- Kontinuerligt kommunicera med Rejlers kunder

Studentwork ansvarar för den här rekryteringsprocessen men du blir anställd av Rejlers.

Din profil
Vi söker dig har en civil eller högskoleingenjörsexamen och är redo för nästa utmaning i din karriär. Vi tror att du är intresserad av att göra affärer och trivs bra med breda kontaktytor mellan både kunder och kollegor. Som person är du driven, kommunikativ och gillar att ta mycket eget ansvar och leda projekt. Viktigt är att det finns stort kundfokus, att du kan arbeta självständigt och att du uttrycker dig väl i tal och skrift – både i svenska och engelska. B-körkort är ett krav för tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Administration / administratör / heltid / start omgående - Stockholm

Information om företaget
Vårt kundföretag är ett svenskt företag som funnits sedan 1934, i dagsläget finns de i 17 länder. Deras kontor är beläget i Marievik, Liljeholmen och för deras räkning söker vi nu en administratör! Uppdraget ska startas omgående och beräknas sträcka sig t.o.m. 2018-05-31, med eventuell förlängning.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som administratör kommer du ingå i en projektgrupp som ansvarar för företagets pågående systembyte. De främsta arbetsuppgifterna innebär att säkerställa att all information finns i de aktuella systemen, att rätt information överförs och hamnar på rätt ställen samt att finna eventuella fel. Vidare kommer du att registrera och överföra data från tidigare till nya system.

Din profil
Som person ser vi gärna att du har tidigare administrativ erfarenhet och god systemvana. Det är högst meriterande ifall du tidigare arbetat i IFS. Som person är du noggrann, självgående och kommunikativ.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Administratör / Handläggare / Mätdataspecialist / Mätdatasupport/ Mätvärdesingenjör - Stockholm

Mer om företaget
Vår kund är ett attraktivt företag inom energibranschen. Vi söker nu en driven mätvärdesspecialist med start omgående!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som mätvärdesspecialist kommer du ingå i ett team som ansvarar för insamling av mätvärden från företagets privatkunder samt som säkerställer leverans till elmarknad och fakturering. Du kommer att följa upp orsaker till saknade mätvärden, säkerställa korrekt leverans och svara på mätvärdesfrågor som kommer från elhandlare och andra delar av organisationen. En viktig del i ditt arbete är samarbete med övriga kollegor i teamet och andra delar av organisationen och du kan också komma att involveras i pågående utvecklings- och förbättringsarbete.


Din profil
Vi ser gärna att du har erfarenhet från energibranschen. Vi tror att du har en högskoleutbildning inom IT, teknik eller ekonomi. Du har en god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt. Du arbetar strukturerat, effektivt och systematiskt. Du har dessutom en förmåga att lyfta blicken och se möjliga förbättringar.

Tjänsten är ett konsultuppdrag som ska tillsättas omgående. Du kommer att arbeta hos vår attraktiva kund i Stockholm och uppdraget är inledningsvis sex månader med mycket god chans till överrekrytering.


Om oss
Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.

Alla CV:n och ansökningar är välkomna, men om ni vill ha CV-tips rekommenderar vi varmt riktlinjerna i CV Guidelines. Dessutom få ni rätten att pryda ert CV med deras kvalitetsstämpel. Läs mer på
www.cvguidelines.com/


Läs mer

» Administratör/ HR-administratör/ Löneadministratör - Solna

Mer om företaget
Till vår kund i Solna söker vi en Lön – och HR-administratör. Uppdraget beräknas starta omgående och pågå till 2018-12-31.Dina arbetsuppgifter
I rollen som Lön – och HR-administratör kommer du att ansvara för hela processen, alltifrån anställning till avslut. Efter den månadsvisa lönekörningen är du ansvarig för att göra avstämningar, upprätta skattedeklarationer samt ta fram statistik. Vidare kommer du att administrera ärenden i företagets ärendehanteringssystem. Du kommer att ingå i ett team med kontor på fem orter i Sverige, vilka har nära samarbete över gränserna och arbetar enligt samma processer.

Dina huvudsakliga rbetsuppgifter innefattar:

• Lön & HR Administration
• Ansvara för hela löneprocessen
• Administrera nyanställningar/avslut samt övriga anställningsvillkor
• Upprätta anställningsavtal
• Avstämningar av konton
• HR - statistik och diverse rapportering
• Ge support till chefer och medarbetare bland annat i generella frågor kring anställningsvillkor


Din profil
Vi söker dig som har en gymnasieexamen, gärna inom ekonomi. Du är van att arbeta i Office-paketet och har minst tre års erfarenhet av att självständigt arbeta med lönearbete. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av SAP. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav,

Vi ser att du som person är engagerad, positiv och serviceinriktad. Vidare ser vi att du har en god samarbetsförmåga samt är noggrann och strukturerad. Du är van att arbeta i en bred roll och är van att hantera olika arbetsuppgifter parallellt.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Finansassistent till världsledande leverantör av affärssystem! - Linköping

Mer om företaget
Är du utbildad civil- eller redovisningsekonom på universitetsnivå och har jobbat ett par år som ekonomiassistent/redovisningsassistent? Är du redo att ta nästa steg i karriären och axla en viktig roll som finansassistent på ett av Linköpings häftigaste företag?

Vår kund utvecklar och levererar affärssystem till kunder över hela världen som tillverkar och distribuerar varor, underhåller anläggningstillgångar samt driver serviceinriktade verksamheter. De är en av världens ledande leverantörer inom affärssystem och har i dagsläget ca 3 500 medarbetare världen över. Genom sina lokala kontor och växande partnerskap stödjer de mer än en miljon användare. Till sitt kontor i Linköping har vår kund nu ett behov av en finansassistent med start relativt omgående.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd till vår kund. Frågor om tjänsten eller företaget ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef. Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter
Som finansassistent kommer du att jobba på en avdelning vid namn Group Treasury tillsammans med två kollegor. Du kommer att arbeta i en varierad roll där det ingår likviditetshantering, valutahantering, -säkring, -redovisning och diverse betalningar/banktransaktioner. Utöver dessa arbetsuppgifter kommer du även att få den spännande möjligheten att koordinera ett stort internationellt förbättringsprojekt inom området Net Working Capital samt vara behjälplig vid utformningen och dokumentationen av nya instruktioner och riktlinjer inom flertalet områden på företaget.

Placeringsort: Linköping
Omfattning: Heltid, möjlighet till deltid under våren
Arbetstid: Kontorstider
Start: Omgående eller enligt överenskommelse


Din profil
Vi söker dig som är utbildad civil- eller redovisningsekonom på universitetsnivå och som har ett eller ett par års erfarenhet av roller som ekonomiassistent eller redovisningsassistent. Ett annat alternativ kan vara att du har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Då detta är ett internationellt företag krävs det att du pratar och skriver både svenska och engelska flytande på professionell nivå och du bör ha mycket goda kunskaper i Excell. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av något affärssystem, programmet Cognos, tidigare arbete på en internationell koncern eller bankerfarenhet.

Som person bör du vara driven, nyfiken, lättlärd och gilla nya utmaningar samt arbete i projektform samtidigt som du också kan arbeta självständigt. Vi ser gärna att du är utåtriktad, positiv, noggrann och analytisk då mycket av arbetet kommer att handla om att dokumentera och analysera information för att hitta bästa möjliga lösningar. Slutligen tror vi även att du uppskattar en varierad roll med både något tuffare och mer komplexa frågor och repetitiva uppgifter.

Vår kund erbjuder dig möjligheten att bli en del av ett stort och internationellt företag med en stark och engagerad kultur där alla hjälps åt och samtliga medarbetare syns. Du kommer att få frihet under ansvar och erbjudas en möjlighet att påverka företagets framtid, både vad gäller deras produkt, organisation och deras utveckling framåt. Vår kund är ett stabilt och tryggt företag och du kommer att få en stor möjlighet till att utveckla din kompetens i denna spännande och varierade roll!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Kundtjänstmedarbetare till snabbt växande bolag! - Göteborg

Information om företaget
Vår kund är ett spännande och snabbt växande företag som arbetar i skobranschen, med inriktning på friluftsliv. De önskar nu att utöka sin personalstyrka med en medarbetare på heltid till deras Backoffice avdelning. Företaget har sitt ursprung i Skandinavien, men är idag ledande inom sitt område och finns i över 20 länder. Det är ett välmående företag där mycket är på gång, vilket ger dig stora möjligheter till att växa och utvecklas i din roll.

Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Som kundtjänstmedarbetare hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
- Ta emot ordrar via telefon, mail och fax.
- Hantera kundsupportärenden, utföra provhanteringar och andra uppgifter av administrativ karaktär.
- Vid behov utföra operativa arbetsuppgifter på lagret och vara behjälplig inför mässor.

Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta självständigt, är noggrann och har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är 8-17.

Din profil
Vi söker dig som brinner för service och gillar att ha kontakt med kunder. Vi tror att du är en positiv och lösningsorienterad person med en förmåga till att arbeta självständigt. Detta är ett företag med högt i tak och det uppskattas om du gillar att komma med nya idéer och förslag. Du har en förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter samtidigt som du värdesätter din noggrannhet. Vidare bör du ha god datorvana och känna dig bekväm i Office-paketet. Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat i en liknande roll och om du har erfarenhet av Pyramid eller likartade affärssystem. Du ska vara flytande i såväl svenska som engelska och om du har kunskaper om andra nordiska språk är det ett stort plus.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag.


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Recruitment Assistant till Studentwork - Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Är du intresserad av att komma till ett företag som sätter sina anställdas framgång och utveckling först? Då har du stora möjligheter att trivas hos oss!

Som Recruitment Assistant kommer du att arbeta nära våra rekryterande Consultant Managers och stötta dem i deras dagliga arbete. Du kommer att hjälpa till i hela leveransprocessen med fokus på search, urval och HR-administrativa uppgifter. Arbetsuppgifterna kommer bland annat att bestå av att screena ansökningar, hålla telefonintervjuer och intervjuer med kandidater, genomföra referenstagningar samt searcha kandidater i både interna och externa databaser. Du kommer att arbeta självständigt med nära handledning och coachning av dina duktiga kollegor.

Vi ser gärna start under februari månad och vi vill att du ska ha möjlighet att arbeta två dagar per vecka, vi är flexibla med vilka dagar du arbetar med hänsyn till dina studier.

Din profil
Vi söker dig som är i början av din utbildning inom personalvetenskap, ekonomi eller annan relevant utbildning och ser din framtid inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från serviceyrken och att du är van att arbeta med telefonen som verktyg.

Vi är duktiga på snabba leveranser med kvalité och arbetar ofta under högt tempo därför ser vi att du som söker trivs med högt arbetstempo samt att du trivs med stort eget ansvar. Du är en driven, positiv och lösningsorienterad person som håller en hög servicenivå. Då det förekommer mycket telefonkontakt med potentiella kandidater ser vi att du som söker är kommunikativ, social och trivs med att använda telefonen som verktyg.

Vi erbjuder dig en viktig roll i ett företag som växer och vi vill se dig växa med oss. Rätt person kommer med tiden att få mer ansvar så vi ser att du är orädd och gillar att ta dig an nya utmaningar.

Om oss
Studentwork är ett nordiskt ledande rekryterings- och konsultföretag och vi är specialiserade på studenter och personer med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vår syn på branschen är revolutionerande eftersom vi sätter online-tester i centrum av varje uppdrag. Det hjälper oss att hitta de bästa kandidaterna, minimera rekryteringstiden och underlätta onboardingen för våra kunder. Vår rekryteringsprocess och testverksamhet lägger fokus på att matcha kandidaternas och företagens värderingar, kultur och drivkrafter. Det är så vi ska nå vårt mål att ha branschens nöjdaste kunder.

Vi är ett entreprenörsdrivet företag som fokuserar på lösningar, möjligheter och framgångar. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun. Våra värderingar skapar en stark kultur som vi är stolta över. Tillsammans bildar vi ett sammansvetsat och passionerat team med härlig energi som har väldigt roligt på jobbet.

Nu är vi inne i en expansiv tillväxtfas och vår ambition är att fortsätta växa. Nu är det dags att förstärka vårt Stockholmskontor med en Recruitment Assistant. Idag är vi ett team om 30 personer som sitter på Kungsholmen.

Är du intresserad av att komma till ett företag som sätter sina anställdas framgång och utveckling först? Då har du stora möjligheter att trivas hos oss!

Läs mer

» Erfaren speditör till importavdelning - Göteborg

Information om företaget
Vår kund är ett attraktivt företag inom logistikbranschen och de söker nu en erfaren speditör till deras importavdelning. Gillar du att arbeta med service och samtidigt har ett inre driv kan du vara den vi söker. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter
Som speditör hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
- Transportbokning
- Hålla kontakt med agenter i olika hamnar runtom i världen
- Ha kontakt med åkerier och rederier
- Ha hand om debitering och fakturering för dina kunder
- Fylla i tulldokument och se till att det sköts på rätt sätt

Tjänsten passar dig som gillar att arbeta i en bred roll där du får ta mycket eget ansvar. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är 8-17 måndag-torsdag samt 8-16 på fredagar.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som speditör om minst två år, gärna med fokus på import. Vi ser det som meriterande om du har en högre utbildning inom logistik, även om detta inte är ett krav. Som person tror vi att du är driven, engagerad och serviceorienterad. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Ingenjör/tekniker sökes till roll som anslutningsingenjör! - Stockholm

Information om företaget
Ellevio AB är ett av Sveriges största elnätsföretag. Vi ser till att elen kommer fram till mer än 900 000 hem och arbetsplatser från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi har drygt 400 anställda och sysselsätter totalt
cirka 3000 personer runt om i landet.

Ellevio ägs av de allmänna pensionsfonderna Första- och Tredje AP-fonderna, pensions- och försäkringsbolaget Folksam och kanadensiska OMERS Infrastructure, en av Kanadas största pensionsförvaltare.


Mer om företaget
Till sitt nya kontor på Valhallavägen söker Ellevio nu en anslutningsingenjör. Uppdraget är på heltid, beräknas starta omgående och är inledningsvis ett konsultuppdrag via Studentwork på sex månader med goda möjligheter till förlängning.

Vad erbjuder Ellevio dig?
Ett ansvarsfullt arbete med intressanta och varierande arbetsuppgifter. Som anslutningsingenjör får du en god förståelse för elnätets uppbyggnad samtidigt som du utvecklar din kommunikativa förmåga genom dialog med kunder och elinstallatörer. När du anställs blir du tilldelad en fadder som stöttar dig under den första perioden och du kommer även att få genomgå flertalet internutbildningar. Då Ellevio befinner sig i en expansiv fas finns det på sikt flertalet möjliga karriärvägar internt.

Dina arbetsuppgifter
Som anslutningsingenjör kommer du ingå i anslutningsteamet på Ellevio, ett gäng med härlig stämning, högt i tak och där det alltid finns en kollega att ta hjälp av nära till hands. Här kommer du att behandla inkomna ärenden från början till slut. I arbetsuppgifterna ingår att ta fram pris och skicka offert till kund, teknisk dimensionera anslutningen samt beställa fältutförande från våra externa fältentreprenörer. Slutligen kommer du följa upp slutfört arbete med avseende på kostnad och dokumentation. Du blir lite av ”spindeln i nätet” då arbetet innebär mycket kontakt såväl internt som externt med både kunder, elinstallatörer, entreprenörer och interna projektledare. Ifall elbranschen och elnätet känns intressant är detta en perfekt roll för dig!

Din profil
Vi söker dig med relevant högskoleexamen inom teknik, t ex elkraft eller motsvarande kunskaper från arbetslivet. Meriterade är om du har några års relevant arbetslivserfarenhet från elbranschen.

Som person är du analytiskt lagd och har ett tekniskt intresse. Du trivs i en miljö med högt tempo med kunden i fokus. Då rollen innebär mycket kontakter såväl internt som externt förutsätter vi att du är kommunikativ och tycker om att samarbeta. Du tar stort ansvar för ditt arbete där du tycker om ordning och reda.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Junior Graphic Designer/Packaging Designer sökes till kosmetikaföretag - Stockholm

Information om företaget
Vår kund är ett internationellt ledande kosmetikaföretag som erbjuder skönhetsprodukter av hög kvalitet. Till deras kontor mitt i centrala Stockholm söker vi nu en Junior Graphic Designer/Packaging Designer. Start är omgående och uppdraget beräknas inledningsvis att sträcka sig till 2018-05-31, för rätt kandidat finns goda möjligheter till förlängning. Låter detta intressant? Ansök i så fall till tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer i rollen att arbeta i ett team där du ansvarar för designimplementering av färdiga koncept som ska arbetas ut på företagets förpackningstyper. Din roll är mycket varierande och du arbetar i ett högt arbetstempo. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid vilket innebär att du blir anställd av Studentwork och arbetar som konsult hos vårt attraktiva kundföretag.

Din profil
Vi söker dig som är nyutexaminerad förpackningsdesigner/förpackningstekniker/grafisk formgivare eller liknande. Det är meriterande ifall du har någon tidigare erfarenhet av designimplementering. Som person ser vi gärna att du är en teamplayer som trivs i en kreativ miljö där du ständigt ställs inför nya utmaningar.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Kundtjänstmedarbetare/innesälj sökes till SMC Automation - Stockholm

Information om företaget
Vårt kundföretag SMC finns sedan 1986 i Sverige som SMC Automation AB med huvudkontor i Huddinge. Deras affärsidé är att "Tillgodose våra kunders behov av effektivare produktion genom att distribuera industripneumatik av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. För deras räkning söker vi nu en kundtjänstmedarbetare med start i januari. Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag via Studentwork på 12 månader, för rätt person finns det goda möjligheter till överrekrytering efter detta. Vi tillämpar ett löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Rollen beskrivs bäst som en kundtjänst/innesäljroll med flera administrativa inslag. Under en vanlig dag varieras arbetsuppgifterna så att de till cirka 80% innefattar varma samtal där befintliga samt tidigare kunder och SMCs leverantörer kontaktas. Under dessa samtal följer du upp leveranser och svarar på offertfrågor samt finns tillgänglig för servicefrågor och support. De resterande 20% är av administrativ karaktär och inkluderar bland annat att ta emot inkommande samtal samt skicka ut offerter och fraktsedlar. Du kommer att ingå i innesälj-teamet och arbetstiderna är vardagar 8:00-16:45.

Din profil
Vi söker dig som tidigare har arbetat inom service och som har ett stort teknikintresse. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med telefon och mail som verktyg. Det är meriterande om du har en gymnasieexamen från ett tekniskt gymnasium, har läst ett tekniskt program under gymnasiet eller har varit i kontakt med industri eller mekanik under ditt yrkesliv. Som person ser vi gärna att du är driven, service-minded, kreativ och lösningsorienterad.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Produktutvecklare med kemibakgrund till Hardford - Linköping

Mer om företaget
Har du en universitetsutbildning inom kemi eller biologi och tidigare laborationserfarenhet? Gillar du tanken på att arbeta med skapandet av hudvårdsprodukter till ledande hudvårdsmärken på den nordiska och internationella marknaden? Då kan rollen som produktutvecklare till Hardford vara möjligheten du har väntat på!

Hardford är en av Nordens ledande leverantörer av kosmetika, hår- och hudvård. De jobbar med ledande och välkända varumärken på den nordiska och internationella marknaden. I deras laboratorium sker både forskning och utveckling och då det ligger i direkt anslutning till produktionstillverkningen är steget mellan utveckling och tillverkning kort. På så sätt kan Hardford snabbt och enkelt omsätta idéer och önskemål till färdiga och kundspecifika produkter. Då Hardford nu expanderar har de ett behov av en produktionsutvecklare med kemibakgrund som kan komplettera deras redan befintliga team i Linköping.

Detta är ett konsultuppdrag utifrån vårt koncept learn-and-hire. Det innebär att du under 6 månader kommer att vara anställd av Studentwork och uthyrd till Hardford, men målbilden vi jobbar mot är att du efter denna period blir överrekryterad. Frågor om tjänsten eller Hardford ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef. Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag.


Dina arbetsuppgifter
Som produktutvecklare på Hardford kommer du att ingå i ett team som tar fram innovativa och nya produkter till ledande kunder i Norden. Du kommer till en början att arbeta nära en senior produktutvecklare och då fokusera på att ta fram nya produkter, förbättra befintliga och analysera, dokumentera samt utvärdera dessa. Denna roll ger dig möjligheten att verkligen bedriva och lära dig produktutveckling inom hudvård från grunden. Du får även möjlighet att vara med i hela kedjan genom produktion, från utveckling av recept från grunden till att faktiskt utföra de studier och tester som krävs. På sikt är tanken att du själv kommer att leda produktutveckling inom olika projekt.

Placeringsort: Linköping
Omfattning: Heltid
Start: Snarast, efter överenskommelse
Arbetstider: Kontorstider men möjlighet till flextid


Din profil
Vi söker dig med relevant universitetsutbildning med inriktning mot exempelvis kemi, molekylär biologi, produktutveckling inom kemisk tillverkning etc. Du kan även ha läst till apotekare och på så sätt ha goda kunskaper om sammansättningar, laborationer och råvaror. Du ska ha mycket god laboratorievana och självständigt ha genomfört labbar, testningar, analyser och sammanställningar.

Som person ska du vara analytisk och ha en mycket god samarbetsförmåga. Detta då mycket av arbetet utförs i team och då rollen till en början kan komma att skifta mellan olika arbetsuppgifter. Det är därför viktigt att du klarar av situationer där det händer mycket på kort tid och där rutiner kan komma att ändras. Kulturen på företaget är väldigt hjälpsam och alla rycker in och hjälper till där det behövs, så därav ser vi även gärna att du är prestigelös, flexibel och lätt kan skifta i din prioriteringslista. Andra egenskaper vi också värdesätter är noggrannhet, ett visst affärstänk, kundfokus och att du är lösningsfokuserad. Vi lägger i denna rekrytering stor vikt på att du har ett genuint intresse för skapandet av nya produkter och laboration då kunden ser på denna lösning som långsiktig.


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Account manager / Säljare / Heltid - Stockholm

Information om företaget
Vi söker nu för vår kunds räkning en Account Manager för uppstart omgående. Vår kund Firstbeat är den ledande leverantören av fysiologiska analyser för sport, företag och individer. Firstbeat omvandlar hjärtslagsdata till personlig information om stress, återhämtning och motion. Hundratals elitidrottslag, specialister på välbefinnande och miljontals konsumenter över hela världen litar på Firstbeat för att förbättra prestationsförmåga och välbefinnande.

Tjänsten beräknas starta omgående och tjänsten är en direkt rekrytering där Studentwork ansvarar för rekryteringen och du kommer att bli anställd av vår kund.


Dina arbetsuppgifter
Som Account Manager är din uppgift att kontakta HR och företagsledning och erbjuda dem våra unika stress- och återhämtningsanalyser. Du kommer även att hjälpa Firstbeat att hitta nya återförsäljare som jobbar självständigt med deras teknologi. Vi söker dig som inte räds nya utmaningar och vill vara med och utveckla den svenska marknaden. I den här rollen kommer du att fungera som ett av Firstbeats ansikten i Sverige och med din lösningsorienterade attityd hittar du nya kunder till vår kundportfölj.

Du blir en del av vårt växande och framgångsrika team och får jobba med högteknologiska och intressanta produkter inom hälsa och välmående. Firstbeats energiska arbetsmiljö och underbara kollegor finns med i bakgrunden och hjälper dig att lyckas inom ditt ansvarsområde.


Din profil
Vi söker en aktiv och hungrig säljare med ett genuint intresse och passion för hälsobranschen. Det är en fördel om du har kontakter inom företagshälsovårds- eller träningsbranschen, men det är inte ett krav. Du är van att jobba självständigt och trivs med att uppträda inför publik. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Administratör med start omgående! - Stockholm

Information om företaget
Vi söker för vår kunds räkning en administratör på heltid med start omgående till kontoret i centrala Stockholm. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som administratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:

- Inscanning, registrering och sortering av dokument i ett system.
- Granska dokument och protokoll.
- Övriga administrativa arbetsuppgifter.

Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Studentwork och arbetar hos vår kund. Uppdraget löper på inledningsvis 6 månader.

Din profil
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning och har god datavana. Vi ser att du som person är noggrann, strukturerad och trivs med att arbeta efter rutiner och deadlines. Vidare är du positiv, flexibel och har ett öga för detaljer. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Orderhandläggare / Ordermottagare / Orderadministratör - Stockholm

Information om företaget
För vår kunds räkning söker vi nu en serviceinriktad orderhandläggare som förstår och gör sig förstådd på norska. Vår kund tillverkar och säljer hjälpmedel för personer med funktionsnedsättningar inom områdena kommunikation, kognition och omgivningskontroll & larm. De har kontor i Sverige, Norge, och Storbritannien samt exporterar till ytterligare 20 länder.

Tjänsten beräknas starta omgående och tjänsten är en direkt rekrytering där Studentwork ansvarar för rekryteringen och du kommer att bli anställd av vår kund.

Dina arbetsuppgifter
Som orderhandläggare kommer du att arbeta med orderhandläggning samt ha en tät dialog med vår kunds interna och externa kunder. Du kommer att sköta leveransuppföljning, följa upp frågor från företagets kunder kring order, faktura och leveranser samt ansvara för orderregistrering. I arbetet kommer du således ha daglig kontakt med företagets kunder inom Skandinavien och runtom i världen och då skapa värdefulla relationer med dessa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
• Orderhandläggare
• Fakturering
• Kreditfakturor
• Orderbekräfta till kund


Din profil
Vi söker dig som tidigare har arbetat med administration och orderhantering samt är van att arbete i ett affärssystem. Att behärska svenska, norska och engelska bra i tal och skrift är en förutsättning. Som person är du noggrann och administrativt lagd. Du drivs av att alltid ge förstklassig service samt ser det som självklart att alltid sätta kunden i första rummet. Vidare trivs du bra med att arbeta självständigt samtidigt som du fungerar bra i team och trivs som bäst när du får hjälpa dina kollegor. Då vår kund är verksam i flera länder och planerar att växa mest mot export är det viktigt att du har lätt för att förstå andra människor och marknader samt kan sätta dig in i deras situation och förstå deras behov.

Vi söker dig som:
• Är självgående och trivs i en roll med mycket eget ansvar
• Ser möjligheter
• Ser vikten av ordning och reda
• Kommunikativ och prestigelös
• Trygg och stabil
• Serviceinriktad


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Eventpersonal sökes till 6 mars! - Kristianstad

Information om företaget
För vår kunds räkning söker vi eventpersonal för en mässa i centrala Kristianstad. Vår kund ska presentera 6 olika produkter inom livsmedel på mässan som äger rum den 6 mars.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
På mässan kommer du stå med ett team och presentera 6 olika produkter. Arbetstiderna är under en heldag och du kommer att få lunch av företaget under dagen.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du är anställd av Studentwork och arbetar hos vår kund.

Din profil
Vi söker dig som har möjlighet att arbeta den 8 mars och kanske studerar du på universitet/högskola. Vi ser gärna att du har erfarenhet av service och försäljning alternativt har arbetat inom event tidigare. Som person är du kommunikativ, framåt och motiveras av att uppnå goda resultat. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Eventpersonal sökes till den 8:e mars! - Borås

Information om företaget
För vår kunds räkning söker vi eventpersonal för en mässa i centrala Borås. Vår kund ska presentera 6 olika produkter inom livsmedel på mässan som äger rum den 8 mars.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
På mässan kommer du stå med ett team och presentera 6 olika produkter. Arbetstiderna är under en heldag och du kommer att få lunch av företaget under dagen.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du är anställd av Studentwork och arbetar hos vår kund.

Din profil
Vi söker dig som har möjlighet att arbeta den 8 mars och kanske studerar du på universitet/högskola. Vi ser gärna att du har erfarenhet av service och försäljning alternativt har arbetat inom event tidigare. Som person är du kommunikativ, framåt och motiveras av att uppnå goda resultat. Vi ser fram emot din ansökan!

Läs mer

» Processkemist / Heltid / Kemi - Södertälje

Information om företaget
Syntagon är ett ledande Skandinavienbaserat företag inom läkemedelsutveckling och kemisk tillverkning. De har kapacitet och kunnande för att hjälpa klienter från tidig upptäckt till validering och slutligen kommersiell tillverkning. Syntagons huvudsakliga fokus är kontraktsyntes av API.er (active pharmaceutical ingredients), produktion av hjälpämnen (excipients) avsedda för aktiva farmaceutiska substanser samt tillverkning av adjuvans som kan användas till att förstärka effekten av vaccin. Till kontoret i Södertälje söker de nu en processkemist på heltid med start i februari 2018.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som processkemist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:

- Ansvara för utförande av kemiska reaktioner på stor skala.
- I processerna följa produktions protokoll med stor noggrannhet.
- Övriga administrativa arbetsuppgifter såsom rapportering, riskbedömningar och dokumentering.

Syntagon kommer erbjuda utbildning på plats för att kunna genomföra processerna enligt rutiner. Studentwork ansvarar för den här rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt av Syntagon.

Din profil
Vi söker dig som har en civilingenjörsutbildning i kemi, teknisk kemi eller liknande och vill utvecklas inom en spännande bransch. Du trivs i en roll där du får mycket eget ansvar, din noggrannhet och precisions ställs på prov samt att du får agera problemlösare. Vidare tror vi att du har en administrativ ådra och har lätt för att dokumentera ditt arbete systematiskt. Som person tror vi att du är driven och vågar fråga, hellre en gång för mycket än för lite samt att du kommunicerar väl både på svenska och engelska. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Tar du examen till sommaren? Vi söker automationsingenjörer och elkonstruktörer! - Botkyrka

Information om företaget
Vår kund är ett välkänt svenskt industriföretag som har sin kärnverksamhet inom värmeöverföring, separering och flödeshantering till kunder över hela världen. Alla dessa tre områden har en stor betydelse för industriföretag och vår kunds expertis innehar en ledande ställning. För deras räkning söker vi en automationsingenjörer/elkonstruktörer med intresse för digitalisering med start enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som ingenjör inom automation/elkonstruktion kommer du arbeta i ett engagerat team med varierande arbetsuppgifter och elkonstruktion. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av:

• Ta ansvar för utveckling och digitalisering av verksamheten.
• Arbeta i vanligt förekommande system som exempelvis CAD och PLC.
• Processoptimering och utvecklingsarbete ute hos kund.

Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag på 6 månader där du blir anställd av Studentwork och arbetar hos vår kund. Efter det finns möjlighet att bli anställd direkt hos företaget för rätt person.


Din profil
Vi söker dig med relevant utbildning inom automation/elkonstruktion från universitet/högskola eller innehar liknande utbildning från yrkeshögskola. Vidare har du ett intresse för industri och maskiner och trivs med ett högt tempo i arbetet. Det läggs även stor vikt vid personliga egenskaper som att tänka brett och framåt och motiveras av att leverera goda resultat. Eftersom du reser i tjänst både inom och utanför Sverige är det viktigt att du är flexibel för detta. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» CAM / Heltid / Produktionsteknik - Upplands-Bro

Information om företaget
Microprecision är ett verkstadsföretag med ett 30 tal fleroperationsmaskiner och 50st anställda i Brunna Kungsängen med kunder i Europa som främst är verksamma inom verkstad, rymd, fordon och medicintekniska industrin. För deras räkning söker vi en produktionstekniker med start omgående enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som produktionstekniker kommer du köra, rigga och programmera fleroperationsmaskiner efter ritning ifrån kund tillsammans med vår beredningsgrupp för att slutligen tillverka dessa i både små och medelstora serier. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att programmera i CAM och optimera produktionen. Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Studentwork inledningsvis 12 månader och därefter finns goda möjligheter att bli överrekryterad av Microprecision.

Placeringsort: Kungsängen
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Mån-tors 07:00-16:00 och fre 07:00-13:00


Din profil
Vi söker som har gymnasieskola/YH utbildning eller motsvarande med verkstadsinriktning. Vidare tror vi att du har goda kunskaper i produktionsteknik och 3-5 års erfarenhet av programmering i CAM. Du har dessutom goda kunskaper i svenska och kan uttrycka dig bra i tal och skrift. Personliga egenskaper som efterfrågas är känsla för service, samarbetsförmåga och att du har intresse för andra människor, I arbetet vågar vi säga att du är strukturerad, noggrann och ansvarsfull. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» El-montör / Uppsala / Heltid - Stockholm

Information om företaget
För vår kund AQ M-Tech söker vi nu två el-montörer. AQ M-Tech AB är ett dotterbolag inom koncernen AQ Group som bedriver verksamhet i Uppsala med sammanlagt 48 anställda och en omsättning på 80 miljoner SEK. Bolaget konstruerar och producerar elektriska kraft- och styrutrustningar samt automationslösningar till krävande industrikunder med ett åtagande för Total kvalitet. AQ Group är en av Sveriges ledande leverantörer av komponenter och system till krävande industrikunder.

Tjänsten är en heltid och är belägen i Uppsala och uppdraget är inledningsvis på sex månader.

Vi arbetar med ett löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill ha omväxlande arbetsuppgifter med stort egenansvar i ett värderingsstyrt företag med prestigelös atmosfär och korta beslutsvägar. Du får möjligheten att jobba med kunder som är världsledande inom sina områden i en växande koncern som präglas av enkelhet och entreprenörsanda.

Du kommer att arbeta som el-montör i vår produktion där noggrannhet och kvalité är ledord. Arbetet kräver att du kan tyda och följa el scheman samt mekaniska ritningar av olika slag. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team där du arbetar självständigt men ändå i nära samarbete med produktions samt projektledning.


Din profil
Du har en grundutbildning på minst gymnasienivå inom el-/automation. Det är meriterande om du innehar arbetslivserfarenhet av liknade arbetsuppgifter inom elskåpsmontage/automation. Du är bra på att kommunicera, har lätt för att samarbeta och skapa förtroende både internt och externt. Du är kundfokuserad, initiativrik och vågar ta ansvar. Du är trygg i dig själv och gillar utmaningar samt är bidragande med arbetsglädje i gruppen. Du behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift.


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Finnish / Copy writer / part time / student - Stockholm

Information om företaget
Our client is a leading, international company working within the cosmetic industry. They are now searching for a Finnish speaking student to join one of their teams for a part-time assignment. The assignment is initially three months and you will be located in their modern office in central Stockholm. You will be employed by Studentwork for this assignment and work at our customer company.

Dina arbetsuppgifter
In this role you will be working for approximately half a day per week with digital marketing towards the Finnish market. The working tasks are connected to social media marketing, email marketing as well as on site copy work. You will be provided research and key words from the company and create digital content from this.

Your profile
We are searching for a student, located in Stockholm, that is a native Finnish speaker. You are studying marketing, copy writing or similar and has previous experience within copy writing. If you have knowledge in SEO that is a plus. As a person we hope that you are an open-minded go getter.

About us
Studentwork is a leading Nordic recruitment and staffing company specialised in graduates and candidates with up to five years of work experience.

We mainly offer positions in the fields of finance, sales/marketing, technology and administration. We are experts in matching our customers’ needs with our candidates’ qualities and skills. At Studentwork culture always comes first and our business is guided by our values: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility and Share Fun.


Om oss
Läs mer

» Sommarjobb som ekonomiassistent på välkänt fastighetsbolag! - Finspång

Mer om företaget
Studerar du till civil- eller redovisningsekonom och vill lära dig mer om fastighetsekonomi? Vill du jobba i en varierad roll med mycket ansvar på ett tryggt och stabilt företag? Bor du i eller i närheten av Finspång? Då kan denna roll vara något för dig!

Vår kund är ett attraktivt och tryggt fastighetsbolag i centrala Finspång med ca 1900 fastigheter som hyrs ut främst till privatpersoner. Verksamheten kännetecknas av service, kvalitet och engagemang och de jobbar mot att vara det självklara valet för alla som vill bo och hyra lägenhet i området. Vår kund jobbar ständigt med att utveckla sina fastigheter med fokus på trygghet, trivsel och tillgänglighet. På grund utav semesterledigheter har vår kund nu ett behov av en student som kan arbeta extra under sommaren som ekonomiassistent. Extrajobb erbjuds även under våren.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd till vår kund. Frågor om tjänsten eller företaget ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef. Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdag.


Dina arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent hos vår kund kommer du att få jobba i en varierad roll med både ekonomi, fastighets/hyresredovisning och administration. Du kommer att sitta med det löpande arbetet med hyresredovisning, kundreskontra, leverantörsreskontra och in och utbetalningar. Andra förekommande arbetsuppgifter är kontering och registrering av fakturor, diarieföring, posthantering, scanning och arkivering. Andra administrativa arbetsuppgifter kan också förekomma.

Systemen du kommer att arbeta i är främst Excell, Raindance och Vitec-hyra. Erfarenhet av dessa är högst meriterande men inget krav. Du kommer vid start att få en gedigen introduktion av samtliga program.

Placeringsort: Finspång
Omfattning: Deltid under våren, heltid 2,5 månad under sommaren
Arbetstider: Kontorstider
Start: Våren, gärna april


Din profil
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom ekonomi och en vidareutbildning på universitets- eller högskolenivå med samma inriktning. Tidigare erfarenhet av liknande roller eller arbetsuppgifter är högst meriterande men inget krav, och i denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlighet och eget driv.

Som person tror vi att du är prestigelös, snabblärd, utåtriktad, lättsam och ansvarsfull. Detta för att passa in i den familjära och härliga kultur som vår kund värnar mycket om. Vi tror även att du gillar ordning och reda, enkelt skapar struktur och lätt kan prioritera bland dina arbetsuppgifter. Då vår kund lägger stor vikt vid tillgänglighet och service ser vi gärna att du har något typ av servicebakgrund. Slutligen ska du självklart gilla att arbeta med siffror, ha huvudet på skaft och våga fråga en gång för mycket än för lite.


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Ett sommarjobb i världsklass hittar du på Lundbergs i Norrköping! - Norrköping

Mer om företaget
Studerar du på universitetsnivå inom områden som ekonomi, marknad, juridik, teknik eller PA? Är du en driven student som gillar att vara med och påverka din omgivning? Skulle du vilja vara med på en förändringsresa och hjälpa Lundbergs att sikta mot en kundupplevelse i världsklass? Då kan detta sommarjobb där du får en möjlighet att samverka med flera olika avdelningar, ta fram egna idéer och påverka på riktigt vara något för dig!

Lundbergs strävar mot syftet att ge människor möjlighet att leva ett bättre liv! Det gör de genom att vara den ledande utvecklaren av hållbara stadsmiljöer där människor, företag och organisationer kan utvecklas tillsammans i samverkan. VAD de gör är att förvalta och utveckla bostads- och kommersiella fastigheter. HUR = genom att alltid sätta kunden i centrum och genom att samverka med varandra och vår omvärld. VARFÖR = för att ge människor möjligheten att leva ett bättre liv. Lundbergs fastigheter utgör grunden för verksamheten, men det är människorna i fastigheterna som fyller dem med liv och det är för dem de verkar. Läs mer om Lundbergs vision och framtidssatsningar på www.Lundbergs.se.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork Sweden och sedan uthyrd till Lundbergs. Hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork och frågor om tjänsten ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef som du når på elin.karlsson@studentwork.com. Vill du vara med på denna förändringsresa och hjälpa Lundbergs att bli den mest dynamiska organisationen för utvecklingsinriktade människor samtidigt som de erbjuder en kundupplevelse i världsklass? Då ser vi fram emot din ansökan och välkomnar den redan idag! Vi använder oss av ett löpande urval.


Dina arbetsuppgifter
Lundbergs erbjuder två studenter möjligheten att uppleva Sveriges häftigaste sommarjobb där ni under sex veckor kommer att rapportera direkt till ledningsgruppen. Ni kommer att tilldelas ett konkret projekt inom verksamhetsutveckling för att sedan självständigt men även i samverkan med övrig personal konkretisera uppdraget och komma med implementeringsbara förbättringsåtgärder. Ert resultat, som efter 6 veckor ska resultera i en rapport och en innovativ handlingsplan för hur det bör implementeras i verksamheten, kommer sedan att presenteras för hela ledningsgruppen på Lundbergs.

Placeringsort: Norrköping, men resor inom Sverige kan förekomma
Omfattning: Heltid 6 veckor, sommarjobb
Arbetstider: Kontorstider, frihet under ansvar


Din profil
Vi söker dig som studerar på universitetsnivå, har ett stort driv och ett lösningsfokuserat och kreativt tänk. Inriktningen på dina studier är inte det mest väsentliga utan du kan exempelvis läsa teknik, marknad, ekonomi, juridik eller PA etc. Vi lägger istället stor vikt vid personlighet, eget driv och att du tror på Lundbergs och deras vision om framtiden med hållbar stadsutveckling.

Som person tror vi att du ständigt tänker i nya banor och gärna tar en ledarroll där du får skapa struktur, men samtidigt även ser till hela gruppen och deras styrkor. Du gillar att tänka utanför den klassiska boxen och ser lösningar där andra ser hinder och problem. En svårighet eller motgång ska snarare vara något som motiverar än stoppar dig och du gillar tanken på att verkligen få göra skillnad på riktigt. Vidare tror vi att du är nyfiken, gärna vill lära dig mer om stadsutveckling och hållbarhet samtidigt som du också sätter kunder och deras upplevelse i fokus. Därför är det högst meriterande om du har arbetat med kundservice tidigare i roller som du också kan ha kombinerat med administration. Det är även meriterande om du har goda erfarenheter av arbete i projektform från arbetsliv eller studier. Andra egenskaper som vi också tror att du besitter och som vi värdesätter är en mycket god planeringsförmåga, en stor social kompetens och en god samarbetsförmåga. Du ska ha möjlighet att resa i rollen.Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Är du en passionerad Fullstack / webutvecklare? - Täby

Information om företaget
Nu har du chansen att bli en del av ett inspirerande, värderingsstyrt företag som utvecklar tekniskt avancerade säkerhetslösningar för krävande kunder inom såväl den civila som militära sektorn. För vår kunds räkning söker vi en passionerad och driven systemutvecklare till vårt kontor i Stockholm.

När vi säger passionerad så menar vi det! Vi drivs ständigt framåt av individuella initiativ och vill alltid bli bättre på det vi gör. För rätt person innebär det stora möjligheter att utvecklas och att göra det du brinner för. Tjänsten är på heltid och beräknas starta omgående enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att Du kommer att bli en viktig kugge i utvecklings¬teamet som av våra konkurrenter anses ligga i den absoluta framkanten vad gäller design, implementation och drift av avancerade säkerhetstjänster baserade på PKI/CA lösningar, X.509 certifikat, smarta kort och olika krypteringslösningar.

Självklart använder vi agila utvecklingsmetodiker som Scrum, nightlybuild, Kanbanetc varför det är en fördel om du är bekant med dessa metodiker.
Vi utvecklar även olika tekniska stödverktyg för att förbättra och optimera olika arbetsprocesser för våra kunder samt för att göra livet enklare för våra kollegor.


Din profil
Som person så tror vi att du älskar att lära dig nya saker, är självgående, analytisk, prestigelös, hjälpsam, trivs i sociala sammanhang, gillar utmaningar och är kvalitetsmedveten. Du älskar säkert precis som vi möjligheten att få lösa tekniskt svåra problem och bygga avancerade tekniska lösningar för att lösa dessa problem. Vi tror att du har ett par års erfarenhet av att utveckla sajter och olika webbaserade UI samt har erfarenhet från PHP, HTML och CSS utveckling. Oavsett om du är självlärd eller har en utbildning inom systemutvecklingsområdet, så tror vi att du hållit på med datorer sedan barnsben och har en djup passion för design, programvaruutveckling och teknik.

Det är meriterande för din ansökan om du har använt JavaScript, JQuery, C++, Java, Web services, MVC, SQL, Wordpress eller Photoshop tidigare.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Teknisk koordinator till ledande energibolag! - Stockholm

Information om företaget
Vi söker för kunds räkning en inkopplingssamordnare på heltid, med start så snart som möjligt. Rollen är bred och varierande och innefattar hela processen för inkoppling av fjärrvärme. Vår kund är ett lokalt energibolag som producerar fjärrvärme, fjärrkyla och el och levererar värme och kyla till sina kunder.

Uppdraget är inledningsvis på 7 månader och du kommer vara anställd av oss på Studentwork men uthyrd till vår kund.
Är du rätt person för arbetet? Sök tjänsten redan idag!Dina arbetsuppgifter
I rollen kommer du inledningsvis att främst hantera teknisk administration och arbeta mot både företag och privatkunder. Du kommer även att granska handlingar, avtal och rutiner. På sikt kommer du att få möjlighet att växa i rollen och ansvara för egna projekt. För att lyckas i rollen söker vi dig som trivs i en serviceinriktad roll, med fokus på koordinering och administration. Du sätter alltid kunden i första hand och förstår vikten av god kommunikation.Din profil
Vi söker dig som är utbildad ingenjör, gärna med inriktning mot fastighet eller energi. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av administration och har arbetat med kundkontakt tidigare. Du är van att arbeta med Office-paketet samt har goda kunskaper i Excel. Som person är du driven, noggrann och kommunikativ. Du trivs i en koordinerande roll och har en analytisk förmåga.

Välkommen med din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Utredare / administratör / handläggare till ledande elnätsföretag - Stockholm

Information om företaget
Vår kund har mångårig erfarenhet av distribution och är ett av Sveriges ledande elnätsföretag. De sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm och söker nu för start omgående en kommunikativ utredare / handläggare. Tjänsten är på heltid och behovet sträcker sig till 2018-12-31, med goda chanser till förlängning. Är du teamorienterad och serviceinriktad? Sök tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer i rollen som utredare att arbeta med diverse administrativa arbetsuppgifter. Du ansvarar bland annat för en telefonslinga där du besvarar inkommande samtal från fastighetsförvaltare och kunder. Du ansvarar också för en mailinkorg där det löpande inkommer ärenden kopplat till bland annat elnätsavtal och till- och frånkoppling av el. Arbetet utförs utefter upprättade rutiner och instruktioner. Studentwork har i dagsläget fyra konsulter som arbetar i samma roll hos kundföretaget, dessa trivs mycket bra.

Din profil
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning samt som har förmåga att bemöta kunder serviceinriktat. Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta med administration och kundservice samt är serviceinriktad, strukturerad och flexibel. Vidare är du ansvarstagande och har en personlig mognad. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av Studentwork och arbeta som konsult hos vårt attraktiva kundföretag. Vi söker efter dig som har möjlighet att påbörja din anställning omgående. Vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess och välkomnar din ansökan redan idag!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Administratör / Koordinator / Heltid - Stockholm

Information om företaget
Till vår kund söker vi nu en administratör som ger det lilla extra på arbetet. Du kommer att vara anställd av Studentwork och arbeta som konsult ute hos vår kund. Uppdraget är på heltid och är till att börja på 6 månader med möjlighet för förlängning. Tjänsten beräknas starta i början av April.

Vi arbetar med ett löpande urval, så välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I din roll som administratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå av dokumentering, möteshantering samt fungera som en kommunikatör mellan olika parter. Som administratör fungerar du som administrativt stöd till kollegor och bistår dem i det dagliga arbetet. Du kommer arbeta i team med andra administratörer. Detta är en varierande roll där du får ta stort eget ansvar och driva ditt eget arbete framåt. Arbetet innebär även att du hanterar vår kunds digitala plattform och uppdaterar information i sociala medier samt har kontakt mot deras externa IT konsult.

Din profil
Du bör ha erfarenhet av administrativt arbete med god excel- & officevana. Du har lätt att lära dig nya system och har ett it intresse. Du kan eller önskar att lära dig att publicera information i wordpress samt vår kunds hemsida. Vi ser att du gillar att utveckla rutiner och processer samt att du ständigt strävar efter att utveckla smarta och tidseffektiva arbetssätt. Du har servicekänsla och gillar att göra bra ifrån.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Prototype Engineer to an attractive company! - Stockholm

Information om företaget
Our client is an ambitious and innovative international company working within the renewable energy field. They are a leading and rethinking and working with high technological products within their field. They are now searching for an ambitious person to join their team for a full-time assignment. You will be located in their modern office in central Stockholm near the Royal Institute of Technology. Join our client and their journey to towards innovative solutions and products within the renewable energy and environment friendly field!

Are you interested? Please apply for the position today!


Worktasks
As a prototype engineer, you will work with 3D models, prototypes, modelling and drawings. You will be a part of the company’s different projects, therefor, the work tasks may differ from day to day.
This is a full-time consultant assignment which means that you will be employed by Studentwork and work at our customers company the first 6 months. The ambition is to find the perfect candidate that will get the opportunity be employed by our client after the first period of 12 months as a consultant.


Your profile
You have a Master of Engineering with a technical profile maybe within mechanic, mechatronics or industrial design. Most important in this position will be your personal attributes. We are looking for a social and flexible person that can work under pressure that likes practical work. You are interested in the technical field, and you are fluent in English.

About us
Studentwork is a leading Nordic recruitment and staffing company specialised in graduates and candidates with up to five years of work experience.

We mainly offer positions in the fields of finance, sales/marketing, technology and administration. We are experts in matching our customers’ needs with our candidates’ qualities and skills. At Studentwork culture always comes first and our business is guided by our values: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility and Share Fun.


Läs mer

» Sök till Peab Asfalts arbetsledarprogram -

Information om företaget
Vill du påbörja din karriär inom asfalt? Vi som jobbar på Peab Asfalt välkomnar dig som är nyutexaminerad till en spännande resa hos oss!
Sök till vårt arbetsledarprogram där teori, praktik och mentorskap blir din väg till en framtid inom asfalt!

Peab Asfalt är ett av Sveriges största företag inom utveckling, tillverkning och utläggning av asfalt. Vår verklighet pågår i laboratorier, på asfaltverk och ute i människors vardag. För oss är hållbarhet en viktig drivkraft. Hos oss ska varje anställd kunna utvecklas i sitt yrke och som människa och vi lägger största vikt vid ett etiskt och ansvarsfullt agerande i hela produktionskedjan. Med satsning på teknisk utveckling skapar vi produkter med mindre miljöpåverkan. ECO-Asfalt är ett koncept som placerar oss i framkant när det gäller klimatsmart tillverkning och som har rönt stort intresse på marknaden. Tillsammans bygger vi framtidens vägar!
Vi på Studentwork kommer fungera som en första kontakt och tveka inte att kontakta oss för vidare information, men anställning och intervjuer görs av Peab.Mer om företaget
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.
Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Dina arbetsuppgifter
I juni 2018 kommer vi starta igång Peab Asfalts arbetsledarprogram – ett program för dig som är nyutexaminerad.

Din resa börjar som biträdande arbetsledare under ett halvt år och därefter går du in som arbetsledare. Under programmets gång skaffar du dig praktisk erfarenhet och teoretiskt kunskap för att bli diplomerad arbetsledare hos oss. Rollen som arbetsledare innebär att biträda platschefen med ledning av projekt, planering, arbetsberedning och uppföljning av det dagliga produktionsarbetet i ett eller flera arbetslag. Du har en handledare som stöttar dig i din utveckling under programmet som pågår från juni 2018 till december 2019.Vi är ett personligt företag som eftersträvar långvariga och goda relationer. Programmet startar med en gemensam träff för alla deltagare som lägger grunden för ditt framtida kontaktnät och samverkan. Tillsammans deltar ni även i utbildningar så som ledarskap och kurser i asfalt. På Peab Asfalt tror vi på personlig utveckling och med en erfaren handledare samt ett brett nätverk kan du känna dig trygg i dina kommande utmaningar, vi kan asfalt!

Vi finns över hela landet och som deltagare erbjuds du en placering i region Syd, Mellersta, Väst eller Nord.

Din profil
Vi söker dig med en relevant eftergymnasialutbildning som är högst två år gammal och vill påbörja din karriär hos oss. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att du är initiativtagande, engagerad och har ett genuint intresse för ledarskap. B-körkort är ett krav. Du kommer att börja på en provanställning på 6 månader hos Peab med målet att det mynnar ut i en tillsvidareanställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Nu söker vi mätningstekniker! - Stockholm

Information om företaget
För vår kunds räkning söker vi nu en mätningstekniker med start omgående. Uppdraget löper på 12 månader och är på heltid. Du kommer utgå från kontoret som ligger i kungens kurva.

Vi arbetar med ett löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Mätningstekniker är ditt uppdrag att säkerställa korrekt mätning och utsättning i projekt. Du arbetar noggrant för att de till att projektet flyter på så bra som möjligt. Dina arbetsuppgifter består bland annat av ritningshantering, utsättning/ inmätning, maskinstyrning och mängdreglering.

Din profil
Du har erfarenhet av grundläggande mätteknik med både totalstation och GPS och av att sätta dig in i och följa produktionstidsplaner. Du är duktig på att tolka och följa krav i kontraktshandlingar och har vana av att arbeta i Topocad eller Geo. Som person är du van vid och trivs med ett stort personligt ansvar. Du är noggrann med en god förmåga att kunna planera och förbereda dina arbetsuppgifter. Du drivs av att utveckla och utvecklas och har lätt att ta till dig nya tekniker. Med ett utpräglat lönsamhetstänk är din insats bidragande till projektets framgång.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Är du student inom medicin? Vi har spännande extrajobb på CompuGroup - Göteborg

Mer om företaget
CGM är ett världsledande globalt eHälsobolag. Med en kundbas på ca 400 000 kunder arbetar de med läkare, tandläkare, sjukhus, apotek och hälsonätverk i 40 länder.
De har 4 200 kvalificerade medarbetare som arbetar på deras kontor i 19 länder för att erbjuda de bästa lösningarna inom eHälsa. CGM har funnits på den svenska eHälsomarknaden i mer än 25 år och levererar effektiva och säkra lösningar till såväl enskilda mottagningar som till kliniker, sjukhus, kommuner samt landsting och regioner. De utvecklar sina produkter i nära samarbete med användarna med målsättningen att på ett användarvänligt och effektivt sätt stödja hela vårdkedjan.

Dina arbetsuppgifter
Som utbildare hos CompuGroup kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
- Genomföra utbildningar hos både nya och befintliga kunder inom CompuGroups journalsystem på olika nivåer, allt från basutbildning till mer skräddasydda utbildningar.
Tjänsten passar dig som har en god social förmåga och har ett pedagogiskt förhållningssätt. Tjänsten är på deltid och vi ser gärna att du har möjlighet att jobba mellan 1-2 heldagar i veckan. Då Compugroup har flertalet kunder runtom i landet förekommer det resor och eventuellt övernattningar i tjänsten.


Din profil
Vi söker dig som är student inom medicin och som är intresserad av ett extrajobb inom branschen. Vi ser att du har god datakunskap och hanterar Office-paketet väl. Som person tror vi att du är social, pedagogisk och gillar att tala inför grupp. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett bemannings- och rekryteringsföretag specialiserat på Rising and Experienced Graduates. Våra kandidater är studerande och personer i början av sin karriär - med upp till fem års arbetslivserfarenhet efter sin examen. Vårt mål är att vara en långsiktig partner för våra kunder och kandidater. Bli en del av vårt nätverk och läs mer på www.studentwork.se.

För CV-tips rekommenderar vi riktlinjerna i CV Guidelines, du får då rätten att pryda ditt CV med deras kvalitetsstämpel. Läs mer på www.cvguidelines.com.

Läs mer

» Driven ordermottagare till världsledande Weber Saint-Gobain! -

Information om företaget
Weber Saint-Gobain är en världsledande tillverkare av torrbruk som utvecklar lösningar för nybyggnation och renovering i 43 länder runt om i världen. Företaget arbetar med en stor kundkrets och finns verksamt i hela Sverige.
Kontoret i Stockholm är placerat i Häggvik och söker nu en ordermottagare på heltid!
Är det du? Sök tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som ordermottagare samt innesäljare av företagets över 1600 artiklar inom sektorn för byggmaterial.

I arbetsuppgifterna kommer du att:
- Orderläggning i form av att ta emot och boka ordrar
- Beställa och planera frakt av material
- Skicka underlag och beställningar till både kunder och leverantörer
- Ha hand om mejlhantering mellan samtal

Vidare arbetar du med telefonen som främsta arbetsverktyg i ett team om fem personer.

Detta är ett uthyrningsuppdrag där du kommer att bli anställd konsult hos oss på Studentwork men arbeta ute hos kund. Tjänsten är på heltid under inledningvis sex månader med chans till förlängning. Uppdraget startar så fort vi hittat rätt talang.

Din profil
Vi söker nu en servicemedveten person som vill arbeta med administrativa arbetsuppgifter. Du är van vid att handskas med kunder och trivs med att hålla flera uppgifter igång samtidigt. Du har ett gott ordningssinne och är bra på att planera dina arbetsuppgifter. Vidare ser vi gärna att du är en driven person som är duktig på problemlösning.
Erfarenhet av arbete i något affärssystem är meriterande.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så sök redan idag!


Läs mer

» Utvecklingsingenjör inom elektronikhårdvara till Swedish Microwave! - Motala

Mer om företaget
Är du en nyutexaminerad högskole- eller civilingenjör inom elektronik, elektronikdesign eller elektronikhårdvara? Vill du arbeta i en utvecklande roll där dina idéer värdesätts på ett spännande och internationellt företag i framkant? Då kan denna roll som utvecklingsingenjör på Swedish Microwave vara rollen du har letat efter?

Swedish Microwave AB (SMW) är ett högteknologiskt företag som grundades 1986 i Motala. De är Europas äldsta tillverkare av mikrovågshuvuden (LNB) för satellitmottagning och är idag en av de ledande tillverkarna av professionella produkter för satellitmarknaden. Företagets ”all-in-house” koncept med allt från utveckling till försäljning har varit framgångsrikt och de har hittills exporterat till 128 länder. I dagsläget har Swedish Microwave 16 anställda. För mer information besök www.smw.se.

Denna rekryteringsprocess hanteras av Studentwork Sweden och frågor om tjänsten eller företaget ställs till Studentwork Sweden och ansvarig konsultchef. Det är ett upplägg där du dels kan komma att bli anställd konsult och uthyrd till vår kund med målbilden att efter 6 månader blir direktanställd alternativt direktanställd omgående vid start. Detta val och beslut ligger dock på kunden och baseras på profil och tidigare erfarenhet. Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter
I rollen som utvecklingsingenjör på Swedish Microwave kommer du att ingå i ett team som jobbar med spännande projekt mot sattelitmarknaden, men projekt mot fiberområdet förekommer också. Du kommer att jobba nära utvecklingschefen och ha ett tätt samarbete och daglig kommunikation med produktion, sälj- och marknad då allt detta finns inhouse. Swedish Microwave tillverkar både kundspecifika lösningar och mer standardiserade produkter och lägger stor vikt vid flexibilitet och kvalitet i sitt arbete. Detta är en roll som kommer innebära att du får förverkliga egna idéer och lösningar.

Som utvecklingsingenjör kommer ditt huvudsakliga fokus vara att utveckla produkter för mottagning och frekvenskonvertering av satellitsignaler i mikrovågsområdet. Rollen kommer dock att innebära en något längre inlärningsperiod då det inte är någon som förväntar sig att du ska kunna allt omgående, och exempeluppgifter kan till en början då vara att läsa samt granska ritscheman och kretskort eller att förbereda tidigare produkter inför en uppdatering. Introduktionen kommer att variera beroende på tidigare erfarenhet och bakgrund, men detta är en roll där du ständigt kommer att utvecklas och utmanas. Då det i de produkter som Swedish Microwave utvecklar ingår både analoga RF signalsystem och digitala system för både styrning och övervakning kan ditt fokus skifta mellan dessa beroende på din profil och intresse.

I denna roll kan det förekomma en del resor i tjänsten, både till mässor eller till kunder, men dessa förekommer mer sällan. Du kommer även att hjälpa till i säljarbetet i de fall då en högre teknisk kunskap och förståelse krävs och vi värdesätter därför en hög initiativförmåga samt god social kompetens.

Placeringsort: Motala
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Kontorstid med flextid
Start: Efter överenskommelse


Din profil
Vi söker dig som är nyutexaminerad högskole- eller civilingenjör inom elektronik, elektronikdesign eller elektronikhårdvara. Det är meriterande om du har en inriktning mot inbyggda och/eller trådlösa system alternativt designmjukvara. Det är även meriterande om du har arbetat något eller några år efter examen och då byggt upp en gedigen erfarenhet vilken du nu vill utveckla vidare hos Swedish Microwave.

Som person ska du vara lättsam, kommunikativ, flexibel och innovativ samt våga fråga om det är något som känns oklart eller konstigt. Vi ser även gärna att du har en god social kompetens och är utåtriktad då du ibland kommer att få följa med ut på säljmöten och mässor, och det är då viktigt att du agerar professionellt och tänker på att du är ansiktet utåt. Vi tror även att du är en person som drivs av att få sätta dig in i komplexa problem och produkter, en person som alltid vill lära sig mer och utvecklas och som kan se på både rollen och Swedish Microwave som en långsiktig arbetsplats. I denna roll är det även väldigt viktigt att du är ansvarsfull och tålmodig och ett krav är ett du pratar samt skriver flytande svenska och engelska.

Kulturen på Swedish Microwave är väldigt familjär, framåt och trevlig. De stannar ofta varandra i korridorerna för att prata eller ställa en fråga och brukar sitta ner minst en gång om dagen för att samla tankar och prata. De erbjuder sina anställda trygga villkor och ett flexibelt, självständigt samt utvecklande arbete.


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Är du vår nästa stjärna på Linux? Sök idag! - Stockholm

Information om företaget
För vår kunds räkning söker vi en IT infrastrukturspecialist med start omgående. Uppdraget löper på 12 månader och är på heltid. Vår kund har sitt kontor i Stockholms centrala delar.

Vi arbetar med ett löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Vår kund erbjuder en stabil arbetsmiljö med stora möjligheter att driva utvecklingen framåt. Som konsult hos vår kund får du möjlighet att arbeta nära deras kunder och få utrymme för kreativitet i dina lösningar. För att klara arbetsuppgifterna krävs att du är organiserad och strukturerad med förmåga att arbeta självständigt.


Din profil
Du har ett brinnande intresse för IT och Linux. Vi ser gärna att du har arbetat med Linux, privat eller på en tidigare arbetsplats. Samt ser vi att du har hanterat och administrerat i Linux, det är meriterande om du har god kännedom om fler operativsystem. Du brinner för att få teknik och processer att fungera tillsammans för att skapa den bästa lösningen för våra kunder. Som person är du kommunikativ, strukturerad och noggrann. Det är inget krav med tidigare utbildning men det är meriterande.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Administratör/kundsupport - Göteborg

Information om företaget
Induction är ett konsultföretag som primärt fokuserar på introduktionsprogram, sk onboarding eller inductionsprogram. Inductionint hjälper företag att snabbare få ut den investering de gör i sin personal.

Dina arbetsuppgifter
Som administratör och kundsupportperson trivs du med att ge bra service och tappar aldrig kundfokus. Vi tror att du har arbetat eller arbetar som administratör idag och kan ansvara för rutinmässigt arbete men samtidigt trivs med varierande arbetsuppgifter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
- Kundservice och support till våra avtalskunder via telefon och mail
- Uppföljning av deltagare i våra introduktionsprogram
- Uppdatering av handböcker, manualer och annat supportmaterial
- Administration av specifika kundkonton
- Ansvarig för uppdatering av aktuella kundavtal samt administrativa system vi använder
- Medverka vid workshop med kund och stötta i byggnadsfasen av introduktionsprogrammen.


Din profil
Kvalifikationer
- Gymnasieutbildning
- Service- och kundorienterad med erfarenhet av kundsupport
- Noggrann och strukturerad med hög ansvarskänsla
- Van användare av Officepaketet
- God vana av och intresse för att arbeta i olika datasystem
- God kommunikativ förmåga i både tal och skrift
- Lösningsorienterad och tycker om att få saker gjorda
- Självgående och flexibel
- Trivs att arbeta i ett högt tempo
- Flytande svenska och engelska i tal och skrift


Induction erbjuder:
• En tjänst där du är en viktig del av ett framgångsrikt företag med höga målsättningar, stark företagskultur, och lokaler i centrala Göteborg.
• Då vi är ett snabbväxande företag finns det stor möjlighet att själv vara med och påverkade utformningen av arbetsuppgifterna.
• Anställning med kollegor som ”alltid är seriösa men sällan allvarliga”.


Stämmer detta på dig? Ansök nu genom att maila din ansökan med CV/meritförteckning och personligt brev till emilia@inductionint.com. Ange referens ”Administratör/support”. Ange löneanspråk.

Induction kommer att ta in kandidater på intervju löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt. Sista ansökningsdag är 1 april 2018.

Önskat tillträde:
snarast, eller enligt överenskommelse. Indution tillämpar 6 månaders provanställning.

Läs mer

» Resource Manager sökes till IT-företag i Kista - Stockholm

Information om företaget
Vårt kundföretag är ett globalt IT-tjänsteföretag som totalt har 70 000 anställda. För deras räkning söker vi nu en Resource Manager med start omgående eller efter överenskommelse. Tjänsten är placerad i Kista och är ett konsultuppdrag på 6 månader med goda möjligheter till överrekrytering. Vi tillämpar ett löpande urval i denna process och välkomnar din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Resource Manager kommer du att ingå i Resource Management-avdelningen och stötta företagets chefer då rekryteringsbehov uppstår. Målsättningen med rollen är att bidra till ökad effektivitet gällande debitering/beläggning. I dagsläget finns ett tiotal Resource Managers i företaget som dagligen arbetar tillsammans med konsultchefer, säljare och anställda i bemanningsarbetet. I rollen kommer du bland annat att:

- Delta i verksamhetens beläggningsmöten där RM tillsammans med företagets chefer arbetar för optimal beläggning
- Identifiera och rapportera beläggningsstatus samt prognos. Verka för att gemensamma processer efterlevs samt vara en del i utvecklandet av dessa
- Ansvara för tilldelade resursförfrågningar vilket innebär att stötta ledarna i arbetet med att söka tillgänglig resurs så att rätt konsult hamnar på rätt plats utifrån kompetens, geografi och lönsamhet. Detta arbete är intensivt och ställer stora krav på effektivitet och ihärdighet
- Stötta i upphandlingar för att identifiera efterfrågade kompetenser
- Genomföra utbildningar i CV-skrivande och även hålla i presentationer för företagets anställda
- Samarbeta med HR- och rekryteringsenheten i bl.a. rekryteringsprocessen
- Stöttar de anställda i att hitta sitt nästa uppdrag

På sikt finns goda karriärsmöjligheter internt och företaget ser gärna att du växer med dem på sikt.

Din profil
Vi söker dig som är nyligen utexaminerad personalvetare. Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom administration. Det är ett krav att du tidigare har arbetat med Office-paketet och innehar viss ytterligare IT-kunskap. Vidare är du flytande i såväl engelska som svenska i tal och skrift. Som person ser vi gärna att du är noggrann, kommunikativ och initiativtagande. Du trivs i roller med mycket eget ansvar och ser dig själv i en organisation med högt tempo.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Finance Assistant till internationella och expansiva Lindt! -

Information om företaget
Schweizstationerade chokladtillverkarna Lindt söker nu en Finance Assistant på heltid till sitt kontor i Stockholm! På kontoret jobbar 25 personer varav 5 stycken på ekonomiavdelningen. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vår kund. Efter de inledande 6 månaderna är målet att det ska ske en överrekrytering om alla parter är nöjda.
Är du den vi söker? Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Hoppas vi hörs!

Dina arbetsuppgifter
I din roll som Finance Assistant kommer du att få en bred roll med flera ansvarsområden som kommer bland annat innefatta:

• Fakturahantering
• Kundreskontra
• Leverantörsreskontra
• Generell ekonomiadministration

Det finns även möjlighet att assistera controllers och få en inblick i controllerflöden.Din profil
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du är nyfiken och har en stor vilja att utvecklas och lära dig mer inom ekonomi.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Helpdeskmedarbetare till expansivt bolag - Göteborg

Information om företaget
Vi söker nu efter en serviceminded helpdeskmedarbetare till en av våra kunder i Göteborg. Du kommer sitta på deras IT-avdelning i ett trevligt team som ständigt arbetar tillsammans för att uppnå bästa resultat och leverera den bästa servicen mot användarna.

Dina arbetsuppgifter
Som helpdeskmedarbetare hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
-Stödja företagets interna användare och hjälpa dem med tekniska problem.
-Noggrant dokumentera ärenden och dela kunskap kring komplexa ärenden med kollegor i teamet.

Vi ser att du som söker är initiativtagande, engagerad och gillar att arbeta med service. Du bör vara prestigelös och trivas med att arbeta i ett team som har ett lösningsorienterat förhållningssätt.

Din profil
Vi ser att du som söker denna roll bör ha en god förmåga att arbeta självständigt och motiveras av att lösa komplexa problem. Vidare tror vi att du har ett stort tekniskt intresse och brinner för att ständigt utvecklas i din roll och alltid leverera den bästa servicen gentemot användarna. Har du arbetat i en liknande roll eller studerat inom teknik/data ser vi detta som meriterande för rollen. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på dagtid. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Junior assistent till ledande advokatbyrå - Stockholm

Mer om företaget
Är du en serviceinriktad och duktig administratör? Är du i början på din karriär och vill utvecklas i en högpresterande miljö? Då kan du vara den vi söker!
Vår kund är en av nordens ledande advokatbyråer. Byrån är känd för sin omfattande erfarenhet av avancerade internationella affärsjuridiska uppdrag och stora transaktioner. Byråns klienter är ledande nationella och internationella bolag, finans- och försäkringsbolag, investerare, tillväxtföretag, liksom andra privata företag med internationell verksamhet och statliga myndigheter.
Till vår kunds kontor i centrala Stockholm söker vi nu en junior administrativ assistent.


Dina arbetsuppgifter
Som junior assistent hos vår kund kommer du att ingå i ett ambitiöst team med cirka 20 assistenter. För att lyckas i rollen hos oss ser vi att du har tålamod att arbeta med rutinbaserade uppgifter och samtidigt ha ett driv att utveckla dig själv och rollen. Arbetsplatsen präglas av högt tempo och professionalism vilket kräver stor flexibilitet, och vi ser att det är något som motiverar dig i ditt dagliga arbete. Du kommer bland annat att:

• Administrera vår kunds CRM-system
• Assistera vid och förbereda fakturering
• Hantera dokumentation
• Koordinera resor, möten och events
• Hantera reseräkningar

Dina arbetsuppgifter kommer att anpassas till din bakgrund och förkunskaper. Vi satsar mycket på kompetensutveckling där du har möjlighet att växa och utvecklas. Då arbetet innebär många olika kontaktytor kommer det att ställas höga krav på din förmåga att samarbeta.


Din profil
I den här rollen är det dina personliga egenskaper som är viktigast för att du ska lyckas i ditt arbete. Vi söker dig som drivs av en hög servicenivå och har stor ansvarskänsla. Du motiveras av variation, förändring och ett ständigt flexibelt tillvägagångssätt. Samtidigt är du strukturerad och noggrann.
Vi söker dig som är i början av din karriär med erfarenhet av en serviceinriktad roll. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt goda IT-kunskaper.
Tjänsten är en direkt rekrytering där Studentwork ansvarar för rekryteringen och du kommer att bli anställd av vår kund. Anställningen är till början en projektanställning på 12 månader. För frågor kring rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Håkan Andersson 073- 580 08 72.


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Junior projektadministratör till ledande advokatbyrå - Stockholm

Information om företaget
Är du en serviceinriktad och duktig administratör? Är du i början på din karriär och vill utvecklas i en högpresterande miljö? Då kan du vara den vi söker!
Vår kund är en av nordens ledande advokatbyråer. Byrån är känd för sin omfattande erfarenhet av avancerade internationella affärsjuridiska uppdrag och stora transaktioner. Byråns klienter är ledande nationella och internationella bolag, finans- och försäkringsbolag, investerare, tillväxtföretag, liksom andra privata företag med internationell verksamhet och statliga myndigheter.
Till vår kunds kontor i centrala Stockholm söker vi nu en junior projektadministratör.


Dina arbetsuppgifter
Som junior projektadministratör kommer du att framförallt att arbeta med hantering av dokument i olika projekt. Du kommer att hantera flödet av dokument från olika projekt och ansvara för att dokumentationen registreras och fördelas i virtuella datarum. För att lyckas i rollen ser vi att du har tålamod att arbeta med rutinbaserade uppgifter och samtidigt ha ett driv att utveckla dig själv och rollen. Arbetsplatsen präglas av högt tempo och professionalism vilket kräver stor flexibilitet, och vi ser att det är något som motiverar dig i ditt dagliga arbete.

Vi satsar mycket på kompetensutveckling där du har möjlighet att växa och utvecklas. Då arbetet innebär många olika kontaktytor kommer det att ställas höga krav på din förmåga att samarbeta.


Din profil
Vi söker dig som är i början av din karriär med erfarenhet av att ha arbetat med administrativa arbetsuppgifter.
I den här rollen är det dina personliga egenskaper som är viktigast för att du ska lyckas i ditt arbete. Vi söker dig som är driven och kan uttrycka dig väl i skrift. Vidare är du mycket strukturerad, noggrann och organiserad i ditt arbetssätt. Du drivs av en hög kvalitetsnivå och har stor ansvarskänsla. Du känner dig bekväm med att arbeta i ett högt tempo och med en hög servicenivå till dina kollegor. Du har goda IT kunskaper och mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Har du ett juridikintresse eller läst kurser i juridik är detta meriterande.

Tjänsten är en direkt rekrytering där Studentwork ansvarar för rekryteringen och du kommer att bli anställd av vår kund. Anställningen är till början en projektanställning på 12 månader. För frågor kring rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Håkan Andersson 073- 580 08 72.

Vi tillämpar ett löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Ekonomiassistent till spännande företag - Stockholm

Mer om företaget
H-Bird Aviation Services är ett svenskt flygbolag som arbetar med skräddarsydda lösningar av upplevelser och flygresor. Till deras kontor i centrala Stockholm söker vi nu en driven och positiv ekonomiassistent. Har du tidigare arbetat som ekonomiassistent eller inom ekonomiadministration? Då kan du vara den vi söker! Tjänsten beräknas starta 1 mars och du erbjuds en provanställning med efterföljande tillsvidareanställning hos vår kund.

Vi arbetar med ett löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I din roll som ekonomiassistent kommer du att få en bred roll med flera ansvarsområden som kommer bland annat innefatta:

• Fakturahantering
• Arkivering och dokumentation
• Leverantörsreskontra
• Generell ekonomiadministration

Tjänsten är på heltid, arbetstider är måndag – fredag 8.00-17.00


Din profil
Vi söker dig som har en gymansial utbildning inom ekonomi eller motsvarande.Det är meriterande om du har en ekonomiutbildning från yrkeshögskolan. Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomi och fakturaarbete, Du har goda kunskaper i svenska och engelska språket i både tal och skrift. Som person är du noggrann, strukturerad och bidrar med positiv energi. Du är nyfiken och har en stor vilja att utvecklas och lära dig mer inom ekonomi och redovisning.

Studentwork ansvarar för rekryteringsprocessen och anställning sker direkt hos vår H – Bird Aviation


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.
Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Läs mer

» Utvecklingsingenjör inom mekanikkonstruktion sökes till Masimo Sweden! - Danderyd

Information om företaget
Masimo Corporation är ett amerikanskt medicintekniskt börsnoterat bolag (NASDAQ: MASI) med huvudkontor i Irvine, Kalifornien. Masimo utvecklar och tillverakr ett brett spektrum av innovativa mätsystem och sensorer för icke-invasiv patientövervakning och är världsledande inom affärsområdet pulsoximetri. Globalt har bolaget 2 600 anställda.
Masimo Sweden AB är ett helägt dotterbolag till Masimo Corporation. De utvecklar, tillverkar och marknadsför miniatyriserade gasanalytorer och tillbehör för patientövervakning inom operation, intensiv- och akutvård. Masimo Sweden är ett erfaret och positivt team på cirka 80 personer som sitter i trevliga lokaler nära Mörby Centrum i Danderyd. För Masimos räkning söker vi nu en utvecklingsingenjör inom mekanikkonstruktion med start omgående eller enligt överenskommelse. Detta är en tillsvidareanställning och du anställs av Masimo Sweden.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som utvecklingsingenjör kommer du att arbeta med mekanikkonstruktion av Masimos gasanalysatoer, finmekanisk konstruktion och framtagning av formsprutade plastdetaljer. Du ingår i avdelning för R&D. I rollen ingår även administrativa uppgifter och dokumentation av det dagliga arbetet.

Din profil
Vi söker dig som har en civilingenjörsexamen inom medicinsk teknik. Du har hunnit arbeta i några år och har erfarenhet av mekanikkonstruktion sedan tidigare. Det är ett krav att du har goda kunskaper inom Solidworks. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Utvecklingsingenjör inom verifiering och validering sökes till Masimo Sweden! - Danderyd

Information om företaget
Masimo Corporation är ett amerikanskt medicintekniskt börsnoterat bolag (NASDAQ: MASI) med huvudkontor i Irvine, Kalifornien. Masimo utvecklar och tillverakr ett brett spektrum av innovativa mätsystem och sensorer för icke-invasiv patientövervakning och är världsledande inom affärsområdet pulsoximetri. Globalt har bolaget 2 600 anställda.
Masimo Sweden AB är ett helägt dotterbolag till Masimo Corporation. De utvecklar, tillverkar och marknadsför miniatyriserade gasanalytorer och tillbehör för patientövervakning inom operation, intensiv- och akutvård. Masimo Sweden är ett erfaret och positivt team på cirka 80 personer som sitter i trevliga lokaler nära Mörby Centrum i Danderyd. För Masimos räkning söker vi nu en utvecklingsingenjör inom verifiering och validering med start omgående eller enligt överenskommelse. Detta är en tillsvidareanställning och du anställs av Masimo Sweden.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som utvecklingsingenjör kommer du att ansvara för kravhantering och verifiering av nya såväl som befintliga produkter. Du kommer ta fram testmetoder, utföra verifierande tester på produkterna samt samarbeta med externa laboratorier.

Din profil
Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör inom medicinsk teknik eller motsvarande. Vidare ser vi gärna att du arbetat med test och verifiering tidigare. Det är meriterande ifall du även arbetat med riskanalys och regulatoriska krav på medicinteknisk utrustning. Som person ser vi gärna att du är strukturerad och analytisk.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Account Managers till attraktivt techbolag! - Stockholm

Information om företaget
Till vår kund Giosg söker vi nu två Account Managers som ger det lilla extra på arbetet. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Studentwork men du kommer anställas direkt hos vår kund Giosg. Tillträde efter ök.

Giosg.com - Rewriting the rules of online engagement
Giosg hjälper sina kunder att förbättra deras verksamhet genom att möjliggöra smidigare kommunikation och ökat engagemang med online besökare. För att identifiera och engagera online besökare använder de sig av dataanalys och AI, så att kunderna med hjälp av deras verktyg kan erbjuda bättre och mångsidigare kundservice, öka deras försäljning och förbättra deras konverteringsgrad.

Vi arbetar med ett löpande urval, så välkommen med din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter
Ditt mål är att bygga upp din kundstock genom prospektering, mötesbokning och kundmöten. Du ansvarar även för avtalsförhandlingar, uppföljning av kundsamarbeten och tillsammans med dina kunder skapar du långsiktiga samarbeten. Arbetet är flexibelt, du planerar och driver ditt arbete framåt.

Din profil
Vi söker Account Managers som brinner för försäljning och sätter kunden i fokus. Det viktigaste för oss är din personlighet och inställning. Det är meriterande om du har en passion för teknologi. Du är orädd, nyfiken, ihärdig och har en stark vilja att lyckas. Du brinner för att göra affärer och att hitta bästa möjliga lösning för våra kunder. Vidare tror vi att du är kreativ när du ser affärsmöjligheter. Du tycker om att arbeta självständigt och är mån om din egen framgång men även att hela säljteamet lyckas i stort.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

DELTA I GRADUATES AT WORK –ENKÄTEN

Vi vill veta vad du anser om arbetslivet! Varje år genomför vi en Graduates at work-undersökning för att få en bättre förståelse för hur dagens talanger ser på ledarskap och motivation. Genom att delta i undersökningen hjälper du oss med vår viktigaste uppgift – Att hjälpa våra kundföretag och kandidater att hitta varandra. Undersökningen består av 20 flervalsfrågor och tar bara några minuter att att svara på. 

I samarbete med
Kontakta oss!