LEDIGA JOBB

Letar du efter nya karriärmöjligheter? Gå med i vårt nätverk, registrera ditt CV och skapa ett eget karriärkonto idag! Ta också en titt på våra lediga jobb nedan. Genom oss kan du även få internationell arbetserfarenhet eftersom Studentwork är verksamt i alla nordiska länder. Mer information hittar du på adressen www.studentwork.com.

lediga jobb

Filtera bland resultaten

Inga resultat.

» Drifttekniker till Norrenergis nätavdelning - Stockholm

Om företaget
Norrenergi levererar miljömärkt fjärrvärme och fjärrkyla med tillhörande energitjänster till kunder i Solna, Sundbyberg, Bromma och Danderyd. De satsar på förnybar energi – all deras värme och kyla är märkt med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval. Hos Norrenergi får du ett spännande arbete i en liten organisation där miljö, säkerhet och utveckling står i fokus. De vet att deras medarbetare är nyckeln till framgång och nöjda kunder. Därför arbetar de medvetet för att vara en stimulerande och ansvarstagande arbetsplats, där kompetensutveckling och balans i livet är viktiga delar. Mångfald och jämställdhet hjälper Norrenergi att utvecklas och de arbetar aktivt med hälsa och friskvård.
Till sin nätavdelning söker de nu en engagerad Drifttekniker. Är du intresserad? Sök i så fall tjänsten redan idag!


Dina arbetsuppgifter
Som drifttekniker arbetar du på företagets nätavdelning som idag består av 12 personer som arbetar med drift- och underhåll, karta- och dokumentation samt förnyelse och nybyggnation av Norrenergis fjärrvärme- och fjärrkylnät. Du arbetar med såväl förebyggande underhåll som med driftarbeten, felsökning och reparationer. Bland annat har du hand om inspektioner och planerat underhåll av företagets nät. Förutom de generella arbetsuppgifterna inom gruppen, kan du bli specialist inom något område. Du medverkar i arbetet med att ta fram instruktioner och dokumenterar i företagets nätinformationssystem. Det kan bli aktuellt att periodvis arbeta med drift, service eller underhåll inom andra delar av Norrenergi.

I tjänsten ingår även beredskapstjänstgöring. Under beredskapen svarar du för akuta åtgärder av fel och störningar i våra nät samt felsökning av kundcentraler. Du kommer ingå i drift- och underhållsgruppen som består av sex kollegor där drift-och underhållschef är din närmsta chef. Din placering blir på huvudkontoret på Solna strandväg men du tillbringar mesta tiden ute i olika arbeten på företagets nät. För rätt person ges stora möjligheter att påverka, växa och utvecklas tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor.

Din profil
Norrenergi söker branschens bästa medarbetare som vill delta i att utveckla verksamheten. Vi söker dig som har en teknisk grundutbildning eller motsvarande erfarenhet. Det är meriterande om du har arbetat med förebyggande- och planerat underhåll tidigare. Det är ett krav att du har B-körkort. Du har förmåga att arbeta självständigt, men har även lätt för att samarbeta. Du är engagerad, nytänkande, miljödriven och tar ansvar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

I denna rekrytering samarbetar Norrenergi med Studentwork och vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Emilia Johansson. Vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess och tjänsten förväntas starta så snart vi hittat rätt kandidat. Varmt välkommen med din ansökan!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.


Läs mer

» Entreprenadingenjör till kund i Södertälje - Södertälje

Om företaget
Vår kund är ett internationellt bolag som arbetar med infrastruktur och djupgrundläggning. För deras räkning söker vi nu en Entreprenadingenjör/projektingenjör till deras kontor i Södertälje. Rollen som Projektingenjör på Züblin passar dig som vill tillhöra en internationell koncern som är specialiserade på tekniskt komplexa projekt i urbana miljöer och som har väldigt många duktiga grund- och anläggningsingenjörer i bolaget.
Vi arbetar med ett löpande urval, välkommen att skicka in ditt CV redan idag!


Dina arbetsuppgifter
Du arbetar som stödfunktion i tilldelat projektet vilket innebär att du kommer stötta projektchef, produktionschefer och arbetsledare i deras dagliga arbete. Exempel på arbetsuppgifter som du kommer utföra är:
Styrning av projekt vilket innebär att du bygger och planerar arbetet, läser igenom arbetshandlingar och kontrakt och dokumenterar utfört arbete.
Deltar vid riksinventering av KMA och vid produktionsmöten tillsammans med beställaren Sjöfartsverket.
Stödja och samarbeta med blockchef vid beslut om resurser och metoder samt vid upprättande av arbetsberedningar.
Att biträda blockchef med ÄTA-arbeten och rapportera in avvikelser.
Att kontrollera och följa lokala föreskrifter och myndighetskrav. Kontrollera och följa lokala föreskrifter och myndighetskrav.


Din profil
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning och något års arbetslivserfarenhet inom anläggningsindustrin. Du som söker har kanske en bakgrund som trainee eller arbetsledare. Vi kan även tänka oss att du kan ha arbetat i en roll som miljöingenjör eller som kvalitetssamordnare.
Som person har du ett engagemang utöver det vanliga. Du har en förmåga att behålla lugnet i stressade situationer och tycker att det kittlar lite extra när du når projektens delmål i tid. Vidare gillar du som söker både att arbeta självständigt och i team. Du får ofta återkopplingen från andra att du är tydlig och rak i din kommunikation samtidigt som du ser dig själv i en roll som projektledare. Sist men inte minst kan du som läser denna text identifiera dig själv som en ansvarsfull, noggrann och strukturerad person.

Tjänsten är på heltid och är ett konsultuppdrag på 12 månader vilket innebär att du blir anställd av oss på Studentwork, men kommer jobba ute hos kund. För rätt person finns det goda möjligheter till överrekrytering.


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» HR administrör / HR advisor till mediabolag - Stockholm

Om företaget
Vi söker för kunds räkning en HR Advisor / HR-administratör på heltid. Vår kund är ett mediehus verksamma inom Tv-branschen. Som HR Advisor hos vår kund kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter i ett internationellt bolag med högt tempo och stora utvecklingsmöjligheter.
Är du den vi söker? Vi arbetar med ett löpande urval och ser fram emot din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter
Som HR advisor / HR-administratör kommer du bland annat att arbeta med:
• Rekrytering och Onboarding för nyanställda
• Systemadministration i SAP
• HR-kontaktperson gentemot Lön
• Stötta Finance i t.ex. budgetarbete
• Löpande chefstöd
• HR-support gentemot anställda
• Uppdatera HR-info på Intranätet
Dina arbetsuppgifter kommer att anpassas efter dina förkunskaper och vart efter du lär dig kommer du att få utökat ansvar.
Tjänsten är ett vikariat på 12 månader och anställning sker direkt hos vår kund, tillträde sker i början av augusti.


Din profil
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom HR och Personal. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom rekrytering, HR-administration eller motsvarande.
Som person är du ansvarstagande, driven och strukturerad. Du trivs i en omväxlande miljö med högt tempo och stort engagemang.


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Junior Assistent till ledande advokatbyrå - Stockholm

Om företaget
Vår kund är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer. Till deras kontor i centrala Stockholm söker vi nu en driven och ambitiös junior assistent som värdesätter teamkänsla och en arbetsplats som präglas av ett professionellt och innovativt synsätt i samtliga led.
Tjänsten beräknas starta i augusti och inleds som ett konsultuppdrag där du blir anställd hos Studentwork och arbetar hos vår kund i 6 månader. För rätt person finns därefter möjligheter till fortsatt anställning.
Vi arbetar med ett löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du att arbeta med varierande administrativa arbetsuppgifter och hantera flera uppdragsgivare inom byråns olika juristgrupper. Du kommer att ansvara för flera olika typer av uppgifter parallellt vilket ställer din struktureringsförmåga och detaljorientering på prov, men också din flexibilitet och förmåga att prioritera.
Arbetet ger många olika kontaktytor internt och ibland externt, vilket kommer ställa höga krav på din förmåga att samarbeta och din känsla för service såväl internt som externt.
Tjänsten är på heltid, arbetstid är 09:30 - 18:00, övertid förekommer.


Din profil
I den här rollen är det dina personliga egenskaper som är viktigast för ett framgångsrikt arbete. Du är strukturerad, levererar med hög kvalitét och arbetar servicefokuserat med kundens behov i första rummet. Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska och engelska. Vidare har du goda kunskaper i Office-paketet och känner dig bekväm med att arbeta i högt tempo med eget driv för att leverera bästa tänkbara slutresultat.
För att trivas hos vår kund ser vi att du värdesätter professionalitet och engagemang på arbetsplatsen. Du kommer att vara en del av ett team som kontinuerligt stöttar och avlastar varandra och som värdesätter att ha kul under tiden. Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet av administrativt arbete, även en eftergymnasial utbildning kan vara meriterande.
I denna rekryteringsprocess kommer vi för kundens räkning att kräva ett utdrag ur belastningsregistret.
Vi ser fram emot din ansökan!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Visningsvärd till nyskapande bostadsföretag - Stockholm

Om företaget
Vår kund är ett internationellt och nyskapande företag som bygger bostäder och bostadsmiljöer. För deras räkning söker vi nu en positiv och kommunikativ visningsvärd för ett extrajobb med start i augusti. Är du en serviceinriktad och ansvarstagande student kan du vara den vi söker.

Vi arbetar med ett löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!
Dina arbetsuppgifter
Som visningsvärd hos vår kund kommer du att visa nya bostäder för deras kunder. Du åker ut till nybyggda bostadsområden och visar och informerar om nybyggda lägenheter och villor för potentiella kunder. Uppdraget beräknas starta i augusti och pågå 12 månader med god chans till förlängning efter det. Arbetet är förlagt på söndagar, cirka 2 tillfällen per månad.

Din profil
Vi söker dig som är studerande och b-körkort samt tillgång till egen bil. Som person är du social, har stort kundfokus och är ansvarstagande.
Vi ser fram emot din ansökan!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Bemanningsplanerare till Fortum i Arbrå/Stockholm - Stockholm

Om företaget
Fortum är ett ledande företag inom ren energi. Vi förser våra kunder med el, värme och kyla samt smarta lösningar för att förbättra resurseffektiviteten. Vi vill involvera våra kunder och samhället i omställningen till en renare värld. Vi sysselsätter cirka 8 000 energispecialister i Norden och de baltiska länderna, Ryssland, Polen och Indien. Redan idag är 64 % av vår elproduktion är CO2-fri. Vår omsättning under 2015 uppgick till 3,5 miljarder euro. (NASDAQ HELSINKI: FUM1V).

Fortum Business Services (FBS) är ett servicecenter som tillhandahåller effektiva, kvalitativa och flexibla tjänster för att stödja Fortums affärsenheter. Vi skapar värde för Fortums interna och externa kunder genom användarvänliga och konkurrenskraftiga tjänster inom ekonomi, IT och kundtjänst. Fler än 700 medarbetare arbetar inom FBS i Norden, de baltiska länderna samt i Polen.

Till kontoret i Arbrå söker vi omgående en bemanningsplanerare. Är det du? Sök i så fall tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som bemanningsplanerare är din huvuduppgift att planera och bemanna Callcenter utifrån förväntade antal inkommande samtal. Detta kräver en god känsla för inkommande volymer.
Arbetstiden är heltid med start omgående och tjänsten är ett konsultuppdrag som löper under 3 månader. För rätt person finns god möjlighet till förlängning. Vi söker dig som har möjlighet att arbeta under hela perioden.Tjänsten kan utgå från Stockholm, men då förekommer regelbundna resor till Fortum i Arbrå.

Vi erbjuder vi dig en möjlighet att utvecklas i en miljöinriktad och snabbväxande organisation tillsammans med medansvariga som förbereder oss för framtidens energiutmaningar. Som en del av ett företag som strävar efter att vara föregångare i energibranschen kommer du ingå i ett sammansvetsat team med engagerade kollegor. För hos oss är det viktigt att trivas. Det innebär inte bara att arbeta med spännande arbetsuppgifter och bli utmanad, det handlar om att ha roligt på jobbet och få utvecklas. Hur och i vilken riktning? Det är upp till dig.

Din profil
Du har som lägst en gymnasieexamen och minst 1 års erfarenhet från liknande roll. Du är van vid att bygga prognoser, schemaläggning, köhantering och resurskoordinering på daglig basis. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift och är en van användare av MS Office. Det är meriterande med kunskaper i WFM system exempelvis Teleopti eller ProScheduler och erfarenhet från telecom-branschen eller motsvarande. Vidare är du en analytisk och målinriktad teamplayer med stor integritet. Andra värdefulla egenskaper är din förmåga att kunna arbeta i såväl team som självständigt samt dina förmåga att vara lyhörd och prestigelös i ditt arbete.
Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och välkomnar din ansökan redan idag!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Brinner du för service och har bra kunskaper inom det norska språket? Då kan det vara dig vi söker. - Borås

Om företaget
Vi söker nu en driven kundservicemedarbetare till ett internationellt företag. Företaget är i ständig utveckling och behöver nu förstärkning i sitt team som riktar sig mot den norska marknaden. Är du serviceminded, har god förståelse för norska och är redo för en ny utmaning kan detta vara jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som kundservicemedarbetare hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
- Att sitta i supporten för olika kunder både i telefon men också genom mail och i chatt.
- Hantera reklamationer och lägga in i ärendehanteringssystemet.
- Kan även förkomma viss orderhantering.
Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta självständigt och i ett högt tempo.
Tjänsten är på heltid och sker under kontorstider.Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba i kundservice och talar flytande norska eller har bra förståelse för språket,
Som person tror vi att du är serviceminded, positiv och besitter ett driv.
Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Extrajobb i höst! Receptionist till Norden ledande sportkedja sökes! -

Om företaget
Vår kund är en av Europas största sportkedjor och vill inspirera samt ge fler människor möjligheten till ett aktivt liv. Företagets grundstenar är energi, mod och team spirit vilka tillsammans med alla medarbetares passion och tävlingsanda har hjälpt företaget på sin tillväxtresa. Till sitt servicekontor i Norrköping har vår kund nu ett nytt behov av receptionister som kan arbeta extra.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork och frågor och tjänsten eller företaget ställs direkt till Studentwork och ansvarig konsultchef. Du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd till vår kund. Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter
Som receptionist hos vår kund kommer du att vara det huvudsakliga ansiktet utåt och välkomna besökare, kunder och medarbetare på ett trevligt och professionellt sätt. Du kommer att ta emot inkommande samtal, selektera och koppla vidare dem i vår kunds växel och även upplysa och informera besökare på plats likt en informationsportal. Vidare kommer du att dela ut kontorsmaterial och nycklar, boka lokaler åt medarbetare och ansvara för öppning samt stängning.

Arbetet som receptionist kommer att vara extra vid behov och det är därför viktigt att du kan hoppa in med kortare varsel. Upplärningen kommer att ske i slutet av sommaren.


Din profil
Vi söker dig som har gymnasieutbildning och gärna studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av kundbemötande via exempelvis reception, butik etc. och gärna telefonvana men detta är inget krav. Som person ska du vara ett riktigt energiknippe och våga ta kontakt med andra människor eftersom att du kommer att vara ansiktet utåt för vår kund och deras besökare. Du ska vidare vara öppensinnad, positiv och glad och klara av att jobba i ett varierat tempo med flera bollar i luften samtidigt. Det är därför av vikt att du kan prioritera och strukturera upp ditt arbete men samtidigt alltid sätta kunden/besökaren först.

Krav för denna tjänst är att du ska kunna arbeta obehindrat med svenska och engelska i tal och skrift då flera kunder som ringer in är engelsktalande. Det är även ett krav att du har en annan huvudsaklig sysselsättning.

Vi kommer i denna rekryteringsprocess att lägga stort fokus på personligheten och vi använder oss av ett löpande urval.

Placeringsort: Norrköping
Start: Augusti
Arbetstider: Kontorstider, varierat
Omfattning: Extrajobb


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Kundorienterad assistent till ledande medlemsföretag! - Stockholm

Om företaget
Vi söker för kunds räkning en Medlemssupport på heltid med start omgående! Vår kund skapar bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag i Sverige. Kunden verkar för företagande, företagares rättigheter och bidrar till ett klimat som gör det lätt och attraktivt att driva företag. Arbetsmiljön är fartfylld och stämningen lika så. I takt med att företaget växer kommer möjligheten att avancera vara stor för den som visar ambition, kunskap och vilja.
Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter
Som meddelssupport hos vår kund kommer du att ansvara för inkommande e-mail och telefonsamtal. Ditt jobb är att bygga goda relationer och stötta alla kunder gällande medlemskap och generell support. Yrkesrollen innebär eget ansvar och problemlösning. Tjänsten är på heltid, och tjänsten är en uthyrning vilket innebär att du blir anställd av Studentwork men arbetar ute hos kund.

Din profil
Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av service eller försäljning sedan tidigare och ser det som meriterande om du har arbetat i en liknande roll tidigare. Som person söker vi dig som är noggrann, engagerad och har en positiv inställning. Du har god datavana och trivs med att arbeta med telefonen som redskap. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Kundservicemedarbetare sökes omgående till företag i Sundbyberg! - Stockholm

Om företaget
Vårt kundföretag erbjuder elektronikkomponenter till privatpersoner och företag. Kontoret ligger i Sundbyberg. För deras räkning söker vi nu en kundtjänstmedarbetare på heltid för ett uppdrag med start 3/7. Uppdraget är inledningsvis två månader långt men kan även komma att förlängas. Vi tillämpar ett löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen kommer du att stötta företagets innesäljare och deras kundtjänstavdelning. Rollen innebär främst att besvara frågor från företagets kunder per mail. De ärenden som hanteras rör bland annat orderfrågor, beställningar, prisförfrågningar, leveransbevakning och felanmälan. Du arbetar främst i SAP och Excel. Arbetstiderna är 08.00-16.00, vardagar.

Din profil
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning och har tidigare erfarenhet av service. Det är meriterande ifall du tidigare har arbetat inom kundtjänst eller liknande. Som person är du lättlärd, serviceinriktad och stresstålig. Du har goda kunskaper inom Office-paketet och det är även meriterande ifall du har ytterligare systemvana.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Kundtjänstmedarbetare/ordermottagare sökes till Betongindustri! - Stockholm

Om företaget
Betongindustri är en rikstäckande och marknadsledande tillverkare och leverantör av fabrikstillverkad betong till byggindustrin och privatpersoner. Deras verksamheter är spridda från Skåne i söder till Östersund i norr. Betongindustri har runt 200 medarbetare och huvudkontor i Liljeholmen, Stockholm. För deras räkning söker vi nu en kundtjänstmedarbetare/ordermottagare. Uppdraget beräknas starta omgående och är inledningsvis på 6 månader, med god möjlighet till förlängning eller överrekrytering.

Dina arbetsuppgifter
Rollen är en heltidstjänst och arbetstiderna är vardagar 07.00-16.00. I rollen kommer du främst att:
- Bistå Betongindustris kunder i varierande ärenden per telefon och mail
- Ta emot ordrar av betong
- Bidra med viss teknisk rådgivning
- Ansvara för resursplanering
- Sköta administrativa uppgifter

Din profil
Vi söker dig som har avslutad gymnasial utbildning. Du har arbetat med systemstöd i flertalet system tidigare och vidare ser vi gärna att du även har arbetat med försäljning alternativt i en kundservice- eller orderfunktion tidigare. Som person ser vi gärna att du är serviceinriktad, kollegial och stresstålig. Du är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Det är meriterande ifall du även talar och skriver polska, ryska eller turkiska.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Nyfiken och noggrann it assistent till företag söder om Stockholm - Huddinge

Om företaget
Har du ett brinnande intresse för it och nätverk med en ambition att bli nätverkstekniker? Tveka då inte att söka tjänsten som it assistent på heltid. För vår kunds räkning söker vi nu en nyfiken och noggrann person som vill arbeta inom it support. Vår kund är verksam inom fabrik och logistik och har sitt kontor i Huddinge. Urvalsprocessen sker löpande så tveka inte och ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I den breda rollen som it assistent kommer du att arbeta brett och hantera många arbetsuppgifter samtidigt. Något som ställer krav på din förmåga att prioritera. Du kommer bland annat att få arbeta med felsökningar samt åtgärder av nätproblematik, lösenordshanteringar, installation av datorer samt dokumentation av händelser i ärendesystem. I rollen som it assistent kommer användarkontakt vara en del av det dagliga arbetet.
Tjänsten är tänkt som en traineetjänst där du som anställd kommer erhålla kunskaper som går att likna vid titeln nätverkstekniker av högre grad. Arbetsuppgifterna kommer till en början att anpassas utefter dina befintliga kunskaper.

Konsultuppdraget beräknas fortlöpa under 12 månader, med goda möjligheter till överrekrytering.


Din profil
Vi söker nu dig som har slutfört gymnasiestudier inom teknik eller it, innehar 1-2 års generell arbetslivserfarenhet och är nyfiken på it- och nätverksbranschen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med Active Directory. Ett krav för tjänsten är att du känner dig bekväm med tal liksom skrift på engelska och svenska. Som person ser vi gärna att du är prestigelös, noggrann och har ett logiskt tänkande.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Order Fullfilment Specialist på heltid till internationellt bolag! - Danderyd

Om företaget
Tobii Tech focuses on integrating Tobii’s core eye tracking technology and user experience into laptops, games, VR, cars, and many more products. If you want to be part of pioneers that take eye tracking to new, exciting mass markets, we may have just the job for you! https://www.youtube.com/watch?v=MH-xc41VMSI

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid via oss på Studentwork. Uppdraget beräknas starta omgående och pågå i 4 månader framåt. Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter
Som Order Fullfilment Specialist kommer du att koordinera och hantera order i företagets olika system samt säkerställa att order processas enligt överenskommelse. Du kommer också att administrera fakturor, stötta övriga avdelningar internt samt delvis ha kontakt med slutkund. Vidare har du ett nära samarbete med kundtjänst och logistik. I rollen får du möjlighet att arbeta nära produkterna och ha kontakt med kunder från hela världen.

Din profil
Vi söker dig som har möjlighet att börja arbeta omgående! Du har erfarenhet av att arbeta med kundtjänst eller säljsupport, har god datorvana och är van att arbeta i olika system. Vidare är du flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du kan ytterligare språk och om du har internationell erfarenhet i form av att ha bott eller studerat utomlands.
Som person är du social, utvecklingsorienterad och positiv. Du är service minded och trivs i en kommunikativ roll.


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Student till extrajobb som ekonomiassistent - Stockholm

Om företaget
För kunds räkning söker vi nu en ekonomiassistent som kommer att arbeta med fakturahantering i ett uppdrag med omgående start. Vår kund är en av de ledande aktörerna inom den nordiska energimarknaden och tjänsten är placerad på deras kontor i Högdalen.

Dina arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du att arbeta med fakturahantering.
Exempel på arbetsuppgifter är:
- Stämma av fakturor mot fakturaunderlag
- Skapa fakturor utifrån fakturaunderlag
- Externa och interna kontakter ang. fakturafrågor via mail och telefon.
Rollen är på 40 - 50% och beräknas starta i slutet av augusti och pågå under 12 månader med goda möjligheter till förlägning

Din profil
Vi söker dig som läser en eftergymnasial utbildning inom ekonomiområdet och ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av ekonomi och fakturahantering. Du har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter och nya system. Som person är du orädd, kommunikativ och driven.
Vi arbetar med ett löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Vill jobba med sälj på ett marknadsledande företag inom fastigheter? - Stockholm

Om företaget
Vår kund Bolagsplatsen.se söker en Account Manager till sin verksamhet. Bolagsplatsen är Sveriges största oberoende marknadsplats för företagsöverlåtelser och andra bolagsrelaterade transaktioner. Bolagsplatsen är den självklara marknadsplatsen för köpare och säljare av företag, kapitalanskaffningar, för matchning av franchisegivare och franchisetagare samt kommersiella fastigheter till salu.

Idag använder över 90 % av alla Sveriges företagsmäklare och rådgivare Bolagsplatsen.se för att hitta köpare till deras klienters objekt, samt komma i kontakt med nya uppdragsgivare.

Bolagsplatsen är nu i en spännande utvecklingsfas och till denna resa söker de nu nästa stjärna. Vi ansvarar för rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt på Bolagsplatsen.

Dina arbetsuppgifter
Som Account Manager hos Bolagsplatsen är telefonen ditt främsta arbetsredskap. Företagets kunder består av både små och stora företag i hela Sverige och din huvudsakliga uppgift som Account Manager kommer vara att sälja in lösningar till dessa företag. Du kommer bland annat arbeta med de som vill köpa eller sälja företag och/eller kommersiella fastigheter, franchisegivare som söker franchisetagare, företag som söker kapital, samt företag som söker partnerskap med Bolagsplatsen.

Fokus ligger på relationsbyggande och informationsinsamling genom prospektering, bokning av möten, genomförande av möten framförallt via telefon och skype, men även fysiska möten

Vid anställningen start kommer du få en anpassad utbildning. Du kommer att ingå i ett litet team som sitter i ljusa lokaler på Kungsholmen. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas inom företaget.

Tjänster är på heltid och beräknas starta i augusti/september.

Din profil
Vi söker en målmedveten och kommunikativ person med ett stort driv. Du gillar att arbeta hårt mot uppsatta mål och vill bidra med idéer om hur du och bolaget kan utvecklas.

Vi söker dig med erfarenhet av uppsökande försäljning/B2B. Har du tidigare erfarenhet och intresse av fastighets- och/eller finansbranschen är detta meriterande.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.

Läs mer

» Bemanningsplanerare till Fortum i Arbrå - Bollnäs

Om företaget
Fortum är ett ledande företag inom ren energi. Vi förser våra kunder med el, värme och kyla samt smarta lösningar för att förbättra resurseffektiviteten. Vi vill involvera våra kunder och samhället i omställningen till en renare värld. Vi sysselsätter cirka 8 000 energispecialister i Norden och de baltiska länderna, Ryssland, Polen och Indien. Redan idag är 64 % av vår elproduktion är CO2-fri. Vår omsättning under 2015 uppgick till 3,5 miljarder euro. (NASDAQ HELSINKI: FUM1V).

Fortum Business Services (FBS) är ett servicecenter som tillhandahåller effektiva, kvalitativa och flexibla tjänster för att stödja Fortums affärsenheter. Vi skapar värde för Fortums interna och externa kunder genom användarvänliga och konkurrenskraftiga tjänster inom ekonomi, IT och kundtjänst. Fler än 700 medarbetare arbetar inom FBS i Norden, de baltiska länderna samt i Polen.

Till kontoret i Arbrå söker vi omgående en bemanningsplanerare. Är det du? Sök i så fall tjänsten redan idag!


Dina arbetsuppgifter
I rollen som bemanningsplanerare är din huvuduppgift att planera och bemanna Callcenter utifrån förväntade antal inkommande samtal. Detta kräver en god känsla för inkommande volymer.
Arbetstiden är heltid med start omgående och tjänsten är ett konsultuppdrag som löper under 3 månader. För rätt person finns god möjlighet till förlängning. Vi söker dig som har möjlighet att arbeta under hela perioden.Tjänsten kan utgå från Stockholm, men då förekommer regelbundna resor till Fortum i Arbrå.

Vi erbjuder vi dig en möjlighet att utvecklas i en miljöinriktad och snabbväxande organisation tillsammans med medansvariga som förbereder oss för framtidens energiutmaningar. Som en del av ett företag som strävar efter att vara föregångare i energibranschen kommer du ingå i ett sammansvetsat team med engagerade kollegor. För hos oss är det viktigt att trivas. Det innebär inte bara att arbeta med spännande arbetsuppgifter och bli utmanad, det handlar om att ha roligt på jobbet och få utvecklas. Hur och i vilken riktning? Det är upp till dig.


Din profil
Du har som lägst en gymnasieexamen och minst 1 års erfarenhet från liknande roll. Du är van vid att bygga prognoser, schemaläggning, köhantering och resurskoordinering på daglig basis. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift och är en van användare av MS Office. Det är meriterande med kunskaper i WFM system exempelvis Teleopti eller ProScheduler och erfarenhet från telecom-branschen eller motsvarande. Vidare är du en analytisk och målinriktad teamplayer med stor integritet. Andra värdefulla egenskaper är din förmåga att kunna arbeta i såväl team som självständigt samt dina förmåga att vara lyhörd och prestigelös i ditt arbete.
Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och välkomnar din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Norsktalande marknadsundersökare för spännande uppdrag - Göteborg

Om företaget
Vi söker nu för kunds räkning norsktalande marknadsundersökare för ett spännande uppdrag. Vår kund är väletablerade inom sin bransch och störst i Sverige på marknadsundersökningar. Är du en social och utåtriktad person kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter
Som marknadsundersökare hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att ringa utgående samtal och ställa frågor utifrån ett färdigt frågeformulär samt registrera svaren i företagets datasystem. Du kommer enbart arbeta mot den norska marknaden så det är av stor vikt att du är flytande i norska. Du arbetar dagtid och sitter på vår kunds kontor i centrala Göteborg. Tjänsten passar dig som trivs med att ha mycket kontakt med andra människor och är bekväm med telefonen som ditt främsta redskap.

Din profil
Vi söker dig som är en social och utåtriktad person. Du trivs bra i en roll du får ha mycket kontakt med andra människor. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbete är detta meriterande men inget krav. Du är flytande i norska samt behärskar svenska eller engelska. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag. Urval och intervjuer sker löpande så är du intresserad, skicka din ansökan redan idag!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Projektadministratör för uppdag på halvtid till Pöyry! - Norrköping

Om företaget
Har du ett tekniskt intresse och erfarenhet av dokumentation, administration och/eller arbete i projektform? Är du som person social, noggrann och besitter en god samarbetsförmåga? Då kan rollen som projektadministratör hos Pöyry vara något för dig!

Pöyry är ett internationellt konsult- och ingenjörsföretag som levererar strategisk rådgivning och ingenjörstjänster med stor kapacitet och hög kompetens för genomförande av projekt. Pöyrys kunder finns främst inom pappersindustrin, energibranschen och gruvindustrin samt olika statliga och kommunala uppdragsgivare inom samhällsbyggnad. Pöyrys 6 000 experter arbetar årligen i 10 000 projekt.

Pöyry söker nu en projektadministratör med inriktning mot teknisk dokumentation för ett konsultuppdrag med start i augusti. Konsultuppdraget är ett deltidsuppdrag och passar dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning. Avdelningen är baserad i Norrköping men Pöyry är verksamma i projekt i hela Skandinavien. Vi tillämpar ett löpande urval i denna rekryteringsprocess, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter
Som projektadministratör hos Pöyry kommer dina främsta arbetsuppgifter att vara arkivering av olika tekniska dokument i ett stort industriprojekt lokalt i Norrköping. Arbetet kan även innebära att skriva ut och granska dokumentation. Det är av stor vikt att du har ett tekniskt intresse och är familjär med ritningar. Det är också meriterande om du har tidigare erfarenhet av Autocad. Detta för att du enkelt ska kan tyda ritningarna och särskilja dem åt för att förenkla arkiveringen och säkerställa att den blir rätt från början. Arbetet kan även innefatta att göra små justeringar eller rättningar av de tekniska dokumenten innan arkivering.

Omfattning: Deltid, extraarbete
Placeringsort: Norrköping och Skärblacka
Arbetstider: Kontorstider
Start: Flexibelt men gärna 1/8


Din profil
Vi söker dig som studerar till högskoleingenjör med inriktning mot exempelvis maskin, kemi eller process alternativt någon med erfarenhet av teknisk dokumentation och ritningar som vill ha ett halvtidsjobb under en kortare period. Vi ser gärna att du har jobbat i projektform tidigare och har någon erfarenhet av Autocad.

Som person ska du vara samarbetsvillig, social och ödmjuk då allt arbete sker i projekt samtidigt som du bör ha ett stort tekniskt intresse och en förmåga att vid behov kunna arbeta självständigt. Du ska vidare vara prestigelös, driven och väldigt noggrann för att säkerställa att arbetet blir rätt från början och våga ta för dig. För rätt person finns stora möjligheter till fortsatt extraarbete eller anställning efter examen. Tillgång till egen bil kan underlätta uppdraget.


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Är ute efter nya erfarenheter? Vi söker nu en händig person med en positiv inställning. - Göteborg

Om företaget
Vi söker nu en snickare för kunds räkning. Företaget arbetar med att bygga husmoduler och är väletablerade inom sin bransch. De behöver nu utöka sitt team med ytterligare en snickare till dagpasset. Företaget har sin fabrik i Kungsbacka och arbetsplatsen präglas av en härlig stämning med mycket skratt. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av snickeri, även om detta är meriterande.

Dina arbetsuppgifter
Om du är en händig och driven person kan detta vara jobbet för dig. Detta jobb har varierande arbetsuppgifter då företaget jobbar med roterande arbetsstationer. Arbetsuppgifterna varierar mellan allt från isolering till fönstersättning och även traditionellt snickeri. Det krävs inga förkunskaper av snickeri, utan det som krävs är att du är en händig person som inte är rädd för nya utmaningar. Tjänsten är på heltid från mitten av augusti. Just nu söker företaget personal till både sina dag-och kvällspass.

Din profil
Vi tror att du som söker denna tjänst tycker om fysiskt arbete. Du föredrar att arbeta i ett högt tempo och uppskattar variation på din arbetsplats. Vi ser gärna att du har B-körkort och tillgång till bil. Om du tidigare arbetat med snickeri eller har liknande erfarenheter ser vi detta som meriterande, men det är inte ett krav. Det är din person och vilja att lära som väger tungt när det gäller denna tjänst. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Nyexad ingenjör sökes till roll som Beredare på Infratek! - Stockholm

Om företaget
Infratek är Nordens ledande leverantör av tjänster inom byggnation, drift och underhåll av kritisk infrastruktur. Koncernen har ca 1350 anställda och flera kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret ligger i Oslo. Infrateks uppgift är att se till att den grundläggande infrastrukturen i samhället fungerar och de erbjuder ett brett utbud av tjänster inom elkraft, kollektivtrafik och belysning m.m. De riktar sig mot den professionella marknaden med många stora företag och organisationer som kunder, både inom den privata och offentliga sektorn. Deras målsättning är att genom organisk tillväxt och strukturella förändringar expandera ytterligare i Norden. För deras räkning söker vi nu tre beredare med start omgående. Placering är i Järfälla. Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag via Studentwork på 6 månader, det finns även goda möjligheter till förlängning. Vi tillämpar ett löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter
Rollen som beredare innebär arbeten inom lokalnätets 0,4-24 kV-anläggningar. Rollen innefattar anslutningsärenden, projektering, beredning, kostnadsberäkning, markägarkontakter, hantering av tillstånd. Du kommer även ansvara för att sammanställa material och dokumentation inom respektive projekt. Projekten är av varierande storlek och drivs ute på fält såväl som från kontoret.

Din profil
Vi ser gärna att du är nyutexaminerad högskole- eller civilingenjör inom elkraft alternativt montör, gymnasieelektriker eller liknande med ett par års erfarenhet av arbete med elnät. Det är meriterande ifall du har erfarenhet av högspännings- och lågspänningsledningar upp til 24 kV. Det ses även som merieterande ifall du har erfarenhet av EBR-konstrutkrioner, ESA och starkströmsföreskrifter.
Som person är du social och engagerad med en god förmåga att samarbeta och förmedla kunskap. Du har en projektledares helhetssyn kombinerat med detaljkontroll och ett strukturerat arbetssätt. Vi värdesätter ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor, både internt och externt, bygger på samarbete och goda relationer. Du behärskar svenska i tal och skrift samt innehar B-körkort.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Produktionsplanerare sökes till Infratek! - Stockholm

Om företaget
Infratek är Nordens ledande leverantör av tjänster inom byggnation, drift och underhåll av kritisk infrastruktur. Koncernen har ca 1350 anställda och flera kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret ligger i Oslo. Infrateks uppgift är att se till att den grundläggande infrastrukturen i samhället fungerar och de erbjuder ett brett utbud av tjänster inom elkraft, kollektivtrafik och belysning m.m. De riktar sig mot den professionella marknaden med många stora företag och organisationer som kunder, både inom den privata och offentliga sektorn. Deras målsättning är att genom organisk tillväxt och strukturella förändringar expandera ytterligare i Norden. För deras räkning söker vi nu en produktionsplanerare med start omgående. Placering är i Järfälla. Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag via Studentwork på 6 månader, det finns även goda möjligheter till förlängning. Vi tillämpar ett löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter
Rollen som produktionsplanerare är av koordinerande natur och innebär många kontaktytor internt såväl som externt. I rollen kommer du bland annat att:
- Stämma av inkomna serviceärenden
- Dagligen placera ut tekniker på jobb i Stockholmsregionen
- Bevaka köer/inkommande ordar till teknisk service
- Informera kunder om när montör förväntas anlända
- Ha övergripande koll på belastningen i regionen
- Arbeta i nära samarbete med avdelningschef och produktionsledare
- Se synergier i servicearbeten kontra projektarbeten, se var närmsta lediga resurs befinner sig samt koordinera och schemalägga entreprenörer och montörer
- Kommunicera via mail och telefon
- Arbeta i flertalet affärssystem

Din profil
Som person ser vi gärna att du har en slutförd gymnasieutbildning. Du har tidigare arbetat med mail och telefon i roller som ställt höga krav på ordning och struktur. Vidare ser vi gärna att du är snabblärd, stresstålig och beslutstagande. Vi söker dig som beskriver dig själv som strukturerad och koordinerande. Du är serviceinriktad ut i fingerspetsarna och älskar att få nöjda kunder. Du kan vara relativt ny på arbetsmarknaden, men har någon typ av administrativ erfarenhet sedan tidigare. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom el- eller telekombranschen.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Projektadministratörer sökes till Infratek! - Stockholm

Om företaget
Infratek är Nordens ledande leverantör av tjänster inom byggnation, drift och underhåll av kritisk infrastruktur. Koncernen har ca 1350 anställda och flera kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret ligger i Oslo. Infrateks uppgift är att se till att den grundläggande infrastrukturen i samhället fungerar och de erbjuder ett brett utbud av tjänster inom elkraft, kollektivtrafik och belysning m.m. De riktar sig mot den professionella marknaden med många stora företag och organisationer som kunder, både inom den privata och offentliga sektorn. Deras målsättning är att genom organisk tillväxt och strukturella förändringar expandera ytterligare i Norden. För deras räkning söker vi nu två projektadministratörer med start omgående. Placering är i Järfälla. Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag via Studentwork på 6 månader, det finns även goda möjligheter till förlängning. Vi tillämpar ett löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som projektadministratör förekommer arbetsuppgifter såsom:
- Boka teknikerbesök
- Hantera in- och utgående samtal från kund och Call-center
- Delta på möten och upprätta protokoll
- Registrera nyanställda och skapa anställningsbevis
- Administrera inbokade montörbesök
- Hantera beställningar
- Inköp av IT, telefoni och arbetskläder
- Fakturering av arbeten och uppdateringar av projektekonomi
- Hantera dokumentarkiv
- Ansvar för koder och nycklar

Din profil
Vi söker dig som har slutfört gymnasiet och har arbetat i några år därefter. Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom administration, support eller kundtjänst. Du är van vid att kommunicera via telefon- och mail har god datorvana. Du är flytande i svenska i såväl tal som skrift. Som person är du ansvarstagande och självgående, men du har heller inga problem med att arbeta i grupp.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Sommarjobb som ordermottagare till internationellt företag! - Stockholm

Om företaget
Vår kund Weber Saint-Gobain är ett världsledande företag inom byggindustrin. De sitter i trevliga lokaler i Häggvik och söker nu omgående efter personer som kan stötta dem administrativt i bytet av affärssystem. Tjänsten är på heltid under 6 veckors tid och med start omgående.
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Vår kund söker ordermottagare som kan stötta upp företaget administrativt under ett affärssystembytet. Din primära arbetsuppgift kommer vara att rätta fakturor och orders för att säkerställa att de förs in korrekt i det nya affärssystemet SAP. Arbetet är administrativt på heltid och förlagt under 6 veckor med start omgående.

Din profil
Vi söker dig som vill arbeta heltid måndag till fredag 08.00-16.30 under sommarperioden. Vi ser gärna att du studerar ekonomi eller motsvarande och har ett stort driv och engagemang. Du har god datavana, och har goda kunskaper i Officepaketet, samt är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Som person tror vi att du har lätt för att sätta dig in i arbetsuppgifterna och en förmåga att arbeta självständigt. Vidare ser vi även att du är noggrann, strukturerad och kommunikativ.


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.

Läs mer

» Student och vill jobba extra? Vi söker bovärdar för uppdrag i september! - Linköping

Om företaget
Vår kund är en av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag vars affärsidé är att fokusera på kvalité i byggprocessens samtliga delar. Under våren 2017 har de jobbat med ett stort boendeprojekt som till sensommaren/hösten 2017 har premiär under en bo- och samhällsmässa i Linköping. Vår kund ansvarar för och ställer ut 8 av de totalt 70 stycken visningslägenheterna. I samband med detta har de nu ett behov av 16 stycken bovärdar som kan arbeta under mässans tre veckor.

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd till vår kund. Frågor om tjänsten eller företaget ställs enligt kundens önskemål till Studentwork och ansvarig konsultchef. Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter
Som bovärd kommer du att tilldelas två visningslägenheter med olika teman, inredningsstilar och bakgrundshistorier. För att skapa ett så stort intresse som möjligt har varje visningslägenhet ett eget koncept där du som bovärd kommer att få en grundlig utbildning för att så korrekt och livfullt som möjligt kunna leva dig in i konceptet och återberätta historien bakom.

Du kommer att få ansvara för och tilldelas två olika visningslägenheter tillsammans med tre andra personer och ni kommer sen att arbeta i skift. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att på ett kommunikativt, professionellt och livfullt sätt berätta om visningslägenheterna för besökarna och få dem att välja vår kund som bolag.

Period: 2 – 24/9
Omfattning: deltid och studentbemanning, flexibelt
Placeringsort: Linköping Vallastaden


Din profil
Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och kan då vara student alternativt redan ha ett annat extrajobb och vill utöka med mer timmar. Då vi letar efter en stor variation av personligheter och intressen ser vi gärna att du kanske har ett specifikt intresse som du kan ta med dig till arbetet för att skapa inlevelse. Detta kan exempelvis vara ett intresse för mat, natur, filosofi, konst eller språk.

Som person tror vi att du är väldigt social och kommunikativ samt har lätt för att ta första kontakten med andra människor. Du ska ha en positiv inställning med härlig energi som smittar av sig till besökarna samtidigt som du kan anpassa dig till varje person för att på så sätt fånga just deras intresse. Det är väldigt viktigt att du är genuin och ödmjuk i ditt bemötande och kan återskapa en ”hemma hos” känsla i visningslägenheterna. Vi ser även gärna att du vågar visa framfötterna, tar egna initiativ och är nyfiken på att veta mer och hela projektet. Kunden ser nämligen gärna att du kan komma med idéer för att förbättra konceptet och visningarna under bomässans gång.

Krav för tjänsten är att du patar flytande svenska och har möjlighet att jobba mycket under bomässan. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller har jobbat på mässor tidigare.


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Student sökes omgående till sommarjobb som Text Editor! - Stockholm

Om företaget
Vår kund är ett ledande kosmetikföretag som erbjuder skönhetsprodukter av hög kvalitet. De sitter i trevliga lokaler mitt i centrala Stockholm och söker nu en Text Editor som kan arbeta perioden 26/6 - 21/7. Vi tillämpar ett löpande urval i processen och välkomnar din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Text Editor kommer du att arbeta med och kontrollera företagets produktbeskrivningar och övrigt textmaterial. Text editor ansvarar för att översättningar och språk är korrekt enligt English Master layout. I rollen kommer du att arbeta i programmen Censhare och Indesign.

Din profil
Vi söker dig som studerar marknadsföring eller liknande. Du har goda kunskaper i Indesign sedan innan. Du är flytande i engelska och svenska i såväl tal som skrift. Vidare ser vi gärna att du besitter viss teknisk kunskap och har ett intresse för typografi. Som person är du effektiv, noggrann och har ett gott öga för detaljer. Låter deta som dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Anslutningsingenjör sökes till Ellevio - Stockholm

Om företaget
Ellevio är ett av Sveriges största elnätsföretag, som har sitt säte i Stockholm. Företaget ägs av den allmänna pensionsfonden Tredje AP-fonden, det kundägda företaget Folksam som erbjuder försäkringar och pensionssparande, den allmänna pensionsfonden Första AP-fonden och kanadensiska Borealis Infrastructure Management som investerar i infrastruktur, en av Kanadas största pensionsförvaltare.

Vi har drygt 400 anställda utspridda på ett tiotal orter i landet. Totalt förser vi och våra 7 000 mil ledningar nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el. Vi gör det överallt där elen behövs, dygnet runt, året om, oavsett väder och vind. Sett ur ett fågelperspektiv är vi garanten som tryggt flyttar kraft från punkt A till punkt B. Med andra ord: Vi tar elen hem till dig

Till sitt nya kontor på Valhallavägen söker nu Ellevio en anslutningsingenjör. Är det du? Sök i så fall tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer i rollen som anslutningsingenjör att arbeta med projektering av nya anslutningar inom företagets nätområden. Du är ansvarig för att anslutningar är kostnadseffektiva för både kund och nätägare och har i ditt dagliga arbete kontakt med entreprenörer, kunder och kollegor. Vidare beräknar du pris och administrerar ärenden från förfrågan till fakturering och avslut.
Du blir en del av ett öppet och prestigelöst team där samarbete står i fokus. Tjänsten är på heltid och pågår inledningsvis till årsskiftet, för rätt person finns mycket god möjlighet till förlängning. Tjänsten förväntas starta så snart vi hittat rätt kandidat.


Din profil
För att lyckas och trivas i rollen som anslutningsingenjör tror vi att du har någon typ av teknisk bakgrund, exempelvis högskoleingenjör eller civilingenjör inom elkraft/energi alternativt motsvarande erfarenhet från arbetslivet. Då vår verksamhet är IT-intensiv är utbildning och kunskap inom IT-området också meriterande.

Du har en god matematisk förståelse och ett stort tekniskt intresse. Du är noggrann och strukturerad samtidigt som du är kundorienterad. Vidare är du bra på att samarbeta och trivs i en föränderlig miljö.

Tjänsten är en konsulttjänst vilket innebär att du blir anställd av Studentwork och arbetar som konsult hos vårt Ellevio. Vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess och välkomnar din ansökan redan idag!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Erfaren administratör sökes! - Stockholm

Om företaget
Vår kund är ett högteknologiskt metallföretag med verksamhet i flera europeiska länder. För deras räkning söker vi nu en noggrann och erfaren administratör. Som kontraktsadministratör hos vår kund kommer du att arbeta i ett engagerat team och i en roll med många kontaktytor. Är du den vi söker? Vi arbetar med ett löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Som kontraktadministratör hos vår kund kommer du att arbeta på försäljningsavdelningen med uppföljning av deras leveranser. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
- Orderhantering
- Fakturahantering
- Leveransuppföljning
Du kommer att ha mycket kontakter både externt med kunder och övriga intressenter samt internt.
Tjänsten är på heltid och startar i augusti eller september. Placering är i centrala Stockholm. Tjänsten är en projektanställning på 18 månader som konsult via oss på Studentwork. Därefter finns det mycket goda möjligheter till överrekrytering.


Din profil
Vi söker dig som har 3-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i en internationell verksamhet. Det är meriterande med en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Som person är du noggrann, nyfiken och serviceminded. För att trivas i rollen hos vår kund ser vi att du har tålamod att arbeta med rutinbaserade uppgifter samtidigt som du har ett driv att utveckla dig själv och din roll.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Extrapersonal till Konradsons Kakel - Göteborg

Om företaget
Konradssons Kakel är en av Sveriges största leverantörer av kakel och klinker. Utmärkande för Konradssons är känslan för kvalitet och service, samt dess breda och djupa sortiment.
På Konradssons arbetar vi i en företagskultur av högt medarbetarengagemang, i en platt organisation. Vi som jobbar här har ett genuint intresse av kakel och klinker, inredning, service och kvalitet.


Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som vill arbeta extra i Konradssons Kakel butik. Här är mestadels företag som handlar men även en del privatpersoner. I denna roll kommer du att arbeta med att:
- Arbeta ute i butiken och hjälpa kunder att hitta rätt kakelval
- Hjälpa kunder att räkna ut area och moms
- Lägga order i kassan och ta betalt
- Viss utlastning av material

Din profil
Vi söker dig som vill arbeta extra på lördagar 10-15 samt vissa tisdagar och torsdagar 15-18.
För att passa till denna tjänst tror vi att du har erfarenhet av någon form av bygghandel, färgbutik eller motsvarande. Du bör ha viss kunskap om facktermer samt förstå hur man räknar ut Area. Som person tror vi att du är social och vågar hjälpa kunderna med deras ärenden. Vidare ska du vara kommunikativ och kunna arbeta bra tillsammans med dina kollegor. Vi tror att du studerar och vill arbeta extra. Om du studerar byggprogrammet, plattsättare eller motsvarande är detta meriterande.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Junior administratör till attraktivt företag! - Stockholm

Om företaget
Vår kund är ett högteknologiskt metallföretag med verksamhet i flera europeiska länder. För deras räkning söker vi nu en noggrann och ansvarstagande kontraktsadministratör. Som kontraktsadministratör hos vår kund kommer du att arbeta i ett engagerat team och i en roll med många kontaktytor. Är du den vi söker? Vi arbetar med ett löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Som junior kontraktadministratör hos vår kund kommer du att arbeta på försäljningsavdelningen med uppföljning av deras leveranser. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
- Orderhantering
- Fakturahantering
- Leveransuppföljning
Du kommer att ha mycket kontakter både externt med kunder och övriga intressenter samt internt.
Tjänsten är på heltid och startar i augusti eller september. Placering är i centrala Stockholm. Tjänsten är en projektanställning på 18 månader som konsult via oss på Studentwork. Därefter finns det mycket goda möjligheter till överrekrytering.

Din profil
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i en internationell verksamhet. Som person är du noggrann, nyfiken och serviceminded. För att trivas i rollen hos vår kund ser vi att du har tålamod att arbeta med rutinbaserade uppgifter samtidigt som du har ett driv att utveckla dig själv och din roll.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Junior projektledare / entreprenadingenjör - Nacka

Om företaget
Vår kund är ett byggentreprenadföretag med kontor i Nacka. De arbetar med större och mindre projekt i hela Sverige med fokus på storstockholmsområdet och bygger både bostäder och industri- och kontorslokaler. Som medarbetare hos vår kund kommer du att arbeta i ett personligt företag med ett tiotal anställda. Vi söker dig som är nyexaminerad och som vill utvecklas och bidra i en spännande roll.

Dina arbetsuppgifter
Som junior projektledare / entreprenadingenjör hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå av:
- Kalkylering och inköp, beräkna material och arbetskostnader inför projekt
- Ansvara för att lagar och regler kring arbetsmiljö följs under projekten
- Skriva anbud
- Projektekonomi, inkluderande budget, prognos och uppföljning
Vartefter du utvecklas och kommer in i rollen kommer du få utökat ansvar och nya arbetsuppgifter.
Du arbetar både från kontoret i Nacka och på plats i projektet, B-körkort är ett krav då det förekommer en del resor.
Tjänsten är på heltid och beräknas starta under augusti/september. Inledningsvis blir du anställd hos oss på Studentwork i 6 månader, efter det är ambitionen att rätt person blir anställd direkt hos vår kund.


Din profil
Vi söker dig som har en teknisk utbildning, exempelvis dig som läst en Yh-utbildning till byggnadsingenjör eller en ingenjörsutbildning inom byggområdet.
Som person är du kommunikativ och social, du uttrycker dig väl på svenska och engelska i tal och skrift. Du är ödmjuk, utvecklingsorienterad och ansvarstagande.
Låter detta som en roll för dig? Vi arbetar med ett löpande urval och ser fram emot din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Nyexade ingenjörer och systemvetare till innovativt IT-konsultbolag! - Stockholm

Om företaget
Vår kund är ett ungt och nytänkande IT-startup konsultbolag inom utveckling, test och integration av programvara och IT-lösningar. De hjälper flera av Sveriges mest framgångsrika bolag inom telekom, försvar, transport, fordon, medicinteknik, bank och spel. För deras räknings söker vi nu nyexade ingenjörer och systemvetare som vill arbeta som konsult i olika IT-projekt. Kunden sitter i fräscha lokaler i centrala Stockholm och Kista.
Låter detta intressant? Vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess och välkomnar din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter
I rollen kommer du att arbeta i olika nytänkande IT-projekt. Det är roliga och spännande projekt där teamet ansvarar för leveransen och ens egen arbetsinsats gör stor skillnad. Du kommer bland annat göra olika modeller i Simulinc, koda samt testa att koden är korrekt Du kommer att få en mentor som stöttar dig med allt du behöver hjälp med i projekten.
Tjänsten är ett konsultuppdrag under 6 månader vilket innebär att du är anställd av Studentwork och arbetar som konsult hos vårt kundföretag. Därefter finns det goda möjligheter att bli överrekryterad till vår kund. Uppdraget är på heltid och med start omgående.


Din profil
Som person är du kommunikativ, flexibel och prestigelös. Du är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du har ett stort IT-intresse och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Det är meriterande med kunskap inom MATLAB, Simulink, C++ och Python. Då arbetet till viss del är förlagt ute hos företagets kunder så är det även meriterande med B-körkort.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Sommarjobba som administratör hos ett globalt storbolag i Göteborg - Göteborg

About the client
Till vår kund, som är ett globalt storbolag, söker vi nu administratörer som vill arbeta över sommaren!


Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill sommarjobba heltid i Juli och Augusti, och uppskattningsvis halvtid i September. Dina arbetsuppgifter kommer att vara:
- Administrera bolagets kundavtal i systemet
- Kontakta företagets kunder och informera dem om avtalets nya uppdateringar
- Samla in de nya signerade avtalen från kunder och leverantörer
- Övrig kontorsadministration och viss kundkontakt

Din profil
Vi söker alltså dig som vill sommarjobba på ett roligt och spännande bolag under sommaren!
Du kommer att arbeta vardagar 8-17 under Juli och Augusti månad. Under September kommer arbetstiden att vara flexibel beroende på din tillgänglighet, men uppskattningsvis kommer du att arbeta halvtid.

Vi tror att du studerar på högskola, universitet eller motsvarande och vill ha ett sommarjobb på ett spännande företag. Som person tor vi att du är självständig, initiativtagande och vågar ha kundkontakt. Vidare ska du behärska Officepaketet och vi ser det som meriterande om du har arbetat i en administrativ roll tidigare eller har arbetat med kundkontakt, gärna via telefon eller mail.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Spännande tjänst som säljare/informatör mot mäklarbranschen - Göteborg

About the client
Till vår kund i Göteborg söker vi nu en säljare/informatör. Vår kund arbetar med risk och försäkring mot mäklarbranschen.

Dina arbetsuppgifter
Detta är en spännande tjänst där din primära arbetsuppgift kommer att vara att besöka era befintliga kunder och informera om era försäkringar som i sin tur säljs vidare från mäklarna till slutkund, vilket är bostadsköparna. Du kommer bland annat att arbeta med att:
- Boka möten på mäklarkontor och åka ut och informera om era försäkringstjänster. Det är sedan mäklarna själva som på visningar och vid kontraktsskrivningar säljer in dessa försäkringar till slutkund.
- Huvudprodukten du kommer att sälja är varianter på deras ”dolda-fel-försäkring” vid husköp.
- Enklare prospektering och bearbetning av nya kunder.
- Målsättning att du kommer att ha tre resdagar i veckan. Majoriteten av kunderna finns i Göteborg, Stockholm och Malmö.
- När du är inne på kontoret kommer du att svara på inkommande samtal och vara behjälplig mot kunder.

Detta är en Arbetstiderna är primärt måndag-fredag 8-17, men viss flexibilitet krävs då resor förekommer i denna tjänst. Tjänsten är på heltid tillsvidare, och detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av vår kund.


Din profil
Vi tror att du tidigare har arbetat eller/och studerat till mäklare, och har dokumenterad erfarenhet av detta. Du skall ha arbetat med kunder och gärna inom mäklarbranschen. Vidare är du självständig och vågar forma denna nya tjänst. Du gillar att resa då du kommer att vara ute hos era kunder och informera om era försäkringar flera dagar i veckan. Du bör tycka om att ha mycket kundkontakt och som person bör du vara framåt, serviceinriktad, sympatisk och utåtriktad.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Student som vill arbeta extra i reception - Göteborg

Om företaget
Vi söker nu för kunds räkning studenter eller personer med annan huvudsaklig sysselsättning för extrajobb i reception. Företaget är en av regionens ledande verksamheter inom kulturområdet söker nu ett antal personer som vill arbeta extra som receptionist.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta i receptionen med att släppa in besökare och hänvisa dem till deras besöksmottagare. Du kommer även ansvara för att svara på inkommande samtal och mail samt guida besökarna genom företagets lokaler. Arbetet kommer också innebära att ha ansvar för växeln och se till att de inkommande frågorna kopplas till rätt person hos kunden. Som receptionist är du kundens ansikte utåt och ansvarar för att besökare känner sig välkomnade på ett trevligt och proffessionellt sätt.
Arbetstiderna varierar mellan dagspass och kvällspass och du kommer i huvudsak arbeta när ordinarie personal är lediga eller sjuka. Detta kan innebära att du behöver hoppa in och arbeta med kort varsel. Du kommer börja tjänsten med att bli upplärd av en ordinarie receptionist under ett par dagar och efter det kommer du ingå i vår studentpool och bli inkallad vid behov.

Din profil
Vi söker dig som:
- Är studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning
- Har tidigare erfarenhet av att arbeta i reception
- Är social och gillar att ta kontakt med nya människor
- Är noggrann och strukturerad i ditt arbete

Låter detta som dig? Tveka inte med att ansöka redan idag!
Vi arbetar med urvalsprocessen löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Vi växer och söker en säljtalang som vill vara med på vår spännande resa! - Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Vill du kunna leverera ett värde till kunder? Vill du ha härliga kollegor som sporrar och hjälper dig att lyckas? Då har vi tjänsten för dig!

Som Account Manager hos oss kommer du att ingå i ett härligt, prestationsinriktat team som sitter i fräscha ljusa lokaler på Kungsholmen.

I rollen som Account Manager ansvarar du för att sälja vår breda portfölj av konsult- och rekryteringstjänster till kunder inom tjänstemannasektorn. Det är ett flexibelt arbete där du planerar dina dagar och driver ditt arbete framåt med coachning av Sales Manager. Ditt mål är att bygga upp din kundstock genom prospektering, mötesbokning och kundmöten. Du ansvarar även för avtalsförhandlingar, uppföljning av kundsamarbeten och tillsammans med dina kunder skapar du långsiktiga samarbeten. Som du förstår är detta en oerhört viktig roll hos oss.

Du arbetar i ett tight team med en leveransansvarig konsultchef som tillsätter dina order/tjänster. Tillsammans hjälper ni stora och små organisationer att växa genom att matcha kundernas behov med våra tjänster.

Här kan du läsa hur Thomas trivs i rollen och varför han rekommenderar andra att söka till oss: www.studentwork.se/aktuellt/intervju-med-thomas-account-manager-pa-studentwork.html

Din profil
Brinner du för försäljning och har lätt att fokusera på uppsatta mål?
Är du en social person som trivs i en miljö med mycket energi?
Är du orädd, ihärdig och har en stark vilja att lyckas?
Gillar du utmaningar och tävlingar?

Då hoppas vi få chansen att träffa dig!

Det viktigaste för oss är din personlighet och inställning. Vi ger dig en arbetsplats präglad av en stark företagskultur där du känner dig delaktig och får komma med egna idéer. Vi erbjuder löpande kompetensutveckling och daglig coachning, det ordnas även kontinuerliga aktiviteter. I våra ögon är vi självklart en drömarbetsgivare.

Krav:
• Du har mycket goda kunskaper i svenska (flytande) i både tal och skrift.
• B-körkort.

Vi ser det som starkt meriterande med tidigare erfarenhet av försäljning även om du genom idrott/föreningsliv har fått med dig egenskaper som höjer såväl prestation som resultat.

Vår ambition är att göra dig till en toptalent som når din fulla potential i vår organisation. Låter det lockande? Varmt välkommen med din ansökan, vi håller intervjuer löpande!

Start: augusti
Omfattning: heltid
Placering: Kungsholmen, Stockholm
Lön: månadslön med en stimulerande rörlig del

Om oss
Studentwork är ett nordiskt ledande rekryterings- och konsultföretag och vi är specialiserade på studenter och personer med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vår syn på branschen är revolutionerande eftersom vi sätter online-tester i centrum av varje uppdrag. Det hjälper oss att hitta de bästa kandidaterna, minimera rekryteringstiden och underlätta onboardingen för våra kunder. Vår rekryteringsprocess och testverksamhet lägger fokus på att matcha kandidaternas och företagens värderingar, kultur och drivkrafter. Det är så vi ska nå vårt mål att ha branschens nöjdaste kunder.

Vi är ett entreprenörsdrivet företag som fokuserar på lösningar, möjligheter och framgångar. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun. Våra värderingar skapar en stark kultur som vi är stolta över. Tillsammans bildar vi ett sammansvetsat och passionerat team med härlig energi som har väldigt roligt på jobbet.

Nu är vi inne i en expansiv tillväxtfas och vår ambition är att fortsätta växa. Nu är det dags att förstärka vårt Stockholmskontor på Kungsholmen med Account Managers. Idag är vi ett sammansvetsat team om 25 personer som trivs att arbeta ihop och som lägger stor vikt vid att ha roligt på jobbet.

Är du intresserad av att komma till ett företag som sätter sina anställdas framgång och utveckling först? Då har du stora möjligheter att trivas hos oss!

Vill du se vilka vi är och följa med i vår vardag? Följ oss gärna på Facebook (StudentworkSE) och Instagram (Studentwork.se)!

Läs mer

» Dansktalande Marknadsförare till spännande bolag - Göteborg

Om företaget
För vår kund, belägna i centrala Göteborg, söker vi nu en dansktalande marknadsförare! Företaget arbetar med att producera skyltar och lägger stort fokus på snabba och kundanpassade leveranser. Vår kund är redan etablerade på de danska marknaden och nu söker de dig som är innovativ och kan ta bolagets marknadsföring till nästa nivå.

Dina arbetsuppgifter
I denna spännande roll som marknadsförare kommer du att driva och ansvara för många olika projekt och även det löpande arbetet som är relaterat till bolagets marknadsföring. Du kommer främst att arbeta med:
- Utveckla hemsidan grafiskt och visuellt
- Ansvara för marknadsföringen både i digital- och printform
- Till viss del vara ansvarig åt bolagets kundföretag i Danmark

Tjänsten passar dig har ett intresse av marknadsföring och vill ta ansvar och komma med nya ideér.
Arbetstiderna är vardagar 8-17 och tjänsten är på heltid. Detta är ett långisktigt uppdrag där tanken på upplägget är att du kommer att bli anställd via oss på Studentwork och sedan bli direktanställd hos kund.

Din profil
Som person tror att du är prestigelös och öppen. Du vågar ta ansvar, vill utvecklas och komma med nya ideér kring bolagets marknadsföring. Vidare söker vi dig som:
- Talar och skriver flytande på danska
- Har ett grafiskt intresse och gärna har arbetat i en liknande roll tidigare
- Meriterande om du har utbildning inom marknadsföring, kommunikation, E-handel eller motsvarande.


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Medarbetare inom Kundtjänst/Back-office sökes till Promobility! - Stockholm

Om företaget
Promobility levererar marknadsledande företagstjänster för livscykelhantering av mobil och fast telefoni. Detta skapar förutsättningar för ökad lönsamhet och konkurrenskraft hos våra kunder. Kunderna är företag med höga krav på mobilitet och kostnadseffektivitet. Försäljningen sker rikstäckande med lättanvända och effektivitetshöjande e-handelsapplikationer som bas. Promobility grundades 2008, har kontor i Hammarby Sjöstad i Stockholm och har allt sedan start haft god tillväxt och lönsamhet.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten är på heltid och beräknas starta i början av augusti. Studentwork ansvarar för rekryteringsprocessen men du kommer att bli anställd av Promobility. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. I rollen som kundtjänstmedarbetare/back-officemedarbetare kommer du bland annat:

- Ha kontinuerlig kontakt med Promobilitys kunder, med ansvar för en mycket god kundtjänstrelation
- Hantera komplexa ärenden rörande, produktfrågor, leverans och felanmälan via telefon och mail
- Arbeta med orderhantering och leveransprocesser i orderhanteringssystem
- Ansvara för ett antal back-officerelaterade administrativa uppgifter

Din profil
Vi söker dig som har slutfört gymnasiet och hunnit arbeta i några år. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom support, kundtjänst eller back-office, med vana av att arbeta med telefon och dator. Du är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Det är vidare högst meriterande ifall du har tidigare erfarenhet från telekombranschen och ifall du har ett teknikintresse. Som person ser vi gärna att du är självgående, energisk och proaktiv. Du har i tidigare tjänster stött på komplexa problem och är en god problemlösare.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Redovisningsassistent till internationellt bolag - Göteborg

Om företaget
Vår kund är ett internationellt och välkänt bolag som nu förstärker sitt team med en redovisningsassistent.

Dina arbetsuppgifter
Som redovisningsassistent hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att:
- Sköta den löpande bokföringen för små och medelstora företag
- Arbeta med enklare bokslut samt årsbokslut
- Övriga adminstrativa arbetsuppgifter
Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta självständigt och samtidigt har en god kommunikativ förmåga.


Din profil
För att vara den vår kund söker tror vi att du har:
- Eftergymnasial ekonomiutbildning, gärna med inriktning på redovisning alternativt tidigare erfarenhet av en liknande tjänst som redovisningsassistent
- Tidigare erfarenhet av löpande bokföring
- Arbetat i system som Visma, Fortnox eller motsvarande

Som person tror vi att du är nyfiken, noggrann och inte är rädd för att ta egna intiativ.
Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Applikationskonsult till framgångsrikt fintech-bolag - Stockholm

Om företaget
Vår kund är ledande inom leverans av affärssystem och digitaliseringslösningar för liv- och pensionsbranschens alla aktörer i Norden. Företaget är uppbyggt i olika team om 4-7 personer i varje team. Mixen av människor består av välutbildade medarbetare med blandad ålder och olika erfarenheter. Teknik i framkant och de engagerade medarbetarna är företagets främsta tillgång. Kunden söker nu en applikationskonsult med start omgående, vi tillämpar löpande urval!

Dina arbetsuppgifter
Som applikationskonsult kommer du att bli expert på hur företagets produkter fungerar och arbeta rådgivande i hur dessa kan hjälpa kunderna till en mer effektiv verksamhet. I din roll som applikationskonsult arbetar du med hela kedjan från att förstå kundens behov till konfiguration, integration, utbildning och leverans. Arbetet sker nära tekniken och du arbetar nära kundteamen och utvecklingsteamen. Kort och gott är du som applikationskonsult expert på hur företagets produkter fungerar och arbetar rådgivande i hur dessa kan hjälpa kunderna till en mer effektiv verksamhet.


Din profil
Vi söker dig som är driven, prestigelös och engagerad. Vi söker dig som trivs med att ta dig an komplexa problem och inser vikten av att tillsammans med andra vrida och vända på varje lösningsförslag tills den mest långsiktigt hållbara lösningen framställs. Du är intresserad av teknik och har formulerat en och annan SQL-fråga. När tempot är högt har du förmågan att behålla fokus på det som är viktigast.
- Du har en civilingenjörsexamen eller motsvarande
- Stort intresse för teknik och affärer
- Kunskaper i SQL
- Meriterande om du har erfarenhet av affärssystem samt ett intresse för försäkringsbranschen. Du uttrycker dig väl i tal såväl som skrift på svenska och engelska. Detta är en rekrytering och du kommer att anställas av företaget direkt.


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Driftingenjör till ledande energibolag! - Stockholm

Om företaget
Vi söker en driven och ansvarstagande driftingenjör till vår kund inom energibranschen för ett uppdrag som beräknas starta så snart som möjligt. Vårt kundföretag är ett av nordens ledande energiföretag. Du kommer att utgå ifrån deras kontor i Hammarby Sjöstad men arbetet sker runtom i Stockholms-området, B-körkort är därför ett krav för denna tjänst.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I denna roll ingår bland annat följande arbetsuppgifter:
• Medverka i planering av underhållsarbeten samt förnyelseprojekt på fjärrvärme- och fjärrkylanäten.
• Arbetsleda drifttekniker vid större driftarbeten så att nätdelar kan göras trycklösa på ett säkert och effektivt sätt.
• Planera och följa upp förebyggande underhåll såsom rondering av kammare och ventiler.
• Driva förbättringar inom det egna ansvarsområdet.

Tjänsten är på heltid och förväntas starta så snart som möjligt. Du kommer vara anställd av Studentwork och arbeta som konsult hos vårt attraktiva kundföretag. Uppdraget är långsiktigt och sträcker sig inledningsvis under sex månader, med mycket god möjlighet till förlängning.

Din profil
För att lyckas och trivas i rollen som driftingenjör tror vi att du har någon typ av teknisk bakgrund, exempelvis högskoleingenjör eller civilingenjör inom elkraft/energi.
Du har en god förståelse och erfarenhet av IT-system samt ett stort tekniskt intresse. Det är meriterande om du har förståelse för Lean Production. B-körkort är ett krav i denna tjänst.
Som person är du är engagerad och självgående samtidigt som du uppskattar förändring- och förbättringsarbete och har stort kundfokus. Vidare är du bra på att samarbeta och trivs i en föränderlig miljö.


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Ekonomiassistent med erfarenhet av kundreskontra! - Stockholm

Om företaget
Vår kund är ett världsledande företag inom byggindustrin. De sitter i trevliga lokaler i Häggvik och söker nu omgående efter en person som kan stötta dem på kundreskontraavdelningen!

Dina arbetsuppgifter
Vår kund söker en ekonomiassistent som kan stötta upp företagets kundreskontragrupp. I dina arbetsuppgifter kommer du bland annat att:
- Registrera kundinbetalningar och utreda felaktiga och ofullständiga betalningar
- Skicka ut påminnelser och följa upp dessa, både internt och externt
- Manuell fakturering
- Sköta registrering av nya leverantörer
- Bokslutsarbete, avstämning av kundreskontra internmellanhavande
- Kredithantering i mindre utsträckning

Företaget har i nuläget ett behov av en ekonomiassistent som kan arbeta heltid under 6 månader, därefter kan förlängning vara aktuellt om det finns ett vidare behov. Start omgående alternativt efter sommaren.


Din profil
Vi söker dig som har en avslutad ekonomiutbildning samt har ett stort driv och engagemang. Du har arbetat i en liknande roll tidigare, och har goda kunskaper i Officepaketet, framförallt i Excel, samt vara flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Vi söker dig som arbetat SAP.

Som person tror vi att du har lätt för att sätta dig in i arbetsuppgifterna och en förmåga att arbeta självständigt. Vidare ser vi även att du är noggrann, strukturerad och kommunikativ.

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen och välkomnar därför din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» HR-administratör till väletablerat företag - Göteborg

Om företaget
Vi söker nu en HR-Administratör för kunds räkning. Vår kund är ett attraktivt Göteborgsbaserat företag som nu behöver förstärkning till avdelningen för administration och HR. Denna tjänsten passar dig som är student inom HR och vill arbeta heltid från mitten av juli- till mitten av augusti, med chans till extra under terminerna. Är du en engagerad och driven person som gillar att arbeta både högt och lågt kan du vara den vi söker.

Dina arbetsuppgifter
Som HR-Administratör hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att skriva avtal, sitta med telefonsupport och sköta hanteringen av personalkort.Utöver detta kommer du arbeta med att hantera övrig administration. För rätt person finns det goda möjligheter att på sikt arbeta med att förbättra och effektivisera rutiner, vara behjälplig vid rekryteringsprocesser och hantera arbetsmiljöfrågor.
Tjänsten passar dig som är driven och trivs med självständigt arbete.
För denna tjänst söker vi dig som är student eller har annan huvudsysselsättning som vill jobba i juli-augusti.

Din profil
Vi söker dig som studerar eller har avslutad eftergymnasial utbildning inom HR eller likvärdigt. Vi tror att du är en flexibel person som har lätt att prioritera i ditt arbete och har förmågan att snabbt ställa om dig till nya arbetsuppgifter. Du kommer arbeta med både enklare och på sikt mer kvalificerade arbetsuppgifter så vi tror att du är prestigelös och gärna hoppar in där det behövs. Under sommaren kommer du arbeta själv på HR-avdelningen och vi tror därför att du inte är rädd för att ta ansvar. Som person tror vi även att du är engagerad och driven i ditt arbete. Du har god vana av att arbeta självständigt och tar gärna initiativ i ditt arbete.
Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett bemannings- och rekryteringsföretag specialiserat på Rising and Experienced Graduates. Våra kandidater är studerande och personer i början av sin karriär - med upp till fem års arbetslivserfarenhet efter sin examen. Vårt mål är att vara en långsiktig partner för våra kunder och kandidater. Bli en del av vårt nätverk och läs mer på www.studentwork.se.

För CV-tips rekommenderar vi riktlinjerna i CV Guidelines, du får då rätten att pryda ditt CV med deras kvalitetsstämpel. Läs mer på www.cvguidelines.com.


Läs mer

» Recently graduated from a Master of Science in engineering and speak Japanese fluently? - Stockholm

About the client
Our attractive customer company is an energy industry company that works to provide cost-effective renewable gas solutions for power, industry and transport applications. They are now looking for a thorough and analytical Process engineer who speaks fluent Japanese, starting immediately. Does the description fit you? Then we look forward to your application!

We apply a continuous selection process and therefore welcome your application as soon as possible!


Worktasks
In the role of Process Engineer, you will get to know a new project with great future plans. You will be relieved and get acquainted with all the different parts of this project. The idea is that you will be given the opportunity to learn and do so from all the different areas of the process flow (from the design stage to the organization) to get an overall picture and to work on the cooperation that the company has on The Japanese market. The purpose of this "training year" is to get a holistic perspective and insight into how all different teams work to develop, become self-employed and become part of a project organization and operating team working towards Japan. You will learn how the company works in projects, in operation, against suppliers, customers, etc.

The role is largely based in our customer's office in Kista, but trips to the company's testing facility in Köping will occur. Travel to Japan will also occur, even during the first year.

In this role you will be employed by Studentwork and work as a consultant with our customer during the first 12 months. Thereafter, the right person will get offered a role directly within our customer’s company.


Your profile
We are looking for an employee who speaks Japanese fluently and have a Master of Science in engineering in the field of energy, chemistry, mechanical engineering or electrical engineering. Furthermore, you are meticulous, analytical and have a good ability to handle information flows. As a person, you are communicative, creative and happy with handling both internal and external contacts. You speak and write fluently in English and Japanese. It is an advantage if you have an understanding of the Swedish language

About us
We are pioneers in talent relations, which means that we know the best talents and companies out there. Studentwork’s goal is to be a long-term partner for both companies and employees. By keeping a constantly updated network of candidates and employers – of all sizes, in all industries – we are able to be one step ahead in matching the right person to the right job.

We are Studentwork. We know the best people. That’s our business. Contact us today and become a part of our network.

Läs mer

» Sommarjobb som fastighetsskötare i Norrköping med start omgående! - Norrköping

Om företaget
Vår kund är ett serviceföretag som tillhandahåller tjänster relaterade till utemiljöer i Östgötaregionen. Deras målsättning är att alltid leverera högsta kvalité, service och omtanke till sina kunder vilka både är privata och kommunala aktörer. Inför sommaren har vår kund nu ett behov av en fastighetsskötare som kan starta omgående.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd till vår kund. Frågor om tjänsten eller företaget ställs enligt kunds önskemål till Studentwork och ansvarig konsultchef. Vi använder oss av ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista publiceringsdatum. Vi välkomnar din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Som fastighetsskötare hos vår kund kommer du att stötta upp ett redan befintligt team och tillhöra delen som jobbar med utemiljö, underhåll och grönyttreskötsel. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innafattar att klippa gräs, trimma buskage, rensa ogräs och att plocka upp allmänt skräp så att området du jobbar i är rent och fint. Man kommer bland annat att arbeta vid olika bostadsområden där hyresgäster ibland kan komma fram och ställa frågor och prata, vilket då ställer stora krav på att man är social och trevlig samtidigt som man kan utföra sitt jobb samt hålla tidslinjen.

Din profil
Vi söker dig som har minst gymnasieutbldning och gärna någon erfarenhet av liknande arbete som fastighetsskötare eller lokalvårdare alternativt har klippt gräs etc. privat. Då arbetet enbart utförs utomhus krävs rätt attityd och en förståelse för att det ibland kan vara tuffare och tungt på grund utav olika väderförhållanden. Då hyresgäster eller privatpersoner ibland kan komma fram och prata eller ställa frågor krävs det att du är social och kommunikativ, har rätt attityd och är ödmjuk. Som person tror vi även att du är arbetsvillig och kan arbeta lika bra självständigt som i grupp samtidigt som du har ett stort naturintresse.

Krav för tjänsten är att du pratar och skriver flytande svenska och pratar flytande engelska. Det är meriterande om du har någon vidarutbildning inom trädgårdsskötsel eller har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Vi söker nu en HR-assistent till ett väletablerat företag! - Göteborg

Om företaget
Vi söker nu en HR-assistent för kunds räkning. Vår kund är ett attraktivt Göteborgsbaserat företag som nu behöver förstärkning till avdelningen för personalhälsa. Tjänsten är på heltid i 3 månader framöver, med chans till förlägning. Är du en engagerad och driven person som gillar att arbeta både högt och lågt kan du vara den vi söker.

Dina arbetsuppgifter
Som HR-assistent hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
- Följa upp och göra analyser av personalens hälsa.
- Gör upp rehabiliterings/åtgärdsplaner om det skulle behövas.
- Stötta HR-avdelningen där det finns behov.
Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta självständigt och driva ditt eget arbete frammåt.
Tjänsten är på heltid och kommer pågå under 3 månader, för rätt person finns chans till förlängning.


Din profil
Vi söker dig som är utbildad inom HR eller personalhälsa. Det är meriterande om du arbetat med rehabilitering eller liknande uppgifter tidigare.
Som person tror vi att du är en positivperson som har skinn på näsan och vågar, men samtidigt har en förmåga att vara ödmjuk i din roll.
Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Administratör / assistent sökes omgående till energibolag - Stockholm

Om företaget
Vi söker en driven och ansvarstagande administratör / assistent till vår kund inom energibranschen för ett uppdrag som beräknas starta så snart som möjligt. Vårt kundföretag är ett av nordens ledande energiföretag och du kommer att arbeta på deras kontor i Hjorthagen.

Dina arbetsuppgifter
I denna varierande roll kommer du att arbeta med våra Finans/juridik/HR avdelningar där du stöttar enheterna, och även fungera som stöd till ledningsgrupperna. Arbetsuppgifterna kommer att innefatta fakturahantering, reseräkningar, bokning och planering av konferenser och resor samt hantering av reseräkningar, koordinera IT- och telefonibeställningar, boka möten, övrig strukturering tillsammans med enheterna. Du kommer arbeta på företagets kontor i Hjorthagen.

Tjänsten är på heltid och förväntas starta så snart som möjligt. Du kommer vara anställd av Studentwork och arbeta som konsult hos vårt attraktiva kundföretag. Uppdraget är långsiktigt och sträcker sig inledningsvis under sex månader, med mycket god möjlighet till förlängning.


Din profil
Du som söker får gärna ha tidigare erfarenhet från en liknande roll som har inneburit assistering eller koordinering. Du har en mycket god administrativ förmåga och ett strukturerat arbetssätt. Du kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och är även bra på att prioritera. Utöver det ser vi gärna att du är positiv, framåt och trivs i kontakten med andra människor. Vidare beskriver du sig själv som ansvarstagande, mogen och som en problemlösare. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat, det är meriterande om du tidigare arbetat på ett stort företag.

Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och välkomnar din ansökan redan idag!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Constrera söker en projektadministratör för sommarjobb! - Solna

Om företaget
Constrera är ett byggbolag som arbetar med rådgivning, projektering och produktion. De har 30 medarbetare och deras kontor är beläget i Solna. För deras räkning söker vi nu en administrativ student som kan arbeta 2-3 dagar i veckan. Uppdraget beräknas starta omgående och sträcka sig fram till årsskiftet, det finns chans till heltidsarbete under sommarperioden. Vi tillämpar ett löpande urval i denna process, varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som inköpsassistent/administratör kommer dina arbetsuppgifter bland annat innebära att:
- Upprätta inköpsplaner
- Leverantörsbedömningar
- Sälja in projekt
- Sköta övriga administrativa uppgifterDin profil
Vi söker dig som är student på högskola eller har annan huvudsaklig sysselsättning. Det är meriterande om du studerar byggnadsteknik/teknik eller annan relevant utbildning. Du är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Det är även meriterade om du utöver det har kunskaper inom polska, ryska, lettiska eller estländska. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i Excel. Som person ser vi gärna att du är ansvarstagande, självgående och kreativ.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Projektadministratör sökes omgående till Söderort - Stockholm

Om företaget
Vi söker en driven och ansvarstagande projektadministratör till vår kund inom energibranschen för ett uppdrag som beräknas starta så snart som möjligt. Vårt kundföretag är ett av nordens ledande energiföretag och du kommer att arbeta på deras kontor i Söderort, i Högdalen och Farsta.

Dina arbetsuppgifter
I denna varierande roll kommer du att arbeta mot projekt där du stöttar projektledare. Arbetsuppgifterna kommer att innefatta att skapa, planera samt utföra inköpsrekvistioner, fakturahantering, avtalshantering och inköp, uppdatering av kostnadsrapporter, hantering av reseräkningar, koordinera IT- och telefonibeställningar, boka möten och utbildningar, ansvar för poolbilar och övrig strukturering tillsammans med projektledare. Du kommer huvudsakligen att arbeta på företagets siter i Södra Stockholm.

Tjänsten är på heltid och förväntas starta så snart som möjligt. Du kommer vara anställd av Studentwork och arbeta som konsult hos vårt attraktiva kundföretag. Uppdraget är långsiktigt och sträcker sig inledningsvis under ett år, med mycket god möjlighet till förlängning.


Din profil
Du som söker får gärna ha tidigare erfarenhet från en liknande roll som har inneburit assistering eller koordinering. Du har en mycket god administrativ förmåga och ett strukturerat arbetssätt. Du kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och är även bra på att prioritera. Utöver det ser vi gärna att du är positiv, framåt och trivs i kontakten med andra människor. Vidare beskriver du sig själv som ansvarstagande, mogen och som en problemlösare. Du har B-körkort och talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och välkomnar din ansökan redan idag!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Ekonomi till Fondberg - Stockholm

Om företaget
Fondberg är en svensk privatägd företagsgruppering som importerar, marknadsför och säljer alkoholhaltiga drycker på den svenska marknaden, såväl genom Systembolaget som till restaurangkunder. Med passion, drivkraft och kreativitet skapar de långsiktiga kundrelationer och framgång på marknaden. Fondberg växer och söker nu en ny medarbetare till sitt ekonomiteam. Är du den vi söker?

Dina arbetsuppgifter
Som redovisningsekonom hos Fondberg erbjuds du en bred roll med stora utvecklings- och karriärmöjligheter. Exempel på arbetsuppgifter är:
- Löpande bokföring
- Kund- och leverantörsreskontra
- Månadsbokslut
- Nyckeltalsuppföljning
- Leverera underlag för kassaflödesanalys
- Rapportering till myndigheter
- Beräkning av provisionslöner
- Löpande bankkontakter
Tjänsten är på heltid och är inledningsvis ett konsultuppdrag på 6 månader, därefter erbjuds rätt person en anställning direkt hos Fondberg.


Din profil
Vi söker dig som har 1-3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du utvecklingsorienterad, driven och ambitiös. Du är initiativ- och beslutstagande och har ett stort engagemang.
Vi arbetar med ett löpande urval och ser fram emot din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Innesäljare till bolag där energin flödar - Stockholm

Om företaget
Vår kund, Torell Pump är ett specialistföretag inom området flödesteknik med kunder inom både industri och kommun och har ett omfattande sortiment av bland annat pumpar, avstängningsluckor, vattenbehandlingsutrustning och kompressorer. För deras räkning söker vi nu en kommunikativ innesäljare som kommer att arbeta i nära samarbete med övrig försäljning och företagets kunder. Är du den vi söker?

Dina arbetsuppgifter
Som innesäljare hos Torell Pump kommer du ha mycket kontakt med företagets kunder och leverantörer via mail och telefon. Du arbetar tillsammans med försäljningsteamet för att driva företagets processer framåt och vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse.
Rollen innefattar främst reservdelsförsäljning till existerande pumpar/maskiner samt support kring dessa. Du kommer ha möjlighet att driva egna processer med försäljning mot kund och självständigt arbeta med order, offerter och leveranser.
Tjänsten är på heltid och beräknas starta omgående. Rekryteringsprocessen ansvarar Studentwork för, anställning sker direkt hos Torell Pump. För frågor kring tjänsten, kontakta Emilia Johansson på Studentwork, 073 580 08 72.
Din profil
Vi söker dig som vill arbeta med försäljning och support, som är kommunikativ och gillar att ta eget ansvar. Du har slutfört dina gymnasiala studier och har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Vi tror att en lämplig bakgrund kan vara inom kundsupport, försäljning eller service i någon form.
Som person är du serviceinriktad, strukturerad och kommunikativ. Om du gillar människor och teknik så är detta möjligheten att arbeta i mötet mellan dessa.
Vi arbetar med ett löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Junior utesäljare till JOBmeal i Norrköping! - Norrköping

Om företaget
Är du en tävlingsmänniska och har tidigare erfarenhet av att arbeta med telefonen som ditt främsta redskap? Lockas du av tanken att skapa långsiktiga affärsrelationer samtidigt som du har ett stort tålamod och en vilja att växa tillsammans med din kundbas? Då kan rollen som junior utesäljare hos vår kund JOBmeal vara något för dig!

JOBmeal är idag etablerade på 26 orter i Sverige, från Skåne i söder till Kiruna i Norr, och de är en del av den ständigt växande Vending-branschen. Deras vision är enkel, nämligen att servera dryck och mellanmål i världsklass utanför hemmet samtidigt som de vill finnas nära till hands på en lokal_nivå för sina kunder och på så sätt ha kunskap om varje hemmamarknad. JOBmeal erbjuder sina kunder enhetliga tjänster, produkter och servicekoncept via automatlösningar och om du precis som dem tycker att riktigt gott kaffe är viktigt så välkomnar vi din ansökan redan idag.

Detta är en direktrekrytering i samarbete med JOBmeal vilket innebär att hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork men där du blir direktanställd av JOBmeal. Frågor om företaget eller tjänsten ställs enligt kundens önskemål till Studentwork och ansvarig konsultchef. Vi använder oss av ett löpande urval.


Dina arbetsuppgifter
I din roll som junior utesäljare kommer du att arbeta med Linköping och västra delen av vårt distrikt som ansvarsområde och med B2B där du ansvarar för hela säljprocessen. Du kommer dels att ta över vissa befintliga kunder som har sin bas i Linköping men stort fokus kommer att vara prospektering och att boka samt genomföra möten för att på så sätt bygga upp din egen kundbas. Avtalsskrivning, slutförande av affärer och uppföljning ingår även i din roll som junior utesäljare där målet är att skapa långsiktiga affärsrelationer.

Till en början kommer du som junior utesäljare på JOBmeal att ha din bas i Norrköping där resterande säljstyrka i Östergötland också sitter. JOBmeal planerar dock att på sikt öppna upp ett kontor i Linköping där du sedan kommer att utgå ifrån. För att minska resor kan dock arbete hemifrån godkännas i viss mån.

Omfattning: Heltid (100 %)
Placeringsort: Norrköping
Arbetstider: Kontorstider, 08:00 - 17:00
Start: 1/8 eller efter överenskommelse


Din profil
Kaffeälskare – hur ska man kunna sälja om man inte tror på grundprodukten? Vi söker dig som är relativt junior i din säljroll men som har ett stort driv och en vilja att växa i takt med din kundbas. Vi ser gärna att du är en tävlingsmänniska som motiveras av att jobba mot högt uppsatta mål samtidigt som du är ihärdig och har tålamodet som krävs för att nå framgång som säljare. Då mycket av arbetet till en början består av att bygga upp din kundkrets och boka möten via telefon ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av till exempel telefonförsäljning och då JOBmeal är verksamma inom en konkurrensbaserad bransch krävs det också att du är kommunikativ, professionell och orädd.

För att passa in hos JOBmeal ser vi gärna att du är social, ödmjuk och har ett glatt humör som du gärna smittar vidare till dina kollegor. Då du kommer att ges mycket eget ansvar och kan styra ditt arbete hemifrån behöver du ha en personlig mognad och en god förmåga till att arbeta med frihet under ansvar. Krav för tjänsten är att du har körkort B och att du obehindrat kan både skriva och tala svenska. Meriterande för tjänsten är om du har dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och talar samt skriver på engelska relativt obehindrat. I övrigt ser vi gärna att du har god datorvana.

Vår kund erbjuder dig ett roligt och utvecklande jobb där du får bygga upp din kundbas och vara med på deras tillväxtresa. För rätt person som vågar ta för sig och visa framfötterna finns goda möjligheter till att klättra internt. Du kommer att få introduktion på plats men även utbildning på centralkontoret i Stockholm samt stöttning från servicetekniker. Som junior utesäljare kommer du att få tillgång till bil på arbetstid, telefon och dator samt förmånen att själv planera och strukturera ditt arbete. Du kommer att erbjudas en fast lön och en provisionsdel där du under dina första 6 månader får en garantiprovision.Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Maskiningenjör till stort industriföretag - Botkyrka

Om företaget
Vår kund är ett välkänt svenskt industriföretag som erbjuder produkter inom värmeöverföring, separering och flödeshantering till kunder över hela världen. För deras räkning söker vi nu en ingenjör eller ingenjörsstudent för ett projekt där du gör beräkningar för lyftverktyg. Är du den vi söker?

Dina arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du att göra beräkningar och utvärderingar för lyftverktyg. Du analyserar lastfallet, gör beräkningar för att räkna ut hållfasthetsdimensioner och skriver rapporter för resultatet.
Uppdraget beräknas starta under augusti och pågå under 6 månader på heltid. Om du däremot är student och gör uppdraget på deltid, parallellt med dina studier räknar vi med att uppdraget pågår under 12 månader.

Din profil
Vi söker dig som endast är student och vill arbeta deltid minst 2 dagar per vecka, alternativt dig som har tagit examen och gör uppdraget på heltid under 6 månader.
Vi söker dig som har läst motsvarande en högskoleingenjörsutbildning inom maskinteknik, farkostteknik eller motsvarande. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i 3D CAD.
Som person är du analytisk, noggrann och tålmodig. Du driver ditt arbete självständigt och är kommunikativ och ansvarstagande.
 
Vi arbetar med ett löpande urval och ser fram emot din ansökan redan idag!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Nyexad elingenjör till projektledarroll - Uppsala

Om företaget
Vår kund är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar. De utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom belysning, energieffektivisering och mätning.
För deras räkning söker vi nu juniora projektledare som kommer att arbeta med kommunikations- och kontrollanläggningsprojekt. Är du nyexad ingenjör inom elområdet kan du vara den vi söker.


Dina arbetsuppgifter
Som projektledare hos vår kund kommer du att driva projekt av varierande storlek från start till mål. Exempel på arbetsuppgifter är:
- Resurssättning av projekt
- Koordinera interna samarbeten
- Samordna samarbeten med kund, sätta upp tidsplaner, genomföra uppföljningar
- Logistikplanering, beställning av material
Du har visst ekonomiskt ansvar och ansvarar för att avtal och budget i projekten följs.
Placering är i Uppsala. Uppdraget beräknas starta omgående och inleds som ett konsultuppdrag där du är anställd hos Studentwork men arbetar hos vår kund. Därefter är ambitionen att erbjuda en anställning direkt hos vår kund.


Din profil
Vi söker dig som är i början av din karriär och som har en civil- eller högskoleingenjörsexamen inom elområdet. Vi ser gärna att du även har utbildning eller erfarenhet inom projektledning. Det är meriterande om du har utbildning eller erfarenhet inom endera data/telekommunikation eller inom kontrollanläggning.
Som person är du strukturerad, driven och resultatinriktad. Du har lätt för att samarbeta och uttrycker dig väl på svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav, resor kan förekomma i tjänsten.
Är du den vi söker? Vi arbetar med ett löpande urval och ser fram emot din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Servicetekniker med kundansvar till spännande företag! - Åtvidaberg

Om företaget
Är du tekniskt intresserad och har en utbildning inom el eller elektronik? Lockas du av tanken att jobba nära kunder med mycket ansvar men samtidigt praktiskt med spännande produkter? Då kan vi ha tjänsten du har letat efter!

Vår kund har sedan 2002 utvecklat och tillverkat avancerade undervattensfarkoster till kunder runt om i hela världen från sina lokaler i Åtvidaberg. Samtliga produkter monteras och testas på plats och företaget arbetar både med nyproduktion och utveckling, men även med återkommande service samt eftermarknad. Då den nuvarande eftermarknadsansvarige som även arbetar som servicetekniker ska gå vidare söker vi nu efter en lämplig ersättare till denna permanenta tjänst. Tjänsten och på heltid med start omgående.

Detta är ett konsultuppdrag utifrån vårt koncept learn and hire. Detta innebär att du under 6 månader kommer att vara anställd av Studentwork och sedan uthyrd till vår kund med målbilden att sedan rekryteras över. Frågor om företaget och tjänsten ställs enligt kunds önskemål till Studentwork och ansvarig konsultchef.


Dina arbetsuppgifter
Som servicetekniker hos vår kund kommer du att arbeta i en väldigt varierad roll men till en början fokusera på produktion och montering samt att lära dig om deras avancerade produkter. Då företaget både jobbar med nyproduktion, utveckling, kontroll/service och att laga system som lämnas in så kommer du att jobba praktiskt med händerna samt utföra allmän elektrisk felsökning. Därför ser vi gärna att du som söker har någon typ av el-teknisk bakgrund för att enklare komma in i arbetet och har erfarenhet av montering.

I rollen som servicetekniker ingår även viss kundkontakt och detta kommer successivt att öka ju mer ansvar du får för eftermarknad vilket då innebär att du får ansvar för all kontakt med kunder som vill felanmäla eller lämna in sina produkter på service/reparation. Detta görs via mail och telefon och då många kunder är internationella är god engelska ett krav. I det dagliga arbetet förekommer också en hel del dokumentation i interna program för att alla parter på företaget alltid ska vara uppdaterade och lätt ska kunna hitta information/statusrapporter. Vid årsskiftet är sedan tanken att du kommer att bli eftermarknadsansvarig för hela företaget.

Resor kan förekomma i tjänsten både i Sverige och i utlandet då vissa produkter ibland inte kan skickas till företaget på service och då måste lagas eller servas på plats. Körkort B är därför ett krav.

Omfattning: Heltid
Placeringsort: Åtvidaberg
Arbetstider: 8:00 – 17:00, flextid förekommer
Start: Snarast eller enligt överenskommelse


Din profil
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning med någon relevant inriktning som el, teknik, elektronik eller liknande. Du får gärna ha någon vidareutbildning inom el eller elektronik från exempelvis YH eller KY och några års erfarenhet av arbeten som innefattar produktion, montering eller el från exempelvis produktion eller industri. Vi ser gärna att du inte är helt nyexaminerad utan har arbetat och därav har en hög arbetsmoral, kan ta ansvar samt har den personliga mognaden som rollen kräver.

Som person ska du vara väldigt lyhörd, metodisk, utåtriktad och ha ett naturligt servicetänk där du sätter kunden och dennes önskemål i första hand. Du ska klara av att ta lite tuffare samtal där kunder kan vara missnöjda och/eller arga och detta ska då motivera dig till att leverera och lösa problemet snarare än att du tar det personligt. Därför krävs det att du har lite skinn på näsan, inte hetsar upp dig och är professionell i din kommunikation. Då många kunder är internationella är engelska ett krav och du ska även ha god dokumentationsförmåga.

Vidare ser vi gärna att du som söker är händig, har arbetat praktiskt och har ett tekniskt intresse för att du lättare ska kunna komma in i arbetet. Du ska ha en vilja att utvecklas och ett driv som motiverar dig att alltid lära dig mer och gör så att du alltid levererar med kvalité. Du som söker ska ha körkort.


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Student till extrajobb inom marknadsföring - Stockholm

Om företaget
Till vår kund SealFX söker vi nu en student till ett extrajobb inom marknadsföringsområdet med start i augusti. SealFX är ett företag inom FinTech som grundades i Stockholm 2014. Företaget har idag kontor i Stockholm och Skellefteå. SealFX har utvecklat en egen mjukvarutjänst som möjliggör en automatiserad process för att reducera valutarisken hos företag.
Vi söker dig som läser en utbildning inom marknadsföring och som söker ett meriterande extrajobb. Är du den vi söker?


Dina arbetsuppgifter
Som marknadsassistent hos SealFX kommer du bland annat att arbeta med:
• Skapa och redigera presentationsmaterial i PowerPoint.
• Arbeta med uppdatering och redigering av hemsidan (i Wordpress).
• Arbeta med innehåll, uppdatering och redigering i sociala medier (främst LinkedIn).
Tjänsten är på deltid och vi söker dig som är student och vill arbeta extra 1-2 dagar per vecka utöver dina studier, arbetstiderna är flexibla. Uppdraget startar i slutet av augusti och pågår i inledningsvis 6 månader. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter i tjänsten och bolaget.


Din profil
Vi söker dig som har ett stort intresse för webb, marknad och grafisk design och som läser en utbildning som är relevant för området. Du har goda kunskaper i Wordpress och ett öga för det grafiska. Som person är du kommunikativ och ansvarstagande. Du trivs i en entreprenöriell miljö, tar initiativ och driver självständigt ditt arbete framåt.
Vi arbetar med ett löpande urval och ser fram emot din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Junior systemutvecklare till expansiva Proclient System - Göteborg

Om företaget
Proclient System AB startade sin verksamhet 1994, redan då med en klar vision. Att alltid leverera med kvalitet, i tid och på budget. Detta har de lyckats med. Proclient System erbjuder långsiktiga samarbeten gällande affärssystem och IT och är idag den ledande återförsäljaren av affärssystemet Pyramid Buisness Studio. Under åren har de utvecklat ett stort urval av PLUS funktioner till Pyramid, bl.a. integrationer till externa webshopar, TA-system och handelsplatser. Proclient erbjuder dessutom en hel del kringsystem t ex Business Intelligence, elektronisk fakturahantering, PA-, TA-system. Under de gångna åren har bolaget vuxit och verksamheten utvecklats. De startade upp i Göteborg och finns numera även i Stockholm, Malmö och Sundsvall. Från dessa kontor täcker de hela Sverige och har även en hel del kunder utomlands. Vill du få chansen att arbeta i en utvecklande och inspirerande organisation så ska du inte tveka på att söka denna tjänst

Dina arbetsuppgifter
Som systemutvecklare hos Proclient Systems kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
- Utveckla affärssystemet Pyramid Business Studio.
- Du kommer också få anpassa och komplettera affärssystem för att lösa kundernas olika behov. Du kommer att ha en hel del kundkontakt.
- Att arbeta med utveckling av mobila lösningar och appar.
- Integrationer (webservices och filintegrationer).
Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta självständigt och driva på dina egna processer, samtidigt som du är en lagspelare.
Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är 8-17.


Din profil
Vi söker dig som är utbildad inom systemutveckling eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Vidare har du erfarenhet av olika programmeringsspråk och då främst HTML och CSS. Det är väldigt meriterande om du har kunskap inom Visual Studio, C# och C++.

Som person tror vi att du är driven, är social och har en analytisk förmåga.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Vi söker nu en webbsamordnare för kunds räkning! - Göteborg

Om företaget
Vi söker nu en webbsammanordnare/kommunikatör för kunds räkning. Vår kund arbetar med rådgivning och information inom kollektivavtalad försäkring och pension. Nu söker de förstärkning till sin organisation i form av en webbsamordnare. Låter detta som något för dig så missa inte chansen!

Dina arbetsuppgifter
Som webbsamordnare/kommunikatör hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
- Förvalta och hålla företagets hemsida uppdaterad och aktuell.
- Ta fram rapporter och tillsammans med webmastern analysera och ta fram åtgärder som kan förbättra hemsidan.
- Planera och genomföra möten angående uppdateringar kring företagets kommunikationskanaler.
Tjänsten passar dig som trivs att arbeta strukturerat och självständigt.
Tjänsten är ett vikariat på deltid ca 3 dagar i veckan. Arbetstiderna är 8-17.


Din profil
Vi söker dig som är van att kontinuerligt arbeta med förvaltning och utveckling av hemsidor samt intranät. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av EPI server och bildhantering. Vi tror att du har goda kunskaper inom Officepaketet och Excel, vi ser också att du har erfarenhet av SEO och SEA.
Som person tror vi att du har en analytisk förmåga, har ett öga för layout och test och alltid utför ditt arbeta noggrant.
Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Work as a spare part coordinator in a Swedish high-tech company! - Danderyd

About the client
Mycronic is a Swedish high-tech company with more than 900 employees engaged in the development, manufacturing and marketing of production equipment. They offer you the chance to join a profitable and growing company with an open work culture and knowledgeable colleagues. Colleagues who learn and share expertise with each other to drive innovation and increase customer value. With all their different perspectives, backgrounds and expertise they keep making the impossible possible. Again and again. And it is their three core values–passion for business, passion for technology and passion for people–that guides, drives and unites them, all over the globe.

Find out more about Mycronic and what it’s like to work with them at mycronic.com/career.
Your challenge – and what you can expect
Do you have what it takes to work in an agile global support organization? You will find yourself at the very forefront in supporting their service organization and their customers globally. Take on a broad role with PG (Pattern Generators) Spare Parts Administration as well as operational responsibilities. It will be your mission to provide detailed spare part information on established PG products as well as enabling the development of spare parts for new PG products. You will be part of a team responsible for supporting and managing PG spare parts worldwide and have close contacts with colleagues from other departments, subsidiaries and cultures.


Worktasks
Your main duties will be:

• Administration of spare part related data in to their business system M3. Also being the departments “super user” in M3.
• Be responsible of updating, manage and maintaining the current released PG spare parts assortments, both from "financial" as well as technical aspects.
• Participating in EOL (end of life) forums and support their purchasing department. Support R&D in the development of spare parts for new PG platforms.
• Prepare and update spare parts for old systems (red phase) by engineering change orders, preparation and administration as well as preparation for purchase.
• Support system deliveries so the level of spare parts and assortment is adequate at the time of system installation.
• Gather data of spare part consumption and inventory levels to support financial reporting.
• Participate in updating and developing new processes in GMS and procedure’s for spare part handling.
• Stand by or on call duty may be requested and business trips abroad for up to 20 days per year may occur.

The role is a recruitment and you will be employed directly by Mycronic


Your profile
Do you have the drive to deliver spare part support with quality and focus, if so Mycronic could be the right place for you. You are a true team player with an open attitude, a positive mind-set and a high level of personal responsibility.

On top of this, you need:

• A degree in logistics or business economics or equivalent.
• 3 years’ experience of working with logistics and relevant business systems.
• Experience of working with configuration management.
• Being open, social and cooperative. Building networks at HQ as well as at our subsidiaries.
• Fluency in English, written and spoken alike.


About us
Studentwork is a leading Nordic recruitment and staffing company specialised in graduates and candidates with up to five years of work experience.

We mainly offer positions in the fields of finance, sales/marketing, technology and administration. We are experts in matching our customers’ needs with our candidates’ qualities and skills. At Studentwork culture always comes first and our business is guided by our values: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility and Share Fun.


Läs mer

» Administrativ assistent på deltid sökes till företag i city! - Stockholm

Om företaget
Vår kund är ett ledande kosmetikföretag som erbjuder skönhetsprodukter av hög kvalitet. De sitter i trevliga lokaler mitt i centrala Stockholm och söker nu en administrativ assistent på deltid. Uppdraget beräknas sträcka sig 2 månader framåt (juli-augusti) och innebär arbete cirka tre förmiddagar i veckan under den aktuella perioden. Är det du? Ansök i så fall till tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen kommer du att avlasta företagets Packaging team under sommaren. Du kommer främst ansvara för beställning av bud och paket samt administration av företagets inkommande och utgående leveranser. Vidare kommer du att arbeta med posthantering och övriga administrativa uppgifter.

Din profil
Vi söker dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och som är tillgänglig för deltidsarbete under denna period. Vidare ser vi gärna att du arbetat med administration eller service tidigare. Du har goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift då företagets koncernspråk är engelska. Som person är du självgående, samarbetsinriktad och effektiv.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Administratör sökes till kund inom företagsevent- och resebranschen! - Stockholm

Om företaget
Vår kund är ett mindre företag som skräddarsyr konferenser, event och företagsresor åt både små och stora företag. För deras räkning söker vi nu en administratör som kan avlasta dem i de administrativa delarna kring de resor och event som anordnas. Låter detta intressant? Vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess och välkomnar din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som administratör kommer du att arbeta med att uppdatera listor i Excel rörande rese- och hotellbokningar, matbeställningar och liknande. Vidare kommer du ha kontakt med externa parter såsom flygbolag, hotellkedjor och tryckerier för de olika delarna av eventplaneringen. I rollen kommer du att ha många kontaktytor externt och den främsta kontakten kommer ske via mail, men viss kommunikation per telefon sker också. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du är anställd av Studentwork och arbetar som konsult hos vårt kundföretag. Uppdraget är på heltid och sträcker sig mellan 7/8 2017 - 13/10 2017.

Din profil
Som person är du noggrann, van vid att arbeta i högt tempo och serviceinriktad. Du är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vi ser gärna att du arbetat inom resebranschen på något sätt tidigare och det är meriterande ifall du även arbetat i Amadeus tidigare.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Marknadskoordinator/marknadsassistent sökes på deltid! - Stockholm

Om företaget
Vår kund är ett ledande kosmetikföretag som erbjuder skönhetsprodukter av hög kvalitet. De sitter i trevliga lokaler mitt i centrala Stockholm och söker nu en Marknadskoordinator på deltid. Uppdragets längd är fyra månader och det beräknas starta omgående. Vi tillämpar ett löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som marknadskoordinator/marknadsassistent kommer du att ingå i företagets globala produktmarknadsföringsteam och stötta övriga kollegor i uppstarten av interna projekt, ha kontakt med regionala team och sköta portfoliohantering. Vidare kommer du bland annat:
- Stötta företagets Brand Managers med marknadsanalyser
- Sköta portfolio management analytics, ta fram rapporter och uppdatera information i interna system
- Planera och boka utbildningar för ansvariga Brand Managers inom projektet
- Sköta övrig projektadministration

Din profil
Vi söker dig som studerar marknadsföring eller motsvarande på högskola/universitet och som har cirka ett år kvar av dina studier. Det är meriterande ifall du har tidigare arbetslivserfarenhet inom marknadsföring. Du har goda kunskaper inom Office-paketet och främst inom Powerpoint och Excel. Som person är du självgående, problemlösande och kommunikativ. Vidare ser vi gärna att du är flytande i engelska i såväl tal som skrift.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Nyexad personalvetare? Resource Coordinators sökes till IT-företag - Stockholm

Om företaget
Vårt kundföretag är ett globalt IT-tjänsteföretag som totalt har 70 000 anställda. För deras räkning söker vi nu två Resource Coordinators med start omgående eller efter överenskommelse. Tjänsten är placerad i Kista och är ett konsultuppdrag på 6 månader med goda möjligheter till överrekrytering. Vi tillämpar ett löpande urval i denna process och välkomnar din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Resource Coordinator kommer du att ingå i Resource Management-avdelningen och stötta företagets chefer då rekryteringsbehov uppstår. Du kommer bland annat att:

- Kartlägga intern kompetens och specialistkunskaper vid behov
- Sköta kommunikationen mellan relevanta underleverantörer och interna chefer
- Agera ansvarig kontaktperson under pågående rekryteringsprocesser
- Ta fram rapporter, analyser och följa upp företagets underkonsulthantering
- Stötta i pågående upphandlingar
- Ansvara för företagets avtalsarkiv och att relevanta avtal finns på plats mellan underleverantörer och konsulter
- Ansvara för introduktion av nyanställda
- Förbättra och effektivisera processer
På sikt finns goda karriärsmöjligheter internt och företaget ser gärna att du växer med dem på sikt.

Din profil
Vi söker dig som är nyligen utexaminerad personalvetare alternativt civilekonom. Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom service eller administration. Det är ett krav att du tidigare har arbetat med Office-paketet och det är även meriterande ifall du har ytterligare systemvana. Vidare är du flytande i såväl engelska som svenska i tal och skrift. Som person ser vi gärna att du är noggrann, kommunikativ och initiativtagande. Du trivs i roller med mycket eget ansvar och ser dig själv i en organisation med högt tempo.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Vi söker en tekniker / underhållstekniker / elkraftstekniker - Norrköping

Om företaget
Vår kund är ett av Sveriges ledande företag inom el- och energisektorn. De utför underhållstjänster till nät- och energibolag, industrier, kommuner och landsting i hela Sverige.
Nu vill de utöka sitt team och söker en tekniker / underhållstekniker / elkraftstekniker med start i augusti, är du den vi söker?

Vi arbetar med ett löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter
I denna roll kommer du att ha varierade arbetsuppgifter och svara inför projektledare / ärendeansvarig. Du kommer att arbeta inom givna ramar avseende tid, kostnad, teknik och kvalité på olika platser runt om i Sverige och resor förekommer därför i tjänsten. Du kommer att ligga borta måndag – torsdag.

Till en början kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära att du deltar i planeringen och upprättandet av skriftliga riskhanteringar på arbetsplatsen, ser till att rätt kompetens faktiskt finns på plats och även vidta de säkerhetsåtgärder som krävs. Du kommer sedan att gå igenom riskhanteringen, arbetsmiljö- samt ordningsregler med övrig personal för att säkerställa att dessa efterlevs. Vid förändrade förutsättningar kommer du att utföra nya riskhanteringar innan arbetet återupptas. Du ansvarar även för att allt material som levereras på plats stäms av mot medföljande följesedlar, sköter mindre beställningar och ska även dagligen dokumentera ändringar och tillägg.

I din roll som tekniker /underhållstekniker / elkraftstekniker kommer du successivt att få mer ansvar och andra arbetsuppgifter som då förekommer är att planera det dagliga arbetet i samråd med projektledare / ärendeansvarig samt att delta i uppstarts- och morgonmöten. Vid behov kommer du även att samordna arbetsmiljöfrågor med andra entreprenörer på arbetsplatsen. Andra förekommande arbetsuppgifter är även att kontrollera att tekniska anordningar, maskiner och verktyg är besiktade och provade i erforderlig omfattning, att entreprenörer och inhyrd personal har tillräcklig kompetens samt att förare i de fall dessa förekommer har ett giltigt tillstånd.


Din profil
Vi söker dig som har en grundläggande el-teknisk utbildning, minst gymnasieutbildning och gärna vidareutbildning som exempelvis KY. Du får gärna har läst kurser med inriktning mot elkraftverk, underhållsteknik, industri eller el och ska ha minst ett års arbetslivserfarenhet inom området industriteknik. Då arbetet innebär att du är på resande fot är körkort B ett krav och det är meriterande om du har körkort E.

Då vi inte kräver att du ska kunna allt från början är det av stor vikt att du har en stor vilja att lära, tar initiativ och ett driv att ständigt utvecklas, samtidigt som du vågar fråga i de situationer där du är osäker istället för att försöka lösa allt själv. Ett bra risktänk och personlig mognad är därför A och O. Du ska vidare vara arbetsvillig, lösningsorienterad, vetgirig och en riktig lagspelare. Då jobbet innebär att du jobbar tätt med dina kollegor krävs det att du har en god social förmåga men samtidigt är respektfull och ödmjuk.

Krav för tjänsten är att du pratar och skriver flytande svenska, har god datavana och har möjlighet att ligga borta måndag – torsdag. Vidare är det meriterande om du har branschspecifika utbildningar som ESA, säkerhet på väg, heta arbeten och/eller hjärt- och lungräddning.


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Administrativt Deltidsjobb - Stockholm

Om företaget
Vår kund är ett välkänt svenskt industriföretag som erbjuder produkter inom värmeöverföring, separering och flödeshantering till kunder över hela världen. För deras räkning söker vi en student som kan arbeta deltid med administrativt arbete med start i augusti. Är du organiserad, kommunikativ och driven kan du vara den vi söker.
Vi arbetar med ett löpande urval och ser fram emot din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter
I den här tjänsten kommer du att arbeta med reservdelskartläggning. Du samlar in information från olika manualer, filer och system och sedan skapar du en förteckning i Excel över reservdelar med uppdaterad information.
Du arbetar självständigt men har mycket kontakter inom organisationen.
Projektet omfattar cirka 100 timmars arbete. Projektet kan utföras på heltid i början av augusti, alternativt deltid, cirka 2-3 dagar per vecka. Tjänsten beräknas starta i augusti och för rätt person finns chans till ytterligare förlängning.


Din profil
Vi söker dig som studerar en eftergymnasial utbildning, kanske läser du en ingenjörsutbildning och tycker att det är spännande att få en inblick i ett svenskt industriföretag? Som person är du noggrann, systematisk och kommunikativ. Du har god IT- och Excel-vana, arbetar väl självständigt och är lösningsorienterad.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.


Läs mer

» Nyexaminerad högskoleingenjör sökes för spännande tjänst hos WEG - Göteborg

Om företaget
WEG är en global aktör som tillverkare samt leverantör av energieffektiva lösningar över hela världen. De har vårt huvudkontor i Jaraguá do Sul i Brasilien. Företaget har mer än 32 000 anställda världen över och grundades 1961 som tillverkare av elmotorer. Idag är företaget en betydande leverantör av elmotorer, växelmotorer, frekvensomriktare, mjukstartare, generatorer, hög- och lågspänningsställverk, turbiner samt transformatorer. WEG är representerade i mer än 110 länder och har idag dotterbolag i 25 länder samt tillverkningsanläggningar i Brasilien, Argentina, Mexiko, USA, Indien, Portugal, Tyskland, Österrike och Kina. WEG Scandinavia AB är beläget från september 2014 i Mölnlycke Företagspark. WEG utvecklar, marknadsför samt distribuerar WEG:s produkter i hela Skandinavien.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att omfatta teknisk support, interaktion med kunder samt fabriker på den globala arenan.
Du kommer också få arbeta med vidareutveckling av tekniska produkter, framtagning av tekniska data, offertskrivning samt uppföljning av offerter både självständigt och tillsammans med säljare. Du kommer även ha utbredd kontakt med kollegor på huvudkontoret i Brasilien och i Portugal.

Din profil
För att lyckas i ditt arbete har du ett stort tekniskt intresse. Vi ser att du har en högskole-/ingenjörsexamen inom teknik.
Vi sätter stor vikt vid din personlighet, drivkraft och förmåga att bemöta olika situationer på bästa sätt. Du har hög stresströskel och förmågan att hålla flera projekt samtidigt. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har goda kunskaper inom Officepaketet. Vi ser det som extra meriterande om du tidigare arbetat med system som CAD, Mattlab och Simulink.
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär rekryteringsprocessen sker genom Studentwork men du kommer anställas direkt av WEG.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Sommarjobbar inom lager och plock! - Danderyd

Om företaget
Till vår kund i Danderyd söker vi nu en konsult som vill sommarjobba med plock och pack. Vår kund är ledande inom eye-tracking och de har inledningsvis behov under sommarperioden v.26 – till och med i början av augusti.
Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med plock och pack av företagets produkter. Arbetstiderna är belagda på vardagar.

Din profil
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom lager och du har goda kunskaper i engelska.
Som person är du pålitlig, social, driven, flexibel och du trivs med att arbeta i ett högt tempo.


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Studenter för administratörsuppdrag hos ledande tekniskt bolag! -

Om företaget
Vill du få möjligheten till ett meriterande extrajobb hos en attraktiv arbetsgivare? Vår kund är världsledande tillverkare av pumpar, ventiler, värmeväxlare och separatorer. För vår kunds räkning söker vi nu studenter för extraarbete under studietiden. Vår kunds kontor är beläget i Tumba. Är du intresserad? Tveka inte och ansök tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Som administratör hos vår kund kommer du att ingå i avdelningen för teknisk dokumentation och arbeta med administration av översättningar. Du kommer bland annat att arbeta med fakturering, skicka iväg jobb för översättning, arbeta med att säkerställa slutresultat samt ordermottagning och ha kontakt med beställare. Uppdraget beräknas starta i början av augusti och sträcka sig fram till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning. Omfattningen är cirka 1 - 2 dagar/vecka och vilka dagar du arbetar är flexibelt.


Din profil
Vi söker dig som studerar på minst 50 % och vi ser gärna att du har ett intresse för översättning. Du både talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Du har en god systemvana och det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Som person är du lättlärd, driven och är lyhörd. Du har en god samarbetsförmåga, är initiativrik och problemlösande.

Vi intervjuar kandidater löpande och tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt.Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Utvecklare inom programmering med kunskap i C++ - Göteborg

Om företaget
Vi söker nu en driven utvecklare till en av våra kunder här i Göteborg. Uppdraget beräknas starta i september och kommer inledas med en konsultperiod på 6 månader.
Är du en nyfiken problemlösare och som tycker om att arbeta självständigt kan du vara den vi söker. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter
Som utvecklare hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av utveckling av kundens programvara, dels med att lägga till nya funktioner utifrån kundernas önskemål men också med att vidareutveckla det befintliga programmet. Du kommer starta med att ta hand om mindre delar av projekt för att växa in i rollen och kunna ta mer komplexa projekt. Företaget arbetar väldigt nära sina kunder och försöker därför alltid att leverera kundanpassade lösningar de efterfrågar. Det kommer också förekomma en del administrativa uppgifter i samband med projekten.

Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta i ett högt tempo och har en god förmåga att driva projekt framåt. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på dagtid.

Din profil
Vi söker dig som har en god erfarenhet av programmering i C++ och är väl bevandrad i Windowsmiljöer. Vi ser det som meriterande om du har en utbildning inom systemvetenskap eller likvärdigt och har ett stort intresse för programmering. Som person tror vi att du är ivrig att lära dig, ödmjuk i ditt förhållningssätt och gillar att arbeta tillsammans med andra.
Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.


Läs mer

» Graphic Designer till attraktivt kundföretag - Stockholm

Om företaget
Vår kund är ett ledande kosmetikföretag som erbjuder skönhetsprodukter av hög kvalitet. De sitter i trevliga lokaler mitt i centrala Stockholm och söker nu en Graphic Designer. Är det du? Ansök i så fall till tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer i rollen som Graphic Designer att ingå i ett team som arbetar med grafisk design till en katalog som sedan går i tryck. Du kommer i rollen att skapa trycksaker och göra bildredigering. Rollen är omväxlande och du arbetar i ett högt tempo. Tjänsten är på heltid, förväntas starta i mitten av augusti och pågå till årsskiftet, det kan även finnas möjligheter till förlängning.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du är anställd av Studentwork och arbetar som konsult hos vårt attraktiva kundföretag.

Din profil
Vi förutsätter att du har arbetat i en liknande roll sedan tidigare och trivs med att ha kontakt med många olika uppdragsgivare. Du har goda kunskaper i Indesign samt är nyfiken, öppensinnad och noggrann. Du arbetar serviceinriktat och talar och skriver engelska obehindrat. Vidare ser vi att du har erfarenhet av både tryckt och digital design.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av Studentwork och arbeta som konsult hos vårt attraktiva kundföretag. Vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess och välkomnar din ansökan redan idag!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Vi söker en ekonomiansvarig till en av Sveriges vackraste orter! - Vadstena

Om företaget
Är du en utbildad ekonom med en inriktning mot redovisning som vill gå vidare i karriären i en ny roll inom fastighetsbranschen? Gillar du tanken att jobba med kunder samtidigt som du får vara med och utveckla nya spännande projekt? Då kan rollen som ekonomiansvarig på Vadstena Fastighets AB vara något för dig!

Till Vadstena Fastighets AB rekryterar nu Studentwork Sweden en ekonomiansvarig med inriktning redovisning med start efter sommaren. Vadstena Fastighets AB är helägt av Vadstena Kommun och har som övergripande mål att främja bostadsförsörjningen i kommunen. I nuläget äger och förvaltar bolaget 730 lägenheter men de kommande åren ska de expandera stort och bygga nya bostäder, skolor m.m. Samtidigt bolagiseras delar av verksamheten i två nya koncernstrukturer. Vadstena Fastighets AB ansvarar dessutom för kommunens fastigheter samt park- och gatumark.

I och med nya större projekt behöver Vadstena Fastighets expandera sin ekonomiavdelning och de söker därför en ekonomiansvarig med inriktning redovisning. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork Sweden men att du kommer att bli anställd av Vadstena Fastighets AB. Frågor om tjänsten eller företaget ställs enligt kunds önskemål till Studentwork Sweden och ansvarig konsultchef. Vi

Dina arbetsuppgifter
Som ekonomiansvarig för Vadstena Fastighets AB kommer du att ha ett brett arbetsområde och då komma i kontakt med samtliga delar som ingår i fastighetsekonomi. Ett av dina fokusområden kommer att vara att bygga upp en koncernredovisning i och med en organisationsförändring och de nya projekt som kommer med detta. Andra fokusområden kommer att innefatta huvudansvar för bokslut och externredovisning, investeringskalkyler och resultatanalyser på fastighetsnivå samtidigt som du även kommer att utveckla företagets redovisning på fastighetsnivå.

Andra projekt som du kommer att arbeta med som ekonomiansvarig på Vadstena Fastighets är att ansvara för övergången till elektronisk fakturahantering. En plan på att byta ekonomisystem finns också men startskottet för detta är ej bestämt, men tids nog kommer du då att spela en stor roll för att övergången ska fortlöpa så smidigt som möjligt.

I rollen ingår mycket kontakter, både extern och internt, då företaget är verksamma på en mindre ort och värdesätter dialogen med alla hyresgäster

Omfattning: Heltid (100 %)
Placeringsort: Vadstena
Arbetstider: 8:00 – 17:00, eller enligt överenskommelse.
Start: Enligt överenskommelse eller i augusti


Din profil
Vi söker dig som har en kandidatexamen inom ekonomi med en inriktning mot redovisning och har jobbat med redovisning på ett eller annat sätt i ett mellanstort företag. Du kan exempelvis vara något junior och ha jobbat 1 – 2 år på en redovisnings- och/eller revisionsbyrå alternativt ha jobbat på en ekonomiavdelning på ett fastighetsbolag och då byggt upp en gedigen branschkunskap.

Som person ska du vara väldigt noggrann, strukturerad och ansvarsfull samt ha den personliga mognaden som krävs för att axla en roll som ekonomiansvarig. Vi ser gärna att du är jordnära och prestigelös samt inte tvekar på att hugga in och stötta upp där det behövs. Då arbetet också innefattar mycket kontakter både externt och internt så krävs en god kommunikativ förmåga och att du uppskattar att arbeta med och mot kunder/hyresgäster. Då arbetsområdet även är brett och dina uppgifter varierade så krävs det att du som söker har en god förmåga att kunna släppa vissa uppgifter, är flexibel och kan ha många bollar i luften samtidigt utan att det påverkar kvalitén på ditt arbete.

Vi ser gärna att du som söker har ett stort driv och en vilja att utvecklas i denna spännande roll. Då företaget expanderar bör du som söker se detta som en långsiktig roll som du kommer att växa in i och då krävs därför ett stort tålamod. Om du har tidigare erfarenhet från fastighetsekonomi eller har haft liknande roller med stort ansvar är detta meriterande. Om du har arbetat i Hogia tidigare är detta också meriterande. Krav för tjänsten är att du har goda Excel-kunskaper, har arbetat i något affärssystem och har dokumenterad redovisningserfarenhet. Du ska även ha goda kunskaper i svenska.


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Vi söker innesäljare för bearbetning av befintliga kunder! - Göteborg

Om företaget
Tholin & Larsson är ett kunskapsföretag som i mer än 40 år har servat företag och personer som arbetar med skatt, ekonomi, lön, Personal & HR, med informationstjänster och utbildning. Deras vision är underlätta arbetssituationen för deras kunder. I linje med detta erbjuder de bland annat en rad olika webbaserade verktyg för att effektivisera personal- och HR-arbetet. De utvecklar mycket uppskattade Personal-, Chef- & ledar- samt HMS-handböcker till både små, medelstora och större kunder, inom de flesta branscher.

Dina arbetsuppgifter
Som innesäljare hos Tholin & Larsson kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
- Ringa till befintliga kunder för att öka försäljningen på dessa.
- Skriva enklare offerter och avtal till kunderna.
- Övriga administrativa uppgifter kan tillkomma.
Tjänsten passar dig som är social och trivs med att arbeta med telefonen som ditt främsta arbetsverktyg. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är 8-16.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av innesälj och har en god vana vid att lyfta lur. Har du arbetat med B2B-försäljning sedan tidigare ser vi det som meriterande för denna roll. Som person tror vi att du har ett starkt eget driv och gillar att arbeta självständigt. Vidare ser vi att du som söker tjänsten är kommunikativ och har en god känsla för service och kundrelationer. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär rekryteringsprocessen sker genom Studentwork men du kommer anställas direkt av vår kund. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.


Läs mer

» B-körkort och tidigare arbetslivserfarenhet? Sök tjänsten som Provtagare! - Stockholm

Om företaget
Betongindustri AB är specialister inom området fabrikstillverkad betong och har sju fabriker i Stockholmsområdet. För deras räkning söker vi nu dig som nyligen tagit studenten eller har några års arbetslivserfarenhet för en tjänst som provtagare. Tjänsten beräknas starta omgående eller efter överenskommelse. Du kommer att bli anställd av Studentwork och uppdraget beräknas sträcka sig 12 månader framåt. Vi tillämpar ett löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Rollen som provtagare hos Betongindustri kommer innebära administrativa såväl som praktiska uppgifter. Exempel på arbetsuppgifter är att genomföra provtagningar på fabrik och ute hos kund, planera leveranser och övrigt fabriksarbete. I rollen som provtagare kommer man jobba mycket självständigt ute på arbetsplatserna med provtagning och rapportera resultaten till levererande fabrik. Arbetstid är vardagar 06.00-15.00, viss övertid förekommer. Personen som anställs kommer att få relevant internutbildning och vidareutveckling. På sikt är det tänkt att rollen utvecklas till en processtekniker.

Din profil
Vi söker dig med avslutad gymnasial utbildning. Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom exempelvis bygg, lagerarbete, försäljning eller service. Det är ett krav att du har B-körkort. Meriterande är ifall du även har tidigare administrativ erfaranhet. Som person ser vi gärna att du är driven, noggrann och självgående.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Självgående Fältsäljare/Account manager sökes till Audionord! - Stockholm

Om företaget
Audionord är ett distributionsföretag som säljer och marknadsför ett stort antal kvalitetsmärken inom ljud och Hi-Fi på den nordiska marknaden. Audionords återförsäljare är allt från high-end och små designbutiker till alla de stora kedjorna. Audionord värdesätter både kvalitet och design högst och strävar alltid efter att kunna erbjuda bästa möjliga service. För deras räkning söker vi nu en Fältsäljare/Account manager som kommer att arbeta mot hela Sverigemarknaden. Studentwork ansvarar för rekryteringsprocessen men du kommer att bli anställd av Audionord. Tjänsten är beräknad att starta omgående, eller enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter
I rollen kommer du att ansvara för försäljningen av Audionords varumärken till exklusiva butiker, hotell och konferensanläggningar samt detaljvaruhandeln. Du kommer självständigt boka in möten hos Audionords återförsäljare, åka på möten runt om i Sverige, dema produkter hos återförsäljare och vissa dagar kommer du även sälja produkter hos återförsäljaren. Du utgår från Audionords kontor i Bromma och lägger i samråd med dina kollegor upp mötesschemat för veckan. Tjänsten inleds med några dagars utbildning i Frankrike hos ett av Audionords främsta varumärken.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet av försäljning eller service, det är meriterande ifall du har arbetat med försäljning av elektronik innan. Du har B-körkort och det är önskvärt om du även har tillgång till egen bil. Vi ser gärna att du har ett intresse för teknik och design. Som person är du van vid att arbeta självständigt, du är strukturerad och målinriktad. Vidare ser vi gärna att du ser långsiktigt på denna roll och vill växa tillsammans med Audionord. Låter detta som dig? Sök gärna tjänsten redan idag, vi tillämpar ett löpande urval!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Erfaren konstruktör sökes till Pöyry - Stockholm

Om företaget
Pöyry är ett internationellt konsult- och ingenjörsföretag. De levererar strategisk rådgivning och ingenjörstjänster med stor kapacitet och hög kompetens för genomförande av projekt. Deras fokusområden är skogsindustri, kraftproduktion, transmission & distribution, kemi & bioraffinering, gruv & metall, transport och vatten. Deras 5 000 experter arbetar årligen i 10 000 projekt.

Till avdelningen Power Lines söker vi nu en konstruktör. Power Lines är Pöyrys kraftledningsavdelning som ingår inom divisionen Transmission & Distribution, avdelningen består av 35 kollegor fördelade på kontor i Stockholm, Göteborg, Trollhättan och Luleå. Avdelningen tar fram smarta, tekniska lösningar för att lösa kunders utmaningar. Pöyrys kunder är främst är främst stora elnätsbolag men de arbetar även med industribranschen och internationella utvecklingsbanker.

Dina arbetsuppgifter
Som konstruktör arbetar du med mekanisk konstruktion av stolpar och fundament till kraftledningar på 130 kV - 400 kV. Du tar fram ritningar av konstruktioner i stål, trä och betong i något av 3D-programmen AutoCAD, Revit eller Tekla. De resultat som tas fram kommer att användas för att skapa förfrågningsunderlag till Pöyrys kunder. Utöver detta deltar du även i förberedelsen av anbud. Tjänsten är en tillsvidareanställning där du anställs hos Pöyry med en inledande provanställningsperiod på 6 månader. Pöyry samarbetar med Studentwork i rekryteringsprocessen och alla frågor gällande rollen hänvisas därför till Studentwork. Ansvarig rekryterare är Emilia Johansson, 073-5800872.

Din profil
Vi söker dig med minst 3 års arbetslivserfarenhet inom kraftledningsbranschen. Vi ser gärna att du tidigare haft kundkontakt, och att är vad vid att arbeta självständigt samt stötta mindre erfarna kollegor. Du har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom relevant område. Vidare har du tidigare erfarenhet av att arbeta med AutoCAD, Revit eller Tekla. Som person ser vi gärna att du är kundfokuserad, strukturerad och samarbetsinriktad. Det är även meriterande om du är certifierad i BAS-P, BAS-U eller ESA14.

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Erfaren projektör sökes till Pöyry - Stockholm

Om företaget
Pöyry är ett internationellt konsult- och ingenjörsföretag. De levererar strategisk rådgivning och ingenjörstjänster med stor kapacitet och hög kompetens för genomförande av projekt. Deras fokusområden är skogsindustri, kraftproduktion, transmission & distribution, kemi & bioraffinering, gruv & metall, transport och vatten. Deras 5 000 experter arbetar årligen i 10 000 projekt.

Till avdelningen Power Lines söker vi nu en projektör. Power Lines är Pöyrys kraftledningsavdelning som ingår inom divisionen Transmission & Distribution, avdelningen består av 35 kollegor fördelade på kontor i Stockholm, Göteborg, Trollhättan och Luleå. Avdelningen tar fram smarta, tekniska lösningar för att lösa kunders utmaningar. Pöyrys kunder är främst är främst stora elnätsbolag men de arbetar även med industribranschen och internationella utvecklingsbanker.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som projektör kommer du att arbeta i projekt som kan innebära allt från att räkna ut optimal stolpplacering för högspänningsledningar mellan anläggning och elnät, till att ta fram koncept för nya sorters kraftledningsstolpar. Du kommer att förbereda kompletta förfrågningsunderlag åt Pöyrys kunder och undersöker i rollen som projektör var kraftledning skall byggas. Tjänsten innebär kontakt med såväl nätägare som entreprenörer. Vidare kommer du att specificera inmätningar och behandla data från dem. Tjänsten är en tillsvidareanställning där du anställs hos Pöyry med en inledande provanställningsperiod på 6 månader. Pöyry samarbetar med Studentwork i rekryteringsprocessen och alla frågor gällande rollen hänvisas därför till Studentwork. Ansvarig rekryterare är Emilia Johansson, 073-5800872.

Din profil
Vi söker dig med minst 3 års arbetslivserfarenhet inom kraftledningsbranschen. Vi ser gärna att du tidigare haft kundkontakt, och att är vad vid att arbeta självständigt samt stötta mindre erfarna kollegor. Du har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom relevant område. Vidare har du tidigare erfarenhet av att arbeta med GIS-verktyg och stolpplaceringsprogramvara så som ICEtow och PLS-CADD. Som person ser vi gärna att du är kundfokuserad, strukturerad och samarbetsinriktad. Det är även meriterande om du är certifierad i BAS-P, BAS-U eller ESA14.Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Studerande miljö- och kvalitetskonsult till internationellt bolag! - Göteborg

Om företaget
Vår kund är ett företag som arbetar som återförsäljare av restaurang- och köksutrustning och jobbar mot leverantörer på den internationella marknaden. De är ett växande företag som nu behöver förstärkning till sin inköpsavdelning med en miljö- och kvalitetskonsult som ska arbeta med certifiering av leverantörerna. Är du en noggrann och strukturerad person kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter
Som miljö- och kvalitetskonsult hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
- Arbeta med dokumentation och avstämning kring certifieringar.
- Kontakt med leverantörer kring produktionsprocesser samt stämma av att produkter och produktionsformer uppnår EU-standard
- Diverse administrativa uppgifter.
Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta självständigt och vågar ta för dig och stå på dig i processerna som du arbetar i.
Tjänsten gäller deltid på max 50% med möjlighet till mer under sommaren. Upplägget av arbetstider är flexibelt beroende på studier.


Din profil
Vi söker dig som studerar en juridisk eller ekonomisk utbildning och har ett intresse inom miljö eller social responsibility. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbete är detta meriterande men inget krav då du kan lära dig mycket på plats. Som person bör du vara mycket bekväm i din engelska, då allt kontakt med leverantörerna sker på engelska. Du ska ha förmågan att båda arbeta socialt ut mot leverantörer och med djupdykning av EU-dokumentation kring certifieringsstandards. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Dansktalande marknadsundersökare för spännande uppdrag - Göteborg

Om företaget
Vi söker nu för kunds räkning dansktalande marknadsundersökare för ett spännande uppdrag. Vår kund är väletablerade inom sin bransch och störst i Sverige på marknadsundersökningar. Är du en social och utåtriktad person kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter
Som marknadsundersökare hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att ringa utgående samtal och ställa frågor utifrån ett färdigt frågeformulär samt registrera svaren i företagets datasystem. Du kommer enbart arbeta mot den danska marknaden så det är av stor vikt att du är flytande i danska. Du arbetar dagtid och sitter på vår kunds kontor i centrala Göteborg. Tjänsten passar dig som trivs med att ha mycket kontakt med andra människor och är bekväm med telefonen som ditt främsta redskap.

Din profil
Vi söker dig som är en social och utåtriktad person. Du trivs bra i en roll du får ha mycket kontakt med andra människor. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbete är detta meriterande men inget krav. Du är flytande i danska samt behärskar svenska eller engelska. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag. Urval och intervjuer sker löpande så är du intresserad, skicka din ansökan redan idag!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

» Finsktalande marknadsundersökare för spännande uppdrag - Göteborg

Om företaget
Vi söker nu för kunds räkning finsktalande marknadsundersökare för ett spännande uppdrag. Vår kund är väletablerade inom sin bransch och störst i Sverige på marknadsundersökningar. Är du en social och utåtriktad person kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter
Som marknadsundersökare hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att ringa utgående samtal och ställa frågor utifrån ett färdigt frågeformulär samt registrera svaren i företagets datasystem. Du kommer enbart arbeta mot den finska marknaden så det är av stor vikt att du är flytande i finska. Du arbetar dagtid och sitter på vår kunds kontor i centrala Göteborg. Tjänsten passar dig som trivs med att ha mycket kontakt med andra människor och är bekväm med telefonen som ditt främsta redskap.

Din profil
Vi söker dig som är en social och utåtriktad person. Du trivs bra i en roll du får ha mycket kontakt med andra människor. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbete är detta meriterande men inget krav. Du är flytande i finska samt behärskar svenska eller engelska. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag. Urval och intervjuer sker löpande så är du intresserad, skicka din ansökan redan idag!

Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.Läs mer

DELTA I TALENT RELATIONS –ENKÄTEN

Vi vill veta vad du anser om arbetslivet! Varje år genomför vi en Talent Relations-undersökning för att få en bättre förståelse för hur dagens talanger ser på ledarskap och motivation. Genom att delta i undersökningen hjälper du oss med vår viktigaste uppgift – Att hjälpa våra kundföretag och kandidater att hitta varandra. Undersökningen består av 20 flervalsfrågor och tar bara några minuter att att svara på. 

I samarbete med
Kontakta oss!