Studentwork i ett nötskal

VAD ÄR STUDENTWORK?

Studentwork är ett nordiskt rekryterings- och personaluthyrningsföretag specialiserade på studerande och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vår syn på marknaden är revolutionerande, då vi har placerat online-värderingar i centrum av varje process. På så sätt kan vi hitta de bästa kandidaterna, identifiera motivationsfaktorer, förkorta rekrytering- och on-boardingtid samt säkerställa en kulturell matchning mellan kandidater och företag. Vårt mål är att ha de mest nöjda kunderna – en kandidat, en anställd och en rekrytering åt gången.

I tillägg tar vi till vara på de möjligheter som uppstår i samband med den ökade digitaliseringen och den tekniska utvecklingen. Vårt uppdrag är att inspirera till denna utveckling och hjälpa företag att fortsätta vara konkurrenskraftiga genom att tillgodose de med studerande och utexaminerade akademiker.


VAD GÖR STUDENTWORK?

Vi hjälper företag att hitta kandidater och erbjuder studerande och utexaminerade - med upp till fem års arbetslivserfarenhet - karriärmöjligheter. Via oss kan du rekrytera eller bemanna tillsvidare- och deltidsanställningar, för säsongsarbete eller för vikariat. Vår viktigaste uppgift är med andra ord att matcha våra kunder och kandidater med varandra. Vi har märkt att allt fler lyckade rekryteringar baserar sig på personliga och formella nätverk. Därför samarbetar vi med alla nordiska högskolor och har byggt upp omfattande nätverk med välutbildade studerande och erfarna utexaminerade. 

VÅR MÅLGRUPP?

Vår främsta målgrupp är nyexaminerade och personer i början av karriären - med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Denna målgrupp kännetecknas av den rätta attityden och ett härligt driv. De är redo att hugga i när det behövs, kommer med nya idéer, har den senaste akademiska kunskapen samt en benhård vilja att visa vad de går för. De utgör spetskompetensen som är framtiden på marknaden. Vi har dessutom ett Top Talent-nätverk med beprövade och de vassaste talangerna i Norden. 

VAD ÄR TOP TALENT-NÄTVERKET?

Vi har byggt upp ett Top Talent-nätverk med de vassaste talangerna i Norden. Samtliga talanger i vårt Top Talent-nätverk har jobbat för oss under en längre tid, bevisat att de är alldeles strålande på det de gör och har konkreta mål i karriären. 

VAD ÄR CRITERION?

Vi tillämpar Criterions tester som stöd i rekryteringsprocessen. Alla våra rekryterare har Criterion-certifiering. Criterion är ett modernt testföretag som grundades i Storbritannien 1991. I samarbete med Criterion kan vi erbjuda psykometriska verktyg samt en lättanvänd, snabb och pålitlig metod för att mäta en persons lämplighet, begåvning och egenskaper. Verktygen fungerar som ett utmärkt stöd vid rekryteringar och i HR-arbetet. Läs mer på Criterionnordic.com

VAD ÄR ONBOARDINGRAPPORT?

Onboarding kan förbättras genom att förstå den anställdes motiverande drivkrafter. Vår onboardingrapport sammanfattar de mest viktiga aspekterna att ta hänsyn till som chef och beskriver hur du bäst kan motivera din nya kollega till dess fulla potential.

Frågeformuläret mäter föredragna stilar, känslomässiga tendenser, värderingar och drivkrafter i arbetslivet. Resultatet beskriver hur en person troligtvis kommer att svara på andra människor, arbetsuppgifter, krav, beröm och kultur i en arbetsmiljö.

DETTA TROR VI PÅ

Vår verksamhet styrs av våra värderingar. Vi engagerar oss, gör allt för att leverera och leva upp till vårt kundlöfte. Ett välgjort jobb är en hederssak för oss. Vi är än idag ett entreprenörsföretag. Vi är kreativa och koncentrerar oss på lösningar, möjligheter och framgångar. Det ska vara enkelt att samarbeta med oss. Vår personal är strålande, taggade och fulla av härlig energi. Vi har verkligen kul på jobbet. Vi tar ansvar och håller det vi lovar. Dessa värden tror vi på.

I samarbete med
Kontakta oss!