STAFFING WITH EXTRA EVERYTHING

business_meeting_millennials

It can be hard to predict future need for resources in today’s fast developing society. That is one good reason to why our staffing services are a flexible solution. We make sure you get the right person at the right time, so you can focus wholeheartedly on your business. And our experienced Consultant Managers offers support for both you and our consultants during the road. If everything goes smooth, you can choose to hire the consultants you have come to know during the staffing period.

Benefits with staffing


• Saves time and resources in recruitment and personnel
• Reduces the risk of an unsuccessful recruitment
• Flexible solution at occasional peaks and staff freeze
• Help with development and monitoring

Read about our recruitment process:

A selection of our vacancies

Company logo

Deltidsarbete!

Other / Stockholm

Vår kund i bilbranschen söker dig som vill kombinera studierna med ett extrajobb i Bromma. Vi söker dig som gillar att ha kontakt med kunder via telefon och är mycket serviceinriktad.

Read more and apply
Company logo

Kravhandläggare

Banking and Finance / Kista

SevenDay Bank ingår i den franska koncernen BNP Paribas Personal Finance Group sedan 2017 med 18 500 anställda i mer än 30 länder. SevenDay Bank är en filial till danska Express Bank A/S. På kontoret i Kista arbetar ca 50 medarbetare. Hos oss får man arbeta i ett företag med goda resultat, höga ambitioner och en solid tillväxt. Vi har en kultur som är resultat-driven, transparent och en flexibel arbetsplats med nära relation mellan chef och medarbetare samt en stark samhörighet och god kamratanda. Vi vill på alla sätt underlätta för konsumenter som är i behov av ett lån, eller i behov av att samla sina lån och krediter på ett och samma ställe för att få mer kvar att leva på, varje månad året om. Vi erbjuder även våra kunder ett av marknadens mest attraktiva sparande med enkla villkor och alltid till en hög ränta. Vårt mål är att genom enkel och personlig hantering göra våra kunder nöjda. Vi kommer alltid att göra vårt yttersta för att vara det självklara valet oavsett om ett lånebehov uppstår eller om man vill ha ett tryggt sparande.

Read more and apply
Company logo

Studentjobb

Administration / Stockholm

Digital Procurement är en Stockholmsbaserad tech start-up som sysslar med digital förhandling inom inköp baserad på en AI styrd digital plattform, DigiProc. Digital Procurement är grundat av en tidigare managementkonsult från BCG och en inköpschef från Ericsson. Några av våra kunder idag är välkända globala bolag. Start: 17/8 Placering: Stockholm, med möjlighet till att arbeta hemifrån Befattning: ca 40h totalt

Read more and apply
Company logo

Vill du jobba med service och administration?

Administration / Stockholm

Nu söker vår kund en Pricing Admin som kommer att vara med och utveckla deras nya Pricing Team. Vi arbetar med löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Read more and apply
Company logo

Administratör

Administration / Linköping

Till vår kund i Linköping söker vi nu en administratör!

Read more and apply
Company logo

Kundservicemedarbetare till Telia

Sales and Marketing / Luleå

Telia är en nordisk teleoperatör och i Sverige cirka 6000 duktiga kollegor som möter miljontals kunder varje dag i världens mest uppkopplade länder. Telia är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. Rollen som kundservicemedarbetare kommer det vara fokus på försäljning där vi söker en resultatinriktad person med ett stort intresse för kundsamtal, service och försäljning! Är du den personen vi beskriver? Vill du vara med och bidra till Telias framgångar? Välkommen med din ansökan redan idag!

Read more and apply
Company logo

Redovisningsekonom på deltid

Economy / Linköping

Till vår kund i Linköping söker vi nu en Redovisningsekonom på deltid. Är du en studerande redovisningsekonom eller har möjlighet att jobba på 50%? Sök då tjänsten med CV och personligt brev!

Read more and apply
Company logo

Redovisningsekonom

Economy / Linköping

Till vår kund i Linköping söker vi nu en Redovisningsekonom!

Read more and apply
Show all jobs

SEND US A MESSAGE!

We look forward hearing from you.

Subscribe to our newsletter!

Job seeker? Subscribe to our Graduates Newsletter to find tips and articles that may be helpful when searching for a job. Additionally, you will receive our available jobs directly to your email! Company? Stay up to date on the latest news about recruitment and staffing with our B2B Newsletter.

Namn:*
E-post:*
Välj vilket nyhetsbrev du vill prenumerera på:*
För företag
För jobbsökare