MEET ONE OF OUR CUSTOMERS

mikael_hedlund_ellevio

 

How long have you worked at Ellevio and what are you working with? 

I started at Ellevio (then Fortum Distribution) April 2009 as Process Manager and started as Documentation Manager 1: April 2016. The team I manage consists of about 24 employees, of whom 8 are consultants.


Where did you grow up?

I grew up in Stockholm and partly in Småland just outside Västervik.


How is working with Studentwork?

Every time I need to hire a consultant, I turn to Studentwork. Studentwork acts personal but professionally and it suits me perfectly. Always a good response, of course, but more important is that I get an investigative and exploratory response.


How did you experience the process?

I always get frequent feedback about how the process progresses and many opportunities are given to reflect and learn.


How did you get in touch with Studentwork?

I came into contact with Studentwork through a colleague and I am very happy about it today.


Do you have any tips for companies that choose between hiring a crew or recruiting yourself?

The positive thing about hiring staffing companies is to me that I get a high degree of flexibility, I get to work with someone who has this profession and it leaves more time for me to devote myself to my core business.


What are your best career tips?

A career tip from me is to reflect thoroughly where you want to be and WHAT you can contribute. Make a career with both brain and heart!

 

Curious about what our consultants think about Studentwork? Check out our interview with Caroline!

Work as a consultant

 

A selection of our vacancies

Company logo

Deltidsarbete!

Other / Stockholm

Vår kund i bilbranschen söker dig som vill kombinera studierna med ett extrajobb i Bromma. Vi söker dig som gillar att ha kontakt med kunder via telefon och är mycket serviceinriktad.

Read more and apply
Company logo

Kravhandläggare

Banking and Finance / Kista

SevenDay Bank ingår i den franska koncernen BNP Paribas Personal Finance Group sedan 2017 med 18 500 anställda i mer än 30 länder. SevenDay Bank är en filial till danska Express Bank A/S. På kontoret i Kista arbetar ca 50 medarbetare. Hos oss får man arbeta i ett företag med goda resultat, höga ambitioner och en solid tillväxt. Vi har en kultur som är resultat-driven, transparent och en flexibel arbetsplats med nära relation mellan chef och medarbetare samt en stark samhörighet och god kamratanda. Vi vill på alla sätt underlätta för konsumenter som är i behov av ett lån, eller i behov av att samla sina lån och krediter på ett och samma ställe för att få mer kvar att leva på, varje månad året om. Vi erbjuder även våra kunder ett av marknadens mest attraktiva sparande med enkla villkor och alltid till en hög ränta. Vårt mål är att genom enkel och personlig hantering göra våra kunder nöjda. Vi kommer alltid att göra vårt yttersta för att vara det självklara valet oavsett om ett lånebehov uppstår eller om man vill ha ett tryggt sparande.

Read more and apply
Company logo

Studentjobb

Administration / Stockholm

Digital Procurement är en Stockholmsbaserad tech start-up som sysslar med digital förhandling inom inköp baserad på en AI styrd digital plattform, DigiProc. Digital Procurement är grundat av en tidigare managementkonsult från BCG och en inköpschef från Ericsson. Några av våra kunder idag är välkända globala bolag. Start: 17/8 Placering: Stockholm, med möjlighet till att arbeta hemifrån Befattning: ca 40h totalt

Read more and apply
Company logo

Vill du jobba med service och administration?

Administration / Stockholm

Nu söker vår kund en Pricing Admin som kommer att vara med och utveckla deras nya Pricing Team. Vi arbetar med löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Read more and apply
Company logo

Administratör

Administration / Linköping

Till vår kund i Linköping söker vi nu en administratör!

Read more and apply
Company logo

Kundservicemedarbetare till Telia

Sales and Marketing / Luleå

Telia är en nordisk teleoperatör och i Sverige cirka 6000 duktiga kollegor som möter miljontals kunder varje dag i världens mest uppkopplade länder. Telia är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. Rollen som kundservicemedarbetare kommer det vara fokus på försäljning där vi söker en resultatinriktad person med ett stort intresse för kundsamtal, service och försäljning! Är du den personen vi beskriver? Vill du vara med och bidra till Telias framgångar? Välkommen med din ansökan redan idag!

Read more and apply
Company logo

Redovisningsekonom på deltid

Economy / Linköping

Till vår kund i Linköping söker vi nu en Redovisningsekonom på deltid. Är du en studerande redovisningsekonom eller har möjlighet att jobba på 50%? Sök då tjänsten med CV och personligt brev!

Read more and apply
Company logo

Redovisningsekonom

Economy / Linköping

Till vår kund i Linköping söker vi nu en Redovisningsekonom!

Read more and apply
Show all jobs

SEND US A MESSAGE!

We look forward hearing from you.

Subscribe to our newsletter!

Job seeker? Subscribe to our Graduates Newsletter to find tips and articles that may be helpful when searching for a job. Additionally, you will receive our available jobs directly to your email! Company? Stay up to date on the latest news about recruitment and staffing with our B2B Newsletter.

Namn:*
E-post:*
Välj vilket nyhetsbrev du vill prenumerera på:*
För företag
För jobbsökare