• For businesses

VISA VÄGEN FRAMÅT MED RÄTT MEDARBETARE PÅ RÄTT PLATS

Publicerad den 25 mars 2020

Att ha en långsiktig plan när det gäller rekrytering och kompetensförsörjning är a och o för företag som vill fortsätta växa. I vår ständigt snabbföränderliga värld måste företag kontinuerligt se över kompetensbehovet och här gäller det att ligga steget före för att inte halka efter. Få företag lyckas på egenhand, nu finns hjälpen bara ett klick bort.

Hur kan ni framtidsäkra med rätt kompetens?

Inom de närmsta fem åren kommer majoriteten av arbetskraften att utgöras av millennials och Generation Z. Det här är morgondagens talanger som med sin digitala kompetens och nya perspektiv kommer ha en stor inverkan på framtidens arbetsmarknad.  Därför måste företag ha en strategi för hur de ska attrahera nästa generation – för att undvika att hamna på efterkälken. Varje år utför Studentwork en studie som undersöker vår målgrupps förväntningar på arbetslivet. Den ger oss värdefulla insikter som vi gärna delar med oss av. Ladda ner Graduates at Work 2019 kostnadsfritt här och ta reda på hur ni genomför en lyckad onboarding enligt den nya generationens medarbetare. Att ha en långsiktig plan när det gäller rekrytering och kompetensförsörjning är a och o för företag som vill fortsätta växa och här gäller det att ligga steget före. Få företag lyckas på egenhand, därför finns Studentwork bara ett klick bort.

Hur kan vi hitta, behålla och coacha rätt medarbetare?

Genom att sätta drivkraft, ambition och social kompetens i fokus ser vi på Studentwork till att hitta kandidater som kan bidra med mer än att bara utföra sina arbetsuppgifter. Målet som varje arbetsgivare bör ha är att se till att medarbetarna är engagerade, trivs och vill utvecklas inom verksamheten. Därför beror en lyckad matchning inte bara på kompetens i form av utbildning och erfarenheter. Minst lika viktigt är personlighet, attityd, och värderingar och det gäller att lyfta fram dessa typer av soft skills redan under rekryteringsprocessen.

Behovet av personal varierar och ibland uppstår oförutsedda förändringar inom verksamheten som kräver snabba lösningar. Oavsett om ert behov är tillfälligt eller långsiktigt är det fördelaktigt att redan ha etablerat en kontakt för att enkelt och smidigt kunna ta hjälp utifrån. Då kan ni fortsätta fokusera på er kärnverksamhet, och låta våra specialister ta hand om hela rekryteringsprocessen. Vi ser till att ge er all stöd som behövs och jobbar proaktivt för att ni ska stå redo, idag, imorgon och i framtiden.

Beställ en kostnadsfri offert via vår e-handel för rekrytering & bemanning.

Ring eller boka ett onlinemöte direkt.

Läs mer:

Sex anledningar till att välja Studentwork

Learn & Hire är en smart lösning

Studentwork är experter på den nya generationen. Genom sin specialistkunskap fokuserar Studentwork på att attrahera, behålla och coacha talanger till möjliggörare för Sveriges främsta företag – därför kallar vi oss No.1 i soft skills

Ett urval av våra lediga tjänster

Company logo

Modell till Stadium i Norrköping!

Media PR / Norrköping

Stadium är en av Europas största sportkedjor och vill inspirera samt ge fler människor möjligheten till ett aktivt liv. Stadiums grundstenar är energi, mod och team spirit vilka tillsammans med alla medarbetares passion och tävlingsanda har hjälpt företaget på sin tillväxtresa. Till Norrköping söker nu Stadium modeller som kan jobba extra vid behov. Stadium jobbar utifrån olika mått och storlekar och mer information ges om dessa vid intervjutillfälle.

Läs mer och ansök
Company logo

Säljare

Bank och finans / Stockholm

Arval AB är ett internationellt och spännande företag inom bil- och leasingbranschen som erbjuder företag opertionell- och fullserviceleasing. De har 6400 anställda i hela världen och deras Sverigekontor är i Danderyd där de sitter i fina lokaler nära Mörby centrum. Arval söker nu dig som är redo för nya utmaningar som Acqusition Executive. Låter det som rätt tjänst för dig? Ansök gärna redan idag då vi tillämpar löpande urval!

Läs mer och ansök
Company logo

Försäljningsadministratör

Administration / Göteborg

Din bil är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding och representerar varumärkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Audi, Seat och Porsche. Företaget består av totalt 45 anläggningar och ca 2 100 medarbetare. Din bil är uppdelade på tre områden; Stockholm, Göteborg och Syd. Just nu söker Din bil i Göteborg, försäljningsadministratör att stärka upp teamet med. Tjänsten är på heltid med start omgående eller så snart som möjligt. I rollen kommer du få möjlighet att arbeta på en mindre avdelning i en större organisation. Du kommer arbeta med kunniga och lösningsorienterade kollegor och få ta stort eget ansvar. Låter detta som en roll för dig? Vi på Studentwork arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan redan idag!

Läs mer och ansök
Company logo

Orderplanerare på heltid

Administration / Göteborg

Aros electronics provides solutions for motors and drives. We develop and produce totally integrated electronic solutions, from design to finished product, for customer unique industrial and vehicle applications. Vi söker nu för Aros Electronics räkning efter en orderplanerare som kan börja omgående. Tjänsten är på heltid och kontoret är beläget i Mölndal. Vi arbetar med ett löpande urval vilket innebär att rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Läs mer och ansök
Company logo

Ordermottagare till Zander & Ingeström i Täby

Administration / Stockholm

Zander & Ingeström är ett av de ledande företagen inom pump- och värmeteknik. De strävar alltid efter att vara ditt bästa alternativ vid val av produkter och processer.

Läs mer och ansök
Company logo

Deltidsarbete som orderplockare!

Logistik / Stockholm

Vi söker dig som vill arbeta deltid som orderplockare i Stockholm. Inledningsvis kommer detta att vara ett konsultuppdrag på 3 månader via oss på Studentwork men finns stora chanser till förlängning i uppdraget.

Läs mer och ansök
Company logo

Jr Compositor

IT och Telecom / Göteborg

RapidImages is a digital company focusing on visual digitalization and has been a pioneer in the shift from traditional photo to 3D production. Our projects are creative and exciting for market leading companies around the world and across a variety of industries. The company is currently expanding and is located in the cultural- and industrial significant building Sockerbruket in Göteborg. In 2005 we started as a young tech company – during the years we quickly became a pioneer in replacing traditional photo and film production with innovative 3D based technology and scalable creativity. Today we're a one-stop shop for data driven digitalisation of touchpoints across the customer journey - everyday, we combine creativity, technology and smart ideas to create the best possible product experience for people around the globe. Rapid Images has about 90 brilliant talents located in Gothenburg, Åmål, Malmö and Stockholm.

Läs mer och ansök
Company logo

Kundservicemedarbetare

IT och Telecom / Norrköping

Telia är en nordisk teleoperatör. Telia Sverige har cirka 6000 duktiga kollegor som möter miljontals kunder varje dag i världens mest uppkopplade länder. Telia är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. Är du en prestigelös person med ett stort intresse för försäljning, kundsamtal och service? Vill du vara med och bidra till Telias framgångar? I rollen som kundservicemedarbetare får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag!

Läs mer och ansök
Visa alla jobb

Skicka ett meddelande till oss!

Vi ser fram emot att höra från dig.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Jobbsökande? Prenumerera på vårt Graduates Nyhetsbrev för att ta del av tips och artiklar som kan vara till hjälp för ditt jobbsökande. Dessutom får du våra lediga tjänster direkt till din mejl! Företag? Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna kring rekrytering och personaluthyrning med vårt B2B Nyhetsbrev.

Namn:*
E-post:*
Välj vilket nyhetsbrev du vill prenumerera på:*
För företag
För jobbsökare