• For applicants
  • For businesses

STUDENTWORKS NYA PARTNERS 2019

Publicerad den 14 november 2019

Vi på Studentwork är oerhört stolta över att få presentera 2019 års partners. Det finns inget mer värdefullt än att dela ägarskap och ansvar med personer som är med och bidrar till vad Studentwork är idag och som är dedikerade att fortsätta att bygga Studentwork till ett företag i världsklass.

Vilka är Studentworks nya partners?

2019 utsåg vi 7 nya partners som alla har inspirerat, visat ledarskap genom goda exempel, delat glädje och levererat konkreta resultat. Vilka dessa värdefulla medarbetare är kommer vi presentera under kommande veckor. 

MÖT OSCAR MORILD
Oscar har en lång historia på Studentwork där han har varit Account Manager sedan 2015. Nu tar han klivet in som partner i verksamheten, vilket för honom innebär möjligheten att påverka hur vi kan få företaget att växa och utvecklas. Oscar ser fram emot att vara en del av ett forum där engagerade anställda får vara med och driva på framåt och bidra med innovation.    

 

MÖT OSCAR SVENSSON
Oscars karriär tog sin början 2016 när han blev Account Manager på Studentwork. Idag är han Team Leader och ansvarar för några av våra viktigaste kunder. Att han nu är en del av Studentworks partnerskap är enligt honom ett stort steg och något han ser fram emot med både förväntan och spänning. 

 

MÖT MARCUS ANTONSSON
Marcus är sedan 2018 Studentworks VD. Han ser med höga förväntningar fram emot att vara med och skapa ett än mer framgångsrikt bolag. Marcus förhoppningar är att Studentwork ska fortsätta vara ett företag där kunder, konsulter och kandidater möts och erbjuds, tack vare ett nära samarbete tillsammans med oss - en upplevelse i världsklass.

MÖT JOHANNA WADSTEN
Johanna började sin resa på Studentwork som Junior Recruiter 2015, idag är hon Senior Consult Manager och Studentworks ansikte utåt, benämnd som stjärnrekryteraren. För Johanna är det en stor ära att vara partner i ett bolag som hon brinner starkt för. Hon förväntar sig nu att få en större insikt i Studentworks framtida visioner, lära sig av erfarenheten som partnerskapet ger och att få dela massor med nya idéer.

MÖT RASMUS GOJ
Rasmus är Studentworks yngsta partner genom tiderna. Han startade sin resa på Studentwork 2017 och har sedan dess bidragit med enastående resultat till Stockholms säljteam. Han bär det högsta bokningsrekordet och är som Senior Account Manager en nyckelperson när det kommer till ansvaret och utveckling för några av våra största kunder. Som partner ser han fram emot att få vara med och påverka Studentworks resa framåt och styra bolaget i rätt riktning med hjälp av höga ambitioner och starkt engagemang.MÖT EMMA GEFVERT
Emma är en ovärderlig stjärna inom vårt leveransteam där hon verkar som Senior Consultant Manager och Team Leader. Hon började sin karriär på Studentwork 2017, en karriär som pekat uppåt sedan dess och nu ser hon med spänning fram emot sin framtida roll som partner. För Emma innebär partnerskapet i Studentwork en möjlighet att ha inverkan på de beslut som fattas och att få vara delaktig i bolagets framtidsstrategier.

 

MÖT ANDREAS TIBORSON
Andreas är Regional försäljningschef på kontoret i Linköping och har varit en ytterst värdefull tillgång för Studentwork sedan han började 2015. Det är inte en liten tillväxtresa som Andreas drivit fram tillsammans med Linköpingskontoret och nu har han höga förväntningar på den resa Studentwork har framåt. Hans förhoppningar på partnerskapet är att få en större inblick i vart Studenwork är påväg och chansen att hjälpa bolaget att ständigt växa.    

Ett urval av våra lediga tjänster

Company logo

Ingenjör

Teknik / Stockholm

Ellevio är ett av Sveriges största elnätsföretag med 490 medarbetare i Stockholm och Karlstad. Våra värderingar pålitlighet, engagemang och utveckling styr allt vi gör. Genom långsiktiga satsningar och nya innovativa lösningar möjliggör vi energiomställningen och att Sveriges klimatmål kan uppnås. Med en pålitlig och stabil eldistribution skapar vi förutsättningar för att lamporna i hemmen lyser, att kylskåp och rulltrappor fungerar och att företag kan producera sina varor – 365 dagar om året, dygnet runt. Vi förbättrar därigenom livskvaliteten i nära 960 000 hem och företag och för samhället i stort. För Ellevios räkning söker Studentwork nu en ytterligare konsult för att stärka upp deras avräkningsavdelning.

Läs mer och ansök
Company logo

Innesäljare till Stafjsö Valves!

Försäljning och Marknadsföring / Nyköping

Stafsjö Valves utvecklar, tillverkar och säljer högpresterande avstängningsventiler inom flertalet industrier och branscher. Företaget grundades 1666 och jobbar globalt mot ett 40-tal länder med slutkunder inom bland annat papper & massaframställning och gruvindustri. Stafsjö Valves omsätter idag ca 200 MSEK med gedigna tillväxtambitioner. Vill du också vara med på Stafsjö Valves utvecklingsresa och bli en del av deras team? Sök då tjänsten som innesäljare redan idag. Vi använder oss av ett löpande urval.

Läs mer och ansök
Company logo

Technical Customer Support

Försäljning och Marknadsföring / Jönköping

Till vår kunds räkning söker vi just nu en technical customer support!

Läs mer och ansök
Company logo

Kundansvarig / Ekonomi

Bank och finans / Kista

SevenDay Bank AB är ett av Finansinspektionen auktoriserat kreditmarknadsbolag med cirka 70 000 kunder. Bolaget ägs av den nordiska konsumentbanken Ekspres Bank. Deras affärsidé är att erbjuda enkla, prisvärda och lättillgängliga lån- och sparprodukter till konsumenter. Till deras kontor i norra Stockholm söker vi nu två nya kollegor till en tjänst som kundansvarig. Rollen passar dig som har utbildning inom eller stort intresse för ekonomi och som trivs i en social och administrativ roll. Är du den vi söker?

Läs mer och ansök
Company logo

Fordonsförare Spärrfärd

Logistik / Göteborg

Atritec är ett expansivt entreprenörsdrivet mätteknikbolag med bred erfarenhet inom både samhällsbyggnad och automation. På Atritec drivs vi av att effektivisera byggindustrin genom förbättrade processer och utveckling av digitala tjänster. Gemensamt för oss är ett stort passionerat intresse för teknik och utveckling. Hos oss får du möjligheten att jobba i ett tight team av drivna och duktiga specialister. Bolaget består idag av två delar, en tjänste-del bestående av mätteknikkonsulter, samt en teknik-del med utveckling.

Läs mer och ansök
Company logo

Ekonomiassistent student

Ekonomi / Stockholm

D&E Bearings är ett familjeägt och ägarstyrt bolag bildat 1966 som erbjuder ett av marknadens bredaste och mest välsorterade sortiment av glidlager, rullager, ledlager och tillhörande lagerprodukter. Dem har svenska rötter och finns förutom i Sverige även i Finland samt har återförsäljare i Polen. Just nu söker D&E Bearings en student som vill arbeta som ekonomiassistent till deras kontor beläget i Tumba! Vill du vara en del av ett härligt och familjärt team och få relevant erfarenhet till din utbildning? Då är detta tjänsten för dig! Välkommen med din ansökan redan idag!

Läs mer och ansök
Company logo

Administratör på heltid med omgående start

Administration / Malmö

Läs mer och ansök
Company logo

Teknisk orderadministratör

Försäljning och Marknadsföring / Kalmar

Till vår kunds räkning söker vi just nu en teknisk orderadministratör till Kalmar!

Läs mer och ansök
Visa alla jobb

Skicka ett meddelande till oss!

Vi ser fram emot att höra från dig.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Jobbsökande? Prenumerera på vårt Graduates Nyhetsbrev för att ta del av tips och artiklar som kan vara till hjälp för ditt jobbsökande. Dessutom får du våra lediga tjänster direkt till din mejl! Företag? Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna kring rekrytering och personaluthyrning med vårt B2B Nyhetsbrev.

Namn:*
E-post:*
Välj vilket nyhetsbrev du vill prenumerera på:*
För företag
För jobbsökare