• For applicants
  • For businesses

STUDENTWORKS NYA PARTNERS 2019

Publicerad den 25 mars 2020

Vi på Studentwork är oerhört stolta över att få presentera 2019 års partners. Det finns inget mer värdefullt än att dela ägarskap och ansvar med personer som är med och bidrar till vad Studentwork är idag och som är dedikerade att fortsätta att bygga Studentwork till ett företag i världsklass.

Vilka är Studentworks nya partners?

2019 utsåg vi 7 nya partners som alla har inspirerat, visat ledarskap genom goda exempel, delat glädje och levererat konkreta resultat. Vilka dessa värdefulla medarbetare är kommer vi presentera under kommande veckor. 

MÖT OSCAR MORILD
Oscar har en lång historia på Studentwork där han har varit Account Manager sedan 2015. Nu tar han klivet in som partner i verksamheten, vilket för honom innebär möjligheten att påverka hur vi kan få företaget att växa och utvecklas. Oscar ser fram emot att vara en del av ett forum där engagerade anställda får vara med och driva på framåt och bidra med innovation.    

 

MÖT OSCAR SVENSSON
Oscars karriär tog sin början 2016 när han blev Account Manager på Studentwork. Idag är han Team Leader och ansvarar för några av våra viktigaste kunder. Att han nu är en del av Studentworks partnerskap är enligt honom ett stort steg och något han ser fram emot med både förväntan och spänning. 

 

MÖT MARCUS ANTONSSON
Marcus är sedan 2018 Studentworks VD. Han ser med höga förväntningar fram emot att vara med och skapa ett än mer framgångsrikt bolag. Marcus förhoppningar är att Studentwork ska fortsätta vara ett företag där kunder, konsulter och kandidater möts och erbjuds, tack vare ett nära samarbete tillsammans med oss - en upplevelse i världsklass.

MÖT JOHANNA WADSTEN
Johanna började sin resa på Studentwork som Junior Recruiter 2015, idag är hon Senior Consult Manager och Studentworks ansikte utåt, benämnd som stjärnrekryteraren. För Johanna är det en stor ära att vara partner i ett bolag som hon brinner starkt för. Hon förväntar sig nu att få en större insikt i Studentworks framtida visioner, lära sig av erfarenheten som partnerskapet ger och att få dela massor med nya idéer.

MÖT RASMUS GOJ
Rasmus är Studentworks yngsta partner genom tiderna. Han startade sin resa på Studentwork 2017 och har sedan dess bidragit med enastående resultat till Stockholms säljteam. Han bär det högsta bokningsrekordet och är som Senior Account Manager en nyckelperson när det kommer till ansvaret och utveckling för några av våra största kunder. Som partner ser han fram emot att få vara med och påverka Studentworks resa framåt och styra bolaget i rätt riktning med hjälp av höga ambitioner och starkt engagemang.MÖT EMMA GEFVERT
Emma är en ovärderlig stjärna inom vårt leveransteam där hon verkar som Senior Consultant Manager och Team Leader. Hon började sin karriär på Studentwork 2017, en karriär som pekat uppåt sedan dess och nu ser hon med spänning fram emot sin framtida roll som partner. För Emma innebär partnerskapet i Studentwork en möjlighet att ha inverkan på de beslut som fattas och att få vara delaktig i bolagets framtidsstrategier.

 

MÖT ANDREAS TIBORSON
Andreas är Regional försäljningschef på kontoret i Linköping och har varit en ytterst värdefull tillgång för Studentwork sedan han började 2015. Det är inte en liten tillväxtresa som Andreas drivit fram tillsammans med Linköpingskontoret och nu har han höga förväntningar på den resa Studentwork har framåt. Hans förhoppningar på partnerskapet är att få en större inblick i vart Studenwork är påväg och chansen att hjälpa bolaget att ständigt växa.    

Ett urval av våra lediga tjänster

Company logo

Modell till Stadium i Norrköping!

Media PR / Norrköping

Stadium är en av Europas största sportkedjor och vill inspirera samt ge fler människor möjligheten till ett aktivt liv. Stadiums grundstenar är energi, mod och team spirit vilka tillsammans med alla medarbetares passion och tävlingsanda har hjälpt företaget på sin tillväxtresa. Till Norrköping söker nu Stadium modeller som kan jobba extra vid behov. Stadium jobbar utifrån olika mått och storlekar och mer information ges om dessa vid intervjutillfälle.

Läs mer och ansök
Company logo

Säljare

Bank och finans / Stockholm

Arval AB är ett internationellt och spännande företag inom bil- och leasingbranschen som erbjuder företag opertionell- och fullserviceleasing. De har 6400 anställda i hela världen och deras Sverigekontor är i Danderyd där de sitter i fina lokaler nära Mörby centrum. Arval söker nu dig som är redo för nya utmaningar som Acqusition Executive. Låter det som rätt tjänst för dig? Ansök gärna redan idag då vi tillämpar löpande urval!

Läs mer och ansök
Company logo

Försäljningsadministratör

Administration / Göteborg

Din bil är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding och representerar varumärkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Audi, Seat och Porsche. Företaget består av totalt 45 anläggningar och ca 2 100 medarbetare. Din bil är uppdelade på tre områden; Stockholm, Göteborg och Syd. Just nu söker Din bil i Göteborg, försäljningsadministratör att stärka upp teamet med. Tjänsten är på heltid med start omgående eller så snart som möjligt. I rollen kommer du få möjlighet att arbeta på en mindre avdelning i en större organisation. Du kommer arbeta med kunniga och lösningsorienterade kollegor och få ta stort eget ansvar. Låter detta som en roll för dig? Vi på Studentwork arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan redan idag!

Läs mer och ansök
Company logo

Orderplanerare på heltid

Administration / Göteborg

Aros electronics provides solutions for motors and drives. We develop and produce totally integrated electronic solutions, from design to finished product, for customer unique industrial and vehicle applications. Vi söker nu för Aros Electronics räkning efter en orderplanerare som kan börja omgående. Tjänsten är på heltid och kontoret är beläget i Mölndal. Vi arbetar med ett löpande urval vilket innebär att rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Läs mer och ansök
Company logo

Ordermottagare till Zander & Ingeström i Täby

Administration / Stockholm

Zander & Ingeström är ett av de ledande företagen inom pump- och värmeteknik. De strävar alltid efter att vara ditt bästa alternativ vid val av produkter och processer.

Läs mer och ansök
Company logo

Deltidsarbete som orderplockare!

Logistik / Stockholm

Vi söker dig som vill arbeta deltid som orderplockare i Stockholm. Inledningsvis kommer detta att vara ett konsultuppdrag på 3 månader via oss på Studentwork men finns stora chanser till förlängning i uppdraget.

Läs mer och ansök
Company logo

Jr Compositor

IT och Telecom / Göteborg

RapidImages is a digital company focusing on visual digitalization and has been a pioneer in the shift from traditional photo to 3D production. Our projects are creative and exciting for market leading companies around the world and across a variety of industries. The company is currently expanding and is located in the cultural- and industrial significant building Sockerbruket in Göteborg. In 2005 we started as a young tech company – during the years we quickly became a pioneer in replacing traditional photo and film production with innovative 3D based technology and scalable creativity. Today we're a one-stop shop for data driven digitalisation of touchpoints across the customer journey - everyday, we combine creativity, technology and smart ideas to create the best possible product experience for people around the globe. Rapid Images has about 90 brilliant talents located in Gothenburg, Åmål, Malmö and Stockholm.

Läs mer och ansök
Company logo

Kundservicemedarbetare

IT och Telecom / Norrköping

Telia är en nordisk teleoperatör. Telia Sverige har cirka 6000 duktiga kollegor som möter miljontals kunder varje dag i världens mest uppkopplade länder. Telia är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. Är du en prestigelös person med ett stort intresse för försäljning, kundsamtal och service? Vill du vara med och bidra till Telias framgångar? I rollen som kundservicemedarbetare får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag!

Läs mer och ansök
Visa alla jobb

Skicka ett meddelande till oss!

Vi ser fram emot att höra från dig.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Jobbsökande? Prenumerera på vårt Graduates Nyhetsbrev för att ta del av tips och artiklar som kan vara till hjälp för ditt jobbsökande. Dessutom får du våra lediga tjänster direkt till din mejl! Företag? Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna kring rekrytering och personaluthyrning med vårt B2B Nyhetsbrev.

Namn:*
E-post:*
Välj vilket nyhetsbrev du vill prenumerera på:*
För företag
För jobbsökare