• For applicants
  • For businesses

STUDENTWORKS NYA PARTNERS 2019

Publicerad den 24 januari 2020

Vi på Studentwork är oerhört stolta över att få presentera 2019 års partners. Det finns inget mer värdefullt än att dela ägarskap och ansvar med personer som är med och bidrar till vad Studentwork är idag och som är dedikerade att fortsätta att bygga Studentwork till ett företag i världsklass.

Vilka är Studentworks nya partners?

2019 utsåg vi 7 nya partners som alla har inspirerat, visat ledarskap genom goda exempel, delat glädje och levererat konkreta resultat. Vilka dessa värdefulla medarbetare är kommer vi presentera under kommande veckor. 

MÖT OSCAR MORILD
Oscar har en lång historia på Studentwork där han har varit Account Manager sedan 2015. Nu tar han klivet in som partner i verksamheten, vilket för honom innebär möjligheten att påverka hur vi kan få företaget att växa och utvecklas. Oscar ser fram emot att vara en del av ett forum där engagerade anställda får vara med och driva på framåt och bidra med innovation.    

 

MÖT OSCAR SVENSSON
Oscars karriär tog sin början 2016 när han blev Account Manager på Studentwork. Idag är han Team Leader och ansvarar för några av våra viktigaste kunder. Att han nu är en del av Studentworks partnerskap är enligt honom ett stort steg och något han ser fram emot med både förväntan och spänning. 

 

MÖT MARCUS ANTONSSON
Marcus är sedan 2018 Studentworks VD. Han ser med höga förväntningar fram emot att vara med och skapa ett än mer framgångsrikt bolag. Marcus förhoppningar är att Studentwork ska fortsätta vara ett företag där kunder, konsulter och kandidater möts och erbjuds, tack vare ett nära samarbete tillsammans med oss - en upplevelse i världsklass.

MÖT JOHANNA WADSTEN
Johanna började sin resa på Studentwork som Junior Recruiter 2015, idag är hon Senior Consult Manager och Studentworks ansikte utåt, benämnd som stjärnrekryteraren. För Johanna är det en stor ära att vara partner i ett bolag som hon brinner starkt för. Hon förväntar sig nu att få en större insikt i Studentworks framtida visioner, lära sig av erfarenheten som partnerskapet ger och att få dela massor med nya idéer.

MÖT RASMUS GOJ
Rasmus är Studentworks yngsta partner genom tiderna. Han startade sin resa på Studentwork 2017 och har sedan dess bidragit med enastående resultat till Stockholms säljteam. Han bär det högsta bokningsrekordet och är som Senior Account Manager en nyckelperson när det kommer till ansvaret och utveckling för några av våra största kunder. Som partner ser han fram emot att få vara med och påverka Studentworks resa framåt och styra bolaget i rätt riktning med hjälp av höga ambitioner och starkt engagemang.MÖT EMMA GEFVERT
Emma är en ovärderlig stjärna inom vårt leveransteam där hon verkar som Senior Consultant Manager och Team Leader. Hon började sin karriär på Studentwork 2017, en karriär som pekat uppåt sedan dess och nu ser hon med spänning fram emot sin framtida roll som partner. För Emma innebär partnerskapet i Studentwork en möjlighet att ha inverkan på de beslut som fattas och att få vara delaktig i bolagets framtidsstrategier.

 

MÖT ANDREAS TIBORSON
Andreas är Regional försäljningschef på kontoret i Linköping och har varit en ytterst värdefull tillgång för Studentwork sedan han började 2015. Det är inte en liten tillväxtresa som Andreas drivit fram tillsammans med Linköpingskontoret och nu har han höga förväntningar på den resa Studentwork har framåt. Hans förhoppningar på partnerskapet är att få en större inblick i vart Studenwork är påväg och chansen att hjälpa bolaget att ständigt växa.    

Ett urval av våra lediga tjänster

Company logo

Kontraktsadministratör till Boliden i Stockholm

Administration / Stockholm

Boliden AB är ett metallföretag med rötterna i Bolidengruvan, i Boliden i norra Västerbotten. Bolidens verksamhet är inriktad på de första stegen i förädlingskedjan som är prospektering, gruvbrytning och anrikning, smältning, raffinering samt återvinning. För deras räkning söker vi nu en kontraktsadministratör med start i mars 2020. Detta är en tillsvidareanställning med inledande provanställningsperiod.

Läs mer och ansök
Company logo

Retuschör

Media PR / Norrköping

Stadium är en av Europas största sportkedjor och vill inspirera samt ge fler människor möjligheten till ett aktivt liv. Stadiums grundstenar är energi, mod och team spirit vilka tillsammans med alla medarbetares passion och tävlingsanda har hjälpt företaget på sin tillväxtresa. Till sitt servicekontor i Norrköping har Stadium nu ett nytt behov av en retuschör för extrajobb med start omgående.

Läs mer och ansök
Company logo

Marknadsföring extrajobb / foto / grafisk design

Media PR / Stockholm

Bonava är en ledande bostadsutvecklare i norra Europa. Bonava har skapat hem och grannskap sedan 1930-talet. Bonava har 2 000 anställda med verksamhet i Sverige, Tyskland, Finland, Danmark, Norge, St Petersburg, Estland och Lettland och en omsättning på 14,5 miljarder kronor år 2017. Bonava är noterat på Nasdaq Stockholm.

Läs mer och ansök
Company logo

Vi söker en junior nätutvecklare till Ellevio!

Teknik / Karlstad

Ellevio är ett av Sveriges största elnätsföretag med 450 medarbetare i Stockholm och Karlstad. Våra värderingar pålitlighet, engagemang och utveckling styr allt vi gör. Genom långsiktiga satsningar och nya innovativa lösningar möjliggör vi energiomställningen och att Sveriges klimatmål kan uppnås. Med en pålitlig och stabil eldistribution skapar vi förutsättningar för att lamporna i hemmen lyser, att kylskåp och rulltrappor fungerar och att företag kan producera sina varor – 365 dagar om året, dygnet runt. Vi förbättrar därigenom livskvaliteten i över 940 000 hem och företag och för samhället i stort. Till sitt kontor i Karlstad har nu Ellevio ett behov av en junior nätutvecklare för start under våren.

Läs mer och ansök
Company logo

Fastighetsskötare

Fastighet / Stockholm

Corem är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden i Sverige samt Danmark. Det når dem genom att arbeta långsiktigt och vara en riktigt bra affärspartner till deras hyresgäster. Corem är noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap med tre aktieslag, stamaktie av serie A, stamaktie av serie B samt preferensaktie.

Läs mer och ansök
Company logo

Systemadministratör/Linuxadministratör

IT och Telecom / Linköping

Med en tydlig vision, laganda och målet att tillhandahålla organisationer världen över med en flexibel och säker Linux-skrivbordslösning, är de nu redo att ta Cendio till nästa nivå! Cendio letar därför efter en kollega med tekniska färdigheter inom Linux som vill göra Cendios världsomspännande kunder ännu bättre! På Cendio får du möjlighet att arbeta med avancerad teknik, möta kompetenta kunder och hitta lösningar på utmanande problem. Cendio är stolta över vad de gör och älskar att leverera värde, vilket är en produkt som gör verklig skillnad för deras kunder, anställda och ägare. Som bolag och team arbetare de aktivt efter värdeorden; öppenhet, respekt, teamkänsla och ha roligt på jobbet. Cendio är övertygade om att framgångsfaktorn är att de tillsammans kontinuerligt arbetar med deras kultur och arbetsmiljö, både som individer och grupp. För Cendio är det viktigt att varje medarbetare har möjlighet till personlig utveckling, både professionellt och privat. Idag har Cendio 10 st anställda och har sitt kontor lättillgängligt i Mjärdevi, Linköping!

Läs mer och ansök
Company logo

Ekonom

Bank och finans / Kista

SevenDay Bank AB är ett av Finansinspektionen auktoriserat kreditmarknadsbolag med cirka 70 000 kunder. Bolaget ägs av den nordiska konsumentbanken Ekspres Bank. Deras affärsidé är att erbjuda enkla, prisvärda och lättillgängliga lån- och sparprodukter till konsumenter. Till deras kontor i norra Stockholm söker vi nu tre nya kollegor till en tjänst som kundansvarig. Två av rollerna är en rekrytering och den andra är ett vikariat på 12 månader. Rollen passar dig som har utbildning inom eller stort intresse för ekonomi och som trivs i en social och administrativ roll. Är du den vi söker? Sök redan idag!

Läs mer och ansök
Company logo

Norsktalande Marknadsundersökare

Försäljning och Marknadsföring / Göteborg

Vi söker nu för kunds räkning norsktalande marknadsundersökare för ett spännande uppdrag. Vår kund är väletablerade inom sin bransch och störst i Sverige på marknadsundersökningar. Är du en social och utåtriktad person kan du vara den vi söker!

Läs mer och ansök
Visa alla jobb

Skicka ett meddelande till oss!

Vi ser fram emot att höra från dig.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Jobbsökande? Prenumerera på vårt Graduates Nyhetsbrev för att ta del av tips och artiklar som kan vara till hjälp för ditt jobbsökande. Dessutom får du våra lediga tjänster direkt till din mejl! Företag? Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna kring rekrytering och personaluthyrning med vårt B2B Nyhetsbrev.

Namn:*
E-post:*
Välj vilket nyhetsbrev du vill prenumerera på:*
För företag
För jobbsökare