• For applicants
  • For businesses

MOTION + PRESTATION = SANT

Publicerad den 27 januari 2020

Fysisk träning förbättrar koncentrationsförmågan, ökar vår uppmärksamhet och hjälper oss att ta bättre beslut. Minnet, sömnen och kreativiteten påverkas också positivt av regelbunden rörelse. Upplever du att produktiviteten dalar och motivationen är på väg mot botten? Träna! Du kommer märka hur du presterar och mår bättre!

Vardagsmotionera 

Att ta trapporna framför för hissen eller att gå vissa sträckor istället för att ta bilen är typiska exempel på motion du kan tillföra i din vardag. Du som har ett kontorsjobb med höj- och sänkbart skrivbord kan satsa på att stå upp delar av arbetsdagen. Det fina med den här typen av motion är att det snabbt blir en omedveten handling – men dock så effektiv!  

Avsätt tid

Vardagsmotion i all ära men för att få maximal effekt av din träning krävs att du några timmar i veckan får upp pulsen ordentligt. Med långa arbetsdagar, hem, familj och socialt umgänge är det lätt hänt att träningen faller bort. Men är det tid eller motivation du saknar? Genom att planera och prioritera din träning kan du frigöra tid, även i ett fullspäckat schema. Du hinner, bara du vill.

Ta dig från A till B med träning

När tiden är knapp gäller det att vara kreativ. Ta med träningskläder till jobbet och jogga hem, jogga till mataffären och ta bussen tillbaka eller utse cykeln till ditt främsta transportmedel. Har du planerat in ett kortare träningspass på gymmet, värm upp genom att springa eller power-walka dit.

Träningsutmaning med jobbet

Många arbetsplatser som har infört gemensam träning under och/eller efter arbetstid vittnar om gladare och mer produktiva medarbetare. Anordna fysiska aktiviteter tillsammans och sätt upp ett gemensamt träningsmål. På Studentwork tränar vi Crossfit två dagar i veckan, vi har kämpat oss igenom Toughest tillsammans, sprungit loppet Kungsholmen Runt och just nu förbereder vi oss för Arena Run.  

Så ser vi på träning och välmående

På Studentwork uppmuntrar vi varandra till aktivitet då vi vet att det är viktigt för vårt välmående – och självklart vill vi att alla som jobbar här ska må bra! Välmående medarbetare ökar engagemanget, ger bättre prestationer och leder till ökad arbetsglädje. Så förutom att vi mår bättre på individnivå mår hela verksamheten bättre av att vi rör på oss! Genom att träna ihop stärker vi gruppens samhörighet, och inte minst har vi roligt tillsammans. 

Ett urval av våra lediga tjänster

Company logo

Ingenjör till fordonsindustrin

Teknik / Göteborg

Vår kund i denna rekryteringsprocess är ett väletablerat teknikkonsultbolag med huvudkontor i Göteborg. De är verksamma inom flera spännande områden som UX & Service Design, Embedded Systems, Green Tech och Electro Mobility. Deras kundbas utgörs av stora och välkända företag som fokuserar på avancerad och modern teknik. Vår kund lägger stor vikt vid den personliga utvecklingen hos deras medarbetare. Vi söker därför dig som vill växa långsiktigt tillsammans med dem.

Läs mer och ansök
Company logo

Elkonstruktör

Teknik / Norrköping

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. De levererar kvalificerade tekniska konsulttjänster inom teknik, miljö och arkitektur. I Sverige erbjuder de ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT för samhällsutveckling och industri. Resultatet av det arbete Sweco gör blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten.

Läs mer och ansök
Company logo

Junior Software Engineer

IT och Telecom / Stockholm

Do you have a great interest in programming and new technology? Do you have a Bachelor´s or Master´s degree within Computer science or similar? Do you have been involved in open-source communities and have exciting projects to show? IOPSYS are now looking for 2-3 Junior Software Engineers to their office in Skärholmen. IOPSYS develops iopsysWrt, an OpenWrt based enterprise software platform for Residential Gateways and WiFi Extenders. iopsysWrt provides its consumers a hardware independent, modular and secure system with a comprehensive application and service development framework enabling its consumers focus on building innovative services. IOPSYS embraces open-source and contributes code to other open-source projects which enables IOPSYS developers get recognition for their work not only at IOPSYS but also in the wider community. Does this sound interesting? We are looking forward to receiving your application today!

Läs mer och ansök
Company logo

Administrativt projektstöd

Administration / Växjö

Vår kund är ett globalt företag som arbetar med innovativa lösningar för intelligent infrastruktur, hållbar energiteknik, effektiv produktion samt hälso- och sjukvård genom elektrifiering, automation och digitalisering. Vår kund har ca 4 500 medarbetare på ett 40-tal orter runt om i Sverige. Till vår kunds kontor i Växjö söker vi nu ett administrativt projektstöd för start omgående.

Läs mer och ansök
Company logo

Kundtjänst

Bank och finans / Kista

Vi söker en kundtjänstmedarbetare för ett konsultuppdrag på 12 månader till vår globala kund med kontor i Kista.

Läs mer och ansök
Company logo

Kontraktsadministratör till Boliden i Stockholm

Administration / Stockholm

Boliden AB är ett metallföretag med rötterna i Bolidengruvan, i Boliden i norra Västerbotten. Bolidens verksamhet är inriktad på de första stegen i förädlingskedjan som är prospektering, gruvbrytning och anrikning, smältning, raffinering samt återvinning. För deras räkning söker vi nu en kontraktsadministratör med start i mars 2020. Detta är en tillsvidareanställning med inledande provanställningsperiod.

Läs mer och ansök
Company logo

Retuschör

Media PR / Norrköping

Stadium är en av Europas största sportkedjor och vill inspirera samt ge fler människor möjligheten till ett aktivt liv. Stadiums grundstenar är energi, mod och team spirit vilka tillsammans med alla medarbetares passion och tävlingsanda har hjälpt företaget på sin tillväxtresa. Till sitt servicekontor i Norrköping har Stadium nu ett nytt behov av en retuschör för extrajobb med start omgående.

Läs mer och ansök
Company logo

Marknadsföring extrajobb / foto / grafisk design

Media PR / Stockholm

Bonava är en ledande bostadsutvecklare i norra Europa. Bonava har skapat hem och grannskap sedan 1930-talet. Bonava har 2 000 anställda med verksamhet i Sverige, Tyskland, Finland, Danmark, Norge, St Petersburg, Estland och Lettland och en omsättning på 14,5 miljarder kronor år 2017. Bonava är noterat på Nasdaq Stockholm.

Läs mer och ansök
Visa alla jobb

Skicka ett meddelande till oss!

Vi ser fram emot att höra från dig.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Jobbsökande? Prenumerera på vårt Graduates Nyhetsbrev för att ta del av tips och artiklar som kan vara till hjälp för ditt jobbsökande. Dessutom får du våra lediga tjänster direkt till din mejl! Företag? Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna kring rekrytering och personaluthyrning med vårt B2B Nyhetsbrev.

Namn:*
E-post:*
Välj vilket nyhetsbrev du vill prenumerera på:*
För företag
För jobbsökare