• For applicants
  • For businesses

MOTION + PRESTATION = SANT

Publicerad den 25 mars 2020

Fysisk träning förbättrar koncentrationsförmågan, ökar vår uppmärksamhet och hjälper oss att ta bättre beslut. Minnet, sömnen och kreativiteten påverkas också positivt av regelbunden rörelse. Upplever du att produktiviteten dalar och motivationen är på väg mot botten? Träna! Du kommer märka hur du presterar och mår bättre!

Vardagsmotionera 

Att ta trapporna framför för hissen eller att gå vissa sträckor istället för att ta bilen är typiska exempel på motion du kan tillföra i din vardag. Du som har ett kontorsjobb med höj- och sänkbart skrivbord kan satsa på att stå upp delar av arbetsdagen. Det fina med den här typen av motion är att det snabbt blir en omedveten handling – men dock så effektiv!  

Avsätt tid

Vardagsmotion i all ära men för att få maximal effekt av din träning krävs att du några timmar i veckan får upp pulsen ordentligt. Med långa arbetsdagar, hem, familj och socialt umgänge är det lätt hänt att träningen faller bort. Men är det tid eller motivation du saknar? Genom att planera och prioritera din träning kan du frigöra tid, även i ett fullspäckat schema. Du hinner, bara du vill.

Ta dig från A till B med träning

När tiden är knapp gäller det att vara kreativ. Ta med träningskläder till jobbet och jogga hem, jogga till mataffären och ta bussen tillbaka eller utse cykeln till ditt främsta transportmedel. Har du planerat in ett kortare träningspass på gymmet, värm upp genom att springa eller power-walka dit.

Träningsutmaning med jobbet

Många arbetsplatser som har infört gemensam träning under och/eller efter arbetstid vittnar om gladare och mer produktiva medarbetare. Anordna fysiska aktiviteter tillsammans och sätt upp ett gemensamt träningsmål. På Studentwork tränar vi Crossfit två dagar i veckan, vi har kämpat oss igenom Toughest tillsammans, sprungit loppet Kungsholmen Runt och just nu förbereder vi oss för Arena Run.  

Så ser vi på träning och välmående

På Studentwork uppmuntrar vi varandra till aktivitet då vi vet att det är viktigt för vårt välmående – och självklart vill vi att alla som jobbar här ska må bra! Välmående medarbetare ökar engagemanget, ger bättre prestationer och leder till ökad arbetsglädje. Så förutom att vi mår bättre på individnivå mår hela verksamheten bättre av att vi rör på oss! Genom att träna ihop stärker vi gruppens samhörighet, och inte minst har vi roligt tillsammans. 

Ett urval av våra lediga tjänster

Company logo

Modell till Stadium i Norrköping!

Media PR / Norrköping

Stadium är en av Europas största sportkedjor och vill inspirera samt ge fler människor möjligheten till ett aktivt liv. Stadiums grundstenar är energi, mod och team spirit vilka tillsammans med alla medarbetares passion och tävlingsanda har hjälpt företaget på sin tillväxtresa. Till Norrköping söker nu Stadium modeller som kan jobba extra vid behov. Stadium jobbar utifrån olika mått och storlekar och mer information ges om dessa vid intervjutillfälle.

Läs mer och ansök
Company logo

Säljare

Bank och finans / Stockholm

Arval AB är ett internationellt och spännande företag inom bil- och leasingbranschen som erbjuder företag opertionell- och fullserviceleasing. De har 6400 anställda i hela världen och deras Sverigekontor är i Danderyd där de sitter i fina lokaler nära Mörby centrum. Arval söker nu dig som är redo för nya utmaningar som Acqusition Executive. Låter det som rätt tjänst för dig? Ansök gärna redan idag då vi tillämpar löpande urval!

Läs mer och ansök
Company logo

Försäljningsadministratör

Administration / Göteborg

Din bil är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding och representerar varumärkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Audi, Seat och Porsche. Företaget består av totalt 45 anläggningar och ca 2 100 medarbetare. Din bil är uppdelade på tre områden; Stockholm, Göteborg och Syd. Just nu söker Din bil i Göteborg, försäljningsadministratör att stärka upp teamet med. Tjänsten är på heltid med start omgående eller så snart som möjligt. I rollen kommer du få möjlighet att arbeta på en mindre avdelning i en större organisation. Du kommer arbeta med kunniga och lösningsorienterade kollegor och få ta stort eget ansvar. Låter detta som en roll för dig? Vi på Studentwork arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan redan idag!

Läs mer och ansök
Company logo

Orderplanerare på heltid

Administration / Göteborg

Aros electronics provides solutions for motors and drives. We develop and produce totally integrated electronic solutions, from design to finished product, for customer unique industrial and vehicle applications. Vi söker nu för Aros Electronics räkning efter en orderplanerare som kan börja omgående. Tjänsten är på heltid och kontoret är beläget i Mölndal. Vi arbetar med ett löpande urval vilket innebär att rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Läs mer och ansök
Company logo

Ordermottagare till Zander & Ingeström i Täby

Administration / Stockholm

Zander & Ingeström är ett av de ledande företagen inom pump- och värmeteknik. De strävar alltid efter att vara ditt bästa alternativ vid val av produkter och processer.

Läs mer och ansök
Company logo

Deltidsarbete som orderplockare!

Logistik / Stockholm

Vi söker dig som vill arbeta deltid som orderplockare i Stockholm. Inledningsvis kommer detta att vara ett konsultuppdrag på 3 månader via oss på Studentwork men finns stora chanser till förlängning i uppdraget.

Läs mer och ansök
Company logo

Jr Compositor

IT och Telecom / Göteborg

RapidImages is a digital company focusing on visual digitalization and has been a pioneer in the shift from traditional photo to 3D production. Our projects are creative and exciting for market leading companies around the world and across a variety of industries. The company is currently expanding and is located in the cultural- and industrial significant building Sockerbruket in Göteborg. In 2005 we started as a young tech company – during the years we quickly became a pioneer in replacing traditional photo and film production with innovative 3D based technology and scalable creativity. Today we're a one-stop shop for data driven digitalisation of touchpoints across the customer journey - everyday, we combine creativity, technology and smart ideas to create the best possible product experience for people around the globe. Rapid Images has about 90 brilliant talents located in Gothenburg, Åmål, Malmö and Stockholm.

Läs mer och ansök
Company logo

Kundservicemedarbetare

IT och Telecom / Norrköping

Telia är en nordisk teleoperatör. Telia Sverige har cirka 6000 duktiga kollegor som möter miljontals kunder varje dag i världens mest uppkopplade länder. Telia är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. Är du en prestigelös person med ett stort intresse för försäljning, kundsamtal och service? Vill du vara med och bidra till Telias framgångar? I rollen som kundservicemedarbetare får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag!

Läs mer och ansök
Visa alla jobb

Skicka ett meddelande till oss!

Vi ser fram emot att höra från dig.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Jobbsökande? Prenumerera på vårt Graduates Nyhetsbrev för att ta del av tips och artiklar som kan vara till hjälp för ditt jobbsökande. Dessutom får du våra lediga tjänster direkt till din mejl! Företag? Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna kring rekrytering och personaluthyrning med vårt B2B Nyhetsbrev.

Namn:*
E-post:*
Välj vilket nyhetsbrev du vill prenumerera på:*
För företag
För jobbsökare