ÄR DU JULENS PROJEKTLEDARE?

Publicerad den 24 januari 2020

Årets mysigaste säsong är här – julen. Nu ser vi med längtan och förväntan fram emot lediga dagar, umgänge och god mat. Men årets mysigaste säsong är för många även den stressigaste. Du som tenderar att bli julens projektledare känner säkert igen dig. Så hur kan vi undvika julstressen?

Släpp prestationsångesten och skippa konsumtionshetsen. Det är lättare sagt än gjort i juletider. Det är nu det ska städas och bakas, julklappar ska köpas och släktingar ska bjudas in och tas om hand. Men handlar inte julen framför allt om att visa kärlek och uppskattning? Spelar det egentligen någon roll hur många olika sorters sill ni serverar på julbordet eller om antalet klappar under granen är tillräckligt? Fundera på vad som faktiskt är värdefullt på riktigt och låt fokus ligga på det.

Ta inte projektledarrollen. Gör det bara inte. Vägra. Du som jobbar heltid och vill ägna julledigheten till att vila upp dig inför nästa år kan omöjligt ta på dig hela ansvaret för julen. Dela upp ansvarsområdena inom familjen och släpp kontrollen. Kom ihåg vad vi konstaterade nyss, julen handlar om att visa kärlek och uppskattning – inte om vem som kan griljera skinka, klä julgranen och köra och hämta faster Agda på samma gång.

Var 100% ledig. Efter en intensiv höst är det viktigt att du, både mentalt och fysiskt, vilar upp dig. Nästa år väntar runt hörnet med nya utmaningar och projekt att sätta i rullning, så ta chansen nu att vara helt ledig! Glöm bort mejlinkorgen för en stund, stäng av jobbtelefonen och ge dig själv tid att koppla av. Du kommer märka effekten av att ha varit helt ledig när du kommer tillbaka 2020, laddad med ny energi!

En av de utmaningar som väntar 2020 kommer vara att bemöta den nya generation som redan nu har tagit klivet in på arbetsmarknaden. Klicka här och ta reda på mer om hur Studentwork kan hjälpa ert företag med bemanning och rekrytering av unga medarbetare.

Ett urval av våra lediga tjänster

Company logo

Ingenjör till fordonsindustrin

Teknik / Göteborg

Vår kund i denna rekryteringsprocess är ett väletablerat teknikkonsultbolag med huvudkontor i Göteborg. De är verksamma inom flera spännande områden som UX & Service Design, Embedded Systems, Green Tech och Electro Mobility. Deras kundbas utgörs av stora och välkända företag som fokuserar på avancerad och modern teknik. Vår kund lägger stor vikt vid den personliga utvecklingen hos deras medarbetare. Vi söker därför dig som vill växa långsiktigt tillsammans med dem.

Läs mer och ansök
Company logo

Elkonstruktör

Teknik / Norrköping

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. De levererar kvalificerade tekniska konsulttjänster inom teknik, miljö och arkitektur. I Sverige erbjuder de ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT för samhällsutveckling och industri. Resultatet av det arbete Sweco gör blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten.

Läs mer och ansök
Company logo

Junior Software Engineer

IT och Telecom / Stockholm

Do you have a great interest in programming and new technology? Do you have a Bachelor´s or Master´s degree within Computer science or similar? Do you have been involved in open-source communities and have exciting projects to show? IOPSYS are now looking for 2-3 Junior Software Engineers to their office in Skärholmen. IOPSYS develops iopsysWrt, an OpenWrt based enterprise software platform for Residential Gateways and WiFi Extenders. iopsysWrt provides its consumers a hardware independent, modular and secure system with a comprehensive application and service development framework enabling its consumers focus on building innovative services. IOPSYS embraces open-source and contributes code to other open-source projects which enables IOPSYS developers get recognition for their work not only at IOPSYS but also in the wider community. Does this sound interesting? We are looking forward to receiving your application today!

Läs mer och ansök
Company logo

Administrativt projektstöd

Administration / Växjö

Vår kund är ett globalt företag som arbetar med innovativa lösningar för intelligent infrastruktur, hållbar energiteknik, effektiv produktion samt hälso- och sjukvård genom elektrifiering, automation och digitalisering. Vår kund har ca 4 500 medarbetare på ett 40-tal orter runt om i Sverige. Till vår kunds kontor i Växjö söker vi nu ett administrativt projektstöd för start omgående.

Läs mer och ansök
Company logo

Kundtjänst

Bank och finans / Kista

Vi söker en kundtjänstmedarbetare för ett konsultuppdrag på 12 månader till vår globala kund med kontor i Kista.

Läs mer och ansök
Company logo

Kontraktsadministratör till Boliden i Stockholm

Administration / Stockholm

Boliden AB är ett metallföretag med rötterna i Bolidengruvan, i Boliden i norra Västerbotten. Bolidens verksamhet är inriktad på de första stegen i förädlingskedjan som är prospektering, gruvbrytning och anrikning, smältning, raffinering samt återvinning. För deras räkning söker vi nu en kontraktsadministratör med start i mars 2020. Detta är en tillsvidareanställning med inledande provanställningsperiod.

Läs mer och ansök
Company logo

Retuschör

Media PR / Norrköping

Stadium är en av Europas största sportkedjor och vill inspirera samt ge fler människor möjligheten till ett aktivt liv. Stadiums grundstenar är energi, mod och team spirit vilka tillsammans med alla medarbetares passion och tävlingsanda har hjälpt företaget på sin tillväxtresa. Till sitt servicekontor i Norrköping har Stadium nu ett nytt behov av en retuschör för extrajobb med start omgående.

Läs mer och ansök
Company logo

Marknadsföring extrajobb / foto / grafisk design

Media PR / Stockholm

Bonava är en ledande bostadsutvecklare i norra Europa. Bonava har skapat hem och grannskap sedan 1930-talet. Bonava har 2 000 anställda med verksamhet i Sverige, Tyskland, Finland, Danmark, Norge, St Petersburg, Estland och Lettland och en omsättning på 14,5 miljarder kronor år 2017. Bonava är noterat på Nasdaq Stockholm.

Läs mer och ansök
Visa alla jobb

Skicka ett meddelande till oss!

Vi ser fram emot att höra från dig.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Jobbsökande? Prenumerera på vårt Graduates Nyhetsbrev för att ta del av tips och artiklar som kan vara till hjälp för ditt jobbsökande. Dessutom får du våra lediga tjänster direkt till din mejl! Företag? Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna kring rekrytering och personaluthyrning med vårt B2B Nyhetsbrev.

Namn:*
E-post:*
Välj vilket nyhetsbrev du vill prenumerera på:*
För företag
För jobbsökare