• For applicants
  • For businesses

3 TIPS FÖR EN LYCKAD START PÅ 2020!

Publicerad den 25 mars 2020

I alla tider har människor gillat idén om övergång mellan gammalt och nytt. Nyårsafton symboliserar för många startskottet till ett nytt skede och är ett ypperligt tillfälle att vända blad och sätta upp nya mål inför framtiden. Här kommer 3 tips för att ge dig en rivstart på det nya året!

Formulera tydliga och realistiska mål

Du som tycker om att avlägga nyårslöften kan knappast ha missat detta tips. Men det är värt att upprepa! Framgångsfaktorn med realistiska mål visade sig stämma bra i en svensk studie från förra året, utförd bland andra av psykologen Alexander Rozental, där 55 % av deltagarna lyckades med sina nyårslöften. Genom att bryta ner ditt slutgiltiga mål i mindre delmål ökar du chanserna att lyckas betydligt. Var noga med hur du formulerar dina mål och gå inte ut för hårt. Med andra ord, om du aldrig har sprungit milen förut kanske du inte ska satsa på en halvmara redan i januari.

Fokusera på rätt saker

Varje dag flyger omkring 60 000 tankar förbi i våra hjärnor och forskning säger att över hälften av dessa är självdestruktiva. Ingenting slukar energi så mycket som negativa tankar så ta kontroll över din hjärna och fokusera på alla positiva aspekter istället. Uppmärksamma dina framgångar och lyft dina styrkor. Fundera över vilka människor och vilka tillfällen som ger dig mest utbyte och satsa på att fylla ditt liv med så många meningsfulla ögonblick som möjligt. Föreställ dig redan nu när du ser tillbaka på nästa år och alla positiva minnen du har skapat åt dig själv.

Hitta nya sätt att utmana dig själv

Då och då behöver vi alla en liten knuff ut ur komfortzonen för att påminnas om vad som händer när vi utmanar oss själva. Det är då vi växer som människor och lär oss som mest om oss själva. Ett kliv ut i det okända kommer stärka ditt självförtroende och få dig att inse att dina rädslor inte är verkliga. Att starta året med en ny utmaning kan innebära allt från att du byter jobb till att du börjar träna kickboxning eller går en kurs och lär dig att knyppla. Det kan vara hur stort eller litet som helst, huvudsaken är att du vågar dig över tröskeln till att prova något nytt.

Är 2020 startåret för din karriär eller vill du utmana dig själv genom att byta jobb? Alla våra lediga tjänster hitta du här!

Så förbereder dig för Generation Z

 

Ett urval av våra lediga tjänster

Company logo

Modell till Stadium i Norrköping!

Media PR / Norrköping

Stadium är en av Europas största sportkedjor och vill inspirera samt ge fler människor möjligheten till ett aktivt liv. Stadiums grundstenar är energi, mod och team spirit vilka tillsammans med alla medarbetares passion och tävlingsanda har hjälpt företaget på sin tillväxtresa. Till Norrköping söker nu Stadium modeller som kan jobba extra vid behov. Stadium jobbar utifrån olika mått och storlekar och mer information ges om dessa vid intervjutillfälle.

Läs mer och ansök
Company logo

Säljare

Bank och finans / Stockholm

Arval AB är ett internationellt och spännande företag inom bil- och leasingbranschen som erbjuder företag opertionell- och fullserviceleasing. De har 6400 anställda i hela världen och deras Sverigekontor är i Danderyd där de sitter i fina lokaler nära Mörby centrum. Arval söker nu dig som är redo för nya utmaningar som Acqusition Executive. Låter det som rätt tjänst för dig? Ansök gärna redan idag då vi tillämpar löpande urval!

Läs mer och ansök
Company logo

Försäljningsadministratör

Administration / Göteborg

Din bil är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding och representerar varumärkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Audi, Seat och Porsche. Företaget består av totalt 45 anläggningar och ca 2 100 medarbetare. Din bil är uppdelade på tre områden; Stockholm, Göteborg och Syd. Just nu söker Din bil i Göteborg, försäljningsadministratör att stärka upp teamet med. Tjänsten är på heltid med start omgående eller så snart som möjligt. I rollen kommer du få möjlighet att arbeta på en mindre avdelning i en större organisation. Du kommer arbeta med kunniga och lösningsorienterade kollegor och få ta stort eget ansvar. Låter detta som en roll för dig? Vi på Studentwork arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan redan idag!

Läs mer och ansök
Company logo

Orderplanerare på heltid

Administration / Göteborg

Aros electronics provides solutions for motors and drives. We develop and produce totally integrated electronic solutions, from design to finished product, for customer unique industrial and vehicle applications. Vi söker nu för Aros Electronics räkning efter en orderplanerare som kan börja omgående. Tjänsten är på heltid och kontoret är beläget i Mölndal. Vi arbetar med ett löpande urval vilket innebär att rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Läs mer och ansök
Company logo

Ordermottagare till Zander & Ingeström i Täby

Administration / Stockholm

Zander & Ingeström är ett av de ledande företagen inom pump- och värmeteknik. De strävar alltid efter att vara ditt bästa alternativ vid val av produkter och processer.

Läs mer och ansök
Company logo

Deltidsarbete som orderplockare!

Logistik / Stockholm

Vi söker dig som vill arbeta deltid som orderplockare i Stockholm. Inledningsvis kommer detta att vara ett konsultuppdrag på 3 månader via oss på Studentwork men finns stora chanser till förlängning i uppdraget.

Läs mer och ansök
Company logo

Jr Compositor

IT och Telecom / Göteborg

RapidImages is a digital company focusing on visual digitalization and has been a pioneer in the shift from traditional photo to 3D production. Our projects are creative and exciting for market leading companies around the world and across a variety of industries. The company is currently expanding and is located in the cultural- and industrial significant building Sockerbruket in Göteborg. In 2005 we started as a young tech company – during the years we quickly became a pioneer in replacing traditional photo and film production with innovative 3D based technology and scalable creativity. Today we're a one-stop shop for data driven digitalisation of touchpoints across the customer journey - everyday, we combine creativity, technology and smart ideas to create the best possible product experience for people around the globe. Rapid Images has about 90 brilliant talents located in Gothenburg, Åmål, Malmö and Stockholm.

Läs mer och ansök
Company logo

Kundservicemedarbetare

IT och Telecom / Norrköping

Telia är en nordisk teleoperatör. Telia Sverige har cirka 6000 duktiga kollegor som möter miljontals kunder varje dag i världens mest uppkopplade länder. Telia är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. Är du en prestigelös person med ett stort intresse för försäljning, kundsamtal och service? Vill du vara med och bidra till Telias framgångar? I rollen som kundservicemedarbetare får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag!

Läs mer och ansök
Visa alla jobb

Skicka ett meddelande till oss!

Vi ser fram emot att höra från dig.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Jobbsökande? Prenumerera på vårt Graduates Nyhetsbrev för att ta del av tips och artiklar som kan vara till hjälp för ditt jobbsökande. Dessutom får du våra lediga tjänster direkt till din mejl! Företag? Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna kring rekrytering och personaluthyrning med vårt B2B Nyhetsbrev.

Namn:*
E-post:*
Välj vilket nyhetsbrev du vill prenumerera på:*
För företag
För jobbsökare