Vi jobbar med talanger

Det finns personliga egenskaper som är lika värdefulla oavsett vilket jobb du än söker. Att du gillar ansvar och gärna hugger in där det krävs. Att du är prestigelös och har ett starkt driv. Det här kan inte läras ut på någon skola. Men det är det som avgör om du är en talang i våra ögon.

» Kolla alla lediga jobb

Söker du talanger?

Vår målgrupp är unga talanger, vilka består av studenter och utexaminerade med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Rätt attityd och driv gör personen till en talang i våra ögon.

Våra kunder är små, medelstora och stora företag som söker unga talanger i Norden.

Vårt ambitiösa mål är att ha marknadens nöjdaste kunder, kandidater och konsulter.

Söker du jobb?

Vi lägger mycket energi på att upprätthålla ett stort nätverk av företag och vi är glada att säga att det finns många spännande arbetsplatser och karriärmöjligheter där ute.

Registrera ditt CV och bli en del av vårt nätverk. Surfa runt bland våra lediga jobb, så lovar vi att vi kommer göra vårt bästa för att din karriär ska ta fart.

Vilka är vi?

Vi är pionjärer inom Talent Relations. Talent relations innebär - i korthet - att vi hjälper unga talanger fram i karriären. 

Vi är ett ledande bemannings- och rekryteringsföretag i Norden. CSI-undersökningen visar att 95% av våra kunder är redo att rekommendera oss. I år omsätter vi ca 300MSEK och är med och sysselsätter över 6000 unga talanger över hela Norden.

Nyheter

15.01.2016

Fredagen är kommen och med det vill önska alla vår konsulter och kunder en God Fortsättning på det nya året!

Vi ser fram emot bra sammarbeten under 2016.

18.11.2015

Nu har vi gått igenom resultaten från vår HEI-undersökning som vi genomför två gånger per år.

Genom denna undersökning strävar vi efter att bli en ännu bättre arbetsgivare med hjälp av feed...

20.08.2015

Vi har äntligen launchat våra nya fräscha hemsidor!  Vi ber om överseende innan de sista detaljerna sitter och hoppas du gillar vår nya plattform.

Surfa runt, klicka och tyck till!

I samarbete med
Kontakta oss!