Vi jobbar med talanger

Det finns personliga egenskaper som är lika värdefulla oavsett vilket jobb du än söker. Att du gillar ansvar och gärna hugger in där det krävs. Att du är prestigelös och har ett starkt driv. Det här kan inte läras ut på någon skola. Men det är det som avgör om du är en talang i våra ögon.

Söker du talanger?

Vår målgrupp är unga talanger, vilka består av studenter och utexaminerade med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Rätt attityd och driv gör personen till en talang i våra ögon.

Våra kunder är små, medelstora och stora företag som söker unga talanger i Norden.

Vårt ambitiösa mål är att ha marknadens nöjdaste kunder, kandidater och konsulter.

Söker du jobb?

Vi lägger mycket energi på att upprätthålla ett stort nätverk av företag och vi är glada att säga att det finns många spännande arbetsplatser och karriärmöjligheter där ute.

Registrera ditt CV och bli en del av vårt nätverk. Surfa runt bland våra lediga jobb, så lovar vi att vi kommer göra vårt bästa för att din karriär ska ta fart.

Vilka är vi?

Vi är pionjärer inom Talent Relations. Talent relations innebär - i korthet - att vi hjälper unga talanger fram i karriären. 

Vi är ett ledande bemannings- och rekryteringsföretag i Norden. CSI-undersökningen visar att 95% av våra kunder är redo att rekommendera oss. I år omsätter vi ca 300MSEK och är med och sysselsätter över 6000 unga talanger över hela Norden.

Nyheter

20.08.2015

Vi har äntligen launchat våra nya fräscha hemsidor!  Vi ber om överseende innan de sista detaljerna sitter och hoppas du gillar vår nya plattform.

Surfa runt, klicka och tyck till!

20.08.2015

Är du en ambitiös ekonomistudent som är intresserad av ett meriterande extraarbete inom försäkringsbranschen?... http://fb.me/BghNjMGf

20.08.2015

Är du vår nästa juniora projektledare till ett energifullt bolag i framkant?... http://fb.me/7ekTUQYDE

20.08.2015

Ekonomiassistent till ett företag verksamma inom träning och fitness. Här ligger inte fokus vid hur många... http://fb.me/2XzYTt6bC

20.08.2015

Har du inte hittat sommarjobb än och är grym på Excel? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker nu en... http://fb.me/3B0881VFw

20.08.2015

Just nu söker vi personer till årets roligaste sommarjobb, en turné genom Sverige!
Missa inte chansen till din... http://fb.me/3VZz1ihy2

I samarbete med
Kontakta oss!